Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Marele Premiu Al Braziliei - Interlagos - 22 Octombrie 2006

• Please log in to reply
132 replies to this topic

#51 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 22 octombrie 2006 - 09:38

Draga user al acestui forum pe nick Gaston,replici de genul asta gen "securistule" si altele imi aduc aminte de personaje gen Vadim care se afla la politica,in primul rand atentie la limbaj ca eu nu vad sa te fii jignit pe tine,daca chiar vrei ca noi sa retinem ca tie iti lipsesc cu dezavarsire cei 7 ani de acasa nu te mai chinui baiatule ca oricum acest fapt era evident,eu nu ma pun la mintea ta sa iti raspund cu aceeasi moneda pentru ca nu meriti deasemnea observandu-se asemanarea evidenta cu persoana pe care o identificam in postul precedent.
Tu banuiesc ca tii cu Alfonso nu cu Reno,ca altfel daca tineai cu Reno nu stiu daca mai spuneai well done Alonso,il felicitam pe acest pilot daca nu isi dadea arama pe fata cand a avut probleme si a inceput sa arunce in dreapta si in stanga cu jigniri la adresa echipei,cum poti avea tupeul sa iti jignesti echipa ca vrea sa te tradeze dupa care sa te duci sa sari in bratele lor in ochii mei aceste persoane cad enorm,desigur in ochii tai probabil e acelasi lucru si nu poti face diferenta.De data asta am sa ma fac ca nu am vazut ce ai scris mai sus.
Pot in schimb felicita oameni ca Briatore echipa Reno sau chiar si pe Fisico care a indurat toate magariile si gainariile acestui mare pilot Fernando Alonso,dar pe el nu il pot felicita pentru ca in ochii mei un sportiv indiferente ca e fotbal formula 1,dtm etc trebuie sa aiba o tinuta,uite-te la Raikonen cate a patiti si cu toate astea a tacut si a luptat,mai ales astazi cand a muncit sa il tina pe Schuey in spate.

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 22 octombrie 2006 - 09:45

• 0

#52 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 22 octombrie 2006 - 09:45

daca in majoritatea depasirilor masina si-a spus cuvantul (desi in afara de Alonso nu vad de ce restul pilotilor n-ar fi avut un motor de o cursa), cea efectuata asupra lui Kimi a fost magistrala, finlandezul fiind singurul care s-a opus cu strasnicie. in plus, a fost efectuata pe mm2.

in mod evident, daca nu se intampla incidentul cu cauciucul, Schumi avea by far locul 1.
sa nu uitam ca a iesit de la boxe exact in fata coechipierului sau, deci cu peste 1 minut pierdere.
scadeti acel minut din diferenta pana la Massa (daca aveti de unde) si veti avea valoarea cursei de azi a lui Schumi. ok, vreo 20 de secunde s-au pierdut la pit stop. dar tot raman peste 40.
ma intreb ce se intampla daca pleca de pe 1 sau 2.

multumim, Michael.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#53 gaston

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 50 Mesaje:
Inregistrat: 14-iunie 04

Scris 22 octombrie 2006 - 09:51

Dar unde vezi tu ca te-am jignit? Ca te-am facut "secutrist"? Ai parut destul de trist in cele doua posturi penibile de mai sus... Mai si minti ca vai l-ai fi felicitat daca... cand tot anul nu mai asemenea posturi ai avut la adresa lui Alonso, nu Alfonso cum intentionat zici. In caz ca nu ai observat Alonso nu si-a jignit echipa, ci doar le-a reprosat ca nu il ajuta. A gresit si probabil a si intele ca a gresit. Dar macar pe pista a fost "fair play" nu ca altii... care ar face ORICE sa se vada cu titlul in buzunar...

Spre deosebire de tine eu macar am 6 ani de acasa, si stiu sa felicit pe adversarul lui Alonso, anul asta de mai multe ori. Tie clar iti lipsesc si astia, ca anul asta nu te-ai obosit prea tare...
  • 0

#54 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 09:55

Dar macar pe pista a fost "fair play" nu ca altii... care ar face ORICE sa se vada cu titlul in buzunar...

daca ai ceva de spus, spune.
nu te ascunde duba asa-zise subtilitati.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#55 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 22 octombrie 2006 - 09:55

@gaston aici te inseli...alonso i-a acuzat ca-l saboteaza ceea ce nu e normal si nici nu era adevarat...cum ziceam in alt topic daca alonso a fost sabotat atunci kimi ce sa mai zica?....asta nu inseamna ca nu are talent....are cu carul...e si ambitios, deci ca pilot jos palaria, dar ca om e mult sub asteptarile mele de la un campion mondial
intr'adevar si MS a facut destule la viata lui...nu e usa de biserica, dar el a facut pe pista...nu l-am auzit niciodata sa isi acuze echipa...asta nu inseamna ca dorinta sa de a castiga cu orice pret si manevrele care au dus la abandonul altor piloti sunt pardonabile, dar sincer nu mi se pare la fel de grav ca la alonso....in fine nimeni nu poate contesta ca e un mare pilot, cu atat mai mult dupa cursa magistrala de azi
deci s-a terminat sezonul 2006...asteptam 2007 sa vedem duelul Kimi-Alonso, dar si Massa are sanse mari
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#56 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 09:56

Auzi si tu..cica unde te-am jignit asa ceva doar in filmele lui Benny Hill poti vedea...in fine in primul rand anul asta nu prea am postat pe aici in caz ca nu ai observat acest lucru.
In al doilea rand treaba cu cei 6 ani de acasa tocmai ai demonstrat mai sus lunil...pardon anii chipurile vezi...pe care tu ii ai.In fine,discutia dintre noi se termina aici.
O seara placuta domnule.
In other news,o chestie tare ciudata din partea TVR e ca nu au aratat si conferinta..pacat chiar vroiam sa vad declaratile si parerile pilotilor despre cursa.

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 22 octombrie 2006 - 10:08

• 0

#57 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 22 octombrie 2006 - 10:02

de unde pot lua cursa va rog? :D
un torrent link ceva... pls
multumesc.
nu vreau sa comentez mai multe pana nu o vad.
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#58 thanathos

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 40 Mesaje:
Inregistrat: 21-ianuarie 03
  • Marca:mazda3
  • Model:GX+a/c+pp - 2007
  • Motorizare:2.0l 148 cp

Scris 22 octombrie 2006 - 10:03

felicitari renault si alfonsito pentru titlu. Se pare ca inceputul bun de sezon a fost de-ajuns si anul asta. Deh, asta e motorsportul :P

sunt cam :D dupa ce cursa a facut azi Michael sa-l vad doar pe locul 2 ... Poate m-ar mai fi bucurat putin un titlu la constructori, desi in 10 ani de-aici incolo nimeni nu va stii cine a castigat constructorii in 2006, dar toata lumea va stii ca Alonso a fost campion.
Epice depasirile facute de 2 ori la Fisi si odata la Kimi. The master still has it :D

In rest, thanks Michael for everything. I'll miss you. A lot.
  • 0
"There are 2 types of pedestrians, the quick and the dead"

Mazda 3 2007, phantom purple mica, 2l 148cp

#59 gaston

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 50 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 10:09

@Masterblaster de unde ai scos-o pe asta cu sabotatul? A pronuntat Alonso cuvantul asta? Sa nu exageram... Ciudat ca ai o parere diferita fata de altii care au trisat ca sa ajunga WDC. Mie mi se pare mai pardonabil ce a facut Alonso. Depinde din ce parte privesti poate...
@Maxy mai bine nu mai postezi deloc, nu avem nevoie de oameni care isi varsa amaraciunea si rautatea in fiecare post aici. Si in caz ca nu stiai sunt si fan Reno.

Aceasta postare a fost editata de gaston: 22 octombrie 2006 - 10:11

• 0

#60 lexus

mecanic slefuitor/lustruitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:
Inregistrat: 16-decembrie 03
  • Marca:Seat
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.6b

Scris 22 octombrie 2006 - 10:12

Felicitari Alonso pentru titlu! La anul speram sa fie al 3-lea!

De asemenea il felicit si pe Schumacher pentru acesti 16 ani (cred) in Formula 1, pentru momentele frumoase care le-am trait toti alaturi de el in acest timp.
  • 0
Imagine amplasata

#61 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 10:12

alio !
in afara de mult comentatul incident dintre Hill si Schumi, pe care eu l-as califica drept incident de cursa, cand a mai castigat Schumi un campionat trisand ??
e drept, is cam multe si poate ca memoria imi joaca feste.
ajuta-ma.
  • 0

#62 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 10:14

@userul Gaston:Daca tu imi percepi posturile astfel imi pare rau dar nu este vina mea,se pare ca in generala ai chiulit de la orele de literatura de debitezi asemenea ineptii cu varsatul amaraciunii si alte lucruri....deasemenea sunt absolut sigur ca esti fan Reno....mdea..
In alta orinde de idei am ramas foarte suprins de data al care va incepe anul viitor F1,si anume in luna Mai,are cineva idee de ce asa de tarziu tinand cont ca anul acesta incepuse in luna Martie?
Edit:Gaston,te-am mai intrebat odata anul trecut si nu mi-ai raspuns tu decat timp de uiti la Formula 1?

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 22 octombrie 2006 - 10:18

• 0

#63 gaston

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 50 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 10:15

Pai a mai incercat si in 1977 si in 2006 daca imi aduc aminte. Dar nu a mers...
  • 0

#64 DVS

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 112 Mesaje:
Inregistrat: 13-septembrie 05
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna 2
  • Motorizare:1.9 DCI

Scris 22 octombrie 2006 - 10:18

felicitari alonso si mai ales felicitari renault. o mare echipa, un mare constructor, o mare marca.
  • 0
Cr�ateur d'automobile

#65 gaston

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 50 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 10:21

@userul Gaston:Daca tu imi percepi posturile astfel imi pare rau dar nu este vina mea,se pare ca in generala ai chiulit de la orele de literatura de debitezi asemenea ineptii deasemenea sunt absolut sigur ca esti fan Reno....mdea..
In alta orinde de idei am ramas foarte suprins de data al care va incepe anul viitor F1,si anume in luna Mai,are cineva idee de ce asa de tarziu tinand cont ca anul acesta incepuse in luna Martie?

Userus @Maxy chiar esti penibil, si ma mir ca vrei sa continui. Uita-te si tu, toata lumea ii felicita pe Alonso si Michael. Oare de ce esti singurul care a "uitat". Nu stiu cum ai dedus tu ca am chiulit la orele de literatura, dar cu siguranta nu etica este puncul tau forte.
  • 0

#66 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 10:23

Pai a mai incercat si in 1977 si in 2006 daca imi aduc aminte. Dar nu a mers...

:D

To assume such, though, was to forget what has made this brilliant, and often controversial, driver such a legend over the last fifteen years. Instantly he returned to the track, at the back of the field, Michael began to fly, turning in fastest lap after fastest lap, despatching drivers left, right and centre as if they were not there.

This was Michael Schumacher at his very, very best � clinical perfection, astonishing speed, and not a hint of an underhand tactic in sight. In the middle portion of the race he was scintillating, in the last quite amazing. His race culminated in a sensational pass on Kimi Raikkonen for fourth place, the Finn leaving just enough room, but no more, into that daunting first turn, in a move reminiscent of the Germans greatest tussles with Mika Hakkinen. Michael made it stick, and fourth was his.

Consider this, though: following his unscheduled first pit stop Schumacher was over a minute down on the leader; at the end, just twenty four. A fitting, quite brilliant final race for a man who will, whatever your personal opinion, be regarded for ever as one of the greatest drivers ever to race a Formula One car.
  • 0

#67 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 10:23

@gaston macar MS nu si-a tradat echipa
ca sa fie clar ambi sunt mari piloti...asta nu o poate contesta nimeni...desigur MS are mai multa experienta si a realizat mult mai multe, dar alonso este la inceput deci nu se stie ce va face in continuare....sincer nu cred ca se va ridica la nivelul lui MS, dar asta e doar parerea mea
in orice caz alonso a meritat titlul (MS poate ca era mai indreptatit sa-l casitge, dar deja sunt subiectiv), ce nu a meritat a fost ajutorul echipei...dupa asemenea declaratii (era un citat dintr-un interviu) sunt sigur ca si-au facut treaba doar ca sa castige titlul la constructori si nu pt a-l ajuta pe alonso (BTW Schumacher a facut un gest mai rar intalnit cursa trecuta, cand dupa ce a abndonat datorita motorului s-a dus la mecanici si i-a salutat pe fiecare in parte asigurandu-i ca nu ii suspecteaza de ceva si nici nu este suparat pe ei - ma rog suparat poate ca era, dar a trecut peste- si consolandu-i)

totusi nu vad rostul acestei discutii in contradictoriu

LE: foarte frumos comentariul
  • 0
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#68 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 10:25

Te invarti in jurul cozii si nu imi raspunzi la intrebare,te faci ca nu vezi(intrebare retoica de altfel din moment ce postezi "Uita-te si tu, toata lumea ii felicita pe Alonso si Michael"....bine ca te rezumi la posturi doar pe aria asta.

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 22 octombrie 2006 - 10:27

• 0

#69 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 22 octombrie 2006 - 10:27

baieti
v-o zic foarte serios :D

daca va mai certati, incep si sterg din mesaje. ce naiba sunteti oameni in toata firea :P

felicitari alonso, felicitari renault.

multumesc Michael pt ca m-ai facut fan F1.

si la rele, multumesc fisichella ca i-ai taiat guma lui schumacher. acest pilot nu are ce cauta la o echipa de talia reno. se va vedea la anul
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#70 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:
Inregistrat: 21-septembrie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.9 CDTI 200

Scris 22 octombrie 2006 - 10:30

felicitari alonso si mai ales felicitari renault. o mare echipa, un mare constructor, o mare marca.

:D :P

Desi citesc tot pe aici dar nu scriu nu ma pot abtine la ultima replica. Se terminasera substantive.

Aceasta postare a fost editata de canan17ro: 22 octombrie 2006 - 10:31

• 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#71 gaston

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 50 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 10:49

@Masterblaster, ce tradat echipa? Si-a tradat echipa ca a plecat la MAC poate. Pt. ca iti zic eu ca in China daca era Massa in locul lui Fisico si Shumi in locul lui Alonso, nimeni de la Ferrari nu i-ar fi zis sa depaseasca lui Massa. Asta nu inseamna ca Alonso trebuia sa zica ce a zis. Si oricum nu vad rostul acestei discutii despre Shumi trisorul si Alonso tradatorul. Fiecare cu pacatele lui...

@Oaspetele stim ca Shumi e un mare pilot. Si nicu nu trebuia sa afca cursa de azi ca sa o mai demonstreze.

@Maxy ma uit de cand mai traia Senna la F1.
  • 0

#72 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 22 octombrie 2006 - 10:59

michael a incheiat cu capul sus, ca un mare campion, aratind ca inca este taticul lor... I will miss him.... a lot ! asta daca nu decide peste 1 an sa se intoarca... (mansell a facut-o, prost a facut-o, so...)
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#73 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 22 octombrie 2006 - 11:03

hakkinen nu a facut-o insa ;)

nu cred ca se mai intoarce, nici nu ar avea sens. nu are nimic de demonstrat nimanui.
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#74 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 11:06

Din pacate, mike are dreptate. ;) Nu are de ce sa se mai intoarca, chit ca o sa-i fie dor.
  • 0

#75 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 22 octombrie 2006 - 11:10

Si eu sunt de parere ca nu se va mai intoarce,insa sunt sigur ca va ramane in cadrul echipei Ferrari.Oricum foarte mare pilot.
Asteptam la anul sa vedem cum se va descurca Kimi in cadrul echipei.

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 22 octombrie 2006 - 11:16

• 0

2 useri citesc subiectul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi