Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Concedii si vacante - Unde, cum, cat, cand ?

• Please log in to reply
1249 replies to this topic

#651 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:
Inregistrat: 16-septembrie 09
  • Marca:Mitsubishi
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.0 DI-D

Scris 18 august 2013 - 12:45

E vreo Cta în judetul Dambovita?!? :blink: Parca întrebai de drum spre Dambovicioara... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
  • 0

#652 Forester

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 18 august 2013 - 01:20

A fost... acum sunt in Cta si plec spre B.
Alta ciudatenie - cum intru pe autostrada dinspre Ct? Nu se poate decat prin ovidiu sau prin Agigea??
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#653 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 18 august 2013 - 01:53

Iesi pe drumul normal si dupa cativa km o sa te intalnesti cu centura Constantei care are regim de autostrada.

• 0

#654 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 18 august 2013 - 04:23

de ce zici asta ? nu ma intereseaza de prietenii tai din Italia, aia probabil s-au saturat de italieni.

:)

am fost acum cativa ani langa Pisa, Forte dei Marmi parca ii zicea, in vizita si am lovit si 2 zile de plaja. Nu a fost rau, sincer.

Am niste prieteni care merg de multi ani in Italia, inchiriaza un apartament la 100-200 m de plaja si le place la nebunie. Anul acesta au platiti 560 euro pe cazare o saptamana.

560 euro cazare + 15 euro pe zi accesul pe plaja + mancarea minim 70 euro/pranz si tot atat seara ia fa tu o socoteala si o sa-ti dea cat doua sejururi in Antalya  :lol:  :lol:  :lol:

Forte dei Marmi e superba, mergeam frecvent, dar la preturi e din alta liga. Dupa 2 ani de Grecia cu all-inclusive s-ar putea sa ai un soc financiar dupa 2 zile acolo  :lol:

• 1
if you're looking for peace, then get ready for war

#655 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 18 august 2013 - 04:33

Oaspetele,chitra faimoasa,ar vrea si mustatza lui ceva mai bun decit Muios,Kuros....Dar nu se indura.....Oaspete-Ca tot ai si copii,cu rulota iti ramin bani in buzunar..Altfel,nu se poate sa te simti bine,tu,femeia ,si copii,si ieftinache.......NU S-A INVENTAT !!!!!..Rulota sau camper,dar eu as ramine la rulota in locul tau,asculta pe mosh Mihnea....

• 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#656 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 18 august 2013 - 05:35

560 euro cazare + 15 euro pe zi accesul pe plaja + mancarea minim 70 euro/pranz si tot atat seara ia fa tu o socoteala si o sa-ti dea cat doua sejururi in Antalya  :lol:  :lol:  :lol:

Forte dei Marmi e superba, mergeam frecvent, dar la preturi e din alta liga. Dupa 2 ani de Grecia cu all-inclusive s-ar putea sa ai un soc financiar dupa 2 zile acolo  :lol:

Grecia+allinclusive=FAIL :lol:

Numa cretin sa fii sa te duci in Grecia la allinclusive. Unu pentru ca nu toti se pot adapta la bucataria lor, doi pentru ca esti legat de mese in loc sa te plimbi.

Nu critic pe nimeni, dar pentru mine, locatii gen Antalya in care stai si nu faci nimic, sunt nule. Dupa 2 zile cred ca as innebuni.

Iar raportat la ce a zis Relu legat de preturi, lasati-l ca e ramas in urma rau. Nu-l condamn.

Noi anul asta am stat 9 zile in Thasos cu putin peste 1000euro punand la socoteala si ceva mancare pe care am luat-o de-acasa, gen branza topita, salam uscat, pateuri, pentru dimineata (ne-am mai intors si acasa cu ea).

Drumul a fost in jur de 180 euro (1600km, medie 8%, pret mediu 1.5 euro/litru) poate chiar mai putin ca la la greci am pus o singura data benzina si a fost 1.68euro/litru. Restul, am alimentat in tara si la bulgari.

Cazarea 600euro si cheltuielile maxime aprox. 25euro/zi.  Acu daca sunteti genul care va dati in spectacol, normal ca nu va ajung.

Am vazut si din astia care lasau min 200euro pe seara la tiribombe, numa sa le faca plozilor pe plac.

• 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#657 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 18 august 2013 - 06:08

Dum naiba haleati nene cu 25 oiro/zi, 3 persoane ?  :o 

• 0

#658 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 18 august 2013 - 06:11

Pai daca unora p-aici le place,de ce ii faci cretini?Sau nu critici pe nimeni? :) hotaraste-te.....

• 1

#659 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 18 august 2013 - 06:14

La cine faci referire ??? :huh:

• 0

#660 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 18 august 2013 - 06:22

Nu fac referire la nimeni, anume. Fac si eu ca toti ceilalti de aici referire la modul general. Ce conteaza ca sunt papagali, lemurieni sau cretini?

E vreo diferenta in exprimare?

Poate ca m-am molipsit si eu si emit axiome. :)

• 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#661 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 18 august 2013 - 06:26

eu zic ca nu ti-ai luat pastilele astazi......ca i-ai facut cretini pe aia ce merg la-mpinge tava am inteles,dar mai nou suntem papagali,cretini sau lemureni....Credeam ca ai o zi proasta,dar se cronicizeaza,devine o viatza....

• 0

#662 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 18 august 2013 - 06:35

Nu iese atata. EI cheltuiau cam 2000 cu tot cu transport, dar rareori veneai fara toale si alte cumparaturi in valoare de 500.

Oaspetele,chitra faimoasa,ar vrea si mustatza lui ceva mai bun decit Muios,Kuros....Dar nu se indura.....Oaspete-Ca tot ai si copii,cu rulota iti ramin bani in buzunar..Altfel,nu se poate sa te simti bine,tu,femeia ,si copii,si ieftinache.......NU S-A INVENTAT !!!!!..Rulota sau camper,dar eu as ramine la rulota in locul tau,asculta pe mosh Mihnea....

Nenea Mihnea, intelegi ca ne-am simtit bine la bulgari ?? Ce tot vreti ma, munciti careva pentru banii mei ??

Am inteles, Antalaya e miezu. E clar. Si costa maxim 2000 euro.

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#663 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 18 august 2013 - 06:40

:) :) :) :) :) Turcia e miezu,dar e de bagat mina in buzunar.....Sau faci ca un forumist de pe clubrv.ro,te duci cu rulota,si gusti din frumusetze fara sa lasi bani acolo.....Personal cred ca farmecul e de stat la hotel acolo,cu toate avantajele.Cit despre tine,am notat doar ca iti curge din gura despre Turcia,in rest din partea mea stai si in casa,si tii banii in buzunar... :)

• 0

#664 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 18 august 2013 - 06:53

la zece zile maximul ala de caciula poate

• 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#665 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 18 august 2013 - 06:54

Grecia+allinclusive=FAIL :lol:

Numa cretin sa fii sa te duci in Grecia la allinclusive. Unu pentru ca nu toti se pot adapta la bucataria lor, doi pentru ca esti legat de mese in loc sa te plimbi.

Nu critic pe nimeni, dar pentru mine, locatii gen Antalya in care stai si nu faci nimic, sunt nule. Dupa 2 zile cred ca as innebuni.

Iar raportat la ce a zis Relu legat de preturi, lasati-l ca e ramas in urma rau. Nu-l condamn.

Noi anul asta am stat 9 zile in Thasos cu putin peste 1000euro punand la socoteala si ceva mancare pe care am luat-o de-acasa, gen branza topita, salam uscat, pateuri, pentru dimineata (ne-am mai intors si acasa cu ea).

Drumul a fost in jur de 180 euro (1600km, medie 8%, pret mediu 1.5 euro/litru) poate chiar mai putin ca la la greci am pus o singura data benzina si a fost 1.68euro/litru. Restul, am alimentat in tara si la bulgari.

Cazarea 600euro si cheltuielile maxime aprox. 25euro/zi.  Acu daca sunteti genul care va dati in spectacol, normal ca nu va ajung.

Am vazut si din astia care lasau min 200euro pe seara la tiribombe, numa sa le faca plozilor pe plac.

cred ca vroiam sa scriu Bulgaria+all inclusiv, dar ideea e tot aia. te simt cam inversunat pentru unul care pleaca in concediu cu salamul in traista, nu ti se pare? o fi de la menstruatie, sau lipsa ei :D poti sa pleci linistit si cu muraturile dupa tine, dar trebuie sa intelegi ca exista oameni care se duc in concediu ca sa se relaxeze nu ca sa stea la cratita cu grija pregatirii a 3 mese/zi..... ca sa nu mai spun ca virgula culmea ironiei este ca multi pleaca in concediu cu fripturile de acasa, dar zilnic la birou halesc din oras  :lol:  :lol:  :lol:

pentru mine exista 3 tipuri de concedii: la foc automat unde alergi de-ti sar capacele ca sa vizitezi atractii turistice, la semi-relaxare unde ma plimb mai cu masura prin zone rurale si concediul adevarat de ultra-relaxare unde nu vreau sa fac nimic decat sa ma odihnesc sa mananc sa beau si sa imi incarc bateriile. pentru ultima varianta se subintelege un all-inclusive ca asa e mai avantajos si nu duci grija la nimic. daca mai ai si copii, atunci e cam mandatory ceva cu cat mai multe chestii incluse. 

acuma fiecare dupa buzunar. Turcia a fost, este si va fi scumpa, chiar si cu earlybooking cu 3 ani inainte :D dar serviciile par a fi pe masura. dar daca nu esti atat de sensibil si ai pretentii rezonabile, Bulgaria este o alternativa buna. Grecia e ceva mai exotica, are un farmec aparte si in varianta cu casa/apartament inchiriat este destul de avantajoasa insa trebuie sa te gospodaresti singur.... Orice alta varianta presupune costuri mai ridicate si intra la alta categorie.

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 18 august 2013 - 06:57

• 0

#666 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 18 august 2013 - 07:02

e relativ,ca la orice altceva...........definitia convenabil e relativa,in functie de gradul de informare,nivel de trai,perceptia realitatii,etc(deja ma repet)....chiar ca la masini........unul da vreo 10 mii pe o masina,apoi umple pagini p-aici cu ce are de reparat la ea,altul ride..

• 0

#667 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 18 august 2013 - 07:04

Dar pe tine ce te fucte ca ma duc eu cu salamul in traista? Prefer sa mananc ce-mi place si ce-mi face bine, da?
Nu stiu cine dintre noi a inceput cu comentariile de genul: "ce fraier esti...mai bine te duceai acolo sau dincolo..."...
Pana la urma, fiecare face ce vrea cu banii si cu timpul lui.
  • 1

#668 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 18 august 2013 - 07:09

pateu' de care era,d-ala din melci?Ficat,Ficat,numa cu numele....... :) Salamu fu de vara,cu capu'afara cu tot cu sfoara.....

• -1

#669 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 18 august 2013 - 07:16

Adytzule, ia la tine ce doresti, dar nu-i fa cretini pe altii care vor sa cheltuie banii pe altceva. Nu e nimeni de vina ca-ti place tie cabanos cu capul scos, noi vrem sa dam banii pe altceva.

• 0

#670 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 18 august 2013 - 07:24

adytzule,bine nu-ti facu pateul si celelalte delicatese lowcost,dovada e ca postezi cam aiurea.... :D

• 0

#671 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 18 august 2013 - 07:27

De ce? Te supara cumva adevarul? Am spus de Grecia, nu de Turcia, Italia, Bora Bora sau alte locatii.

In alta ordine de idei, care-i treaba? Numai unii au voie aici sa-i faca pe ceilalti in toate felurile?

Poate ca si eu m-am simtit jignit cand s-a spus ca un concediu de 1000euro e de (cuvant urat).

BIne ca sunteti voi pe picior mare. Va cumparati cuptoare de paine de 100ron pe care apoi le transformati in cos de gunoi sau lanterne de zeci de euro care sa lumineze noaptea in rulota, dar cand e de plecat in concediu va dati in spectacol si peste totunde merg altii de e rahat.

Ahhh...ma scuzi...nu e treaba mea pe ce-ti cheltui tu banii...

• 0

#672 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 18 august 2013 - 07:38

io n-am spus omule ca un concediu de 1000 e de cacao...lanterna ce zicea Relu era parca vreo 30 euri,cu drag as folosi-o in preajma rulotei... :) despre ce cuptoare zici nu pricep,in rest-descarca-te omule,baga vreo India,am eu un amic disperat ca tine,s-a dus in India cica sa se regaseasca vreo luna.....cind s-a intors-era gay si cu un indian dotat dupa el.... :)

• 0

#673 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 18 august 2013 - 07:41

chiar azi vorbeam cu cineva care a fost in turcia. la nu stiu ce complex dolphin, dolfins, whatever...
sejur 7 zile, 2 adulti, 2 kinderi ( 3ani, 7ani ) cu avion, UAI, putin sub 3000euro :)
din care doar avionul a fost 1200 pentru toti 4.

tot asa cu rezervare facuta din iarna.

deci, mai uitati-va un pic la preturi. s-ar putea sa aibe si oaspete dreptate. poate au mai scumpit si aia :)

• 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#674 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 18 august 2013 - 07:42

Dum naiba haleati nene cu 25 oiro/zi, 3 persoane ?  :o

Simplu: nu ma sparg in figuri ca altii pe aici si nu-mi sta in gat pateul romanesc sau alte produse autohtone. Sunt rupt in cur...nu stiai asta?

Pur si simplu, nu-mi permit altceva.

Mihnea, baiatule...vezi-ti de-ale tale. Parca ti-am mai spus asta, nu? Cultiva flori, mergi la pescuit...nu stiu care din noi are nevoie de indieni.

Va luati cu totii de Oaspete c-a fost la bulgari, de bleu ca face Europa in masina, de mine ca mananc pateu luat de-acasa. Cine va permite asta? Dar vad in schimb ca va ofruscati din cale-afara cand cineva va da peste bot.

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 18 august 2013 - 07:46

• 2

#675 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 18 august 2013 - 07:47

pai mai bine stai pe litoral ACASA,pe bune.....Pleci in afara tarii sa maninci pateu Antrefrig?Bagi ca ursu la camping la cort sau gazda,sau,sau si esti ok.Sau e mai ieftin drumul catre bulgari sau greci decit catre litoralul mioritic? :huh:

• 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi