Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Un Freezone

• Topic inchis Acest topic e inchis
1982 replies to this topic

#1776 ska

nobody...

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 23 aprilie 2007 - 04:38

topic separat se impune.
impresiile lu andrei despre lume :D
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#1777 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 23 aprilie 2007 - 04:40

Plecat vineri de la 12 din Goa (India) .
Am ramas uimit cand mi'am dat seama cat de bucuros eram ca vad Dacii :D)

sa inteleg ca inca nu misuna Loganurile prin India ?
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1778 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 23 aprilie 2007 - 08:53

Salutari la toata lumea si bine v'am regasit!

D-le,ma bucura revenirea ta! Cat tine?

:beerchug:
  • 0

#1779 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 23 aprilie 2007 - 11:03

Tocmai ce ma uit la un super concert:

Guitar Legends-Expo'92 Sevilla (Brian May-Joe Satriani-Steve Vai-Cozy Powell-Nuno Bettencourt etc)... Nu am cuvinte...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1780 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 24 aprilie 2007 - 12:40

@adrian5 ... eu unul nu am vazut ... n'or fi cu volan pe dreapta inca

@mol ... mersi:) Dupa calculele facute si nuntile programate ... prin nov as cam pleca iar

@viper ... abia acum am observat: s'a dus Astra si a venit Mondeo? Sa'l stapanesti sanatos!
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#1781 lexus

mecanic slefuitor/lustruitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:
Inregistrat: 16-decembrie 03
  • Marca:Seat
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.6b

Scris 24 aprilie 2007 - 02:22

Bine ai revenit Andrei, ma bucur ca ai ajuns cu bine! :D

Nu ai intrat deloc cat timp ai fost plecat, asta e, te iert! Cheers

Aceasta postare a fost editata de lexus: 24 aprilie 2007 - 02:23

• 0
Imagine amplasata

#1782 dante01

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 709 Mesaje:
Inregistrat: 11-august 03
  • Marca:Mazda
  • Model:3
  • Motorizare:1.6 DOCH 105 CP

Scris 24 aprilie 2007 - 02:47

welcome back man!
daca ajungi vreodata si prin dublin, sa zici...
  • 0
...Move your mind...

#1783 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 25 aprilie 2007 - 12:13

@lexus ... o sg data am avut acces la net in lunile astea ... si atunci era un net de tot ***** (cei cu care am vb atunci pe mess pot confirma)

@dante ... cam slabe sperante sa ajung in Dublin

Voiajul asta a fost pe traseul: Antwerp(Belgia - 20 dec) - Sao Luis (Brazilia - 4 ian) - Singapore (10 feb) - Dalian (China - 18 feb) - Dampier (Australia - 5 mart) - Kure (Japonia - 28 martie) - Panjami - Goa (India - 19 apr), iar pe 22 apr eram in sf inapoi acasa

Deocamdata e tarziu si ma duc la somn ... dar o sa revin cu impresii si cateva poze
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#1784 edieseb

Cenzor E-zine

• Members
  • PipPipPip
  • 356 Mesaje:
Inregistrat: 07-februarie 04
  • Model:Corsa
  • Motorizare:1,3 Cdti

Scris 25 aprilie 2007 - 05:20

Poate ne lamuresti si pe noi cei care nu stim despre ce e vorba. Este o excursie sau calatorie de afaceri sau alceva? Daca e excursie, neaparat trebuie sa faci un topic separat. Mi se par cateva locuri inedite pe care le-ai vizitat. Asteptam impresii.
  • 0

#1785 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 25 aprilie 2007 - 05:31

Bine ai revenit Andrei, ma bucur ca ai ajuns cu bine! :(

Nu ai intrat deloc cat timp ai fost plecat, asta e, te iert! Cheers

--------------------------------------

Lexus ,si tu ,,revii''destul de rar si-i pacat... :crying:
  • 0

#1786 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 26 aprilie 2007 - 02:34

Eh, as fi vrut eu sa fie vorba de excursie. De fapt, daca era vb de o excursie, sigur as fi ales alte destinatii.
Am fost plecat 4 luni in voiaj pe un bulk carrier. M'am imbarcat in Antwerp si am plecat acasa din Goa via Bombay. De coborat in porturi am coborat la brazilieni (pe seara ... am fost doar intr'un supermarket si intr'o "discoteca" - nu regret ca am coborat de pe nava, dar nici nu pot sa zic ca pierdeam prea multe. Orasul era impartit in doua: centrul - curat, cu constructii moderne, reclame luminoase la tot pasul, iar periferia - mizera, inghesuita, ca intr'o tara din lumea a III'a. Si din pacate, "discoteca" in care am fost era la periferie, as fi preferat sa ma intorc direct la vapor ... sau eventual sa mai fi stat prin centru). Apoi am avut voiaj continuu ~35 zile pe mare (am zis ca o iau razna, dar am scapat totusi) pana in SIngapore. Acolo doar am alimentat cu combustibil si am primit provizii (a fost o noapte alba) si a doua zi am plecat spre China. Daca pana acum mersesem intre Tropice, deci caldura mare, cand am ajuns la chinezi (45 lat N), ne'am bucurat si noi de temperaturi mai omenesti (~10-15grade). In China am reusit sa ies intr'o seara, insa fiind o ceata foarte densa si timp limitat la dispozitie (~2ore), nu am reusit sa ajung decat la un magazin micut de prin port. Unde, suparat ca pe o ciocolata de 50gr imi cere 2$ ... nu am mai cumparat nimic. Aaa ... am luat 2 sticle de Cola la 2L - 1$/buc (desi cam la acelasi pret aveam si la vapor :P). La chinezi am nimerit ezac de anul nou, insa nu a fost nik deosebit in zona aceea in care am ajuns eu. De la chinezi (unde am descarcat minereul incarcat la brazilieni), am plecat sa incarcam din nou in Australia. Am ajuns pe 5 martie pe coasta N-V, insa pe data de 6 am primit avertizari de taifun si am taiat'o cu vaporu in larg (ulterior am aflat ca au fost destul de serioase taifunele respective, facand ceva distrugeri pe coasta) timp de o saptamana. La australieni am coborat intr'o seara doar pana la un Seamen's club, unde ma bucurasem ca am dat de net (inca conexiunea pica foarte des ... mai mult mi'am facut draci - plus ca erau 7 ore diferente fata de casa si nu prea am gasit lume pe net). In rest nu prea era mare lucru de vazut, oraselul respectiv fiind unul minier, de 2000 locuitori. Din Australia am plecat spre Japonia, in Kure. Aici am iesit in oras, am fost intr'un supermarket si ne'am facut ceva cumparaturi si dup'aia ne'am gandit sa dam o fuga in Hiroshima (la 25-30 km cred). Cu trenul am facut jumatate de ora pana acolo. Ne'am dus direct la Domul bombei nucleare, unde am reusit sa facem ceva poze si ne'am intors (nu fara emotii :D) la vapor. Urmatorul drum a fost spre India (Goa), de unde am si venit inapoi acasa. La indieni am ramas si eu uimit de marile discrepante intre bogati si saraci. Intre vile si blocuri de peste 10 etaje, erau inghesuite zeci de cocioabe din pamant (nici macar chirpici nu cred ca era), iar mizeria era peste tot (din pacate si la hotelul la care am stat). Preturile erau intr'adevar mici, insa impresia cu care am ramas nu e un chiar placuta, atat despre Goa, cat si despre Bombay.
Mi'am revenit insa dupa ce am ajuns in aeroport la Bahrain, iar mai apoi in Istambul. Iar cand ajunsesem in Otopeni deja nu ma mai interesa altceva decat sa fac timp record pana acasa :)

Poze o sa postez cu alta ocazie. Daca aveti ceva curiozitati ... o sa incerc sa va raspund. Oricum o sa mai revin cu impresii pe masura ce'mi pun in ordine in cap ideile :)
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#1787 edieseb

Cenzor E-zine

• Members
  • PipPipPip
  • 356 Mesaje:
Inregistrat: 07-februarie 04
  • Model:Corsa
  • Motorizare:1,3 Cdti

Scris 26 aprilie 2007 - 09:02

E bine platit jobul asta? Caci vad ca o buna parte din timpul si viata ta este dedicata jobului. Sper ca-ti place.
  • 0

#1788 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 26 aprilie 2007 - 10:12

Asta e bun de folosit pe forumuri:

Imagine amplasata
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#1789 vrajitorul din orz

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 Mesaje:
Inregistrat: 23-decembrie 04

Scris 26 aprilie 2007 - 10:58

Cind ai spus traseul am zis "ce tare"... cind ai inceput insa cu 2 ore acolo si 2 opre acolo, brr. O sa ia dureri de mina sau de fundulet de la viata asta :).
  • 0
Salam. Florin Salam.

#1790 nicukla

membrru

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 893 Mesaje:
Inregistrat: 02-octombrie 04
  • Marca:Renault
  • Model:Scenic II 2004
  • Motorizare:1.5 DCI 101 CP

Scris 26 aprilie 2007 - 11:23

cred ca a fost prima lui plecare pe mare si mai mult ca sigur ca au iesit ceva bani de acolo,mai ales ca nu avea de dat bani pe mancare,bautura sau cazare.
Si nu cred ca e vorba sa stai 11 luni pe an plecat pe mare.Mai mult de juma de an cumulat in 2 calatorii nu cred ca o sa aibe.
Tin minte ca anu trecut venind din Germania am traversat Bucurestiul in 2 ore din cauza traficului si eram in pragul nebuniei,nu mai rezistam stiind ca sunt asa aproape de casa si nu pot ajunge,aproape ca cedam psihic.
  • 0
In acest birou , O zi se munceste , O zi nu se munceste , AZI NU se munceste.

#1791 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 27 aprilie 2007 - 09:14

Intr'adevar, nu e usor sa stai atata timp departe de casa. Si mai ales ca acum a fost primul voiaj, la inceput a fost cel mai dificil. Dupa cam o luna deja ma obisnuisem un pic cu ideea ca asta e viata de marinar. Acum am fost plecat 4 luni si va trebui sa mai plec inca 3-4 luni pentru a'mi termina cadetia (asta va fi prin nov - deci iar de Anul nou nu's acasa :D).
Salariul a fost de 450$/luna, din care am reusit sa pun deoparte 1500 (mancare - cazare asigurata, tigarile erau 10-12$/carton, sucurile 7$/24x330ml, berea 12$/24x500ml sau 330 ml, cartela ptr tel prin satelit - 18$/30 min in weekend). Asta insa e salariul de cadet. Ca ofiter mecanic III (functia pe care o voi avea dupa ce termin facultatea), salariul e in jur de de 2200-2300$, cu sporuri de vechime (la compania cu care am plecat acum). Insa, daca as gasi la uscat un salariu de 1000$/luna, nu cred ca as mai pleca. Pentru ca totusi daca se face un calcul ... eu as castiga 2200$/luna timp de 6 luni cat sunt plecat, insa cat stau dup'aia acasa (4-5-6 luni ... desi daca vrei poti pleca inapoi si mai devreme sau poti sta plecat si 2 ani in continuu) nu mai iau nici un ban, deci salariul mediu nu iese grozav.
Intr'adevar, cand reuseam sa cobor in orasele in care ancora nava, parca era un fel de recompensa pentru saptamanile petrecute pe nava pana atunci. Si eu am nimerit pe un vas care face totusi curse mai lungi si opriri mai rare. Sunt tipuri de nave care o data la cateva zile sunt intr'un port si atunci chiar poti vedea mai multe (dar si cheltui mai mult :D)
Per total, nu pot sa'mi zic ca'mi place sau displace jobul. Imi place mecanica, insa nu sa fiu plecat atata timp. Eu, ca si multi alti marinari, am zis ca fac meseria asta cativa ani, sa pot strange un ban si sa incerc sa'mi fac un rost acasa, si sper ca eu sa fiu unul din cei care chiar reusesc asta :)
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#1792 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 27 aprilie 2007 - 07:39

Alllexandru,presupun ca tu ai initiat un nou topic referitor la obtinerea categoriei A de catre mine?

Sunt flatat de atata grija!
Mai avea putin si ajungea pe un alt site.

Aceasta postare a fost editata de mol: 27 aprilie 2007 - 07:43

• 0

#1793 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 28 aprilie 2007 - 01:41

am vazut zilele trecute noua placuta de inmatriculare (europeana :)), nici nu stiam ca le-au scos :laugh:
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#1794 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 28 aprilie 2007 - 04:14

Sunt doar niste sticker-uri ilegale din targ care costa vreo 4 RON. Politia iti poate retine permisul pentru asa ceva pentru ca numerele originale cu UE vor fi distribuite in curand si vor avea si o holograma speciala anti falsificare
  • 0
On a self-imposed forum break...

#1795 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 28 aprilie 2007 - 07:21

multam de lamurire! :beerchug:
na ca m-au pacalit :laugh:, BTW le-am vazut pe un passat :)
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#1796 Marius*

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 612 Mesaje:
Inregistrat: 11-aprilie 07
  • Marca:vw
  • Model:1j5
  • Motorizare:atd

Scris 29 aprilie 2007 - 12:03

Sunt doar niste sticker-uri ilegale din targ care costa vreo 4 RON. Politia iti poate retine permisul pentru asa ceva pentru ca numerele originale cu UE vor fi distribuite in curand si vor avea si o holograma speciala anti falsificare

Nu vreau sa te supar Dee si te rog sa ma scuzi ca mi-am permis, dar trebuie precizat ca politia iti retine certificatul de inmatriculare pentru asemenea fapte.
Si mai vreau sa precizez ca daca iti pui un asemenea sticker pe placuta cu numarul de inmarticulare nu comiti o contraventie. Din cate stiu eu fapta despre care vorbim este comisa atunci cand se impiedica citirea numarului, dar exista si posibilitatea sa intalnesti un politist care sa considere acest lucru o abatere grava si sa te sanctioneze.
  • 0

#1797 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 29 aprilie 2007 - 09:50

Chiar cu acest subiect a fost un reportaj la stiri ... aseara daca nu ma insel. Si reusisera sa prinda incadru prin oras destui care aveau deja lipit abtibildul cu insemnele UE. Luate din targ ... Insa in reportaj s'a zis ca e ilegala montarea lor si ca se risca suspendarea talonului. Insa doar sa primeasca cineva de sus vreo observatie referitoare la aceste abtibilduri si sa ii mobilizeze pe agentii de circulatie sa ia atitudine, altfel nu cred ca ar avea careva probleme din acest motiv ( evident, asta in caz ca nu e vreun politist pus pe o spaga :))
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#1798 SHARANEL

sculer-matriter

• Members
  • PipPipPip
  • 429 Mesaje:
Inregistrat: 05-februarie 05
  • Marca:.
  • Model:-
  • Motorizare:.

Scris 29 aprilie 2007 - 07:09

In urma cu doo saptamani s-a anuntat la TV ca "s-a acceptat placuta noua de inmatriculare, cu insemnele UE. Peste aprox. 2 saptamani va incepe productia lor in 23 de centre din tara".

Adica, se poate sa fi aparut deja primele placute. Sau vor aparea foarte curand. Si eu vreau sa le schimb, placutele mele au 9 ani, sunt lovite (in carlige de remorcare), sterse, zgariate si obosite. Nu am schimbat in urma cu doua luni cand eram ocupat cu inmatricularea A3-ului tocmai pt a primi numere cu insemnele UE.
  • 0
retras la depou in semn de protest impotriva unui moderator-agitator obraznic

#1799 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 29 aprilie 2007 - 10:29

Sharanel,lasa schimbatul placutelor si treci la cel al jantelor.

Ia aminte de la Canan.Daca asa arata un Opel ,realizezi cum ar putea arata un A3? :tomato:
  • 0

#1800 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 30 aprilie 2007 - 08:58

Am vazut placute cu insemnele UE. Nu cu sticker, ci facute de la mama lor. Aduceti-mi aminte, va rog, sa nu vreau acel model :)
  • 0

Flickr - pozele mele

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi