Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Televiziunea Digitala

• Please log in to reply
254 replies to this topic

#26 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 04 decembrie 2006 - 10:43

Un pic off-topic: m-am jucat cu un tuner digital si am prins PRO TV HD. Damn, cum se vede...

Daca aveti rabdare, aici aveti o captura facuta de mine. Are 53 secunde si 82MB :D

http://rapidshare.co...222135.zip.html

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 04 decembrie 2006 - 10:44

• 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#27 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:
Inregistrat: 21-septembrie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.9 CDTI 200

Scris 04 decembrie 2006 - 10:49

Concluzia mea dupa ce am plecat de la cunostinte mai mici de 0 :D

Pentru HDtv ai nevoie de tuner digital care sa suporte mpeg4 (la LCD-urile de pe piata sunt mpeg2). DTH-urile (televiziunea digitala) nu stiu cum vor trece la HD ca receptoarele lor nu suporta. Toti zic ca vor avea dar nu stiu cum ca nu pot schimba toate receptoarele date deja. Digital vezi cu DTH-urile iar HD cu antena de casa lagata la tuner digital mpeg4.

Aceasta postare a fost editata de canan17ro: 04 decembrie 2006 - 10:49

• 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#28 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 04 decembrie 2006 - 10:59

Viper ... banuiesc ca fara un monitor teapan oricum nu vom sesiza diferenta in filmuletul urcat de tine pe net cu PRO TV HD, nu? :D
Eu deocamdata inca's legat de RCS & RDS pentru ca daca nu tin si cablu TV la ei, la net platesc mai mult (aproape ca si cum as avea si cablu de la ei, desi n'as beneficia de serviciul asta de la ei)
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#29 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 04 decembrie 2006 - 11:09

Mda.. am desprafuit si eu receptorul meu DVB_T.. apare ProTV-HD (pe langa altele) in lista dar nu il afiseaza.
Bag seama ca nu stie decat mpeg 2 fata de 4 cat e nevoie pt ei..

Aceasta postare a fost editata de aztec: 04 decembrie 2006 - 11:10

• 0
calator prin timp si spatiu...

#30 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2006 - 11:23

Daca il prinzi dar nu ai sunet si imagine receptorul stie numai mpeg2 si trebuie mpeg4.
  • 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#31 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2006 - 11:24

@aztec: Ba poate stie, dar nu folosesti softul care trebuie... Asa am patit si eu cu PowerCinema... Incearca de aici: http://www.dvbdream.org/

@canan: citeste cu mai multa atentie prin forumul ala si o sa vezi ca nu e neaparat sa fie MPEG4...

@andrei: se vede diferenta oriunde...

Si capturile de ecran din filmul urcat mai sus:

Imagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 04 decembrie 2006 - 11:29

• 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#32 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2006 - 11:36

Daca ai tuner digital incorporat in tv si nu stie mpeg4 nu merge. Nu stiu cum e cu softul pe pc - daca poti sa il pacalesti.

Aceasta postare a fost editata de canan17ro: 04 decembrie 2006 - 11:37

• 0

#33 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2006 - 11:39

Nenea, zau ca nu ai citit cu atentie pe acolo... Dovada e mai sus... Initial nu aveam sunet si imagine cu softul din cutie. Cu softul care trebuie, am... La TV-uri trebuie sa iei unul care stie HDTV, nu sa fie doar HD Ready...

Citeste aici: http://www.rdi-sat.c...pic.php?t=83542 si vei vedea ca nu e neaparat sa fie MPEG4...
  • 0

Flickr - pozele mele

#34 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2006 - 11:55

Pai si aia care au LCD-uri cu tuner digital de ce nu vad si nu aud postul asta?

Citez

"Plasmele si lecedeurile de pe piata nu sunt pregatite pt mpeg4. Si eu am luat plasa. Pentru ca stiam din aprilie de intentiile protv pt migrarea treptata catre HD, mi-am cumparat un LCD Hyundai Vuon de 32 cu tuner digital incorporat. M-am bucurat cand am prins posturile romanesti pe canal 54 cu o antena de camera si un semnal de vreo 50%.
Pe intai dec am exultat de bucurie cand receiverul a gasit semnal cam 20% pe canal 30. Cand insa mi-a afisatca a gasit postul Protv HD fara imagine si sunet, mi-am dat seama ca astia sunt pe mpeg4 si nu pe mpeg2 cum poate tv-ul meu. Acum astept si eu la rand sa cumpar un receptor mpe4. "
  • 0

#35 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 05 decembrie 2006 - 12:03

Viper.. eu am reciver extern..nu il vad in tv decat ca semnal video chior..
O sa-l intreb maine pe satenicu daca e bun pt asa ceva al meu.. ca el ar trebui sa stie, dar 90% sigur nu.
Asta este.. oricum nu am omor dupa pro.. mai ales sa le vat tot machiajul acum.. si mult mai lat.
Cand luasem tunerul ala ASUS pt calculator.. poate era bun.. dar prefer ce am azi ca tuner.. mai astept sa se mai calmeze piata.. ca apar oferte

Aceasta postare a fost editata de aztec: 05 decembrie 2006 - 12:05

• 0

#36 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 05 decembrie 2006 - 05:32

OK, sunt Dolce de 1 ora, detalii, capturi etc mai incolo ca plec catre concertul Holograf. Pe scurt: baibai CATV :D
  • 0

Flickr - pozele mele

#37 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 06 decembrie 2006 - 10:51

OK, primele impresii... Trecem peste "imagine de calitate superioara, sunet la fel", asta nici nu-mi faceam probleme sa fie altfel. Pe scurt, am canalele pe care mi le doream, am altele in plus (AXN Crime, AXN SciFi, Discovery Civilization / Science / Travel & Living (pentru astea trebuia sa platesc in plus dincolo... Ma rog, pentru cele 3 Discovery, cele 2 AXN nefiind pe lista), si platesc per total mai putin ca la RCS la cablu. Apoi, am scapat de corvoada mersului la casieriile RCS/RDS cu programul fenomenal intre 9-18. Acum imi vine frumos factura la un loc cu cea de telefon. Si pot plati la bancomat, sau prin Internet Banking etc.

Instalarea a durat un pic mai mult decat prevedeam din cauza unui STB (Set Top Box) "nervos" care statea bine la puterea semnalului dar nu si la calitate. S-a schimbat cu altul si a fost OK. Activarea cartelelor s-a facut instant prin telefonul fix din dotare. Daca aveti vedere buna spre satelit, toata distractia cred ca ia maxim 1 ora. Oricum, omuletzii se vede ca sunt la inceput. Stau bine la instalarea fizica dar la cea "psihica" mai lucreaza. Insa au rabdare si bun simt. Sa ne gandim totusi ca sunt aceiasi care montau linii telefonice...

Cateva poze cu sculele (le-am zis ca fac o mare greseala ca nu si-au pus sigla pe farfurie cum fac ceilalti...)

Imagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata

farfuria cu LNB-ul si STB-ul

Imagine amplasata Imagine amplasata Imagine amplasata

si ceva imagini cu meniurile STB-ului
  • 0

Flickr - pozele mele

#38 VladSoare

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:
Inregistrat: 27-octombrie 03
  • Marca:Renault / Lada
  • Model:Clio / Niva
  • Motorizare:1.4 / 1.7

Scris 06 decembrie 2006 - 11:15

Super! Mă bucur că e OK şi că se instalează repede, pentru că tocmai am făcut şi eu cererea pentru Dolce. :D
Mie-mi place mai mult aşa, cu antena albă. Nu trebuie să ştie toată lumea la cine s�nt eu abonat; asta mă priveşte doar pe mine. :)
Iar dacă antena e pe bani, atunci de ce să le fac reclamă pe casa mea? :)
  • 0

#39 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 06 decembrie 2006 - 11:24

Parerea mea sincera si absolut subiectiva e ca nu o sa regreti!

Acum am si io o intrebare (daca o mai citi careva pe aici in afara de noi :))... Imi trebuie un soft cu care sa vad imaginea pe PC. Mai exact semnalul meu video intra in placa video (pe Video-In, desigur) si vreau un soft care nu numai sa stie sa inregistreze, dar sa si afiseze full-screen. Ce amincercat pana acum:

- Cyberlink Power Director: captureaza brici, NU face full screen la preview...
- Cyberlink Power Cinema = bullshit...
- Intervideo WinDVR: face imagine full screen dar calitatea e slaba rau...

Idei? Multam anticipat!
  • 0

Flickr - pozele mele

#40 Extremero

Hakuna Matata

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.399 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 03
  • Marca:Mitsu
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.2

Scris 06 decembrie 2006 - 11:44

Stie cineva daca receiverele astea de la Dolce/FocusSat/Digi/restul au iesire VGA sau DV-I? Adica se poate lega careva dintre ele direct la un monitor?
  • 0

#41 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 06 decembrie 2006 - 11:53

"- Cyberlink Power Cinema = bullshit."
softul asta de cacao m-a facut sa renunt la ASUS dualul ce il aveam
Nu stiu daca poti face ca placa video sa mearga cu softul celor de la leadtek (http://www.leadtek.com.tw/), soft ce il folosesc eu la tunner..
softul este WinFast PVR
Prinzi si programe FTA?.. daca da si sunt multe, poate e convenabil sa-ti cumperi si o placa pt cxalc DVB..un Skystar poate..

Aceasta postare a fost editata de aztec: 06 decembrie 2006 - 12:02

• 0

#42 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 06 decembrie 2006 - 12:00

Exact softul ala il are si tunerul GIGABYTE DVB-T dual... Noroc cu DVB Dream ca altfel dadeam cu tunerul pe geam...
  • 0

Flickr - pozele mele

#43 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 06 decembrie 2006 - 01:32

http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/offtopic.gif

VIPER,

de cit timp stai cu fereastra aia de termopan asa, netencuita ?
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#44 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 06 decembrie 2006 - 01:34

Taci :) Nu-mi aminti si tu... Poate ma indur w/e asta sa ma apuc si de ea... Stiu, nu e bine, nu e voie, etc... Daca zic ca nu am gasit vreme, ma crezi?
  • 0

Flickr - pozele mele

#45 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 06 decembrie 2006 - 01:40

VIPER,

te cred si chiar te inteleg :D

"Poate ma indur w/e asta sa ma apuc si de ea" - ok, spor la treaba si ... w/e urmator esti invitat la mine (aici e putin mai simplu pe exterior ca am deja montat pervazu', dar sint 2 geamuri :) )

(eu vreme am mai gasit da' n-am gasit "chef" ... mai bine cautam un zidar :) )
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#46 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 06 decembrie 2006 - 02:43

Le-am trimis un mail de cur-toazie celor de la FocusSat:

"Sambata 25.11 am sunat la hotline-ul FocusSat hotarat sa facem contract. Cineva de acolo mi-a luat datele si mi-a zis ca voi fi contactat. OK. Luni 27.11 dupa-amiaza sun din nou, intreband daca e vreo veste. Le-am explicat colegilor ca nu mai vreau sa platesc abonamentul RCS si pe decembrie. Mi s-a spus din nou ca voi fi contactat. Mentionez ca din start am dorit varianta cu achizitionarea echipamentului! Miercuri 29.12 am sunat din nou. O domnitza mi-a spus "asa cum v-au zis si colegii mei inainte, in 5 zile lucratoare veti fi contactat pentru detalii de colegii cu instalarea". Ei bine, era prima data cand mi se spunea asta. Am mentionat din nou ca din 1.12 nu mai am contract cu RCS si raman fara TV. Joi 30.11 dupa-amiaza am sunat la DOLCE. Mi s-au luat datele integral, mi s-a dat numar de cerere de instalare (!!!) si mi s-a precizat din start ca in 5 zile lucratoare vor veni sa instaleze antena (!!!). Luni 4.12 DOLCE au venit cu antena la usa. Din motive personale am amanat instalarea pentru ieri, 5.12, instalare care a decurs fara probleme. Azi suntem in 6.12. Au trecut aproape 7 zile lucratoare si inca nu m-a sunat nimeni de la Dvs sa ma intrebe daca mai traiesc. Concluzia?

Ati pierdut inca un client... Poate vi se pare neinsemnat, dar istoria asta am povestit-o si la altii. Poate in ziua cand nu veti mai desconsidera un potential client (si inca unul care era hotarat, avea banii cash si dorea achizitionarea kit-ului!) va va merge mai bine... Pana atunci, Sarbatori Fericite... "

ROMANIA, mereu surprinzatoare... Sau nu?
  • 0

Flickr - pozele mele

#47 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 06 decembrie 2006 - 02:55

Banuiesc ca acum te astepti la un reply la mail'ul de mai sus ... ceva de genu "in 5 zile lucratoare veti fi contactat pentru detalii", nu? :)
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#48 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 06 decembrie 2006 - 02:58

Sincer, nu. Cred ca am fost destul de elegant in exprimare... Dar nu puteam sa tac si sa nu le zic nimic. Puteam sa-i sun, dar de e sa-mi consum minutele... Si oricum un mail ramane...

@aztec: deocamdata e blocat receiverul pentru FTA. O sa se deblocheze curand, cred. Oricum in directia aia prind 4 sateliti, as putea sa-mi pun o placa linistit. Dar fix asta nu mai vreau... Vreau sa apas 3 butoane si sa ma uit la TV... Nu mai am timp de setari, cautari etc...

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 06 decembrie 2006 - 03:39

• 0

Flickr - pozele mele

#49 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:

Scris 11 decembrie 2006 - 04:21

Cum intra semnalul acuma in TV? Prin video in sau Scart? Ca la mine nu mai merg din prima saptamana si nu m-am dus la service cu TV-ul.
  • 0

#50 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 11 decembrie 2006 - 07:11

Cum vrei. In cutie receiverul are un cablu SCART-SCART. Pe spate are si 2 iesiri RCA video, una RCA stereo si una audio digitala.
  • 0

Flickr - pozele mele

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi