Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Un Freezone

• Topic inchis Acest topic e inchis
1982 replies to this topic

#1826 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 03 mai 2007 - 06:53

Ei bine, nici eu nu mai purtam ceas la mana, chiar daca am o colectie maricica. Dar am luat acum o chinezarie care chiar arata OK, si pe deasupra mai are si 1GB de memorie (nu zic ca e si MP3 player, ca nu il folosesc). Deci are 2 utilitati - arata ora (si o face foarte exact) si car informatie dupa mine.

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 03 mai 2007 - 08:03

• 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1827 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 03 mai 2007 - 07:24

...si ma intrebam,dupa 2003,de ce nu-mi mai merge asa bine afacerea cu ceasuri...
  • 0

#1828 bigfoot17ro

e36 fan

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 784 Mesaje:
Inregistrat: 13-februarie 05
  • Marca:BMW
  • Model:e36
  • Motorizare:2.5i 192CP

Scris 03 mai 2007 - 09:00

viper daca poti sa ne dezvalui si noua cum arata chinezaria si la cati bani
ma interesearza asa ceva :P
  • 0
BMW: Angel body + devil power = deadly combination
Posted Image

#1829 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 03 mai 2007 - 09:57

Nu pot sa dezvalui cum arata... Aici se prezinta ceasuri de sute d iepuroi, io vin cu duda mea de 30 euro... Nu prea merge :P
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#1830 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 03 mai 2007 - 01:27

Atunci ... pune poze din mai multe pozitii ... ca sa compenseze :P
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#1831 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 03 mai 2007 - 02:11

Un profesor de filosofie st�tea �n fata clasei av�nd pe catedr� c�teva lucruri.
C�nd ora a �nceput, f�r� s� spun� un cuv�nt, a luat un borcan mare de maionez� gol, pe care l-a umplut cu mingi de golf. I-a �ntrebat pe studenti dac� borcanul este plin si acestia au convenit c� era.

Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat �n borcan, scutur�ndu-l usor.
Pietricelele au umplut golurile dintre mingile de golf. I-a �ntrebat din nou pe studenti dac� borcanul era plin iar acestia au fost de acord c� era.

Profesorul a luat dup� aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat �n borcan. Firesc nisipul a umplut de tot borcanul. I-a �ntrebat din nou pe studenti cum st�tea treaba iar acestia au r�spuns �n cor "pliiin"!

Profesorul a scos de sub catedr� dou� cesti cu cafea pe care le-a turnat �n borcan umpl�ndu-l de aceast� dat� definitiv. Studentii au r�s.

"Acum" a spus profesorul dup� ce hohotele s-au domolit, "as dori s� �ntelegeti c� acest borcan reprezint� viata voastr�. Mingile de golf reprezint� lucrurile importante pentru voi, familia, copiii, s�n�tatea, prietenii si pasiunile voastre, si c� dac� totul ar fi pierdut �n afar� de acestea, viata voastr� ar fi tot plin�."
"Pietricelele sunt celelalte lucruri care conteaz� pentru voi, serviciul, casa, masina, iar nisipul e restul lucrurilor m�runte"

"Dac� veti �ncepe cu nisipul," a continuat el "nu veti mai avea unde s� puneti mingile de golf si pietricelele"
"La fel si �n viat�, dac� �ti irosesti tot timpul si energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodat� timp pentru lucrurile importante pentru tine."

"Acord� atentie lucurilor importante pentru fericirea ta. Joac�-te cu copiii, f�-ti controale medicale periodic, iesi cu sotia �n oras la cin�, joac� golf, vei avea suficient timp alt� dat� s� faci curat sau s� repari cine stie ce dispozitiv . Ai, �n primul r�nd grij� de mingile de golf, ele conteaz� cu adev�rat. Stabileste-ti priorit�tile, restul e doar nisip."

Unul dintre studenti a ridicat m�na interes�ndu-se ce reprezentau cele dou� c�ni de cafea. Profesorul a z�mbit "M� bucur c� �ntrebi asta, ele vor doar s� arate c�, oric�t de plin� ar p�rea viata ta, e loc �ntotdeauna pentru dou� c�ni de cafea, �mpreun� cu un prieten."
  • 0

Flickr - pozele mele

#1832 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 03 mai 2007 - 02:12

Nu pot sa dezvalui cum arata... Aici se prezinta ceasuri de sute d iepuroi, io vin cu duda mea de 30 euro... Nu prea merge :P

Arata-ne d-le,duda.
1GB la incheietura,super si, zici ca optional poate arata si ora.
  • 0

#1833 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 03 mai 2007 - 02:36

L-am fixat acum mai bine de 1 luna si inca merge "ceas" daca pot zice asa :P Na, sa pun duda... Nu ma intrebati firma, era ceva cu "Stars" si "international"in denumire :D

Imagine amplasata Imagine amplasata
  • 0

Flickr - pozele mele

#1834 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 03 mai 2007 - 05:37

Viper,mi-a facut placere sa recitesc ,,pilda''.
Frumos gestul tau de a ne arata ceasul.E ,,cool''.
Precizia ,,cea mai mare'' o au ceasurile cu baterie.
Eu,in tinerete, am avut fixul cu automatice dar, acestea au nitica abatere...
In prezent,daca ar fi sa-mi iau ceas ,acesta ar trebui sa fie din ,,titan'',Kinetic sau doar cu baterie,plus alte nimicuri...
  • 0

#1835 vrajitorul din orz

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 Mesaje:
Inregistrat: 23-decembrie 04

Scris 03 mai 2007 - 10:19

i evident ca ceasurile astea toate nu sint "sincronizate" ...

Nu exista doua ceasuri in lumea asta sincronizate. Singura diferenta e ca stii, daca vezi mai multe, sau nu stii, daca vezi numai un ceas.
  • 0
Salam. Florin Salam.

#1836 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 03 mai 2007 - 11:20

Ete ca iesicsta :P SUnt niste unele care se regelaza permanent dupa un ceas atomic. Antena e in curea si bate vreo 1000km.
  • 0

Flickr - pozele mele

#1837 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 04 mai 2007 - 12:12

Ca tot veni vorba de ceasuri ... am pus ochii pe un ceas pe net ... si's f slabe sansele sa il gasesc pe la noi. Si ... cum acest ceas ar putea fi un cadou perfect pentru cineva drag mie, vroiam sa va pun o intrebare pentru cine intelege germana.
Pe siteul http://www.neckermann.de, la o cautare cu "Mexx", apare un ceas la 99.90euro. Oare accepta comenzi si ptr Romania si daca da ... are cineva idee cat ar dura livrarea si cat ar fi taxele de transport? (ca alte taxe banuiesc ca nu mai apar)
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#1838 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 04 mai 2007 - 12:24

Cred ca ar trimite si in RO (verific acusi). BUba e ca am vrut sa iau diverse de la nemti si aveau transport minim 30euro... Alte taxe nu ai.

Mda, cand vrei sa faci cont zice clar: Nur Bundesrepublik Deutschland und Luxemburg... Si celelalte tari din afara acceptate sunt: Belgia, Olanda, Austria si Elvetia...

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 04 mai 2007 - 12:26

• 0

Flickr - pozele mele

#1839 vrajitorul din orz

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 Mesaje:

Scris 04 mai 2007 - 01:07

Ete ca iesicsta biggrin.gif

Neah, nu exista(*) 2 lucruri identice indiferent cit de exacte sint ele. Depinde pina la a cita zecimala te duci :D.
Evident alea cu atomicul sint cele mai aproape de realitate. Dar ce conteaza? Conteaza ceasul sefului sau al clientului :D.

(*) de fapt exista dar la nivel de fizica cuantica.
  • 0
Salam. Florin Salam.

#1840 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 04 mai 2007 - 06:16

Ete ca iesicsta :D SUnt niste unele care se regelaza permanent dupa un ceas atomic. Antena e in curea si bate vreo 1000km.

cat de repede iti trebuie ??
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1841 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 04 mai 2007 - 06:50

Ete ca iesicsta :D SUnt niste unele care se regelaza permanent dupa un ceas atomic. Antena e in curea si bate vreo 1000km.

am unul din asta "radiocontrolat" ... cel mai apropiat emitator parca e la Frakfurt ... nu reuseste intotdeauna sa receptioneze semnalul ... (il am de prin '95, nu e de mina, e de "birou")

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 04 mai 2007 - 06:51

• 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1842 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 04 mai 2007 - 09:12

Ceasul scump este una din putinele bijuterii purtate de barbati ( pentru cei care-si doresc asa ceva ). Tot scumpe - mai mult sau mai putin - sunt si ceasurile profesionale ca cele pentru scuba, parasutisti, aviatori, etc..
Pentru cei care nu stiu, mecanismul unui ceas de valoare e in jur de 5-10% din pretul ceasului. Exceptii exista, dar foarte putine.
@mol
Ai dreptate, ceasurile mecanice nu pot avea precizia unui quartz, indiferent cit costa. Precizia lor e chiar foarte mica, depinzind de temperatura, pozitia in care sta, etc....

Aceasta postare a fost editata de Relu: 04 mai 2007 - 09:13

• 0

#1843 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 04 mai 2007 - 09:37

,,Pentru cei care nu stiu, mecanismul unui ceas de valoare e in jur de 5-10% din pretul ceasului. Exceptii exista, dar foarte putine. ''--Relu

E o ,,industrie'',in cadrul careia se incearca a se ajunge cat mai aproape de perfectiune.Ma enerveaza incercarea ,,subtila''(prezenta in mai toate ,,industriile'' care se invart in jurul unui ,,produs-pasiune''si nu, numai---undita,paleta,racheta,schiuri ,masina...) de a vinde alaturi de marfa ,,corecta''(pret/calitate) ,tot felul de ,,anomalii'' care,au un singur atu,pretul inaccesibil majoritatii. De multe ori ,pretul umflat exagerat(fara nici o legatura cu valoarea produsului)vinde mai bine decat calitatile unui produs mai ieftin,cel putin cu aceleasi calitati tehnice.
Brand-ul costa foarte mult ...Si nu,numai el...

La ceasuri,exista putintei producatori de mecanisme.Acelasi mecanism poate fi gasit pe ceasuri diferite ca marca si foarte diferite ca pret.Sa le spun ,,bravo lor!'' fiindca stiu sa foloseasca prostia unora...Deh,alt brand,alta finisare,serviciu,etc...

Foarte greu pentru cineva ,,neinitiat'' sa cumpere produse(n-are importanta domeniul) la justa lor valoare...
  • 0

#1844 dante01

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 709 Mesaje:
Inregistrat: 11-august 03
  • Marca:Mazda
  • Model:3
  • Motorizare:1.6 DOCH 105 CP

Scris 04 mai 2007 - 01:10

ieri, am vazut niste ceasuri de mi-a picat plomba...
din cuaza preturilor...in primul rand...altfel, mie mi s-au parut ok, dar nu sa dai 20-30k pe el...
http://www.prestiget...hp?item_id=6546 :ph34r_anim:
bine, asta e "doar " 17 k USD, dar daca mai trec pe acolo si nu se iau aia de mine, fac niste poze si le pun la ce mai vede romanu'...

si unele ceva mai scupute...
http://www.prestiget...hp?item_id=3564

:D

gata, l-am gasit pe cel pe care l-am vazut ieri...

http://www.prestiget...hp?item_id=4273

l-am retinut pt ca se putea vedea tot inside...
pretul insa, m-a ametit...

Aceasta postare a fost editata de dante01: 04 mai 2007 - 01:13

• 0
...Move your mind...

#1845 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 04 mai 2007 - 01:30

De Breguet am auzit... Nu e scump... Daca ai o vila de cateva milioane de $, o masina de 1 milion (minim o masina), un ceas de 50k$ e spanac... Asa uite un laptop de 1 milion de $ daca tot vrei sa moara vecinu' :D

http://www.engadget....ficial-sort-of/
  • 0

Flickr - pozele mele

#1846 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 04 mai 2007 - 01:31

ieri, am vazut niste ceasuri de mi-a picat plomba...
................................................................................
............

Naspa. Mai bine nu te uitai la ele, acu' sa te tii factura de la dentist.
Partea buna e ca nu ai decat o plomba, daca aveai mai multe.................. :cunaooooo:

:D
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1847 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 04 mai 2007 - 01:38

Pentru un nabab,care-i diferenta intre o suta de euro si o suta de mii de euro?

Acel ceas,devine (in majoritatea cazurilor) definit prin pret(xyz si-a achizitionat un ceas de jde mii/sute de mii--exista si la >milion) iar marca,calitatile intriseci devin secundare...
  • 0

#1848 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 04 mai 2007 - 02:22

Macar sa lase bonul agatzat de obiectul cu pricina, ca altfel "plebea" nu stie cat a dat pe el, nu? :D
  • 0

Flickr - pozele mele

#1849 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 04 mai 2007 - 02:27

Viper,din punctul meu de vedere ai punctat foarte bine.

,,Brand-urile'' ,cred,mizeaza pe tendinta ,,omului'' de a-si afisa ,,bonul'' ,si-si pun propria sigla cat mai la vedere...

Da bine...

NU comentez mai multe...
  • 0

#1850 vrajitorul din orz

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 Mesaje:

Scris 04 mai 2007 - 10:01

Pai intre caracteristicile intrinseci la ceasuri e exclusivitatea si brandul. Nu neaparat cit tine si cumn arata timpul, asta se face cu un ceas electronic/electromecanic de 10$ care te poate tine generatii si e mai exact. E ca la masini: daca logan scoate miine un model cu suspensii mai tari si un motor foarte puternic, poate el sa bata un ferrari pe circuit asta nu insemna ca se vinde la pret de ferrari sau iti aduce presitigiu de ferrari. Unii oameni au nevoie de statut social, admiratie, femei :) etc.
  • 0
Salam. Florin Salam.

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi