Fiat Bravo
Scris 20 decembrie 2006 - 11:34
Scris 20 decembrie 2006 - 12:01
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 20 decembrie 2006 - 12:12
Scris 20 decembrie 2006 - 01:42
Scris 21 decembrie 2006 - 01:13
Scris 21 decembrie 2006 - 01:15
Scris 21 decembrie 2006 - 10:31
Scris 24 decembrie 2006 - 03:49
Scris 24 decembrie 2006 - 06:57
Ce fel de suspensie e asta?
Aceasta postare a fost editata de the1: 24 decembrie 2006 - 07:14
Scris 24 decembrie 2006 - 07:20
Scris 24 decembrie 2006 - 08:02
Aceasta postare a fost editata de the1: 24 decembrie 2006 - 08:03
Scris 24 decembrie 2006 - 08:12
daca nici italienii n-ar stii sa faca masini frumoase
Scris 25 decembrie 2006 - 12:08
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 25 decembrie 2006 - 12:09
Scris 25 decembrie 2006 - 01:32
Scris 25 decembrie 2006 - 11:33
in primul si in primul rand o suspensie independenta face bine la confort, pt sport sunt multe exemple de masini cu punte spate semi independenta care ajung sa se comporte mai bine ca noul concept "suspensie independenta" de care a auzit tot romanu' de pe forum.
pe mine ma dezamageste putin designul din fata care aduce prea mult a punto.
Scris 25 decembrie 2006 - 02:50
O suspensie independenta spate este o solutie insa nu singura si faptul ca si alti constructori merg in continuare pe ea spune multe. Sa nu uitam ca este si mai usor de intretinut, fiind mai simpla. Am si convingerea ca pentru variantele foarte puternice FIAT va oferi un pachet sau un shasiu sport adaptat unei utilizari sportive.
Scris 25 decembrie 2006 - 02:59
astra va avea si ea independenta din ce aud, lucru foarte bun
ma bucur ca esti convins ca nu va sta pe durm mai rau decat o kia. ramane sa o demonstreze si practic
Scris 25 decembrie 2006 - 03:28
Eu acolo doream sa spun altceva si anume ca nu va fi mai prejos decat concurenta. Am dat exemplu KIA asta pentru ca o mentiona the1 mai sus. Iar Astra si Focus cu tamburi cu spate cu tot scot distante de franare mai bune sau cel putin egale cu concurenta. Asta spun ..un sistem de suspensie sau de franare trebuie privit si empiric si luat in ansamblu.Normal ca e bine ca unii folosesc in continuarea solutia tehnica mai simpla si mai ieftina atat timp cat obtin rezultate similare ca doar nu ii inveti tu sau eu cum sa-si faca masinile si ce sisteme sa foloseasca. ideea este ca e o moda pe acest forum sa spunem ca daca o masina nu are suspensie spate independenta este varza ceea ce este gresit mai ales ca unii care spun asta nu stiu sau nu pot sa deosebeasca o suspensie normala McPherson de una independenta si nici nu stiu exact ce face suspensia asta minune.
In fine chiar nu vreau sa fac flame pe tema asta si mai ales cu tine pe care te respect asa ca eu consider incheiata aceasta discutie si te las sa continui cu aceste rautati gratuite si ode aduse marcii KIA marca vali_iordan.
Scris 25 decembrie 2006 - 06:13
dar cum spuneam "suspensie independenta" e la moda pe forum, cum apare o masina care are asa ceva e clar mai buna ca alta care nu a adoptat solutia asta chiar daca poate sa fie dezastru cu tot cu suspensia ei.
Scris 25 decembrie 2006 - 06:14
Scris 25 decembrie 2006 - 06:18
Scris 25 decembrie 2006 - 06:36
Scris 25 decembrie 2006 - 07:58
Scris 25 decembrie 2006 - 08:21
nu sunt singurulSe pare ca in ultima vreme ai intrat in clubul suferinzilor de marca...Este regretabil...
Eu acolo doream sa spun altceva si anume ca nu va fi mai prejos decat concurenta. Am dat exemplu KIA asta pentru ca o mentiona the1 mai sus. Iar Astra si Focus cu tamburi cu spate cu tot scot distante de franare mai bune sau cel putin egale cu concurenta. Asta spun ..un sistem de suspensie sau de franare trebuie privit si empiric si luat in ansamblu.Normal ca e bine ca unii folosesc in continuarea solutia tehnica mai simpla si mai ieftina atat timp cat obtin rezultate similare ca doar nu ii inveti tu sau eu cum sa-si faca masinile si ce sisteme sa foloseasca. ideea este ca e o moda pe acest forum sa spunem ca daca o masina nu are suspensie spate independenta este varza ceea ce este gresit mai ales ca unii care spun asta nu stiu sau nu pot sa deosebeasca o suspensie normala McPherson de una independenta si nici nu stiu exact ce face suspensia asta minune.
In fine chiar nu vreau sa fac flame pe tema asta si mai ales cu tine pe care te respect asa ca eu consider incheiata aceasta discutie si te las sa continui cu aceste rautati gratuite si ode aduse marcii KIA marca vali_iordan.
sa iti aduc aminte ce se intampla daca
1) cineva zice ca e corsa urata (alesul & tibitu pot sa iti confirme cine sare primul)
2) cineva spune (cumva) ca opel nu are cele mai bune puteri la motoare (desi 1.4 90cp si 1.6 115 nu sunt chiar cele mai puternice de pe piata)
3) mai nou, ca cineva spune ca suspensia independenta e un moft, se poate si fara
ti se par cunoscute cele de sus? ca nu am timp sa caut quote-uri sa iti arat ca nu eu sunt cel cu rautatile. Apropo, ai o obsesie cu valentin? Serios, chiar tb sa il aduci in orice discutie in fata? Daca il mai aduci in discutie complet nejustificat o sa interpretez altfel si nu are nici un sens sa continuam pe calea asta. Apropo, cineva ti-a sters un atac la persoana la adresa lui Valentin. Sa nu crezi ca nu am vazut mesajul, nu am vazut insa ca tu sa fi fost avertizat pt prostia de atunci. Daca am tacut nu inseamna ca nu am vazut, clar?
Eu am avut masina cu suspensie independenta spate (o xsara). Nu vorbesc de pe forumuri si nici din suprize marca Turbo. Si am condus si Focus. Crede-ma ca se simte suspensia aia independenta.
N-am zis nicaieri ca masina ar fi proasta daca nu are independenta, dar in ziua de azi e o cursa a dotarilor. Cu 10 ani in urma nu se visa la esp, discuri de frana, ids+ sau alte chestii la masinile relativ ieftine. Corect? asta nu inseamna ca respectivele sunt mofturi sau ca e o moda sa le laudam.
edit: ca tot m-a "enervat" acum. putem sa discutam toate astea la un suc? ssau chiar la o bere, sau mai multe (fara masini). fac eu cinste
Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 25 decembrie 2006 - 08:28
Scris 25 decembrie 2006 - 11:59
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi