Raport 6000 km -
Negative - suspensie spate semi-independenta - nu la fel de silentioasa si eficienta ca cea independenta gen Golf sau Octi II. Nu e la fel de zgomotoasa ca la C4 dar nici departe nu este. Insa doar pe denivelari desi asta nu e o scuza.
- receptia radio - slaba din cauza mai multor factori principalul fiind electronica complicata pt CAN_BUS si incapacitatea celor de la Blaupunkt de a resofta aparatul. Eu n-ascult radio dar asta nu inseamna ca problema nu exista.
- si mie mi-a scartait volanul de la acel CIM-Column Integrated System. A facut asa vreo luna l-am lasat in pace si nu mai face nimic. Liniste totala.
- desi nu am suspensie sport, suspensia e rigida. Fun dar rigida.
Pozitive- Motor- consum, cuplu, sunet. Perfect pt masina asta. Foarte multumit de el.
- Interior - Materiale de calitate. Se simt, se vad nu au nicio urma de inceput de deteriorare.
- Design si culoare - si acum o admir ca-n prima zi.
- Cutie - foarte buna.
- Odihinitoare la drum lung, pozitie la volan optima. Nu perfecta! Pozitia la volan perfecta este in GOLF 5.
- AC_ desi manual, comenzile sunt ca la clima si vara face fata foarte bine...Chiar okay aerul.
- Tinuta de drum - nu e Focus dar imi place. Se simte ca are centrul de greutate jos si fata de Octavia II a unui prieten nu are acel ruliu (probabil de la suspensia drumuri grele a Octi-ului sau)
- Servo directia electro-hidraulica - excelenta, feedback ca lumea. Sper sa nu treaca toti producatorii la cea full electric.
- Dezaburire - luneta impecabila si in doar cateva zeci de secunde, geamuri laterale si parbiz foarte bine si rpd.
- Overall quality - no problems.
Planuri de viitor- Cand ma plictisesc de design urmeaza jante 17, si un difuzor aer spate cu ornament evacuare interesant. Mai mult nu-i fac ca o tiganesc. Vreau si folie (Moartea lui TIBITU

) dar am dubii pt ca am tot vazut cazuri de folie scumpa cu bule de aer. Daca dau niste bani nu vreau sa dau 5-6 milioane (mai ales acum cand strang dinero pt anvelope iarna) si sa stau 3 ore la montaj si apoi sa schimb folia.
On a self-imposed forum break...