am jucat si nu mi-a placut, de la volan miscarile sunt prea bruste iar cu masina in fata e greu de controlat pe viraje, sunetul e genialGTR
Jocuri Cu Tema Auto 2
Scris 28 august 2006 - 10:04
P.S. dau eu un Thrustmaster F1...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 28 august 2006 - 10:47
fii serios... eu numai cu manuala jucam... altfel nu avea farmec jocul... daca nu il pot juca cu manuala, insemna ca nu e fain !
Sunt foarte serios ... aia era cea mai grea proba. Era aiurea dupa prima intoarcere 180 sa te incadrezi ezac ptr cea de'a doua intoarcere. Pentru ca daca nu ieseai aliniat cum trebuie, doar cu mult noroc puteai sa o faci pe urmatoarea. Si evident ca trebuia sa te sincronizezi foarte bine schimbat viteza 1-N-R cu directia. Parerea mea
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 28 august 2006 - 11:11
combinatia de taste a/z/space adica +/-/handbrake e optima
cunoscatorii stie...
bigfoot... ala de la final era un 996 - 911 Turbo "tunnat". puteai sa iei ( nu mai stiu in ce mod - evolution parca sau cum ii zicea - un 996 - 911 turbo si sa-l faci exact ca si ala care-l primesti la sf... )
era belea... multe recorduri am spart cu masina aia
deja salivez ca porcu
tre sa fac rost iara de el...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 28 august 2006 - 11:28
@andrei, e ca si in viata reala, e mult mai FUN o masina cu manuala in care sa mesteci mamaliga cu betigashu
combinatia de taste a/z/space adica +/-/handbrake e optima
cunoscatorii stie...
bigfoot... ala de la final era un 996 - 911 Turbo "tunnat". puteai sa iei ( nu mai stiu in ce mod - evolution parca sau cum ii zicea - un 996 - 911 turbo si sa-l faci exact ca si ala care-l primesti la sf... )
era belea... multe recorduri am spart cu masina aia
deja salivez ca porcu
tre sa fac rost iara de el...
Iar ma pui mah sa trimit colete,nu te mai saturi?
Scris 28 august 2006 - 11:36
Scris 29 august 2006 - 09:22
NFS:Porsche ramane cel mai bun din serie...il jucam pana nu mai puteam...inca il mai joc si nu ma plictisesc deloc
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 31 august 2006 - 11:16
Merge, merciSterge fisierul gimme.dll si voila,Happy playing.
Acum mai tre' sa dezcopar cum se pacaleste IGI sa ruleze pe xp (a mers, dar dupa 1 an nu mai vrea mausu sa apara...si nu se poate naviga cu tastele in meniu)
Scris 01 septembrie 2006 - 05:55
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 01 septembrie 2006 - 06:33
Flickr - pozele mele
Scris 01 septembrie 2006 - 06:56
Scris 01 septembrie 2006 - 07:08
Scris 01 septembrie 2006 - 07:42
Flickr - pozele mele
Scris 01 septembrie 2006 - 08:01
Scris 01 septembrie 2006 - 08:19
Flickr - pozele mele
Scris 01 septembrie 2006 - 09:09
Scris 02 septembrie 2006 - 03:43
daca posibilitati de tuning exista, sa vedem cum se va misca ca asta e un lucru destul de important
de cand mi-a adus aminte ska de porsche, mananc pe paine factory driver, am ajuns chef driver si m-am blocat la o cursa cu o carrera verde unde tre sa faci un dublu 180 + un 360 hmmmmmm.. greu frate
Scris 02 septembrie 2006 - 11:15
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 02 septembrie 2006 - 02:41
PS:Oameni buni cauti jocul SCAR(squadra corse Alfa Romeo sper ca am scris bine) jocul e demential foarte realist,este primul joc in care o masina FWD se comporta chiar ca in realitate am ramas masca(joculetul mi-a adus aminte de primul tetaq facut la un ac de par intr-o parcare cu c2letzul cand eram mai tanar si mai....nelinistit ).
Scris 02 septembrie 2006 - 03:45
NFS:Carbon - asta da tuning , pacat ca e arcade
a aparut GTI Racing - This GTI Racing PC game offers a perfect blend of driving pleasure and realism. All GTI fans can test the five GTI generations in more than 70 racing situations. Six environments and many different track objects can be set. Even tuning can be performed on the PC: For example, cars can be retrofitted with additional turbochargers, more powerful brake systems, racing transmissions with a shorter gear ratio or optical tuning elements. ....suna bine, foloseste engine-ul din Xpand Rally
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 02 septembrie 2006 - 06:47
Later edit: prima impresie e pozitiva. Mi-am facut un Beetle din '69 parca, si sunetul e fain, imaginea la fel. Nu stiu inca daca ea are probleme de manevrare sau jocul. Mai testez.
Aceasta postare a fost editata de mike.omega: 05 septembrie 2006 - 07:53
Flickr - pozele mele
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi