Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a

• Topic inchis Acest topic e inchis
1946 replies to this topic

#526 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 10 martie 2009 - 08:33

Nici bmw-ul nu-i deloc usor de facut. 2 usi, aripa, ......... jale !
  • 0

#527 Extremero

Hakuna Matata

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.399 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 03
  • Marca:Mitsu
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.2

Scris 10 martie 2009 - 09:42

Ca idee, bara fata de Focus 1, nevopsita, fara grilaje, ornamente si alte plastice e intre cca 780RON+TVA la un dealer oarecare Ford.
E ceva mai ieftina pe la importatorii de piese: 550-600+TVA originala sau 250-350+TVA after market, dar asta din urma nu e sigur ca se potriveste "fara ajustari".
Vopsitul mai e vreo 350 la Ford sau 200-250 in alte locuri.
O conducta dintre alea multe care merg la radiatorul de AC e 585+TVA.
Fusta de la bara (defletorul de pietre) e vreo 240.
Mai sunt 3 deflectoare de aer in jurul radiatorului care in total costa si alea vreo 250-300RON toate.
Carenajul de la roata e si ala peste 200.

Restul nu stiu si mai sunt o gramada de chestii sparte si indoite acolo. (faruri, capota, radiatoare, furtune de AC, daca e benzinar de 1.4 sau 1.6 are galeria de admisie catre fata si e de plastic :D , etc etc )

Din cate stiu plasticele, ornamentele si piesele de motor sunt mai scumpe ca elementele de tabla => tind sa cred ca ala cu BMW-ul a scapat mai ieftin de data asta.
  • 0

#528 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 martie 2009 - 09:49

Intreaba la bavaria cit e 1 usa, inmulteste cu 2 ( aprox ). Aripa n-am mai pus-o.
  • 0

#529 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 10 martie 2009 - 11:13

pagubele astea sunt de multe ori intamplatoare, conteaza cum s-a nimerit impactul. uneori o masina e praf, iar alta aproape nu are nimic.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#530 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 18 martie 2009 - 08:30

sa nu-i uitam pe meseriasii din Calibra

http://www.topgear.r...urile-romaniei/

"Spre marele nostru noroc, masina noastra a ajuns cu spatele intr-o gospodarie de romani, care ne-au acordat primul ajutor si ne-au protejat la ei in curte sa nu fim linsati de gloata tiganeasca stransa instantaneu, pe genul flashmob. Tocmai cei carora le daramasem gardul ne pazeau pana sa ajunga Politia. Tot ei, oamenii simpli din Barcanesti, mi-au spus numele soferului care ne-a accidentat si faptul ca el nu are permis de conducere. Asadar, toata lumea stia ca individul conduce masina ‘pe blat’ – probabil cu acordul tacit al sefului de post din localitate!

Ulterior, imaginea despre cel care se credea sofer a fost intregita de catre politistii care anchetau cazul. Pe langa faptul ca nu avea carnet, in acea seara era beat, iar masina cu care ne-a acrosat era neinmatriculata! Trei din trei! Jackpot. Dar cum altfel sa serbeze omul aniversarea a nici doua luni de cand iesise din puscarie?"

Imagine amplasata
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#531 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 18 martie 2009 - 08:47

Voi intelegeti ce vrea sa zica aici ? ... (ca pe mine se pare ca in momentul asta nu prea ma ajuta organul gindirii):

Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 18 martie 2009 - 08:49

• 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#532 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 18 martie 2009 - 09:00

Neinmatriculat = fara RCA

Daca avea Casco, raspunderea recuperarii pagubei se ducea la asigurator; el isi lua banii pe dauna totala (minus epava) si isi vedea linistit de viata. Asa trebuie sa se duca el in instanta sa solicite despagubiri - adica sa plateasca experti judiciari, taxe de timbru, sa se plimbe prin fond, recurs si apel ca asa-i in tenis si apoi sa descopere cu executorul de mana ca nu are ce sa ii ia individului, poate cel mult contravaloarea muncii prestate la zdup :D
  • 0

#533 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 18 martie 2009 - 09:08

Deci vinovatu' n-are RCA iar pagubitu' n-are CASCO ... atunci despre ce asigurator care nu plateste "nicio despagurire proprietarului" e vorba ?
Si ce legatura are cadrul legislativ "(… de cacao)" cu faptul ca el n-are CASCO la masina ?

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 18 martie 2009 - 09:08

• 0

#534 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 18 martie 2009 - 09:27

cred ca s-a grabit in exprimare.
shit happens, ideea e ca au scapat "ok".
iar masina fara casco...
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#535 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 18 martie 2009 - 10:38

interesant :
De exemplu, o informatie foarte utila care ar trebui sa fie la indemana oricui - de care nu am auzit pana acum si mai nimeni din cati cunosc, asta il include si pe reprezentantul asiguratorului la care avem RCA-ul - este faptul ca in cazul accidentelor in care vinovatul nu poate fi identificat sau nu are RCA valid, pagubitul ca sa zic asa, chiar daca nu are CASCO, poate fi despagubit pt dauna materiala si chiar si cea corporala. Exista ceea ce se numeste Fondul de Protectie a Victimelor Strazii http://www.fpvs.ro/ care intervine in astfel de situatii ca organism de plata a despagubirilor. Acest fond se constituie din cotizatiile pe care asiguratorii le depun, in urma incasarilor de RCA (ca procent din val RCA).
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#536 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 18 martie 2009 - 11:02

de asta nu stiam.
o chestie interesanta.
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#537 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 18 martie 2009 - 11:10

Eu stiam ca exista ... si doar atit, nu stiam exact cind si cum se foloseste ... acum am aflat de aici
  • 0

#538 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 27 aprilie 2009 - 09:46

weekend aglomerat si insangerat -scriu deja ca aia de la stiri
http://stirileprotv....rahova/60279881
http://stirileprotv....navoda/60279893
http://stirileprotv....de-politie.html
http://stirileprotv....antana/60280309
http://stirileprotv....faptei/60280321

deja e grava problema
culmea e ca ieri am avut o faza de genul celei de pe DN1 in fata aveam un Mitsibishi Outlander stateam de ceva timp in spatele lui dupa iesirea din Buftea am prins in fata o coloana de 4-5 masini prima masina o Dacie apoi la 50-100 metri restul,Outlanderul a depasit Dacia,a revenit pe banda si a continuat sa accelereze,practic intru-n final am depasit toata coloana ,nu prea am inteles manavra celui din Outlander.PS:asta a fost o situatie in care am folosit toti cei 192 cai din dotare(din fata iesea de pe un drum secundar o masina si am preferat sa accelerez la maxim decat sa ma bazez pe faptul ca ma vede cel care iese de pe drumul secundar)

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 27 aprilie 2009 - 09:48

• 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#539 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:

Scris 27 aprilie 2009 - 11:19

Doi motociclişti s-au ciocnit frontal, la 150 km/h
  • 0

#540 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 28 aprilie 2009 - 01:21

Azi dimineata pe la 1:30 ma trezeste nevasta-mea, trezita la rindul ei de niste zgomote in strada. "O" lemuriana, cu un Clio turcesc a intrat in plin in masinile parcate in fata blocului ( sos. M Bravu ). Vreo 4 sau 5 masini "muite" rau : opel vectra-opel astra-BMW3-golf si nu mai stiu exact ca mi-era somn.....
Era sa uit, 2 masini mai incolo, era parcat si golful nostru.....
  • 0

#541 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 28 aprilie 2009 - 01:32

Parca a mai fost o faza din asta duminica pe la Iancului. Bine ca a scapat trombilusca voastra.
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#542 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 28 aprilie 2009 - 01:46

Am avut "bulan"... :P

Ala de la Iancului a fost campion absolut. Cica a facut un salt prin aer si a aterizat exact pe trotuar printre masinile parcate ( vezi-doamne ) neregulamentar !
  • 0

#543 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 28 aprilie 2009 - 01:58

un pic de adevar e cu neregulamentaru ala teoretic daca nu era nici o masina pe acolo si gagiul avea reflexe de chilot avea sanse sa scape cu cazanu intreg,se estimeaza undeva catre 100 km/h viteza altfel nu se explica zborul pana in masinile alea :P
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#544 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 28 aprilie 2009 - 02:07

Azi dimineata pe la 1:30 ma trezeste nevasta-mea, trezita la rindul ei de niste zgomote in strada. "O" lemuriana, cu un Clio turcesc a intrat in plin in masinile parcate in fata blocului ( sos. M Bravu ). Vreo 4 sau 5 masini "muite" rau : opel vectra-opel astra-BMW3-golf si nu mai stiu exact ca mi-era somn.....
Era sa uit, 2 masini mai incolo, era parcat si golful nostru.....

se aplecase dupa ruj?
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#545 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 28 aprilie 2009 - 02:35

se aplecase dupa ruj?

Poate, si s-a inecat cu el :P
  • 0

#546 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 28 aprilie 2009 - 04:26

@Relu chiar ca ati avut bulan :D saracii aia cu masinile lovite :P

deci se mai intelege daca intra unu/una in masinile parcate evitand pe altu sau ceva de genu, dar la 1 juma cand e pustiu pe strada, fara sa fie in intersectie....daaamn :hammer: cine i-a dat carnetu nene? trebuia sa dea cu politistu la care am dat eu: nu nesimtit, ci corect (la ala cred ca trebuia mega spaga sa iei examenu fiind bata, ca avusese un accident cu motocicleta din cauza unui lemurian -copyright relu :D- )
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#547 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 28 aprilie 2009 - 04:45

Rectificari:
Am ajuns acasa si am vorbit cu vecinii. Cica la volan era lemurianu' junior ( beat Mula ). Lemurianca "mama" a vrut sa se dea piloata cazanului, dar n-a tinut. Au sarit taximetristii si au lamurit politia. Accidentul s-a intimplat la citiva metri de statia de taxi. "Primatul" a venit tare de pe Vitan, a facut stinga pe M.Bravu, a pierdut controlul polizorului, si dupa ce a lovit lateral bordura mare a refugiului de tramvai, a ricosat in parcare....
Apropo, ma mir ca la tv n-au dat astia nimic.....
  • 0

#548 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 28 aprilie 2009 - 04:56

Eu stiu cum e acolo la Iancului/ Avrig ... unde desteptii c*r*lui au facut trecerea aia peste linia de tramvai de am senzatia de fiecare data ca o sa rup masina sau o sa raman suspendat ...

Acum nici ala cu BMW nu era prea sanatos dar asta e altceva :P
  • 0

Ex-FN2 owner

#549 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 28 aprilie 2009 - 05:16

o fi auzit omu aia cu BMW-avion cine stie :P
  • 0

#550 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 28 aprilie 2009 - 06:19

Aseara m-a "impulsionat" si pe mine cineva din spate.. pe stradutele dintre blocuri.
Mergeam pe o straduta da fac viraj la stanga.. in timpul virajului trece un pieton prin fata mea. Franez sa nu il lovesc si un tip cu Dacia Logan nou-nouta (de o saptamana avea talonul.. vechime maxim 1 luna) m-a lovit in bara spate. Se asigura in alta directie si n a avut timp sa vada si frana mea. Asta t ca a mers prea aproape de spatele meu. Noroc cu viteza mica.
Asa nu trebuie sa schimb decat bara spate(a cedat din prinderi) si parasocurile spate(se pare).
La politie a mers uimitor de bine, adica la ora 23.00 nu mai era nimeni altcineva. Asta in cap la autostrada, pt sectorul ^.
La omniasig(RCA-ul omului) a mers si acolo ok (pana acum) .. au bagat si fete cu fuste scurte.. :P si merge bine treaba(pe grivitei).
Acum mai trebuie un service serios cu decontare directa si sa vedem ce iese... sper sa nu mai fie altceva. Momentan e trecuta doar bara pe deviz..
  • 0
calator prin timp si spatiu...

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi