pai si cat costa masina aia mica si ieftina?
ca de banii ei te plimbi cu aia mare prin oras de innebunesti...si nu platesti 2 asigurari, 2 locuri de parcare, 2 impozite , intretinere etc
serios, tocmai din punct de vedere financiar nu vad justificarea a doua masini.
daca ti le permiti, clar ca e ok sa ai un clio rs de oras si masina lui relu de deplasare....dar iesi mult mai scump decat daca pasterezi doar wrx-ul.
Aia mica si ieftina e atat de buna pe cat iti permite bugetul (de la Sandero la Polo GTI, ca exemple).
Daca ar trebui sa cumpar si sa am o singura masina, NU as cumpara un Sharan, desi mi-ar fi de folos. Nu-l cumpar tocmai pt faptul ca a circula cu o astfel de masina in zonele centrale, unde trebuie sa mai si parchezi, cel putin in Buc. e criminal; pt proprii nervi.
Sa ai 2 masini costa, asa cum ai spus, de la achizitie pana la intretinere si exploatare; am vrut doar sa punctez ca sunt cazuri in care se justifica.
Personal, inca sunt de parere ca daca sunt posibilitati financiare e mai bine sa ai 2 masini (fara sa-ti grevezi alte lucruri, realizari, necesitati, etc. in viata, doar ca sa dai banii pe masini).
Problema devine si mai delicata cand ai deja mai multe masini in familie, stii bine.
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte