Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a

• Topic inchis Acest topic e inchis
1946 replies to this topic

#951 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 23 septembrie 2009 - 08:01

.....
va garantez ca cel putin 90% din soferii romani, habar n-au ce se intampla in jurul lor in trafic. ei vad DOAR masina din fata si atat. ce-i in spate, e in mare parte inexistent.
.....

Cit de adevarat.... din pacate....

Era cindva demult o carte care se numea parca "conducerea preventiva" scrisa daca nu ma insel de Victor Beda.
Cind eram tinar si am inceput sa circul "motorizat", tata mi-a zis o chestie care se regasea si in cartea aia. Acea chestie se referea exact la conducerea preventiva, cu alte cuvinte sa poti anticipa ( imagina ) cit poti de mult miscarile pe care le-ar putea face cei din jurul tau. Tot tata mi-a mai explicat cit de important e sa vezi/stii in permanenta ce e in jurul tau, mai ales in SPATE !! Din momentul ala, pe orice rahat motorizat aveam ( 2 sau 4 roti ), am pus oglinzi pe ambele parti. Nu mergeam fara sa am si pe dreapta oglinda, lucru ciudat pentru multi la vremea aia.
  • 0

#952 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 23 septembrie 2009 - 09:03

Hai nene, si cum faci tu ca 90% dintre soferii planetei sa recunoasca ce masina vine, si cu ce motorizare? Asta e chiar hilar...

Cazul exprimat atat de precis de mine (si neluat in seama din motive mai presus de intelegerea mea) se intampla frecvent. In RO. Nu in alte parti.

nenea VIPER, hai ca e evident ca nu trebuie sa stii marca si mai ales motorizarea. de altfel, n-am zis nicaieri nimic de motorizare. dar e foarte importanta sa stii cam ce era in spatele tau, mai ales pe autostrada.
inca nu mi-a raspuns nimeni "scenariului" meu.

Cazul exprimat de tine se refera, cred, la bizonul care te falshuieste si te claxoneaza. No, eu as astepta cuminte si as baga 200 dupa ce depasesti tu. eventual, MAXIM, pun semnalizare stanga daca ala din fata e chior. nu vad cum in acest caz viteza e cauza accidentelor.aaaa, ca ala e ghiolban.....
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#953 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 23 septembrie 2009 - 10:07

mda, e ca muzica orientala facuta manele de catre intelectualul roman.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#954 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 10:21

*Despre intalnirea lui Dan Puric cu Nea Ilie si invatamintele cu care a ramas cunoscutul actor.*

Prin arta sa, prin activitatea desfasurata in ultimii 15 ani si prin orientarile artistice, Dan Puric ocupa astazi un loc de onoare in galeria marilor
figuri ale culturii si artei romanesti. Desi a colindat toata tara si alte 36 de state ale lumii cu spectacolele sale, nu sofeaza in mod curent, insa are
permis valabil.
Fiecare lucru la vremea sa.
"Dumnezeu, iubindu-ma, ma tot pune la felurite incercari ca sa nu ma plictisesc. Asa a fost si cu soferia. Ne-am luat si noi masina. Atunci mi-a zis
sotia ca ar fi bine sa-mi iau permis si eu, ca, cine stie, s-ar putea sa fie nevoie vreodata sa sofez. Pentru mine, lucrul asta a venit prea tarziu si
m-am dus la prima lectie de soferie cu emotii de liceean, la un PECO, unde trebuia sa ma intalnesc cu instructorul. Tremuram rau pe marginea trotuarului,
ca la bacalaureat, si il asteptam. Cel mai bun lucru era ca omul nu ma cunostea. A venit cu o Dacia de pe vremea lui Ceausescu, careia, cand i-a pus o
frana, chiar in fata mea, i-au sarit suruburile pe jos.. Le-a adunat tacticos si le-a pus la locul lor, ignorandu-ma. Era mecanicul absolut, la
intalnirea cu imbecilul absolut.
Locul mortului
Nea Ilie era plin de vaselina si avea un fes slinos pe cap. M-a citit din prima, si-a dat seama cu cine are de-a face. Daca m-ar fi cunoscut, mi-ar fi
spus: �Vai, maestre, ce onorat sunt sa va fiu eu instructor!� Cand mi-a zis, fara sa se uite la mine: �Ba, asta e cheia!�, am inghetat. �Fii atent, a
continuat el, ambreiajul este tata, frana este mama, iar acceleratia este copilul tampit care alearga pana ce da cu capul in prima masina.� Absolut
genial!
Apoi imi spune scurt: �Treci in locul meu!� Eu, speriat: �Lasa-ma, nene, ca n-am mai pus in viata mea mana pe asa ceva�. �Ba, tu nu te-ai saturat sa stai
pe locul mortului si sa te conduca toti tampitii?� Si atunci m-am gandit sa strig si eu la poporul roman: �Popor roman, nu te-ai saturat sa stai pe locul
mortului si sa fii condus de toti tampitii?�
Era o adevarata resuscitare, domnule! Si imi tot repeta: �Hai, hai, invata sa conduci!� Ceea ce a urmat a fost incredibil. M-a scos direct in trafic. Si
eu trebuia sa am mana pe volan, pe chei, pe schimbatorul de viteze, trebuia sa ma uit in cele doua oglinzi, dar si in ochii lui. �Unde te duci, maaa? Nu
vezi unde ma bagi? O calci pe baba aia! Nu te uiti in spate? Vezi, ba, ca intra ala in tine!�
Si m-a tinut asa, de inghetam si transpiram tot, doua zile la rand! Nu mai eram sanatos! Nici un rol, in viata mea, nu m-a solicitat atat de mult si nu
m-a adus intr-o asemenea stare. In a treia zi s-a linistit de tot. Statea batranul cu o mana pe volan si cu fesul pe ochi. Dormea, domnule! �Inseamna ca
am inceput sa conduc bine�, mi-am zis.
Crucea Sfantului Andrei
Nu l-ati vazut pe Puric disperatul intre Maestrul sau dormind si traficul din Bucuresti. Si, tarandu-ma incet-incet, am trecut pe langa un cimitir.
Atunci Maestrul a deschis ochii: �Ba, vezi? Aici e o fosta eleva de-a mea!� Mie mi-a inghetat coloana vertebrala. �In cimitir?� �Pai da! Nu e singura, e
cu sotul!� �Cum a ajuns acolo?� �Tot asa, ba, ca si tine, nu a oprit la Crucea Sfantului Andrei, aia pe unde trece trenul. Pai, ba, cand vezi o cruce nu
te opresti sa te inchini? Treci ca animalul? Ce-o fi cu graba asta, ca tot acolo ajungi!� Omul asta m-a crestinat pe mine, teologul lui peste. Avea
dreptate!
Cand vezi Crucea Sfantului Andrei, te uiti in dreapta si nu crezi nici macar in ala de-ti face semn cu steagul, ca e tara plina de prosti.
Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!!!"
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#955 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 10:59

amin frate, amin!
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#956 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 23 septembrie 2009 - 11:16

Demential! :lol:
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#957 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 11:52

pe Dan Puric l-as putea asculta ore intregi.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#958 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 24 septembrie 2009 - 06:49

Pana la urma.. oare de ce nu scoatem limita de viteza?
Oricum din cate am vazut este relativa, nerespectata si ignorata.
Oare de ce ne mai trebuielinia continua in curbe sau anumite zone.. ca oricum se depaseste. De ce mai trebuiesc semafoare, cand galbenul seamana accelerare si rosu doar atentie cand treci.
Sau de ce mai trebuie scoala de soferi sau carnet.. cand sunt atatia care conduc si fara sau luat pe spaga si nu stiu nimic
Sa fie anarhie.. pana la urma oricum toti murim. Mai devreme sau tarziu. Macar sa murim repede.
sau.. pe autostrazi au voie doar cu peste 250 cp
pe DN-uri si Europene doar cei cu peste 150 cp
pe judetene doar cei cu 100 cp.
Pt restul comunale sau drumuri de pamant.
Daca nu ii incurca cei de mai sus.

Aceasta postare a fost editata de aztec: 24 septembrie 2009 - 07:00

• 0
calator prin timp si spatiu...

#959 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 24 septembrie 2009 - 07:08

Pt ca drumurile sunt pt astia. Pt ca pana la urma nu au omorat pe nimeni si .. poate mai traiesc si ei.

http://www.youtube.c...h?v=-lzN2M2L9Y0

nu pt restul

Aceasta postare a fost editata de aztec: 24 septembrie 2009 - 07:10

• 0

#960 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 24 septembrie 2009 - 07:13

ha ha apropo de faza cu scoala de soferi eu am facut cu un prieten de familie care cam la fel m-a scos direct in trafic(nici eu pana la scoala de soferi nu mersesem u masina) omul oricum ma incuraja sa merg cat mai aproape de limita legala de ex atunci era 60 in Bucuresti cu atat mergeam si eu desi era u scoala :lol:
cum am mai zis a noi e vorba de educatie,nimeni -nici cel care depaseste nici cel care vine din spate nu e dispus sa lase de la el.revin cu o poveste despre un Fiat Albea care in o linie dreapta de maxim 100 metri dintre 2 viraje de Brasov-Cheia a depasit 2 masini prin bunavointa celor din fata care au franat si au tras dreapta,ce m-a frapat a fost calmul(nesimtirea) cu care a facut depasirile nu am auzit deloc motorul,de aici ori Albea are un motor silentios ori handicapatul nici macar nu retrogradase pt depasiri,recunosc ca in momentul ala ma rugam sa vina un tir si sa il spulbere .De asemenea specimene imi este mie cel mai mult frica
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#961 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 24 septembrie 2009 - 07:20

Fiindca nu sintem toti egali sub soare. Fiindca nu toti avem deprinderea sa mergem cu viteza, sau nu avem masinile in stare sa faca asta.
Cat despre restul, eu unul sint unul dintre cei care insista pentru respectarea legii, si intr-o mare masura o si fac.
E atat de greu sa va imaginati scenariul meu ?? Cu respectarea tuturor reglementarilor, mai putin a celei cu viteza maxima ??

Sint curios, daca pe sosele ar avea voie sa circula doar pilotii profesionisti, nu ar parea ridicole limitele de viteza, MAI ALES EXTRAURBAN SI AUTOSTRADA ??
  • 0

#962 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 24 septembrie 2009 - 07:31

Pana si pilotii profesionisti mor.
Si soseaua este doar a lor.
Si merg "in sens unic".
Si schimba cauciucurile la 100km. Si controleaza masina la xx km. Si ....
....dar nu ma mai bag.

Pt ca nu intelegeti ca nu viteza putin depasita este marea problema, ci cum te comporti la acea viteza.

Aceasta postare a fost editata de aztec: 24 septembrie 2009 - 07:34

• 0

#963 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 24 septembrie 2009 - 07:43

.........
@Relu: pai de ce sa nu am ce sa caut acolo? Eu tocmai depaseam, agregatul tau care merge (prea) repede a ajuns (prea) repede in fundul meu. (Din nou tau = la modul general).

Pentru ca NU te-ai uitat in kakatul ala de oglinda sa vezi daca ai liber si te-ai bagat ca nanaul !
Evident TU la modul general :lol:
  • 0

#964 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 24 septembrie 2009 - 07:51

Evident ca eu m-am uitat in kakatu ala de oglinda si evident ca am calculat un pic cat i-ar lua sa ajunga pana la mine. Evident ca m-am bagat dupa ce m-am asigurat, si evident ca ala din spate e nervos ca trebuie sa coboare viteza de la 160 la 130. Evident ca niciodata nu vom ajunge la un numitor comun pentru ca, evident, vorbim impreuna si ne intelegem separat...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#965 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 24 septembrie 2009 - 07:56

aztec, cand zic viteza, nu ma refer la 250 km/h, musai. hai sa nu exageram. eu de exemplu ma simt ok la viteze de pana la 180 km/h.
peste, e alta mancare de peste. si nu inseamna ca trebuie sa iei curba cu viteza asta. si, daca nu ma insel, legea prevede micsorarea vitezei inainte de curbe.
apoi pilotii aia care mor (in ultima vreme, tot mai putini, iar motive, culmea, sint o roata cazuta in cap) merg la limita pentru a castiga o juma de secunda in plus pe tur. nu cred ca e cazul la noi.

acuma eu nu militiez ca o viteza de 150 km/h sa devina obligatorie. dar atata timp cat te respect si nu iti creez probleme, fa-te ca nu ma vezi.

P.S. in general vorbind, nu e un indem personal.
:lol:
  • 0

#966 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 24 septembrie 2009 - 08:19

Culmea e ca majoritatea situatiilor de mai sus se intimpla la viteze mult mai mici ! Adica cel ce vine are 130 sau p-acolo si cel care "nu-l lasa" depaseste cu 100 sau in jur de !!!!
Asta-i tragedia .....
  • 0

#967 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 24 septembrie 2009 - 08:20

Va certati inutil pt ca fiecare are dreptate. Daca te uiti atent in oglinda iti dai seama in mod normal ca ala vine cu o viteza care nu-ti va permite tie sa nu-l incurci. Iar aici problema e mai grava decat ca-l incurci pe vitezoman,problema e ca-ti risti tie viata. Pe de alta pare e posibil ca depasirea sa dureze mai mult ( masina slaba,accelereaza si ala de pe banda 1 etc) chiar daca ala era departe si atunci sa-l incurci insa nu e vina mea ca el merge cu 200...m=am asigurat,era departe,nu am riscat nimic pt ca nu i-am sarit in fata,n-are decat sa astepte ca el incalca legea, nu e vina mea ca depasesc un tir care merge cu 100 iar eu am o masina lenta. Daca nu se asigura calumea si se sare in fata are dreptate Relu,daca dureaza mult depasirea insa cel din spate merge prea tare(ilegal) are dreptate Viper
  • 0

#968 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 24 septembrie 2009 - 08:28

Repet, situatiile astea se petrec la viteze MULT mai mici. Masini care sa mearga cu 200 intilnesti f rar. Mie mi se intimpla de citeva ori ( poate peste 10-20 ori ) la fiecare 100 km de autostrada si merg 130-150/h !
La viteza aia, nanaii care-mi intra in fata ma vad apropiindu-ma cu MAX 50km/h !!!! E mai mult decit evident ca ori nu se uita, ori se baga intentionat, inconstienti ca pot provoca un accident.
  • 0

#969 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 24 septembrie 2009 - 08:32

Pt ca nu intelegeti ca nu viteza putin depasita este marea problema, ci cum te comporti la acea viteza.

my point exactly.
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#970 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 24 septembrie 2009 - 08:43

e asta tipic soferului mediu???. daca da, atunci ma agit degeaba. ani la rand am fost acuzat ca timpul din care ma gandesc sa depasesc pana cand ma aflu in fata celui depasit e prea scurt...

Din pacate da. Referitor la depasire, tin minte un sfat pe care il consider tare bun: depasirea ideala trebuie sa dureze fix 3 secunde.
Referitor la afirmatia la care am dat quote, din pacate, repet asta, din pacate, in decursul timpului am interactionat personal cu cateva mii de soferi, din care un procent extrem de mic se pot numi cu adevarat soferi, restul se pot numi utilizatori de autoturisme, poate. De multe ori au aparut surprize chiar si din partea celor considerati buni profesionisti, dovada faptului ca niciodata nu poti identifica comportamentul unui sofer. Nu cred ca exista doi soferi care sa gandeasca sau sa procedeze in mod identic, de aici poate si diferentele de opinie dintre colegii nostri.
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#971 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 24 septembrie 2009 - 10:20

Oricum din cate am vazut este relativa, nerespectata si ignorata.
Oare de ce ne mai trebuie linia continua in curbe sau anumite zone.. ca oricum se depaseste. De ce mai trebuiesc semafoare, cand galbenul seamana accelerare si rosu doar atentie cand treci.
Sau de ce mai trebuie scoala de soferi sau carnet.. cand sunt atatia care conduc si fara sau luat pe spaga si nu stiu nimic
Sa fie anarhie.. pana la urma oricum toti murim. Mai devreme sau tarziu. Macar sa murim repede.
sau.. pe autostrazi au voie doar cu peste 250 cp
pe DN-uri si Europene doar cei cu peste 150 cp
pe judetene doar cei cu 100 cp.
Pt restul comunale sau drumuri de pamant.
Daca nu ii incurca cei de mai sus.

pe la nemti si parca si austrieci (mai putin limita de viteza) s-a incercat fara astea. stupoare! accidentele au scazut, traficul e mai lejer. dar suntem departe de aia.

tot la nemti pt a putea merge pe autostrada, se fac cursuri. poate si faptul ca in romania esti pus la volan si aia e, conteaza mult in numarul mare de morti pe sosele.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#972 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 24 septembrie 2009 - 12:59

bhey la noi problema cea mai mare e lipsa infrastructurii.
iar pe locul 2 o scoala de soferi adecvata, cu teste calumea si mai ales o testare psihologica temeinica.
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#973 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 24 septembrie 2009 - 01:25

o testare psihologica temeinica.

:lol: :D :D :D :D :D :D :D :D
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#974 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 24 septembrie 2009 - 01:35

• 0

#975 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 24 septembrie 2009 - 03:22

...............................................................
Mie mi se intimpla de citeva ori ( poate peste 10-20 ori ) la fiecare 100 km de autostrada si merg 130-150/h !
La viteza aia, nanaii care-mi intra in fata ma vad apropiindu-ma cu MAX 50km/h !!!! E mai mult decit evident ca ori nu se uita, ori se baga intentionat, inconstienti ca pot provoca un accident.

Exact asta spuneam si eu mai demult; si nu se baga cand esti cu 500m in spatele lor ci cand max 100 - 150m.

In alta ordine de idei, Cristi daca s-ar scoate limita de viteza cum ar mai face politia rost de amenzi, spagi, etc. ?
Apoi, sunt de acord ca tu, eu si alti colegi de forum si nu numai am merge responsabil indiferent care este sau nu limita de viteza; insa ce te faci cu "chilotii", care atunci nu vor avea nici ce mai mica apasare ?
Si mie mi-ar placea ca limita de viteza pe autostrada (in masura in care la noi putem numii astfel portiunile respective de drum) sa fie de macar 150 km/h, de 180 km/h nu mai zic.

Apropos de specimene, sa va povestesc un episod banal petrecut astazi: dupa amiaza am avut treaba la o banca de pe Sos. Pantelimon, unde in fata blocurilor exista o bretea pe care se poate circula, apoi o fasie de spatiu verde si apoi soseaua. Din sosea poti parca masinile in spic cu botul spre fasia de spatiu verde. Bun, relativ in fata bancii am gasit un loc liber, am parcat si am fost sa rezolv chestiunea pt care ma aflam acolo, treaba care a durat cam 10 min. In masina mea a ramas o pers, cu geamul deschis, radioul pornit; cand m-am intors pe prima banda de circulatie se afla oprit un Vw Transporter (model nou) cu nr de IF care ma bloca, pe mine si alte 2 masini. Cel putin pe partea cealalta a soselei erau locuri de parcare, posibil sa mai fi fost si pe partea asta, dar mai in fata. Si in Transporter mai erau 2 pers, dar nu au catadicsit sa sune sau sa mearga sa cheme soferul, desi le-am solicitat lucrul asta, pt ca omul trebuia sa-si plateasca o rata si apoi venea si plecau. A trebuit sa stau si sa astept sa vina soferul.
Cand a venit, dupa ce i-am batut obrazul, civilizat, el a replicat ca oricum nu-l intereseaza daca blocheaza pe cineva sau altceva, atat timp cat el trebuie sa-si rezolve problemele.
Ce sa mai spui sau sa faci cu astfel de specimene ?
Cum ar trebui procedat in cazul acestora ?
Daca vroiam puteam sa-i fac rau, legal, urmand sa primeasca macar o amenda pt stationare interzisa, etc.; am preferat sa nu o fac pt ca rau se poate face usor, bine mai greu. Insa incep sa cred ca altfel nu se va rezolva nimic, cum vezi sau prinzi pe unul cum il arzi sau macar ii faci reclamatie, nesimtirea (sa nu spun altfel) e mare si devine si mai mare.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

4 useri citesc subiectul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi