Televiziunea Digitala
Scris 09 ianuarie 2007 - 02:54
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 09 ianuarie 2007 - 03:04
S�nt convins că ies ceva mai scump şi mi se pare normal, dar aş vrea �nt�i să aflu cu c�t. Lu�nd �n calcul libertatea deplină, completa independenţă faţă de incompetenţii din Rom�nia care ştiu doar să-ţi ia banii şi să te aburească cu reclame mincinoase, atunci s-ar putea să accept preţul mai mare. Sigur, cu condiţia să fie �n limite suportabile.Poti sa-ti iei o antena cu motor care sa se "uite" la toti satelitii posibili. Vei prinde astfel vreo 2000 de canale (inclusiv Al-Jazeera - daca te intereseaza). Vei prinde chiar si cateva canale romanesti (PROTV International, TVR International). Exista STB-uri universale care cu ajutorul unei cartele decodifica semnal de la diverse posturi care emit pe satelit. Ideea e ca daca cumperi acces la astfel de servicii, iesi foarte scump - de exemplu abonamentul la HBO costa in jur de 12 dolari pe luna si nici nu e subtitrat in romana. Pe cand, daca apelezi la un DTH romanesc iesi mult mai ieftin.
Ştii cumva cine se ocupă cu aşa ceva? O firmă la care aş putea să mă duc şi să-mi explice tot ce trebuie, ce echipamente �mi trebuie, c�t costă, cum se fac abonamente la posturile pe bani, etc.? Adică să mă duc la ei şi să le zic: vreau posturile x, y, z. Ce-mi trebuie, c�t costă şi cum se face? Iar ei să-mi zică: �ţi trebuie antena X cu motorul Y şi receiverul Z, instalarea te costă at�ta, pentru Cartoon Network �ţi trebuie asta, pentru HBO �ţi trebuie asta, etc. etc.
PS. Subtitrarea �n rom�nă nu mă interesează, mai ales că rom�nii au obiceiul să traducă aiurea (fază de ProTV: iese tipul din baie şi-i anunţă pe cei care aşteptau la r�nd: "the shower is free". Traducerea ProTV: "duşul e pe gratis").
Aceasta postare a fost editata de VladSoare: 09 ianuarie 2007 - 03:10
Scris 09 ianuarie 2007 - 03:19
Se pierdea din semnal cand ploua si cand ningea.Antena trebuia indreptata spre sud la un unghi de 30-40 de grade,eu prinzand decat 6 sau 7 sateliti in total cam 40 de programe.Din casa schimbam pozitia antenei spre alt satelit.receptia nu ere foarte buna decat la vreo 10-15 programe.
Scris 09 ianuarie 2007 - 08:02
Scris 09 ianuarie 2007 - 11:16
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 26 ianuarie 2007 - 12:36
Ce ma enerveaza cel mai rau momentan e ca protv-ul se vede de toata jena (de fapt tot ce e trustul pro) si sunetul e mult mai incet decat la celelalte posturi. Daca vreau sa vad un film pe protv dau pe analog ca se vede mult mai bine. Sunt posturi la care se vad pixeli si altele care se vad foarte bine (majoritatea). Sper ca in viitor sa mai imbunatateasca calitatea pe unele posturi. Oricum am toate pachetele luate si sunt posturi care le vroiam de mult (gen axn sci-fi).
P.S. De Dolce era vorba
Buey care mi-ati schimbat avataru'!
Presimt o conspiratie!
Scris 26 ianuarie 2007 - 01:02
Scris 31 ianuarie 2007 - 01:16
Există aşa ceva?
Scris 31 ianuarie 2007 - 05:22
Scris 31 ianuarie 2007 - 06:09
Scris 31 ianuarie 2007 - 09:22
Corect dl. Vlad ?
Scris 31 ianuarie 2007 - 09:55
Scris 01 februarie 2007 - 10:13
Scris 01 februarie 2007 - 02:17
Ceea ce văd acolo se apropie de ce vreau eu, dar nu e chiar acelaşi lucru. Ăla �mi preia un singur semnal de intrare, pe care-l trimite mai departe pe un canal radio predefinit. La mine va intra �nsă un cablu de antenă, pe care vor veni c�teva zeci de programe. Nu va fi un singur semnal de intrare, ci c�teva zeci de semnale. Va trebui fie ca emiţătorul să transmită mai departe către receptor �ntreaga bandă de frecvenţe de pe cablu (ceea ce nu cred că este posibil), fie ca emiţătorul să aibă telecomanda lui proprie, cu ajutorul căreia să aleg postul (TV-ul va primi mereu o singură frecvenţă, dar pe acea frecvenţă va veni alt post, �n funcţie de ce aleg eu din telecomanda senderului).
La ceva de genul ăsta mă g�ndeam.
Videosenderul ăla pare făcut pentru calculatoare, DVD playere, VCR, etc., nu pentru un cablu de antenă cu zeci de canale multiplexate. Cel puţin aşa �nţeleg eu din descrierea lui.
Aceasta postare a fost editata de VladSoare: 01 februarie 2007 - 02:27
Scris 01 februarie 2007 - 03:09
Thanks pentru link, o să-l studiez.
Scris 05 februarie 2007 - 05:10
Scris 05 februarie 2007 - 08:02
ACrew style
Scris 05 februarie 2007 - 08:23
Scris 05 februarie 2007 - 10:37
Scris 05 februarie 2007 - 10:48
Scris 06 februarie 2007 - 02:21
Eu i-am sunat acum o luna ca sa vina sa-mi puna cablu (terestru), care de altfel e tras deja dar cred ca e intrerupt de la ei, din splitterul de pe stalp.M-am săturat să mă rog de cei de la Astral să-mi trimită o ofertă (...)
Au spus ca vin in max 5 zile. Pana la urma o sa imi iau o scara, ma urc pe stalpul din fata casei si leg firul la loc singur.
In alta ordine de idei: ati vazut/auzit de receiver de satelit care sa aiba iesire VGA sau DV-I?
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 06 februarie 2007 - 03:37
Să vedem dacă te bagă �n seamă, �ncă nu ştim asta.Asa că am sunat la Dolce. E si mai ieftin (6 luni moka) si măcar mă bagă �n seamă.
Eu aştept de aproape două luni să mă bage �n seamă, şi degeaba... Şi cică ar fi trebuit să vină �n cinci zile lucrătoare. Yeah, right...
Aceasta postare a fost editata de VladSoare: 06 februarie 2007 - 03:38
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi