poate si niste poze?!?

Scris 29 septembrie 2008 - 11:49
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 29 septembrie 2008 - 01:02
Aceasta postare a fost editata de Dee: 29 septembrie 2008 - 01:02
Scris 29 septembrie 2008 - 05:44
Aceasta postare a fost editata de DMX: 29 septembrie 2008 - 05:45
Scris 29 septembrie 2008 - 05:58
Scris 29 septembrie 2008 - 06:55
Scris 29 septembrie 2008 - 07:13
Scris 29 septembrie 2008 - 07:42
Scris 29 septembrie 2008 - 08:21
Scris 29 septembrie 2008 - 08:54
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 29 septembrie 2008 - 09:33
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 29 septembrie 2008 - 10:00
Aceasta postare a fost editata de DMX: 29 septembrie 2008 - 10:01
Scris 30 septembrie 2008 - 09:46
Aceasta postare a fost editata de Dee: 30 septembrie 2008 - 09:48
Scris 30 septembrie 2008 - 10:43
Scris 30 septembrie 2008 - 11:02
Aceasta postare a fost editata de Dee: 30 septembrie 2008 - 11:05
Scris 30 septembrie 2008 - 04:11
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 ianuarie 2013 - 04:36
Aceasta postare a fost editata de Dragos (Dee): 13 ianuarie 2013 - 04:39
Scris 13 ianuarie 2013 - 04:56
Astra OPC 2012 este superbă!
despre fotografie
Scris 13 ianuarie 2013 - 05:10
de la 1,2 tsi de 105 cp la 2,0 turbo de 280cp e o diferenta mare
Scris 13 ianuarie 2013 - 05:11
bine ai revenit! la Weltauto iti vor oferi 2 poli pe ea, categoric iesi mai bine daca incerci/reusesti sa o vinzi tu. Gindeste-te ca ei pe urma vor vrea sa o revinda in profit si in plus nefiind din grupul VAG vor oferi un pret foarte mic (cam greu sa vinda un Opel intr-un parc care e majoritar VAG...)
Daca masina merge la fel de bine ca in prima zi, de ce vrei sa o schimbi tot pe o compacta de aceeasi putere? Pentru noutate, pentru efectul turbo? O masina de 60.000 km si 6 ani care merge bine nu e deloc o masina rea, intelegeam sa schimbi pentru un model mai mare, mai spatios, din alta clasa, mai puternic, cu alt tip de transmisie sau motorizare (gen diesel daca rulezi mult, dar nu e cazul...).
Aceasta postare a fost editata de Frank SF: 13 ianuarie 2013 - 05:15
Scris 13 ianuarie 2013 - 05:19
de la 1,2 tsi de 105 cp la 2,0 turbo de 280cp e o diferenta mare
Trăiești numai o dată.
despre fotografie
Scris 13 ianuarie 2013 - 05:31
tati, sunt vreo 12-13.000euro diferenta, daca nu mai mult...
tre sa ne mai ajunga sa mai si "traim", aceea sigura data...
Scris 13 ianuarie 2013 - 05:31
Daca vrei sa recuperezi parola la vechiul cont ia legatura cu mine pe PM.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 13 ianuarie 2013 - 05:51
Uelcom Dee !
Scris 13 ianuarie 2013 - 06:58
He he - bine v-am regasit pe toti. Mai cata69 pai asa recomandari imi faci tu? glumesc e o masina superba - chiar si GTC-ul normal arata foarte bine. Insa depasesc bugetul cum a zis ska.
FrankSF - bine te-am regasit man. Pai sa-ti explic un pic ca am tot analizat si despicat firul in patru. Ma duc la Weltauto din 2 motive: 1 sa vad cat imi ofera ei pe ea (sa am worst case scenario) si pentru ca daca o dau la ei imi ofera o reducere mare pt masina noua. Nu exclud sa incerc sa o vand si altcuiva.
Vreau sa o schimb pentru ca, desi pana acum a mers ireprosabil, varsta (ca si in cazul nostru din pacate ))) incepe sa se arate si nu vreau sa incep bag bani intr-o masina veche. Vreau sa o vand cat mai am posibilitatea sa iau o suma pe ea care sa reprezinte o parte importanta a unui avans. Ideal ar fi fost sa o tin 4 ani si sa o dau atunci la trade-in. Nu s-a putut deci asta este..dar nici nu vreau sa raman cu ea 8 - 10 ani. Plus ca pentru mine automobilul este si o pasiune, exista acolo si elementul emotional nu doar cel practic.
Am incercat sa o vand pe piata "libera", dar m-am trezit cu telefoane de la tot felul de samsari agramati care incercau sa-mi ofere niste preturi jenante. Nici locul meu de munca nu-mi prea permite sa am un program asa flexibil incat sa ma duc la cateva vizionari cu potentialii clienti...
Cum spuneam, din cauza incertitudinii legate de taxa auto, piata masinilor fabricate inainte de 2006 a cam stagnat.
De ce aceeasi clasa? mai mult nu imi trebuie, clasa compacta este imi ofera tot ce am nevoie ca spatiu si utilitate practica.
De ce VW Golf? "un coup de foudre peut-etre?":) nu chiar ... am spus mai sus ca am comparat cu mare atentie. Am ales 1.2 TSI pentru ca e un motor modern, superior vechilor 1.6 aspirate (pe testate si chiar raporta la motorul meu) chiar si acelui 1.6 GDI (Gasoline Direct Injection) de la Hyundai care se lauda cu 135 de cai..pe hartie. Fac aproximativ 8500 de km pe an deci nu am nevoie de mai mult, dar e tare placut sa ai 175 NM pe un motor pe benzina la putin peste 2000 rpm. Golful 7 e foarte usor asa ca motorul asta e suficient. La interior, spatiu, confort eu zic sa mergeti sa-l vedeti in showroom / luati la un test si daca nu veti constata ca interiorul e demn de o clasa superioara, ma puteti contrazice aici si jur sa nu comentez . 1.4 TSI 122 cp este foarte bun insa pretul este mare si nu as valorifica motorul asta la rulajul meu preponderent urban - de aceea am ramas la 1.2 TSI.
Dar sa nu anticipam, sa vedem ce oferta primesc, ce discount etc. - exista si posibilitatea sa astept noul Leon daca pretul nu e ok. Eu vreau Golful, dar nimic nu e sigur.
Miercuri am inteles ca anunta d-na ministru Rovana si decizia privind (noua) forma finala a taxei auto..timbrul acela de mediu sau ce naiba o fi.
And that's about it
P.S. - Grinch ma gandesc ca daca tot mi-am facut user nou e mai ok sa-l utilizez pe acesta. Daca nu e ok, iti trimit PM si rezolvam prin revenirea la contul vechi ok?
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi