Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a

• Topic inchis Acest topic e inchis
1946 replies to this topic

#576 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 11 mai 2009 - 09:49

De acord cu ultima parte... Azi noapte la 1 ne intorceam acasa pe Stefan Cel Mare. Liber, frumos, aveam cam 60, si trece pe langa mine un BMW alb care avea minim dublu. Basca era pe linia de tramvai. Nu am apucat sa vad ce model era, dar suna a M. La ce ii trebuia sa o arda la ora aia cand nu era nimeni pe strada, si inca pe linia de tramvai?!
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#577 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 11 mai 2009 - 10:02

...pentru a suna a M.

...pai ce-ai fi vrut, sa mearga in spatele tau, sa se injoseasca? :)
  • 0

#578 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 11 mai 2009 - 10:07

Daca nu s-ar putea circula cu RWD nu s-ar mai fabrica. Ideea e ca RWD e foarte periculos -asa cum am mai spus- daca e in mina cu nu trebuie...

guns don't kill people...people kill people
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#579 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 11 mai 2009 - 10:31

Pai la ce alta ora crezi ca mai putea goni asa prin oras? Asta pana da de alt meserias ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#580 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 11 mai 2009 - 01:13

guns don't kill people...people kill people

:thumb:
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#581 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 26 mai 2009 - 09:19

episodu x

Imagine amplasata

http://www.bistritea...d=1243356887999
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#582 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 06 iunie 2009 - 01:04

Atentie, Bistrita a depasit numarul admis de sensuri giratorii !!
Imagine amplasata

http://bistriteanul....d=1244281885285
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#583 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 06 iunie 2009 - 01:25

palinca de bistrita, bat-o vina...
face ravagii in judet :lol:
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#584 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 06 iunie 2009 - 03:17

Atentie, Bistrita a depasit numarul admis de sensuri giratorii !!
.......

L-au facut si p-al 2-lea ? :laugh:
  • 0

#585 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 10 iunie 2009 - 09:53

De cand cu caldura s-au inmultit accidentele; ieri la intersectia mare Stirbei cu Plevnei era o masina tamponata, politie, smurd si ambulanta :)
  • 0

#586 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 01 iulie 2009 - 01:33

Autoarea accidentului de pe Kiseleff, condamnata la doi ani cu suspendare

Judecătoria Sectorului 1 a condamnat-o pe Anamaria Straus, femeia care a accidentat mortal o studentă pe o trecere de pietoni pe Şoseaua Kiseleff, la doi ani de �nchisoare cu suspendare şi la efectuarea anuală a unor cursuri de pregătire teoretică pentru cunoaşterea regulilor de circulaţie rutieră, potrivit NewsIn.

Judecătoria Sectorului 1 a dispus ca Anamaria Strauss să plătească 135.000 de euro daune morale către familia victimei. De asemenea, Straus va trebui să meargă anual la cursuri de pregătire teoretică pentru cunoaşterea regulilor de circulaţie rutieră şi a normelor de prim ajutor �n caz de accidente.

�n ceea ce priveşte asiguratorul maşinii, Ţiriac Auto, instanţa a decis o răspundere civilă de 10.000 de euro daune materiale şi 200.000 de euro daune morale.

articol complet

WTF ... adica infractoarea asta dupa ce "a accidentat-o mortal pe Tatiana Duplei �n momentul �n care aceasta se angajase �n traversarea Şoselei Kiseleff, pe marcajul pietonal" mai are dreptul sa conduca pe drumurile publice ???

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 01 iulie 2009 - 01:33

• 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#587 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 01 iulie 2009 - 02:03

asta nu e cazul ala cand politia facea culoar de trecere?

deci WTF e afirmatia asta:

Anchetatorii au mai stabilit că Straus nu a respectat obligaţia de a acorda prioritate de trecere, "�n condiţiile �n care existau semafoare de avertizare".

stiu ca e un caz trist, dar ce faceau politistii acolo avea prioritate fata de viata oricarui om. poate parea de (cuvant urat), dar cam asa stau lucrurile la nivel inalt si cand e implicata o coloana oficiala, indiferent care e asta. am mai discutat problema si la data producerii. si la noi inca e ok. in alte tari, in functie de paranoia autoritatilor, pe un culoar oficial, daca te mananca sa-l traversezi, risti sa te impuste pe loc. poate si de asta s-a intamplat, ca frica de autoritati e cam egala cu zero.

nu mai pun ca pietonii sunt vinovati de majoritatea accidentelor, dar mereu raspunde soferul. pietonul nu are nici o greata.

ma puteti injura cat vreti.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#588 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 01 iulie 2009 - 02:14

stiu ca e un caz trist, dar ce faceau politistii acolo avea prioritate fata de viata oricarui om.

Ce faceau politisti acolo, ca nu stiu ?
  • 0

#589 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 01 iulie 2009 - 02:31

meseria. prost sau nu, asta faceau. asigurau un culoar de trecere pt o coloana oficiala. asta e si motivul pt care politia nu a intervenit. erau in dispozitiv si putea sa se intample orice care nu avea legatura cu misiunea lor, nu au voie sa intervina.

stiu ca e naspa sa stai pe margine 30 de minute si sa te uiti cum trec masini, mai ales daca tu te grabesti si acolo chiar nu prea ai cum sa ocolesti, dar se intampla peste tot in lume.

sa-ti dau un exemplu de civilizatie prin alte tari (s-au mai "stricat" si aia, dar foarte rar). se sta la semafor rosu pt pietoni, desi soseaua e absolut libera si ar putea trece. la noi se trece pe rosu si daca vin masinile.

mai trec si eu, dar nu sa ma fereasca soferul. imi asum riscul. mai trec si pe afara, dar rar si sincer de multe ori o fac foarte tarziu, cand trec toti. si parca imi pare rau. de atunci am inceput sa merg cu mai mult simt de raspundere pe strada, si pt mine si pt ceilalti e mai bine asa.

in romania exista niste aspecte de "razvratire" sociala proaste. omul de rand crede ca se razbuna pe stat prin cele mai meschine mijloace. si daca fura un cui, si daca incalca el o regula cat de mica, are o multumire sufleteasca foarte ciudata. de fapt se fura singur si se injoseste singur. si apoi se vaita. si uite asa o lalaim zilnic.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#590 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 01 iulie 2009 - 02:35

Eu am vazut si inafara Romaniei oameni care trec daca nu e o masina prin preajma si culoarea semaforului e rosie. Si nu ma refer la tari bananiere :)
  • 0

Ex-FN2 owner

#591 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 01 iulie 2009 - 02:48

pai eu ce am spus. esti sigur ca nu sunt romani?
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#592 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 01 iulie 2009 - 04:28

meseria. prost sau nu, asta faceau. asigurau un culoar de trecere pt o coloana oficiala. asta e si motivul pt care politia nu a intervenit. erau in dispozitiv si putea sa se intample orice care nu avea legatura cu misiunea lor, nu au voie sa intervina.

ART. 3

Poliţistul �şi desfăşoară activitatea profesională �n interesul şi �n sprijinul persoanei, comunităţii şi instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi �n executarea legii, cu respectarea principiilor imparţialităţii, nediscriminării, proporţionalităţii şi gradualităţii.
(Statutul poliţistului)

Sa inteleg ca masina care a produs accidentul facea parte din coloana oficiala ?

sa-ti dau un exemplu de civilizatie prin alte tari (s-au mai "stricat" si aia, dar foarte rar). se sta la semafor rosu pt pietoni, desi soseaua e absolut libera si ar putea trece. la noi se trece pe rosu si daca vin masinile.

Sa-ti dau si eu exemplu de timpenie romaneasca - semafoare in Timisoara:

Imagine amplasata

- cu rosu sint semafoarele ... strada respectiva este intersectata doar de linia de tramvai (bucla de intoarcere de linga gara de nord) ... ei bine semafoarele isi schimba culoare tot timpul, indiferent daca sint sau nu tramvaie stai "la rosu" si in plus mai sint si "sincronizate" adica nu se fac simultan verde ...
  • 0

#593 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 01 iulie 2009 - 04:31

Cata, tot acei militieni trebuiau sa pazeasca si trecerile de pietoni in asa fel incat sa nu treaca nimeni.
Inseamna ca nu tipa e de vina, sa plateasca militia.
  • 0

#594 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 01 iulie 2009 - 04:54

ART. 3

Poliţistul �şi desfăşoară activitatea profesională �n interesul şi �n sprijinul persoanei, comunităţii şi instituţiilor statului, exclusiv pe baza şi �n executarea legii, cu respectarea principiilor imparţialităţii, nediscriminării, proporţionalităţii şi gradualităţii.
(Statutul poliţistului)

Sa inteleg ca masina care a produs accidentul facea parte din coloana oficiala ?

Sa-ti dau si eu exemplu de timpenie romaneasca - semafoare in Timisoara:

Imagine amplasata

- cu rosu sint semafoarele ... strada respectiva este intersectata doar de linia de tramvai (bucla de intoarcere de linga gara de nord) ... ei bine semafoarele isi schimba culoare tot timpul, indiferent daca sint sau nu tramvaie stai "la rosu" si in plus mai sint si "sincronizate" adica nu se fac simultan verde ...

1. este o exprimare generala. intre tine si un oficial, cand politistul este in misiune de a proteja acel oficial, nu prea exista egalitate. tu esti zero in fata lui, daca si-ar neglija indatoriile in vreun fel. el nu are de unde sa stie ce intentii ai tu si in anumite situatii nu prea exista prezumtia de nevinovatie asa cum o intelege romanul. nu de putine ori s-a plans lumea pe forum ca politia romana vorbeste prea mult si sta. iar cand aresteaza pe cineva, face ala un tambalau de nu stii de tine. n-ai sa vezi circul asta la nemti. ba mai mult, la noi inca politistul se intreaba de doua ori daca sa riposteze sau nu la atacurile infractorilor.

masina care a provocat accidentul nu e parte din coloana oficiala, insa se deplasa la semnul agentilor care mentineau astfel fluenta traficului, deoarece traseul urma sa fie strabatut in scurt timp de catre o coloana oficiala. masura e una de bun simt totusi, alternativa fiind inchiderea culoarului, ceea ce mi se pare si exagerat si costisitor.
o fi neplacut sa stai ca boul pe margine mult timp si sa te uiti cum trec masini, dar e o forma de respect a autoritatilor (care la noi nu exista, fiind oarecum reciproc sentimentul, am discutat putin mai sus unde s-a ajuns). la fel cum e neplacut sa crezi ca o trecere de pietoni iti da dreptul sa nu te asiguri si ca soferii trebuie sa te fereasca permanent. asta e o consecinta a unor prevederi mai vechi din codul rutier si a unor practici cretine.

2. probabil ca unii au lovit acolo tramvaiul sau nu ii acordau prioritate si s-a ajuns la metoda asta. nu ar fi greu cred sa existe un buton undeva pt vatman cu care sa actioneze cele 2 semafoare, dar nu intereseaza pe nimeni.

@oaspete. asa e, perfect de acord. in nici o tara regulile nu au fost impuse cu vorba buna.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#595 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 02 iulie 2009 - 02:37

Se da intersectia din poza de mai jos:

Imagine amplasata

... si se pune urmatoarea intrebare - exista vreun motiv pentru care atit masinile cit si pietonii sa aiba simultan rosu ?
  • 0

#596 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 02 iulie 2009 - 03:20

poate vor sa vorbeasca intre ei putin, cine stie. prin alte tari am vazut din astea cu buton. au fost si la noi, dar s-au stricat cam dupa 2-3 saptamani. alt exemplu de civilizatie. daca nu se merge cu toate simultan (si sanctiuni adica), degeaba ne ofera astia chestii din vest. ne batem joc de ele.

eu am uit la numai de semne pe m� acolo. pun pariu ca sunt si scumpe. probabil la fel si pt semafoare, au mai facut unii niste bani, ce conteaza ca merg ca dracu.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#597 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 02 iulie 2009 - 04:27

In Timisoara sint citeva din astea cu buton dar nu in intersectii. In ultimele luni s-au instalat multe semafoare, s-au introdus sensuri unice ... unele cit de cit ok, altele ca draqu (cum ar fi semafoarele de care ziceam in Post #592) ...
... poate fac un topic separat despre toate aberatiile de genu asta :lol:
  • 0

#598 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 02 iulie 2009 - 05:15

deci (evident) am fost si eu in timisoara la mall. vai mama mea cat m-am chinuit sa fac stanga sa o iau spre mall. nu cred ca am mai vazut o asemenea intersectie gandita imbecil in viata mea. sincer, a batut la fund si brasovul si constanta.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#599 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 02 iulie 2009 - 05:30

Semaforul functioneaza perfect ! .... :lol:

• 0

#600 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 02 iulie 2009 - 05:31

data viitoare ma prezint cu punga de seminte
  • 0

Posted Image
despre fotografie

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi