Opel Astra H 2006
Scris 29 septembrie 2008 - 11:49
poate si niste poze?!?
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 29 septembrie 2008 - 01:02
Aceasta postare a fost editata de Dee: 29 septembrie 2008 - 01:02
Scris 29 septembrie 2008 - 05:44
Daca aveai foloie , se chinuia mai greu sa intre in masina .
In rest cati mai multi kilometri fara probleme
Aceasta postare a fost editata de DMX: 29 septembrie 2008 - 05:45
Scris 29 septembrie 2008 - 05:58
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 29 septembrie 2008 - 06:55
Scris 29 septembrie 2008 - 07:13
sau mai bine zis wellcome tu biucharest...
lasa dee ca "trece toate"... noi sa fim sanatosi
Scris 29 septembrie 2008 - 07:42
In alta ordine de idei, am vazut ca ai optat si tu pt Astra si ma bucura acest lucru. Chiar a fost o masina reusita si am inteles ca de curand a depasit 10 milioane de unitati. Sa nu aprinzi proiectoarele de ceata decat daca e cazul iarna. Se incalzesc foarte rau si in contact cu apa rece din balti au tendinta sa crape usor.
http://www.automarke...tati-11738.html
Scris 29 septembrie 2008 - 08:21
masina imi vine ca o manusa.
multi hulesc opelul, da e chiar o masina reusita sincer.
cred ca o singura data am aprins proiectoarele, sa vad daca functioneaza
multam ptr sfaturi. keep them comming
Scris 29 septembrie 2008 - 08:54
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 29 septembrie 2008 - 09:33
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 29 septembrie 2008 - 10:00
Am intrat si pe forumul dedicat astrei .... acolo am gasit multi oameni care dupa ce au avut astra H 2-3 ani ... si-au cumparat GTC .... deci oamenii aia au fost multumiti , nu inteleg cum sa te intelegi asa de bine cu o masina s-o cumperi practic din nou , acelasi bord acelasi interior doar ca vine in 3 usi in loc de 5 usi .... m`a uimit chestia asta .
Nu a fost factorul decizional ce am "descoperit " eu pe forum , dar mi-a dat mult de gandit referitor la fiabilitatea acestui model .
Nu imi idolizez masina , sunt convins ca dupa 3-4 ani nu o sa`mi cumpar tot opel , dumnezeul stie daca o sa mai am bani sa`mi cumpar ceva mai bun sau o sa cobor clasa .... dumnezeul cu mila ....
Sfaturi :
-nu lasati la vedere absolut nimic , nici macar suportul de GPS (hotii gandesc in felul urmator : daca a lasat suportul clar este si aparatul pe unde ,sau poate chiar in bord )
-nu mai zic de detectoarele de radar ....sunt la mare cautare
Aceasta postare a fost editata de DMX: 29 septembrie 2008 - 10:01
Scris 30 septembrie 2008 - 09:46
@cata 69 - eu cred ca ai dreptate si m-am gandit la asta. obisnuiam sa mai curat masina la interior in fata blocului si sigur s-a vazut subwooferul. Muzica nu o ascultam prea tare in preajma blocului. BMW-urile de la mine din cartier sunt pradate aproape in fiecare noapte la oglinzi si mai nou SEAT-urile si VW-urile la semnalizatoarele laterale.
Revenind la Opel poate singurul regret pe care il am este reteaua de service. Trebuie mare atentie. Cand mi-au deschis masina hotii mi-au lovit portiera de masina alaturata si au zgariat-o rau. Am rezolvat la CASCO si am sunat la toate service-urile radacini unde fie mi s-a raspuns ca nu se stie cand ma pot programa (in traducere "vino si matale cu o spaga si vorbim") ori ca cel mai devreme se poate pe 18 noiembrie. Voiam sa-mi schimb maciulia de la levierul schimbatorului pentru acea minora decolorare a bandei cromate si am intrebat daca exista asa ceva de la Steinmetz sau Irmscher. Mi s-a spus ca nu stiu exact ca trebuie sa vin cu masina sa se uite...HELLOOOOO..sunteti service..piesele vin cu cod pt model. Si am auzit ca in anumite service-uri..nu dam nume...mecanicii si vopsitorii fac intre 60 si 100 de milioane din spagi si diferite bonusuri desi treaba si-o fac in scarba. jenant! Am optat sa o duc la un service nou deschis care are decontare directa cu BCR Asigurari. Se numeste car exclusive (www.carexclusive.ro - nu e reclama e doar informativ) care, desi are o groaza de masini in service, m-a programat imediat si imi asigura transportul din Popesti Leordeni dupa ce las masina acolo. Oamenii au fost super civilizati, mi-au oferit o cafea, m-au intrebat daca vreau sa remediez si alte mici imperfectiuni la masina. Pentru asta am comandat si proiectorul spart de la ei pentru ca la Opel mi s-a spus ca trebuie sa verifice in "spate" sa vada daca au pe stoc. In epoca computerului..el se duce in spate (iar..traducere pt vrem spaga). Mentionez ca, exceptand Erebus, la toate service-urile Opel unde am sunat am fost intampinat cu o atitudine de sictir, plictiseala si dezinteres.
Aceasta postare a fost editata de Dee: 30 septembrie 2008 - 09:48
Scris 30 septembrie 2008 - 10:43
Eu cu A3'ul am fost la un service apropiat de casa, nu am tinut cont de marca (pana la urma a fost unul general, insa a doua zi mi'au luat masina in primire)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 30 septembrie 2008 - 11:02
Aceasta postare a fost editata de Dee: 30 septembrie 2008 - 11:05
Scris 30 septembrie 2008 - 04:11
nu te minuna de service-uri, eu am auzit niste minuni de nu-ti vine sa crezi.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 ianuarie 2013 - 04:36
Am incercat de cateva ori sa revin pe forum insa nu am reusit sa-mi reactivez contul (Dee). Pasiunea pentru literatura auto insa a ramas intacta ca si legatura mea cu acest site si forum.
Mi s-a facut dor de voi si am zis sa profit si sa fac si un update despre masina mea. Acum ajunsa la 60,000 km masina merge la fel de bine ca in prima zi avand un consum de 9.7 L/ 100 km pe ultimii 4000 km - exclusiv in oras.
Am facut multe drumuri frumoase impreuna (Grecia, Muntenegru, Croatia) si de fiecare data m-a dus la destinatia fara probleme. In cei aproape 7 ani de cand o am nu am schimbat decat o piesa mai scumpa (ambreiajul de la compresorul de AC - o problema cronica la compresoarele Delphi - cost 650 RON) si doar niste bielete de directie.
Masina a fost ferita de accidente asa ca arata foarte bine (toate zgarieturile au fost reparate pe CASCO si a primit si un polish profesonal) Cand vremea imi permite, poate ii fac si niste poze.
Din cauza tergiversarilor legislative pe tema taxei de prima inmatriculare si a altor prioritati financiare nu am putut sa o schimb anul trecut dar anul asta probabil ne vom desparti - cu parere de rau.
De un an studiez piata (am facut si un Excel cu modelele care au ramas in cursa - un comparativ elaborat )) si merg la test drive-uri si cel mai probabil noua mea masina va fi VW Golf VII - 1.2 TSI 105 cp cu cat mai multe dotari de confort. Saptamana viitoare am programat o evaluare la Weltauto. Noul Astra mi-a placut insa greutatea foarte mare (peste 1400 kg), gama de motoare entry level foarte vechi (doar 1.4 TURBO 140 cp mi-a lasat impresia ca poate misca decent masina) si absenta sistemelor multi-media moderne (sitemele de pe ADAM imi dau sperante ca situatia se va remedia) m-au facut sa aleg altceva. Chiar saptamana trecuta am facut al II-lea test cu G7 si simt ca aceasta va fi noua mea masina.
Aceasta postare a fost editata de Dragos (Dee): 13 ianuarie 2013 - 04:39
Scris 13 ianuarie 2013 - 04:56
Astra OPC 2012 este superbă!
despre fotografie
Scris 13 ianuarie 2013 - 05:10
de la 1,2 tsi de 105 cp la 2,0 turbo de 280cp e o diferenta mare
Scris 13 ianuarie 2013 - 05:11
bine ai revenit! la Weltauto iti vor oferi 2 poli pe ea, categoric iesi mai bine daca incerci/reusesti sa o vinzi tu. Gindeste-te ca ei pe urma vor vrea sa o revinda in profit si in plus nefiind din grupul VAG vor oferi un pret foarte mic (cam greu sa vinda un Opel intr-un parc care e majoritar VAG...)
Daca masina merge la fel de bine ca in prima zi, de ce vrei sa o schimbi tot pe o compacta de aceeasi putere? Pentru noutate, pentru efectul turbo? O masina de 60.000 km si 6 ani care merge bine nu e deloc o masina rea, intelegeam sa schimbi pentru un model mai mare, mai spatios, din alta clasa, mai puternic, cu alt tip de transmisie sau motorizare (gen diesel daca rulezi mult, dar nu e cazul...).
Aceasta postare a fost editata de Frank SF: 13 ianuarie 2013 - 05:15
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 13 ianuarie 2013 - 05:19
de la 1,2 tsi de 105 cp la 2,0 turbo de 280cp e o diferenta mare
Trăiești numai o dată.
despre fotografie
Scris 13 ianuarie 2013 - 05:31
tati, sunt vreo 12-13.000euro diferenta, daca nu mai mult...
tre sa ne mai ajunga sa mai si "traim", aceea sigura data...
Scris 13 ianuarie 2013 - 05:31
Daca vrei sa recuperezi parola la vechiul cont ia legatura cu mine pe PM.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 13 ianuarie 2013 - 05:51
Uelcom Dee !
Scris 13 ianuarie 2013 - 06:58
He he - bine v-am regasit pe toti. Mai cata69 pai asa recomandari imi faci tu? glumesc e o masina superba - chiar si GTC-ul normal arata foarte bine. Insa depasesc bugetul cum a zis ska.
FrankSF - bine te-am regasit man. Pai sa-ti explic un pic ca am tot analizat si despicat firul in patru. Ma duc la Weltauto din 2 motive: 1 sa vad cat imi ofera ei pe ea (sa am worst case scenario) si pentru ca daca o dau la ei imi ofera o reducere mare pt masina noua. Nu exclud sa incerc sa o vand si altcuiva.
Vreau sa o schimb pentru ca, desi pana acum a mers ireprosabil, varsta (ca si in cazul nostru din pacate ))) incepe sa se arate si nu vreau sa incep bag bani intr-o masina veche. Vreau sa o vand cat mai am posibilitatea sa iau o suma pe ea care sa reprezinte o parte importanta a unui avans. Ideal ar fi fost sa o tin 4 ani si sa o dau atunci la trade-in. Nu s-a putut deci asta este..dar nici nu vreau sa raman cu ea 8 - 10 ani. Plus ca pentru mine automobilul este si o pasiune, exista acolo si elementul emotional nu doar cel practic.
Am incercat sa o vand pe piata "libera", dar m-am trezit cu telefoane de la tot felul de samsari agramati care incercau sa-mi ofere niste preturi jenante. Nici locul meu de munca nu-mi prea permite sa am un program asa flexibil incat sa ma duc la cateva vizionari cu potentialii clienti...
Cum spuneam, din cauza incertitudinii legate de taxa auto, piata masinilor fabricate inainte de 2006 a cam stagnat.
De ce aceeasi clasa? mai mult nu imi trebuie, clasa compacta este imi ofera tot ce am nevoie ca spatiu si utilitate practica.
De ce VW Golf? "un coup de foudre peut-etre?":) nu chiar ... am spus mai sus ca am comparat cu mare atentie. Am ales 1.2 TSI pentru ca e un motor modern, superior vechilor 1.6 aspirate (pe testate si chiar raporta la motorul meu) chiar si acelui 1.6 GDI (Gasoline Direct Injection) de la Hyundai care se lauda cu 135 de cai..pe hartie. Fac aproximativ 8500 de km pe an deci nu am nevoie de mai mult, dar e tare placut sa ai 175 NM pe un motor pe benzina la putin peste 2000 rpm. Golful 7 e foarte usor asa ca motorul asta e suficient. La interior, spatiu, confort eu zic sa mergeti sa-l vedeti in showroom / luati la un test si daca nu veti constata ca interiorul e demn de o clasa superioara, ma puteti contrazice aici si jur sa nu comentez . 1.4 TSI 122 cp este foarte bun insa pretul este mare si nu as valorifica motorul asta la rulajul meu preponderent urban - de aceea am ramas la 1.2 TSI.
Dar sa nu anticipam, sa vedem ce oferta primesc, ce discount etc. - exista si posibilitatea sa astept noul Leon daca pretul nu e ok. Eu vreau Golful, dar nimic nu e sigur.
Miercuri am inteles ca anunta d-na ministru Rovana si decizia privind (noua) forma finala a taxei auto..timbrul acela de mediu sau ce naiba o fi.
And that's about it
P.S. - Grinch ma gandesc ca daca tot mi-am facut user nou e mai ok sa-l utilizez pe acesta. Daca nu e ok, iti trimit PM si rezolvam prin revenirea la contul vechi ok?
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi