Oaspete, tu esti chitit pe ideea ta si pace! Nu vrei sa auzi si sa crezi ce zic unii care au trecut prin asa ceva, care nu vorbesc din auzite.
Am zis ca am cumparat pachetul cu nici 3 saptamani inainte; nu comparam cu preturile de astazi; daca luam pachetul din iarna plateam 1600 euro.
Tu, cu 2 copii marisori oricum te duci in 2200-2300 euro un sejur luat din iarna, INSA, te rog nu compara mere cu pere; un hotel de top din Antalya nu-l poti compara cu nimic din Europa la niciun capitol.
Nu sunt adeptul cantitatii in locul calitatii; decat 3 vacante mediocre aleg una superba; decat 3 saorme cu de toate, prefer o friptura de vita.
Am fost cam peste tot in Europa, sunt satul de mers cu avionul si de hoteluri din toate categoriile de pret; inafara unei vacante in insula Elba (foarte scumpa, dar extraordinara), in Antalya m-am simtit cel mai bine.
In concediu niciodata nu ma duc cu masina, doar cu avionul; daca am nevoie de mobilitate, inchiriez; nu ma doare capul ca mi-o sterge unul in parcare, etc......
Cum adica sunt chitit pe ideea mea ??
Sunt convins ca in Antalya e extraordinar, mai ales daca nimeresti si hotelul. Nu am spus asa ceva.
Doar ca de 2-3 ani cer cotatii de pret pentru asa ceva si mai jos de 2200-2300 nu am auzit. Evident, cu early booking. Si iar stiu sigur, iar realu nu vrea sa citeasca, faptul ca turcii au scumpit anual sejururile. Si inca odata, reduceri mai mari de 20% eu n-am vazut.
Iar la faza cu 3 vacante mediocre, fara sa-ti dai seama, poti jigni foarte usor si in al doilea rand, nu stiu de ce as paria ca nu ai inca copii.
Mai spun odata si sper ca se intelege : In Bulgaria, la Byala, am fost de 3 ori, de ultimele 2 ori consecutiv. Daca ma considerati cat de cat normal, credeti ca m-as fi dus a treia oara undeva unde e mediocru ??
Ei, anul acesta scartaie ? Nu mia mergem, gata.
Fiecare face cum il taie capul. Un sfat e binevenit, normal. Dar e greu sa fiu convins ca e soare afara, cand eu aud picaturile de ploaie cum se sparg de geam.
Daca nici faptul ca EU am platit suma aia nu-ti e suficient ( dandu-ti si solutia tarifului mimin ) chiar imi pare rau ca am deschis discutia.
Ba Relu, eu ce zic ? Intermediaza pentru mine un sejur de 7 zile la hotelul respectiv si ai o lada de bere. De ce te superi ?? Am luat de pe amfostacolo.ro, de la rubrica ce vizeaza hotelul amintit de tine, tarifele platite de cei care au fost in 2012 acolo. Si sunt convins, cum spuneam, ca aia ai platit cu early booking, deci au beneficiat de reduceri.
n-ai ce sa cauti in Italia la mare. prietenii mei italieni isi inchiriaza vile in grecia.....
de ce zici asta ? nu ma intereseaza de prietenii tai din Italia, aia probabil s-au saturat de italieni.
am fost acum cativa ani langa Pisa, Forte dei Marmi parca ii zicea, in vizita si am lovit si 2 zile de plaja. Nu a fost rau, sincer.
Am niste prieteni care merg de multi ani in Italia, inchiriaza un apartament la 100-200 m de plaja si le place la nebunie. Anul acesta au platiti 560 euro pe cazare o saptamana.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 18 august 2013 - 06:44
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.