http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/thumb.gif
Nu se poate,e pe ultimul loc,pana de cauciuc,marele premiu al brazilie,ce rahat de organizare....
In alta ordine de idei desi eu inca sper la o minune....cum am mai spus schuey este adevaratul campion care merita si acest campionat si nu bufoni penibili care fac pe desteptii cand sunt in gloriei si cand numai sunt,nu mai stiu pe cine sa arunce vina
Schuey e the best.
Bravo Massa,dar mai ales bravo Schuey,cum am zis mare pilot,Alfonso cumva a casigat campionatul? http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif nu se vede...e campion doar pe hartie ca in rest e un penibil care a demonstrat clar ca nu a meritat sa castige
Schuey a fost fantastic azi,jos palaria.....incredibil pilot.Sunt nitel trist dar asta e sportul si asta este....
La asemenea posturi, nici nu stii ce zici. Oricum acest individ s-a remarcat intotdeauna prin remarci rautacioase, clocite mai ales in manie decat in minte. Exista fani Ferrari: Mike, masterblaster, ska, tha1 chiar si thanathos care au recunoscut si felicitat deseori cand cineva a fost mai bun decat idolul lor si care au trecut peste gustul amar la infrangerii cu "fair play". Acest individ nu a facut-o niciodata. Nu-mi aduc aminte sa exista in randul fanilor altor echipe un om atat de "negru". Dar deh padure fara uscaciuni nu exista.
Probabil ca te doare ft. tare modul ca a pierdut Shumi de esti asa ofticat "secutristule", dar devii penibil daca mai continui. Majoritatea colegiloir tai or sa zica felicitari, poate ar fi timpul sa te maturizezi si tu, desi cred ca pt. tine si peste 200 de ani va fi pra tarziu. Grow up!!!!
In cea ce priveste cursa, eu zic ca a fost una ft. frumoasa si plina de peripetii. Shumi a avut ghinion cu carul, dar cu toate astea a facut una din cele mai frumoase curse ale carierei sale. S-a retras cu fruntea sus, ca un mare campion. A recuperat imens, si cu siguranta ar fi castigat daca nu avea probleme. A avut si si o masina fantastica (cand nu a facut probleme). Cu toate acestea nu ar fi castigat campionatul, dar l-ar fi luat Ferrari pt. ca se pare ca Fisico nu e in stare sa duca echipa pe primul loc.
Alonso a facut cea ce trebuie, si a castigat un titlu meritat, Button si el s-a tinut bine, iar Kimi i-a dat o lectie lui Fisico cum sa-ti aperi pozitia.
Felicatari Alonso, Shumi, Reno, Ferrari pt. acest sezon frumos.
WELL DONE FERNANDO, WELL DONE