Salt la continut

Fotografie

Subaru - Videos

• Please log in to reply
694 replies to this topic

#251 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 03 ianuarie 2010 - 06:40

e nebun
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#252 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:
Inregistrat: 08-noiembrie 09
  • Marca:Volkswagen
  • Model:A3 8L 1999
  • Motorizare:1.9TDi 110CP

Scris 03 ianuarie 2010 - 07:41

E de admirat in altele...

Aici e psiho-mate-fizica...stiinte exacte... :rolleyes:

Ce legatura are masina din prezentare cu un Subaru?

Aceasta postare a fost editata de LKS: 03 ianuarie 2010 - 07:42

• 0

#253 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 03 ianuarie 2010 - 08:01

Tu ce crezi ?
  • 0

#254 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Scris 03 ianuarie 2010 - 08:26

...pai, sa nu fiu prea rau, au aceeasi culoare si numar de stele, cred... :laugh:

...prin comparatie cu alea de serie...
  • 0

#255 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 03 ianuarie 2010 - 10:46

Cam asa e facuta si aia, ba chiar mult mai "ligth", neavind nevoie de motor tare ci o suspensie foarte buna si caroserie extrem de bine ranforsata.

• 0

#256 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Scris 03 ianuarie 2010 - 10:52

Ce munca titanica-i la un Subaru pentru a-l pune pe roti...a se putea deplasa...

Doar la sigla n-au umblat...
  • 0

#257 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 03 ianuarie 2010 - 10:55

Sa vezi ce-i fac aia sa se si opreasca.... :D
  • 0

#258 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 03 ianuarie 2010 - 10:59

Prima data cand vad efectiv cat de jos sta motorul ala boxer. Foarte tare :D
  • 0

#259 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Scris 03 ianuarie 2010 - 11:00

Astia de la Subaru is bucurosi de-l vad ca pleaca de pe loc, de oprit s-o opri cand o gata gazu'...

Pejte, altceva n-ai a scrie?

Aceasta postare a fost editata de LKS: 03 ianuarie 2010 - 11:01

• 0

#260 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 03 ianuarie 2010 - 11:03

daca mai avea un ou, mai bea inca un redbul, mai baga inca un 10-15m lungime la record.
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#261 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 04 ianuarie 2010 - 02:06

De oprire s'au ocupat parapetii aia :D
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#262 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2010 - 08:23

Exact.

Ar fi fost mai scumpa prelungirea plarformei cu inca vreun km pentru a se putea opri , fata de achizitionarea unui alt Subaru.
Astea-s de unica folosinta...
  • 0

#263 DeLucian

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 207 Mesaje:
Inregistrat: 27-octombrie 09
  • Marca:Suzuki
  • Model:Swift
  • Motorizare:1.5

Scris 04 ianuarie 2010 - 10:30

relu, nu prea mai e asa. il ultimii ani toate motoarele au evoluat, mult, mai ales pe partea de diesel. potential exista in toate, depinde de piata daca renteaza investitia intr-un sens sau altul.

benzinar convins am fost mult timp, pana am vazut ca nu mai ofera nimic in plus acum. sunt tot pe acolo. fiecare isi ia ce i se potriveste :lol:, in general alegere dicatata de numar de km si stil de condus in raport cu pretul combustibilului.

campionatul de turisme a fost luat de un diesel (TDI) parca, si s-au luptat cu niste motoare benzinare adevarate, de la bmw (daca nici astia nu mai stiu sa faca motoare pe benzina).

tot TDI (ce sa-i faci) a fost declarat motorul ecologic al anului.

comparatia TDI - "GTI" e oarecum fortata, tine de costuri si piata. bmw are 2l diesel la 200 de cai de exemplu.

http://www.superchip...MW20D204bhp.pdf

http://www.superchip...w2lfsiturbo.pdf

pejte, unde-s varfurile?
motorul teapan e ala aspirat si mare. si motorul asta e pe moarte. vezi ca toti producatorii merg spre motoare turbo in diverse forme, foarte mici.

Cata, ma bucur ca ai pus curbele de cuplu, sa le putem discuta. Daca le desenezi pe acelasi grafic, o sa vezi ca la diesel e mult mai ascutit deoarece plaja de turatii e mult mai mica 3000 rpm vs 5000rpm. Diesel-ul are cuplu mai bun decat benzina , randament de ardere superior, dar cu limitarile pe care le stim foarte bine.
Campionatul de turisme nu cred ca merita adus in discutie, in primul rand pentru ca acolo e turbo diesel vs benzina aspirat, putine modificari aduse motoarelor de serie( greutate de penalizare, in functie de pozitia din cursa precedenta, care afecteaza mai putin dieselul). Regulile au fost gandite special pentru a da o sansa diesel-ului. Oricum, exista si competitii unde diesel-ul castiga de ani buni(Le Mans - de ex).
Mai merita mentionat ca diesel-ul, in cazul de fata, este bi-turbo, dar nu stiu daca este asa important. De ex. pe 35i BMW au inlocuit mai nou biturbo cu single turbo, puterea e aceeasi dar motorul e mai flexibil.
Pentru mine, masina ideala trebuie sa fie usoara, cu motor benzina aspirat de inalta turatie. Mai discutam subiectul, ca e infinit. Depinde de perspectiva, asteptari si cerinte.
  • 0

#264 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 04 ianuarie 2010 - 11:07

http://www.qv500.com/bmwe30m3p3.php

http://en.wikipedia....8EK9_chassis.29

:lol:

usoara aspirata rwd sau fwd dupa gusturi
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#265 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2010 - 04:49

Cata, ma bucur ca ai pus curbele de cuplu, sa le putem discuta. Daca le desenezi pe acelasi grafic, o sa vezi ca la diesel e mult mai ascutit deoarece plaja de turatii e mult mai mica 3000 rpm vs 5000rpm. Diesel-ul are cuplu mai bun decat benzina , randament de ardere superior, dar cu limitarile pe care le stim foarte bine.
Campionatul de turisme nu cred ca merita adus in discutie, in primul rand pentru ca acolo e turbo diesel vs benzina aspirat, putine modificari aduse motoarelor de serie( greutate de penalizare, in functie de pozitia din cursa precedenta, care afecteaza mai putin dieselul). Regulile au fost gandite special pentru a da o sansa diesel-ului. Oricum, exista si competitii unde diesel-ul castiga de ani buni(Le Mans - de ex).
Mai merita mentionat ca diesel-ul, in cazul de fata, este bi-turbo, dar nu stiu daca este asa important. De ex. pe 35i BMW au inlocuit mai nou biturbo cu single turbo, puterea e aceeasi dar motorul e mai flexibil.
Pentru mine, masina ideala trebuie sa fie usoara, cu motor benzina aspirat de inalta turatie. Mai discutam subiectul, ca e infinit. Depinde de perspectiva, asteptari si cerinte.

atunci noi intelegem chestii diferite cand vorbim despre "varfuri". e mai simplu de inteles daca ne uitam la anumite benzinare care au o putere mare, dar de varf pe 1-200 rpm. pt mine ala e un "varf". 3000 de ture sunt o plaja deja.

campionatul de turisme avea acele reguli si inainte, nu le-a introdus nimeni sa castige diesel-ul. de obicei in viata reala se alege intre un turbo diesel si un aspirat . ideea era la ce bani poti obtine performantele cele mai bune.

la bmw am impresia ca 3 l biturbo va deveni urmatorul 45i.

masina ideala sport normal ca e usoara, cu ture multe, aspirat sau poate nu. exista solutii de supra-alimentare care n-au nici o legatura cu aspiratul, dar care ofera cuplu. daca vrei asta de la aspirat, trebuie motor foarte mare, care e greu si apoi incerci sa compensezi motorul prin sasiu, amplasare etc, solutii mai greu de implementat pe o masina normala.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#266 DeLucian

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 207 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2010 - 06:35

Eu n-am zis nimic de "varf". Am zis doar ca plaja e mai mica si, in consecinta, e mai ascutit. Dar n-am zis ca inteapa :lol:
WTCC e o competitie sportiva si interesul e sa fie echilibrata. Deci regulile urmaresc asta. Regula balastului s-a introdus acum cativa ani buni, pe vremea cand Alfa 156 distrugea pur si simplu bmw-ul 320. Parerea generala e ca masinile diesel erau avantajate de reguli, FIA a modificat regulile care mai elimina din avantajele diesel-ului, iar acum Seat ameninta ca se retrage.

masina ideala sport normal ca e usoara, cu ture multe, aspirat sau poate nu. exista solutii de supra-alimentare care n-au nici o legatura cu aspiratul, dar care ofera cuplu. daca vrei asta de la aspirat, trebuie motor foarte mare, care e greu si apoi incerci sa compensezi motorul prin sasiu, amplasare etc, solutii mai greu de implementat pe o masina normala.

Eu vorbeam de masina ideala pentru mine. "Masina ideala sport" o calculeaza inginerii pentru fiecare tip de competitie si reguli :P. O usoara completare la afirmatia ta despre motoarele aspirate care n-au cuplu. Pentru putere le trebuie capacitate mare sau turatie foarte mare, ceea ce supraalimentarea-fie turbo sau supercharged - impiedica sa obtii.
  • 0

#267 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2010 - 06:43

ultima afirmatie n-am inteles-o. ce nu poti avea cu supra-alimentare?

seat si bmw anuntau ca vor reduce participarea sau chiar vor renunta la campionat, cel mai probabil din cauza crizei. nu se mai justifica costurile mari pt o competitie cu putine interese comerciale in general, dar mai ales acum. asa ca nu e nici o conspiratie a diesel-ului.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#268 DeLucian

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 207 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2010 - 06:46

turatia la fel de mare ca la aspirat.
  • 0

#269 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2010 - 06:53

cate ture vrei? ca la F1?

vs

• 0

Posted Image
despre fotografie

#270 DeLucian

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 207 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2010 - 07:24

Sincer, imi place mai mult cum suna aspiratul. Cunosc potentialul turbo ( renault f1 avea 1500 cp din 1.5 litri acum 30 ani din turbo ). Eu ziceam de masina ideala pentru mine, care inseamna si posibilitati de control si altele, sunet etc. Toyota(Subaru) FT86 e de, ex, o viitoare masina care-mi place, desi e sub x3-ul tau probabil ca performante.
In curand s-ar putea reintroduce turbo din nou in F1, sa fie relevanta pentru lumea reala, caci 20000rpm nu prea sunt.
Cred ca putem incheia aici, sau muta, discutia, ca suntem off topic.
  • 0

#271 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2010 - 07:52

in paralel, aspiratele si turbatele aveau cam acelasi rpm. normal ca acum s-au dezvoltat foarte mult si au ajuns sa urce cu cateva mii abia in 2001, deci asta nu inseamna absolut nimic.

eu am preferinte punctuale. masini in anumite configuratii si nimic mai mult.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#272 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2010 - 07:58

Specificatii, configuratii, teste facute de fiste-cine si studiate cu patima, etc.... nu fac 2 bani cind alegi o masina. "Feelingul" e singurul lucru care defineste o masina pentru un individ. Evident, pentru cine are "cu ce".... Si nu ma refer la bani aici :)
  • 0

#273 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 04 ianuarie 2010 - 08:03

o aspirata care baga 20.000rpm nu tine mai mult de, fie de la mine 10.000km :)
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#274 DeLucian

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 207 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2010 - 08:06

strict teoretic vorbind, turbatele nu vor putea ajunge niciodata la turatia aspiratelor datorita rezistentei de pe evacuare. Daca dai jos turbo de pe STI 203, fi sigur ca va urca mai sus de cele 9-10000 rpm. Stiu ca aspiratele sunt pe moarte (intr-un sens mai larg, combustia interna e pe moarte). De aceea ma bucur cand apare cate o aspirata buna, desi nu cred ca voi fi client auto in urmatorii 3-4 ani. Ma rog, numai bine cat sa incaseze altul devalorizarea initiala :).
Iar preferintele e normal sa fie pe configuratie.
  • 0

#275 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 04 ianuarie 2010 - 08:07

nu pricep.

nu cred in marci, producatori, tari si ce o mai fi, ci in modele specifice, mai precis configuratii specifice motor-suspensie-utilitate-dotari, pt mine. altii incep cu frumoasa-dotari-etc.

mai mult feeling ca o anumita masina nu-ti da nimic. sunt sigur ca actualul subaru are mai mult feeling in el ca fostul, nu? si STI pe vremea cand era scandura nu-ti place tocmai de asta. deci ti se adreseaza numai impreza cu specificatiile pe care le are masina ta.

in contra-exemplu, iti place golful, dar cel pe care il ai, in configurarea actuala, nu cred ca-ti spune ceva. pt tine merge un GTI. deci fix ce am spus, strict legat de tine.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi