Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a
Scris 26 septembrie 2009 - 09:25
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 26 septembrie 2009 - 12:24
Scris 27 septembrie 2009 - 09:26
Eu merg corect.
Eu sunt stapan pe situatie
Eu am experienta.
Eu sunt bun la volan.
Eu stiu ce sa fac si merg tare dar in siguranta.
Respect in general regulile.
Mie nu mi se intampla.
Eu pot sa evit.
Eu sunt cel mai bun de pe sosea.
Eu am detector.
Politia e spagara.
Politia face ilegalitati.
Politia ne deranjeaza.
Politia ne sicaneaza.
Politia ne pandeste.
Politia are ceva cu noi.
Pt ca noi circulam tare, cu viteza mare dar stim ce facem si nu ne intereseaza limitele unei legi in privinta vitezei.
Plus ca sunt multi prosti pe sosele. Dar nu suntem noi.
Pt ca noua nu ni se intampla nimic.
Si daca suntem prinsi cu peste xx km/h.. oricum politia face o ilegalitate si contestam.
Pt ca noi suntem cei mai buni dintre cei care supravietuiesc. Inca.
Si daca se intampla ceva.... nu viteza era importanta sau depasirea ei... gasim o scuza. Pt ca altcineva e de vina. Pt ca noi suntem buni. Si siguri pe volan. Si stim noi ce facem.
PS. Este un pamflet.
Aceasta postare a fost editata de aztec: 27 septembrie 2009 - 09:28
Scris 27 septembrie 2009 - 10:22
Scris 27 septembrie 2009 - 10:55
Nu astept un comentariupt ca se imbina cu discutia de la "radare."
Eu merg corect.
Eu sunt stapan pe situatie
Eu am experienta.
Eu sunt bun la volan.
Eu stiu ce sa fac si merg tare dar in siguranta.
Respect in general regulile.
Mie nu mi se intampla.
Eu pot sa evit.
Eu sunt cel mai bun de pe sosea.
Eu am detector.
Politia e spagara.
Politia face ilegalitati.
Politia ne deranjeaza.
Politia ne sicaneaza.
Politia ne pandeste.
Politia are ceva cu noi.
Pt ca noi circulam tare, cu viteza mare dar stim ce facem si nu ne intereseaza limitele unei legi in privinta vitezei.
Plus ca sunt multi prosti pe sosele. Dar nu suntem noi.
Pt ca noua nu ni se intampla nimic.
Si daca suntem prinsi cu peste xx km/h.. oricum politia face o ilegalitate si contestam.
Pt ca noi suntem cei mai buni dintre cei care supravietuiesc. Inca.
Si daca se intampla ceva.... nu viteza era importanta sau depasirea ei... gasim o scuza. Pt ca altcineva e de vina. Pt ca noi suntem buni. Si siguri pe volan. Si stim noi ce facem.
PS. Este un pamflet.
ti-a scapat una:
Am BMW.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 septembrie 2009 - 01:13
Scris 27 septembrie 2009 - 01:36
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 septembrie 2009 - 01:59
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 27 septembrie 2009 - 04:13
despre fotografie
Scris 27 septembrie 2009 - 04:23
nu.afirmatia ta e un pamflet?
Scris 09 octombrie 2009 - 09:28
si tot era o discutie cu acordatul de prioritate. astuia cam greu
http://www.220.ro/iwAPuDYVTF/Depasire
problema e ca pt 90% dintre soferi, cam orice merge mai repede ca ei, il percep ca fiind ca asta.
despre fotografie
Scris 09 octombrie 2009 - 09:34
deci bah, pe cuvant, nu eram eu !http://www.220.ro/iwAPuDYVTF/Depasire
problema e ca pt 90% dintre soferi, cam orice merge mai repede ca ei, il percep ca fiind ca asta.
Scris 09 octombrie 2009 - 09:38
Scris 09 octombrie 2009 - 09:52
Aceasta postare a fost editata de ska: 09 octombrie 2009 - 09:53
Scris 09 octombrie 2009 - 11:01
Un sofer a cazut cu masina intr-o rapa de 100 de metri, in localitatea damboviteana Varfuri, dupa ce a pierdut controlul asupra volanului, potrivit Realitatea Tv.
Barbatul in varsta de 39 de ani s-a urcat la volan, desi nu avea permis si se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Intr-o curba periculoasa a pierdut controlul volanului si a cazut cu autoturismul in rapa.
Soferul si unul dintre pasageri s-au ales cu rani usoare si au reusit sa iasa singuri din prapastie. Un alt pasager, ramas blocat in masina, a avut nevoie de ajutorul echipajului de descarcerare pentru a iesi din masina, avand piciorul rupt. sursa
... mare e gradina ... si se gasesc in ea si soferi ... si pasageri ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 09 octombrie 2009 - 11:12
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 20 octombrie 2009 - 09:18
Scris 20 octombrie 2009 - 10:42
despre fotografie
Scris 20 octombrie 2009 - 11:22
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 20 octombrie 2009 - 11:23
dar totusi, masinile astea au sisteme care te tin dracu cat de cat pe traiectorie.
acuma daca traiectoria e naspa, si legile fizicii sunt depasite... dar iara intrebarea, cat de tare tre sa mergi sa "depasesti" sistemele sa te duc la dracu in praznic.
dubios.
Scris 20 octombrie 2009 - 11:25
Scris 20 octombrie 2009 - 12:04
despre fotografie
Scris 20 octombrie 2009 - 12:13
Tragedie in PD-L BN. In microbuzul implicat azi dimineata in accidentul de la Rupea erau directorii PD-L din Bistrita-Nasaud care sustinusera ieri examenul pe post la Bucuresti. In urma impactului patru persoane au decedat, soferul si trei directori.
In aceasta dimineata in jurul orei 7.30 a a vut loc un grav accident la Rupea Gara. Dupa cum a declarat comisarul sef Sef Liviu Naghi din partea Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, un microbuz in care se aflau sase persoane a intrat intr-un autotren oprit in afara carosabilului.
Nu inteleg, la Rupea gara drumul e drept, bun, cu vizibilitate. Probabil a adormit...
Scris 20 octombrie 2009 - 12:16
Aceasta postare a fost editata de tibitu: 20 octombrie 2009 - 12:16
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi