.... Ti-am mai spus, face cald in masina mai greu, pt ca are pierderile mai mici decat un benzinar.
Am vrut doar sa-ti arat, inca o data, ca si un diesel se dezmorteste iarna repede.
In cazul tau, azi dimineata (cand a fost una din cele mai friguroase dimineti din iarna asta), pana sa ajungi tu la atelier se incalzea si diesel-ul..
Si pina acolo faceam frigul
Eu ma mir ca pana acum nu ai achizitionat un incalzitor suplimentar pt masina, la cat de friguros esti tu, nici benzinara nu se incalzeste suficient de repede. 
Subie se incalzeste extrem de repede. De ex. azi dimineata, dupa fix 1 statie ( adica la Dristor ) a inceput sa bage cald BINE !
Apropo, dimineata n-am riciit geamurile deloc ca era prea frig afara si sunt friguros

. Am stat fix 5 min cit am fumat mai putin de o tigara cu motorul la relanti, si geamurile laterale + parbrizul s-au dezghetat perfect

In legatura cu webasto, o sa va dau pretul pentru o instalatie, sa va cada plombele . O astept pe mail
O aeroterma de rahat care merge pe motorina si baga aer din portbagaj, e vreo 38 mil. fara instalare.
N-o mai zguduiti, iarna faci frigu in fumigene, oricit nu va convine sa recunoasteti.