Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a

• Topic inchis Acest topic e inchis
1946 replies to this topic

#926 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 23 septembrie 2009 - 02:36

ATENTIE: ce am scris mai sus am scris la modul general. Cine se simte atacat, o face pentru ca vrea, nu pentru ca este in mod direct vizat ;)

personal ma doare-n basca cine ma depaseste si cum. daca aleg sa merg incet, aleg metoda relu, adica astept pana se poate sau fac loc. legal, cum nu merge nimeni, e imposibil sa mergi si tu. nu de mult, am venit cu o coloana (pe care o tot schimbam unde se putea depasi in liniste) de la sibiu pana pe la valcea. COLOANA! MARE! era incredibil cat de incet si nejustificat mergeau. am depasit-o o data, am gasit alta, inca o data, in total tot sa fi fost cateva. din spate ne-a prins o colega de pe vwforum, cu un golf 1.9 TDI, nu vreo masina de curse si depasea in locuri unde eu mergeam in coloana, ii asteptam pe ceilalti si analizam cum merg coloanele la noi. unde se putea merge cu 50 (chiar 60 pe bord) se mergea cu 40 pe bord (e vreo 30 real). unde se putea merge cu 90 (chiar 100 pe bord) se mergea cu 70 pe bord. de ce asta, peste puterea mea de intelegere. cum nu-i inteleg nici pe cai care tin E85 cu 90 de la un capat la altul, rar mai pun o frana in localitati daca stiu ei ca e radar sau nu au loc de mine ;), care oricum nu merg cu 50 pe bord.

si cred ca totul se reduce la lipsa de drumuri si la faptul ca faci 100 de ani pana la destinatie. voi va legati de cazuri particulare de vitezomani, sunt putini totusi. aia fac urat si pe afara, sunt peste tot, ii vaneaza politia cum poate. nu e vreun gros. n-am intalnit pe A1 jumatate dintre masini sa mearga cu 180, nici macar cu 150, desi ar putea fara sa riste cine stie ce.

si nu discutam nici cum e mai bine pt el, sa mearga mai incet sau mai tare decat viteza legala. discutam despre fluiditatea traficului si ce trebuie facut in general.
nu are nimeni pretentia sa se mearga tare, ci macar in limite legale. apoi ca la noi legal daca mergi faci o zi pana la bistrita, e altceva. teoretic ar trebui sa fac cel mult 4 ore, asa ca mai opresc la masa. la nemti am parcurs distanta asta si de 2 ori mai repede, dar sa zicem ca e o tara particulara si normalul e undeva la 4 ore, nu 10. inca 6 ore la volan, inseamna milioane de fractiuni de secunda de oboseala acumulata si neatentie si tentatia de a calca mai mult pedala sa ajungi cat mai repede, sa mai fortezi o depasire. aici nu discutam despre teribilism de youtube sa ne vedem la tv. e un fenomen rutier.

interesant filmul pus de extremero, dracu stie daca mai apuci sa faci ceva in cazul ala, decat daca esti unul dintre soferii care chiar se uita in fata. multi insa cred ca focalizeaza pe geam. nu-si dau seama, dar imi spun de exemplu ca ii deranjeaza bordul pe parbriz. daca ma uit in fata departe, bordul nu are cum sa se reflecte acolo (bine, exceptand categoria care tine scaunul asa de jos, ca vede drumul printre volan si bord). de asemenea multi vad gazele de pe geam si cica nu va drumul. incercati cu un aparat foto sa faceti o poza in fata mult focalizat si apoi focalizat pe parbriz. asa se intelege despre ce vorbesc.

"in log de 60 legal merg cu 40"

asta s-ar intampla DACA ar fi semn de viteza min obligatorie..cum nu e, ei pot merge foarte legal cu 30 pe acolo si pot incurca traficul

spanie e singura tara unde am gasit astfel de semne. destul de des spre surprinderea mea.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#927 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 23 septembrie 2009 - 03:26

OK, n-ai inteles. Eu am intrebat simplu: de ce sa fie asa? De ce e corect ca ala sa mearga ilegal si eu sa nu pot sa imi vad de drum in limite legale?! Nu a zis nimeni nimic de bagat in fata, iar intelegi fix ce vrei...

Pai despre bagat in fata cind vine unu care merge mai tare era vorba. Ai uitat ?
Recunosc ca pe A-uri merg intre 130-150, unde pot si e mai liber. Uneori ma mai distrez citeva secunde si peste, ca n-o fi foc daca e loc. Dar ma exaspereaza aia care NU ma lasa sa-i depasesc, se baga ei FIX atunci cind vin eu cu 20-40/h in plus, sau nu se misca de pe banda 2 ca "asa vrea muschii lor" !
Tot eu merg fara griji in coloana, ( cu cit merge cirdu fara sa ma enervez ) pentru ca realizez ca in afara de nervi nu as rezolva nimic. Dar despre asta am mai discutat....

Aceasta postare a fost editata de Relu: 23 septembrie 2009 - 03:27

• 0

#928 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 23 septembrie 2009 - 03:54

Pai nu era vorba de bagat in fata. Deloc. Mai citeste te rog inca o data si vei intelege diferenta intre a te baga in fata si a fi ajuns mai repede din urma de unul care merge cu 160-170. Este o doferenta de nuanta, dar tot diferenta este.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#929 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 23 septembrie 2009 - 04:09

bine, exceptand categoria care tine scaunul asa de jos, ca vede drumul printre volan si bord

:thumb: :thumb: :thumb:

ca n-o fi foc daca e loc

:thumb: :thumb: :thumb:
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#930 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 23 septembrie 2009 - 04:11

@bosorogii:
Pai exista posibilitatea ca un sofer sa mearga corect in banca lui pe banda 1, sa se uite in oglinda (~2 sec), vede o masina undeva departe (~2 sec), semnalizeaza )~1-2 sec), se incadreaza pe banda de depasire (~2-3 sec), incepe sa accelereze (sper) (~1 sec) si brusc se trezeste la un metru in spatele lui cu beamveul flasuitor si clacsonator care surpriza, cand se uitase el in oglinda era departeeeeeee neneeeeee, la vreo ~555 de metri...
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#931 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 04:18

Pai io ce zic. Unde e problema? Ca nu s-a miscat cel de pe banda 1 (caz concret de care tot cant eu aici, cu 120-130km/h) ca la curse? Daca ala venea tot legal, calculele erau corecte si treaba era incheiata frumos. E fix ca citatul pe care tu l-ai pus cu Gigi si motocicleta. Situatie similara.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#932 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 23 septembrie 2009 - 04:23

Bre, 555 metri erau pentru o viteza de deplasare de 200 km/k. Pentru 160 distanta se reduce ;)

Pai da, ca voi doi va intelegeti ca broasca-n tub.
Relu zicea de aia care, cu o nesimtire sau inconstienta naucitoare, ti se baga in fata cand tu esti la 2-3 metri in spatele lor, sau, mai rau, cand esti aproape in dreptul lor sa-i depasesti.
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#933 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 04:31

Io de ce ii tot zic sa citeasca si sa reciteasca ce am scris, si ce a scris Aztec, ca de acolo a plecat. Nici eu, nici Aztec (iar bag mana in foc) nu sarim in fata altor masini. Niciodata nu am facut asta de cand ma stiu. Dar am luat si eu destule flashuri fiind in continuare in situatia de dublare a celui de pe banda 1 (nu e depasire ca e pe autostrada). Fratioare, aveam deja 135-140. Trebuia sa urc la 170 sa ii fac loc la mitocan mai repede? De ce?!
  • 0

Flickr - pozele mele

#934 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 04:48

Pai nu era vorba de bagat in fata. Deloc. Mai citeste te rog inca o data si vei intelege diferenta intre a te baga in fata si a fi ajuns mai repede din urma de unul care merge cu 160-170. Este o doferenta de nuanta, dar tot diferenta este.

Bai, diferenta o fi in imaginatia ta !

Daca l-a ajuns din urma, inseamna ca s-a bagat in FATA LUI !!!!!!!!!!!
  • 0

#935 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 04:57

Bai nene, ai o problema mare de perceptie a vietii in cazul in care nu sesizezi enorma diferenta intre cele 2 situatii... Trist...

Pt ca imi esti simpatic, hai sa-ti desenez ca la clasa 1:

- eu sunt deja pe banda 2 si depasesc (dublez, zi cum vrei) masina de pe banda 1 care merge cu 100. Eu merg cu 120. Atata pot, atata am in momentul ala de cand am intrat in depasire. Pana sa intru aveam aceeasi viteza ca ala cu 100. Logic.
- vine bou din spate si da flashuri. El vine cu 160-170

Ce e atat de greu de inteles din descrierea asta?! Am intrat in fata lui? Pana mea, asa la orice depasire intru in fata cuiva, indiferent ca se afla la 200m in spatele meu, sau la 2km.

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 23 septembrie 2009 - 05:02

• 0

Flickr - pozele mele

#936 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 05:00

Ce viata nene ? Ma obligi sa frinez sau nu ? Las-o ca o dai in balariii.....
  • 0

#937 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 05:02

Vezi mai sus. Am mai completat. In balarii o dai tu, si inca greu de tot. Daca e atat de dificil sa pui TOATE datele problemei in cauza in ecuatie, atunci eu te las ...

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 23 septembrie 2009 - 05:05

• 0

Flickr - pozele mele

#938 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 05:18

Stii ce-ti lipseste tie ? Barbatia !
  • 0

#939 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 05:28

Daca zici cu asa foc, asa o fi nene... Cine's io sa te contrazic... Dar mai vezi si varianta cu "cel mai destept cedeaza" ;) Daca a fi turc si a nu intelege niste date ale unei probleme te face mai barbat ca mine, atunci asa sa fie, fi fericit cu barbatia ta...

Revenind, zici ca te oblig sa pui frana... Pai sa vedem, io sunt in depasire cu 120-130, tu vii tare din spate cu 160. Avem aceleasi drepturi, stiai? Eu sunt deja in depasire, daca pe tine te arde in fund sa o calci, calc-o, dar nu te lua de mine ca NU vreau sa depasesc viteza legala in depasire. E ca aia cu hotzul care striga "hotzu".
  • 0

Flickr - pozele mele

#940 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 05:42

Imagine amplasata

Tu spui sa nu te claxonez, eu spun ca n-ai ce cauta acolo pin nu trec io. Simplu, nu ?
  • 0

#941 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 23 septembrie 2009 - 06:04

Dragii mosului ... o solutie la disputa voastra ar putea fi asta:

• 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#942 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 23 septembrie 2009 - 06:11

E TRISTETE mare pe soselele patriei,fel de fel de lemurieni(sa citez pe RELU)se dau cocosi printre zeci si zeci de tiruri....abia am venit din RO,dar sunt bucuros cind vad hoituri la stirile din tara,asa raminem mai putini pe drumuri.Maxima sunt depasirile fara asigurare,fara cai putere,bineinteles cu proiectoarele de ceatza aprinse si folie all over...
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#943 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 06:19

ce sa zic, fiecare are dreptate pe felia lui, dar fereasca sfantu sa recunoasca. ca in trafic. in principiu ma aflu in tabara lui relu, si voi explica de ce anume.

@bosorogii:
Pai exista posibilitatea ca un sofer sa mearga corect in banca lui pe banda 1, sa se uite in oglinda (~2 sec), vede o masina undeva departe (~2 sec), semnalizeaza )~1-2 sec), se incadreaza pe banda de depasire (~2-3 sec), incepe sa accelereze (sper) (~1 sec) si brusc se trezeste la un metru in spatele lui cu beamveul flasuitor si clacsonator care surpriza, cand se uitase el in oglinda era departeeeeeee neneeeeee, la vreo ~555 de metri...

swiby, exemplul asta il vad des. e asta tipic soferului mediu???. daca da, atunci ma agit degeaba. ani la ran am fost acuzat ca timpul din care ma gandesc sa depasesc pana cand ma aflu in fata celui depasit e prea scurt. sa te uiti in oglinda periodic (des), sa evaluezi traficul permanent si sa iei decizia de a depasi si sa si pleci in depasire se face in alea primele 2 secunde, nu in 8. poate sunt eu defect. si te asiguri, nu numai cand te-ai gandit tu sa depasesti, ci si inainte de manevra.

culmea e ca sunt cazuri concrete mult mai dese si mai periculoase pe alte drumuri decat pe autostrada unde merge gigel pe banda 1. sunt foarte dese cazurile cand exista coloana si se depaseste. gigel se asigura dupa metoda de mai sus (el merge legal, da). manevra la gigel dureaza 8 secunde. eu merg legal, manevra la mine dureaza 2 secunde. in alte 6 depasesc un numar semnificativ de masini, suficient pt ca atunci cand ajung in dreptul lui gigel, el sa intre in mine, pt ca omul se asigurase. GRAV e ca el se uita la mine si e sigur ca am facut ceva rau, e speriat, nu stie de unde am aparut acolo. asta nu e caz singular. pot scrie o carte despre ele. daca mai adaug si situatiile in care eu chiar plec in depasire, nu ma plimb pe contrasens, imaginea e clara.

si nu e treaba mea sa-i invat minte pe cei care fac flash-uri sau claxoneaza. e treaba politiei. nu-mi risc eu nimic pt asta.

si de ani de zile, nu vreau decat drumuri. la media de viteza 100km/h fara sa merg ca salesman, mi se pare de o decenta fantastica.

Dragii mosului ... o solutie la disputa voastra ar putea fi asta:

deja este, se intampla din ce in ce mai des.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#944 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 06:28

mai grav ca ai nostri cind scapa afara pe autostrazi civilizate,nu stiu sa mearga,normal,nefiind obisnuiti...si ii gasesti pe toti pe banda 3,chinuind octaviile tdi passaturili si kadetturili td,dar nu se dau la o parte nici morti....
  • 0

#945 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 06:36

@Cata: esti un pic incorect. Un pic mai mult chiar. Poate manevra lui Gigel dureaza mai mult si pentru ca atat poate agregatul. Nu vorbim de o Dacie din '70, ci de o masina de 1.4 80CP de exemplu, in care Gigel isi duce familia in concediu. Tu ai niste sute de CP sub fund care te propulseaza mult mai rapid. Impartim cu totii aceleasi sosele, nu ma obliga sa merg la fel de repede ca tine sau, mai ales, sa accelerez la fel de repede ca tine (tine = la modul general).

@Relu: pai de ce sa nu am ce sa caut acolo? Eu tocmai depaseam, agregatul tau care merge (prea) repede a ajuns (prea) repede in fundul meu. (Din nou tau = la modul general).
  • 0

Flickr - pozele mele

#946 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 23 septembrie 2009 - 06:37

Sa lasam Germania. Vorbim strict de Romania, A1 si A2. ....

Viper, am propus un scenariu. Hai sa respectam 100% legile, mai putin aia cu viteza legala. Pui pariu cu mine ca accidentele s-ar diminua considerabil >>??
Asta era intrebarea mea, nu o comparatie intre RO si D.

Apoi, cum zicea si cata, cel putin eu consider ca sofatul se face si se simte CINEMATIC, adica in miscare.
Eu nu cred ca pe autostrada unul merge in spatele celuilalt 10 km si se hotareste la un moment dat sa depaseasca. Depasirea se face din mers, exceptand cazul blocajului in trafic, cand e putin probabil ca banda de depasire sa fie intr-atat de libera incat lemurianul sa vina cu 200 km/h.
De asigurat te asiguri cu mult timp inainte sa faci depasirea, de altfel o buna cunoastere a situatiei de pe "terenul din spate" e extrem de importanta, MAI ALES PE AUTOSTRADA.
Nemtii zic : fereste-ti spatele, ca de fata are grija cel ce merge inaintea ta !!
Parca relu spunea ca e importanta chiar sa identifici marca masiniilro din spate, ca atunci cand iti arunci o privire in retrovizoare sa iti pui intrebarea :" parca acel golf 4 foarte frumos era in spatele meu, oare unde sa fie acuma ?? AAA, cred ca e in fata, vad o usoara dara de fumigena, ce bine ca nu m-am bagat in depasire..."
;)
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#947 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 06:42

Hai nene, si cum faci tu ca 90% dintre soferii planetei sa recunoasca ce masina vine, si cu ce motorizare? Asta e chiar hilar...

Cazul exprimat atat de precis de mine (si neluat in seama din motive mai presus de intelegerea mea) se intampla frecvent. In RO. Nu in alte parti.
  • 0

Flickr - pozele mele

#948 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 06:45

Au ajuns bizonii si aici,MASERATI noi cu numere de RO,HUMMER de Bucuresti-fiind singurul ce dadea flash-uri in AUSTRIA,S-AMG-parcat de-a curmezisul pe liniile de parcare in Austria,A8TDI cu tobe sport,plin de tziganci,deselat de bagaje,dormeau in masina in parcare linga VIENA...........
  • 0

#949 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 23 septembrie 2009 - 07:08

@Cata: esti un pic incorect. Un pic mai mult chiar. Poate manevra lui Gigel dureaza mai mult si pentru ca atat poate agregatul. Nu vorbim de o Dacie din '70, ci de o masina de 1.4 80CP de exemplu, in care Gigel isi duce familia in concediu. Tu ai niste sute de CP sub fund care te propulseaza mult mai rapid. Impartim cu totii aceleasi sosele, nu ma obliga sa merg la fel de repede ca tine sau, mai ales, sa accelerez la fel de repede ca tine (tine = la modul general).

@Relu: pai de ce sa nu am ce sa caut acolo? Eu tocmai depaseam, agregatul tau care merge (prea) repede a ajuns (prea) repede in fundul meu. (Din nou tau = la modul general).

nu sunt de acord. acum e randul meu sa te rog sa citesti atent. daca lui ii ia 8 secunde (minim) sa intre in depasire, NU sa depaseasca ceva anume, si mie doar 2, exista o gaura de 6 secunde. la 100km/h sa zicem, o depasire lejera rau, 6 secunde e imens. IMENS! desigur ca omul traieste cu impresia ca el se asigura (ceea ce a si facut intr-o oarecare masura, dar incomplet) si merge chiar mai incet decat regulamentar, deci e superior si unuia care merge regulamentar. nici nu discut cat as putea sa depasesc in intervalul ala de timp daca si accelerez. pai si atunci cand stii ca-ti ia mult sa te asiguri, mai intorci nene capul o data. acu de curat era un mos nenorocit sa-l faca istorie pe oaspete, desi mergea chiar incet, o depasire banala. mosu s-o fi asigurat el cu o ora in urma.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#950 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 23 septembrie 2009 - 07:17

ani la ran am fost acuzat ca timpul din care ma gandesc sa depasesc pana cand ma aflu in fata celui depasit e prea scurt. sa te uiti in oglinda periodic (des), sa evaluezi traficul permanent si sa iei decizia de a depasi si sa si pleci in depasire se face in alea primele 2 secunde, nu in 8. poate sunt eu defect. si te asiguri, nu numai cand te-ai gandit tu sa depasesti, ci si inainte de manevra.

Nemtii zic : fereste-ti spatele, ca de fata are grija cel ce merge inaintea ta !!

:thumb:

bai da ati scris la pagini...

totul tine de MENTALITATE! RESPECT! EDUCATIE! si BUN SIMT!

cand vrei sa depasesti, TE ASIGURI ! si nu uitandu-te o fractiune de secunda in oglinda, si vezi "e departe. am loc"
daca tu esti la 120kmh si el de la 170kmh te-a ajuns in cateva secunde inseamna ca nu era asa departe.
aici intervine respectul si bunul simt. unde la romani e inlocuit cu claxoane, flashuri si urari de bine mamei.

eu tot timpul am recunoscut ca nu merg legal. decat foarte rar. FOARTE RAR.
dar in mersul meu am incercat sa tin cont de fiecare data de faptul ca restul care merg ( sa zicem legal ) sau MULT sub legal, nu se asteapta ca eu sa vin mai tare decat ei. am incercat de fiecare data sa-mi iau toate masurile de precautie.

va garantez ca cel putin 90% din soferii romani, habar n-au ce se intampla in jurul lor in trafic. ei vad DOAR masina din fata si atat. ce-i in spate, e in mare parte inexistent.

oricum sunt atatea de discutat, si acuma nu prea am timp...
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi