Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a

• Topic inchis Acest topic e inchis
1946 replies to this topic

#1051 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 20 octombrie 2009 - 12:18

e o prima masura. am baut, iau un taxi sau nu beau nene. era legat strict de bautura.

@ oaspetele - cel mai probabil. am vazut multe accidente pe linie dreapta. inchizi putin ochii iti zici, ca doar e linie dreapta si adio.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1052 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 20 octombrie 2009 - 12:48

Omul se prezinta la spital c avocatii.. nici macar nu suna la polirie sa declare accidentul.
banuiesc ca avea iteza.. ca beat era se pare. Se considera omor din culpa.. poate inchisoare cu suspendare i cel mai rau caz.
Pt cazuri ca asta sau similare ar trebui sa fie declarat omor cu premeditere, nu din imprudenta (sau culpa).
Imprudenta este atata timp cat esti in limitele legii, dar se intampla. Daca ai baut/drogat sau conduci cu peste 50km/h peste limita legala este deja act premeditat.

Ps, cu linie drepte... se intampla la oboseala. Chiar daca nu inchizi ochii, chiar daca vezi pericolul. Am trait asta. La un nivel mai mic, pe autostrada la Unguri. Mergeam pe banda mea si la un moment dat masina o lua usor catre dreapta.. vedeam asta dar nu reactionam imediat, nu puteam . Binenteles ca am oprit in prima parcare.. dar daca nu te relaxezi si concentrezi... poti face accident.

Aceasta postare a fost editata de aztec: 20 octombrie 2009 - 12:51

• 0
calator prin timp si spatiu...

#1053 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 20 octombrie 2009 - 12:50

sunt pentru.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#1054 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 20 octombrie 2009 - 03:45

http://auto.utro.ru/...19/212753.shtml
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1055 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 20 octombrie 2009 - 04:58

Pt cazuri ca asta sau similare ar trebui sa fie declarat omor cu premeditere, nu din imprudenta (sau culpa).
Imprudenta este atata timp cat esti in limitele legii, dar se intampla. Daca ai baut/drogat sau conduci cu peste 50km/h peste limita legala este deja act premeditat.

premeditat sa bei, nu premeditat sa omori
e diferenta mare intre astea doua
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#1056 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 20 octombrie 2009 - 05:13

Nu ma mai apuc de o polemica.
Daca bei e treaba ta.
Act premeditat este si sa te urci la volan beat stiind riscurile.
Daca bei si te urci la volan..este alta treaba.
Nu cred ca este un lucru benefic sa ai soferi care au consumat alcool conducand ceva.
De la biciclete, masini si chiar trenuri sau vapoare.
Si din pacate apelul la responsabilitatea fiecaruia nu functioneaza decat foarte rar.

Aceasta postare a fost editata de aztec: 20 octombrie 2009 - 05:16

• 0

#1057 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 21 octombrie 2009 - 09:31

nu beau la volan niciodata, dar tu nu stii ce inseamna omor cu premeditare :lol:
e usor sa te joci cu niste cuvinte, dar omor cu premeditare inseamna altceva..nu riscuri ci plan de a omori..

faptul ca sunt cretini, dobitoci etc e altceva. dupa aceeasi logica si daca ai viteza peste cea legala ar tb sa intre la premeditare
come on
  • 0

#1058 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 21 octombrie 2009 - 09:45

Cazul de sus, baut la volan sau viteza ff mare, peste limita, este ucidere din culpa.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1059 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 21 octombrie 2009 - 12:15

Murder Two. First degree presupune un plan, un motiv temeinic, cum a spus si mike.
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#1060 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 21 octombrie 2009 - 12:51

A te sui baut la volan mi se pare in primul rind inconstienta si in al 2-lea rind prostie. Inconstienta pentru ca risti evident sa produci mult mai usor un accident. Si prostie pentru ca poate intra un fraier in tine si pici TU ca fraierul vinovat pentru ca bausei.
Acum 3 saptamini am ajuns acasa seara si am baut 1 bere la 0,33 ( rar beau mai mult ). Mai tirziu, pe la 11 noaptea a trebuit sa caut un medicament la farmacii pentru fiica-mea cea mare. Am luat un taxi si am bintuit aproape tot orasul ca nu gaseam medicamentul. Oaspetele saracul stie ca l-am sunat pe la miezul noptii sa-l intreb daca mai caut sau nu. Poate dupa o bere mica si 5 ore, poate nu mai iesea nimic la fiola, dar nu am riscat si asa procedez mereu chiar daca am baut numai jumatate de pahar.
Citi fac ca mine ?
  • 0

#1061 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 21 octombrie 2009 - 02:04

FOARTE putini.
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#1062 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 21 octombrie 2009 - 05:02

Citi fac ca mine ?

eu fac. in 99,99% din cazuri.
dar mai derapez cateodata cu mai putin de jumate de pahar de vin... :unsure:
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#1063 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 21 octombrie 2009 - 06:10

Si eu m-am cam lasat de sportul asta. Ideea e urmatoarea : jucam un baschet si, maxim odata pe luna, bem o bere dupa. Locul de adapare e la 7-8 minute de mers pe jos de casa mea, deci prea mult ca sa ma duc acasa si sa revin si destul de putin ca sa nu risc ceva. Dar incerc sa evit pe cat posibil, iar in ultima vreme nu s-a mai intamplat.
Ca fapt divers, in 2-3 ore dispare efectul unei beri.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1064 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 21 octombrie 2009 - 07:58

.......
Ca fapt divers, in 2-3 ore dispare efectul unei beri.

Stiu, dar crede-ma ca nu vreau sa risc.
  • 0

#1065 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 21 octombrie 2009 - 09:37

http://www.evz.ro/ar...e-ca-e-amnezic/

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Hilote le-a declarat poliţiştilor şi procurorilor că nu-şi mai aminteşte nimic, invoc�nd o amnezie totală.

Potrivit anchetatorilor, Gabriel Hilote, �n loc să sune la 112, a luat legătura cu avocaţii săi şi şi-a redirecţionat toate apelurile către aceştia.

Eram �ntr-o maşină parcată pe marginea drumului şi am văzut cum un Porsche Cayenne a lovit �n plin un Espero. După asta, bărbatul de la volanul jeepului s-a dat jos şi s-a dus către maşina mică şi i-a pus degetul la g�t ca să vadă dacă mai are puls. După asta a plecat”, a declarat, �n faţa procurorilor, K.L., unul dintre martorii principali.

Gabriel Hilote s-a predat abia după o oră şi jumătate, iar la momentul respectiv avea o alcoolemie de 0,40 grame alcool �n aerul expirat. Pe de altă parte, Hilote a fost amendat �n 2008 pentru exces de viteză, �nsă un judecător i-a admis contestaţia şi a anulat amenda.

PS. personal consider irelevant faptul ca avea o amenda pt vitera. Relevant este ca a contestat si a castigat.

Aceasta postare a fost editata de aztec: 21 octombrie 2009 - 09:48

• 0

#1066 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 21 octombrie 2009 - 10:00

Pui pariu ca scapa ?
  • 0

#1067 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 21 octombrie 2009 - 11:32

omor cu premeditare inseamna altceva..nu riscuri ci plan de a omori..

"�n jurul orei 19.30, Hilote conducea un Porsche Cayenne şi a tamponat frontal un autoturism Daewoo Espero �n care se aflau trei
persoane - tată, mamă şi fiică, �n cartierul Grigorescu.
Hilote nu a mai avut răbdare să aştepte �n coloană şi a ieşit brusc lovind frontal maşina Espero, condusă regulamentar" sursa

... deci ... combinat cu alcoolul din singe, poate ca avea "plan de a omori" :angry:

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 21 octombrie 2009 - 11:35

• 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1068 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2009 - 09:58

A te sui baut la volan mi se pare in primul rind inconstienta si in al 2-lea rind prostie. Inconstienta pentru ca risti evident sa produci mult mai usor un accident. Si prostie pentru ca poate intra un fraier in tine si pici TU ca fraierul vinovat pentru ca bausei.
Acum 3 saptamini am ajuns acasa seara si am baut 1 bere la 0,33 ( rar beau mai mult ). Mai tirziu, pe la 11 noaptea a trebuit sa caut un medicament la farmacii pentru fiica-mea cea mare. Am luat un taxi si am bintuit aproape tot orasul ca nu gaseam medicamentul. Oaspetele saracul stie ca l-am sunat pe la miezul noptii sa-l intreb daca mai caut sau nu. Poate dupa o bere mica si 5 ore, poate nu mai iesea nimic la fiola, dar nu am riscat si asa procedez mereu chiar daca am baut numai jumatate de pahar.
Citi fac ca mine ?

eu fac ca tine...imi place sa beau la petreceri etc,dar niciodata la volan
bine, tu ai pus chiar un caz extrem o bere de 0.33 dupa 5 ore as fi stat sa ma gandesc daca iau masina sau nu....

"�n jurul orei 19.30, Hilote conducea un Porsche Cayenne şi a tamponat frontal un autoturism Daewoo Espero �n care se aflau trei
persoane - tată, mamă şi fiică, �n cartierul Grigorescu.
Hilote nu a mai avut răbdare să aştepte �n coloană şi a ieşit brusc lovind frontal maşina Espero, condusă regulamentar" sursa

... deci ... combinat cu alcoolul din singe, poate ca avea "plan de a omori" :angry:

deloc, dar chiar deloc

daca am un pistol in buzunar il scot si impusc 5 oameni NU intra nici macar aia la crima cu premeditare pt ca a fost ceva spontan. faptul ca aveam pistolul in buzunar si ca l-am luat de acasa nu demonstreaza ca si aveam de gand sa ii omor. la fel si astia, faptul ca au baut nu demonstreaza ca a vrut sa ii omoare.
nu contest gravitatea faptelor aici ci doar incadrarea propusa. termenul de premeditare presupune intentie CLARA de a omori pe acea persoana (plan urmarit executat).

Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 22 octombrie 2009 - 09:59

• 0

#1069 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 22 octombrie 2009 - 10:03

la un moment dat am mers si eu dupa ce beam cu masina,in unele cazuri chiar dupa ce consumasem destul de mult alcool,am avut o patanie odata din care era sa mor si m-am calmat instant.Nu stiu daca se numeste omor cu premeditare ce a facut nenea cu Porsche dar nici pedeapsa cu suspendare nu ar trebui sa se dea.Chiar gagiul cu Ferrari care omorase in Timisoara / Oradea ce o mai face?
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#1070 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 22 octombrie 2009 - 10:35

Am zis si io, au zis si procurorii, e omor din culpa.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1071 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2009 - 10:57

da bre, avocatilor, nu e buba ce e acum, ci ce ar putea sa fie daca s-ar schimba incadrarile.

Murder: Second degree
Second-degree murder is ordinarily defined as 1) an intentional killing that is not premeditated or planned, nor committed in a reasonable "heat of passion" or 2) a killing caused by dangerous conduct and the offender's obvious lack of concern for human life. Second-degree murder may best be viewed as the middle ground between first-degree murder and voluntary manslaughter.

http://criminal.find...ond_degree.html
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1072 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2009 - 11:26

pai e stupid sa schimbi incadrarea, tocmai asta e
cum naiba ai putea argumenta intr-un proces ca omul ala a PLANUIT SA OMOARE. adica a plecat constient la drum ca "eu il voi omori, vreau sa fac asta si uite cum o voi face"
ce naiba, parca sunteti copii. problema nu e incadrarea, aia nu o poti schimba pentru ca alta nu are sens
problema e pedeapsa pt incadrarea aia
  • 0

#1073 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2009 - 11:34

Si daca VA PRIMI vreuna.
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#1074 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 22 octombrie 2009 - 11:36

Si de unde stii ca n-a vrut sa omoare ... de unde stii ce era in mintea lui la betie ? ... mai ales ca "a ieşit brusc lovind frontal maşina Espero, condusă regulamentar".

L.e. ... iar aici scrie ca "După asta, bărbatul de la volanul jeepului s-a dat jos şi s-a dus către maşina mică şi i-a pus degetul la g�t ca să vadă dacă mai are puls. După asta a plecat" - adica s-a asigurat ca ala e mort !

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 22 octombrie 2009 - 11:39

• 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1075 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2009 - 12:11

premeditare inseamna sa-l fi urmarit pe cel care a murit, cu gandul de a-l ucide (dupa un plan bine ticluit in prealabil), si a trece la fapte cand a avut ocazia.
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

3 useri citesc subiectul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi