Stiri si zvonuri din industria auto
Scris 21 mai 2009 - 12:51
Scris 21 mai 2009 - 12:58
ce cifre ai dat tu mai sus, cred ca sunt cosmar pt francezi. are cineva vanzari in europa? pana si astra a facut un salt urias in calitate, dar tot nu e la nivel de golf.
renault a fost cea mai vanduta marca importata in germania ani la rand.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 mai 2009 - 12:59
lasa invarteala, ti-am pus o intrebare : renoul nu intra la rabla ??niciodata nu o sa vezi golf-ul dominand clasa compacta in franta, sau megane-ul dominand clasa compacta in germania. Pentru ca ambele popoare sunt nationaliste pana in maduva oaselor. Sandero se vinde bine, pentru ca nemtii nu au alternativa in clasa de pret a sandero-ului si a mcv-ului. Pe cand megane-ul si golf-ul se bat pe aceleasi preturi..
Scris 21 mai 2009 - 01:08
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 21 mai 2009 - 01:34
desi sunt de acord ca au ramas un pas in spatele high-tech de acum..am o observatieNationalisti sau nu, nici Renault-urile nu mai sunt chiar cele mai tari masini, nici macar dpdv al designului avangardist care a disparut incet-incet in ultima vreme... abia Megane Coupe mai sparge gheata. Benzina turbo/putere mare/cilindree mica, cutie automata cu dublu ambreiaj, suspensie independenta spate... nu prea au fost disponibile pe Renault-urile recente. Abia acum, tot pe Megane au lansat 1.4turbo, dar cutia gen DSG inca se lasa asteptata, iar la independenta au renuntat, desi platforma pe care trebuia sa fie bazat noul Megane, cea a Nissan-ului Qashqai, avea asa ceva. Au preferat sa foloseasca o varianta modificata a platformei vechiului Megane.
Pacat, masinile in sine nu sunt slabe, dimpotriva, insa le lipseste sarea si piperul. ''Parerea mea''.
suspensie independenta parca nici astra i nu o sa aiba...deci nu sunt singurii care au evitat solutia asta.
Scris 21 mai 2009 - 01:45
Scris 21 mai 2009 - 02:09
O suspensie spate bine reglata poate fi foarte ok chiar daca nu e independenta, insa Renault nu a nimerit-o 100% cu noul Megane (conform testelor din presa de specialitate de prin toate tarile).
Scris 21 mai 2009 - 02:43
Scris 21 mai 2009 - 02:44
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 mai 2009 - 09:27
Scris 21 mai 2009 - 09:41
Scris 21 mai 2009 - 10:21
nimic nu e imposibil daca banii nu conteaza. crezi ca va fi la superoferta de 19.999- +VAT?
despre fotografie
Scris 21 mai 2009 - 11:22
Scris 29 mai 2009 - 10:18
GM chiar da faliment? si va fi cumparat de catre FIAT? f tare, probabil singura sansa a celor de la fiat sa vanda niste masini e sub alte marci.
din pacate/fericire, cica OPEL o ia pe alte cai, unele ruso-canadiene.
despre fotografie
Scris 30 mai 2009 - 11:15
Scris 30 mai 2009 - 10:27
cu siguranta gasesti STI uri la 1000 +
Au fiabilitate pentru un 400 de metri, macar, sau le trebuie asistenta tehnica ...
Scris 30 mai 2009 - 10:30
Scris 30 mai 2009 - 10:30
Scris 31 mai 2009 - 04:34
Toate modelele care vor fi produse incepand cu anul 2014 vor dispune de faruri inteligente care vor functiona numai pe faza lunga, intensitatea razei de lumina urmand sa fie reglata in mod automat de senzorii cu care va fi dotat noul sistem.
Compania americana Gentex, care produce acesti senzori, lucreaza in momentul de fata la noul sistem denumit "SmartBeam" si colaboreaza cu marii producatori de blocuri optice pentru a implementa noua tehnologie. Sistemul va integra componente ce vor ajuta la diminuarea intensitatii luminii in functie de conditiile de drum.
Poate va intrebati cum va functiona sistemul pe timp de noapte. Ei bine, senzorii cu care este dotat SmartBeam vor fi capabili concomitent sa mascheze partial raza de lumina pentru ca ceilalti participanti la trafic sa nu fie orbiti si sa mentina o iluminare perfecta a drumului pentru cel de la volan.
Cei de la Gentex au anuntat ca aceasta tehnologie este practic o versiune imbunatatita a actualului sistem de faruri inteligente cu care este echipat noul Mercedes E-Klasse. sursa
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 31 mai 2009 - 05:08
Sau poate ca pana in 2014 se va rezolva si la noi problema drumurilor
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 31 mai 2009 - 08:29
Scris 31 mai 2009 - 08:57
eu n-am nimic cu un sistem automat cat timp lasa loc si pentru interventie manuala.
@andrei pe langa ce zici tu mai e o problema care s-ar manifesta oriunde in lume. daca vine un sir de masini, apoi ceva spatiu si iar masini si se tot repeta asta o sa-ti faca ochii flipper faza scurta -faza lunga -faza scurta- faza lunga... :laugh: cand tu ca om normal ai tine faza scurta pana trec toti. si in plus ar trebui sa aiba un mod "city" ca in oras chiar ai lua-o razna.
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 31 mai 2009 - 09:09
si c ul are ILS , iar E are ILS de generatie noua cu 6 trepte , vechiul ILS avea doar 2 trepte . dati dracu astia
Tu, And1 si ...cum naiba il cheama....Chris, ceva in genul asta, care are M3 si R1(pacat de acel Chris din America-n-am intalnit tip mai brici-ca nu s-a inteles cu Spining si nu mai posteaza...) ma enervati...Sunteti dati dracului...
Scris 31 mai 2009 - 10:44
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi