Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a
Scris 17 iulie 2010 - 10:02
Daca te asiguri, ai vizibilitate suficienta pentru viteze legale, intri in depasire si apare un OZN din fata, ce mai poti face ?
Poate n-a fost asa, dar daca a fost ???
Scris 17 iulie 2010 - 10:25
V-ati gindit vreo secunda ca motocicletele alea poate mergeau FOARTE tare ?
UPDATE: 22.05
Cei doi motociclisti erau din Ungaria si aveau 61 de ani, respectiv 69 de ani. Barbatul de 61 de ani este cel care a decedat pe loc, iar cel de 69 de ani a scapat relativ usor din tragicul accident, adica are mai multe escoriatii (julituri), neprezentand fracturi sau alte leziuni care sa-i puna in pericol viata.
... scrie in link-ul pus de oaspetele ... parca n-as crede ca mergeau exagerat de tare data fiind virsta ... da' vorba ta "Poate n-a fost asa, dar daca a fost ???". Da' nici cu criminalul de la volanul Tuaregului nu mi-e rusine - "soferul jeepului s-a angajat in depasire" cred ca spune tot ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 17 iulie 2010 - 10:27
Ok, motoretele sunt ceva aparte şi sunt greu de anticipat. Dacă vezi motor, clar stai cuminte, chiar dacă ai "jeep". Dacă nu-l vezi, fiecare se descurcă cum poate, sunt cel mai dificil obstacol de ferit sau observat. "Gloanţelor" nu le poţi acorda prioritate. Din nefericire legea nu te disculpă, se consideră că nu te-ai asigurat temeinic (cred că aşa şi scrie în cod).
Eu unul mă refeream aşa în general cum se bagă mulţi în depăşire, alte cazuri fiind semnalate chiar mai sus. Probabil nu am drum în care să nu am ocazia să mă omoare cineva.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 iulie 2010 - 10:35
ba, da de ce ma iei la intrebari pe mine ?@guest imi pare rau daca e o cunostinta. dar cu p*%a calului sa se intample un asa accident pe drum lat cat o zi de post? poate doar daca "depaseau" si motociclistii ceva. si eu m-am trezit in sibiu pe drum cu o banda jumate pe sens cu un berbec care depasea in curba fara vizibilitate, dar m-am bagat pe jumatatea aia de banda.
E VINOVAT, SA PLATEASCA.
pana la urma, era doar fartele lu nenea ala de-l credeam autor.
Scris 17 iulie 2010 - 10:52
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 17 iulie 2010 - 10:55
La noi nu, pentru ca suntem o tara de KAKAT ! Afara, daca nu dai prioritate si se demonstreaza ca celalt avea viteza peste cea legala, ALA e vinovat !..... Din nefericire legea nu te disculpă, se consideră că nu te-ai asigurat temeinic (cred că aşa şi scrie în cod).
.....
Scris 17 iulie 2010 - 10:59
Scris 17 iulie 2010 - 11:00
Scris 17 iulie 2010 - 11:02
Scris 17 iulie 2010 - 11:03
Scris 17 iulie 2010 - 11:35
Scris 17 iulie 2010 - 11:38
Aceasta postare a fost editata de Relu: 17 iulie 2010 - 11:39
Scris 17 iulie 2010 - 11:39
Scris 17 iulie 2010 - 11:41
Scris 17 iulie 2010 - 11:45
Scris 17 iulie 2010 - 11:47
Scris 17 iulie 2010 - 11:52
La noi cum e speta urmatoare : daca esti baut si ai facut accident din vina altuia nebaut, cui se atribuie culpa?
Culpă comună, te alegi cu dosar penal, plus amendă, minus permis.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 iulie 2010 - 11:55
La nemţi dacă ai accident pe autostradă la mai mult de 130km/h, nu mai e valabilă nici o asigurare,
Nici RCA ? Asta chiar e tare !
Scris 18 iulie 2010 - 12:01
Nu mai spun că e o modă să ai RCA-ul cel mai ieftin la cea mai nenorocită firmă.
despre fotografie
Scris 18 iulie 2010 - 12:04
Eu am la carpatica, ce sa fac daca era mai ieftina cu 100 lei? Bine, in 11 ani, RCA-ul meu nu s-a folosit.
Scris 18 iulie 2010 - 02:36
Diferenta e ca noi NU avem standuri din alea mobile ( din cate stiu eu )În plus mai verifică şi maşina dacă vor. Acum aţi văzut şi voi la topgear cum e un stand mobil la ei şi cum e la noi
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 18 iulie 2010 - 09:31
Am intrebat de RCA pt ca imi aduc aminte ca mergeau foarte multi cu 150-160.
Eu am la carpatica, ce sa fac daca era mai ieftina cu 100 lei? Bine, in 11 ani, RCA-ul meu nu s-a folosit.
E "aproape" legal, se tolerează, dar nu repetat în zonele cu restricţii. Dacă ai limitare 100 sau 120 cum e de obicei la ei şi nenorocul să te urmărească vreun BMW seria 5 sau un Mercedes E-classe, e bine să o laşi mai moale.
150 nu e fără limită oricum. Eu aşa merg şi Austria şi Ungaria.
Din punctul ăsta de vedere, e mai nasol la nemţi, unde limitările sunt de 120 pe foarte mulţi km.
Aceasta postare a fost editata de cata69: 18 iulie 2010 - 09:34
despre fotografie
Scris 18 iulie 2010 - 11:28
150 nu e fără limită oricum. Eu aşa merg şi Austria şi Ungaria.
... asa am facut eu in Macedonia ... aveam cam 140 - 150 (limita fiind de 120) ... sa-i dea Dumnezeu sanatate, sa cistige la loto ... celui care mi-a facut cu farurile pe autostrada ... ala cu BMW-ul negru din fata mea n-a avut acelasi noroc ...
Si tot prin Macedonia pe DN (sau cum draq s-o numi la ei) limita 80 ... eu aproape de 100 ... dupa o curba politia pe partea stinga ... nea politistu' se apropie de axu' drumului cu bastonu ridicat ... in timp ce opream ii spun lu' Monica "pregateste 10 oiro" ... opresc iar nea politistu' se duce la masina, ia o sticla si incepe sa bea (banuiesc ca era apa ... iar mintea mea in gindu' ei zicea "a draqu' pielea pe el, mai face si pe nebunu") ... apoi face aceeasi manevra de oprire si cu masina din spatele meu ... ma uit mai atent in fata si vad la vreo 3 - 4 sute de metri alta masina de politie si un Peugeot alb infipt in parapet ... apoi trag concluzia ca nea politistu' are alta treaba si nu-l intereseaza viteza mea ...
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 18 iulie 2010 - 11:28
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 18 iulie 2010 - 11:36
despre fotografie
Scris 18 iulie 2010 - 12:54
V-ati gindit vreo secunda ca motocicletele alea poate mergeau FOARTE tare ?
Daca te asiguri, ai vizibilitate suficienta pentru viteze legale, intri in depasire si apare un OZN din fata, ce mai poti face ?
Ai vazut ce motociclete-ozn au fost implicate?
Varsta motociclistilor n-o iau in considerare.
Aproape se poate generaliza :
-cu cat e mai mare, scumpa masina, cu atat nesimtirea celui de la volan e mai mare.
E ciudat ca nu s-a deschis airbag-ul Touareg-ului.
http://www.citynews....GRhdGUtODgwOTYv
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi