Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Proiecte noi in Bucuresti

• Please log in to reply
113 replies to this topic

#26 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 09 decembrie 2008 - 07:14

deh, un bucurestean pentru bucuresteni.
:gunshot:
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#27 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 09 decembrie 2008 - 07:59

Daca s-o tine de promisiunile pe care le-am auzit azi la radio, va fi oricum mai bine. Ma refer la parcarile care vrea sa le construiasca, supraterane si chiar subterane.
Don' Doctor macar zice de ele....Om trai si om vedea.
  • 0

#28 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 09 decembrie 2008 - 09:58

Oprescu spunea ca va face si va drege in 6 luni de zile, fara sa-i fi cerut nimeni termene. Sunt curios cand si daca va prezenta bilantul dupa primele 6 luni, cu lucruri concrete, nu planuri si vise.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#29 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2008 - 10:05

Cu atit mai bine ! Vroiai sa le faca in secret ?
Daca nu ar fi convins de ceea ce zice, nu cred ca ar risca sa-si aprinda singur paie-n cap.
Personal il apreciez pe Oprescu si vreau sa cred ca va face mult mai multe lucruri bune pentru Bucuresti decit cei dinaintea lui.
  • 0

#30 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 09 decembrie 2008 - 10:29

personal, e a nu stiu cita mare dezamagire...

a reziliat contractul cu dalli - in fata la biblioteca universitara linga ateneu e panoul primariei care anunta 60 de zile parcarea gratuita (pina isi face primaria structura interna de gestionat parcari) si oameni in uniforme false de dalli colectind bani de la automobilistii care parcheaza..

fix linga primaria capitalei, pe straduta de linga cismigiu, tiganii cu lazile de "rezervat" locuri si colectind bani....

blocat unirii cu marele tirg de craciun unde nu era nimeni azi, nici expozanti nici trecatori, rezultat, blocaj total la rond la cosbuc....

astept cu interes sa vad indeplinita promisiunea cu caprioarele in diagonala de ministerul justitiei...
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#31 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2008 - 10:30

Ce anume din ce am scris eu ar putea duce la ideea de a le face in secret ?
Sincer, nu ma intereseaza daca face treaba ziua, noaptea, imbracat, dezbracat, pe fata, pe la spate, etc. atata timp cat FACE TREABA CONSTRUCTIVA. De asta imi e mie, ca nu va fi decat un alt mare fas.
Cel putin pana acum nu am vazut mare lucru, mai ales din ce se batea el cu pumnu' in piet ca va face. Exceptand acele miscari de imagine de la inceput de mandat, cand a dat afara unii directori (nu ca nu ar fi meritat), nu prea vad realizari.
Personal, Oprescu ma lasa rece, insa niciodata nu am considerat ca ar fi bun de primar. Macar sa dovedeasca el contrariu.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#32 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 09 decembrie 2008 - 10:52

Pt Bucuresti trebuiesc proiecte mari.
Podul basarab.. nu se misca in ritm alert..si este o lucrare deja demarata.
Pasajul Baneasa.... infect.
In rest.. o autostrada suspoendata nord sud ce este de fapt inel.. si atat.. un vis deocamdata.
In rest nimic. Metrou Dr. Taberei, penetratie Bv. Timisoara, Pentetratie Ciurel-A1, Pasaj Razoare, Penetratie prel Ghencea-centura+pod, Penetratie Pta Victoriei-Berzei-Uranus-13 Sept...
Astea sunt numai cateva care au venit acum in gand.. astea sunt importantre.. nu targ de sarbatori...
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#33 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2008 - 11:18

Acu ce-oti vrea nene, sa termine gramada asta de lucrari peste noapte ? Abia au trecut citeva luni de cind e primar si vreti minuni ? Hai sa lasam omu sa vedem ce o fi in stare.
  • 0

#34 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2008 - 11:27

Ar fi o copilarie sa vrem sa le vedem gata peste noapte (sau intr-un termen extrem de scurt), dar cel putin eu, as vrea sa vad ca se misca lucrurile asa cum ar trebui si nu in infectul stil romanesc (ziua trece, leafa merge; las-o bah ca merge si asa; etc.).
  • 0

#35 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2008 - 11:29

Nu.. dar macar sa se anunte ca se fac, ca se liciteaza, ca se da un termen de incepere si finalizare...
De parcari subterane aud de prin 2001-2002 parca.. e vre-una noua.. in afara de cea de la uniri?
  • 0

#36 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2008 - 11:33

Toti vrem sa fie gata cit mai repede. Hai sa vedem cum evolueaza lucrarile inainte sa ne suparam pe el.
  • 0

#37 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2008 - 11:37

Care lucrari? ca in afara de cele incepute de Videanu.. nimic nou.. doar proiecte de reabilitare pasaje citesc.. Sau poate..
Lucrarile la Pasajul Basarab intarzie cu cel putin un an si jumatate

Bucureştenii mai au de aşteptat cel puţin un an şi jumătate, p�nă c�nd vor putea folosi pasajul suprateran de la Basarab. Construcţia este �nt�rziată �n primul r�nd de procedurile de expropriere, pe care municipalitatea trebuie să le facă �n zonă.
http://www.antena3.r...tate_59850.html
  • 0

#38 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 09 decembrie 2008 - 11:52

eram ieri in metrou si uitandu-ma la harta aia cu magistralele, ma gandeam la cata suprafata e neacoperita de metrou si de ce oare nu se axeaza pe asta ...
adica daca ar mai face 2-3-5 magistrale ar putea pretinde oamenilor sa nu mai mearga cu masina prin oras. nu toate deodata, ci una cate una, in 20 de ani cred ca ar fi putut face inca una ...

apoi, strazi mai late si mai incapatoare nu prea au de unde sa scoata si nici in inele suprapuse nu prea cred.
Dar un management mai inteligent al strazilor existente poate cu sensuri unice, poate mai multa duritate in ceea ce priveste parcarea aiurea (in asa fel incat sa se invete dreacu odata minte toti nesimtitii care blocheaza jumate de intersectie ca acolo au ei treaba), si alte masuri administrative ... asta nu e greu de facut pt ca nu necesita investitii ci doar o tzara de implicare.

in al treilea rand, ar trebuie sa se gandesca la CAUZA traficului si acolo sa lucreze; ce cauta toata lumea in centru? de ce trece pe acolo?

dar ce scriu eu aici ... i doare-n cot de asta. ideea e sa se cheltuie bugetul pe cumparaturi, care sa se faca de la anumite firme ale anumitor persoane ... BANU SA CURGA ...

deci dragii mei, nu se va schimba nimic oricate impozite am plati.... :unsure:
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#39 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2008 - 11:52

Si ce daca le-a inceput Videanu, nu-s tot lucrari ? Altele vor fi ( poate ) cele de care spun in postul 27.
  • 0

#40 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 10 decembrie 2008 - 01:13

Eu daca asi avea serviciu intr-un birou si metrou sa ma lase de acasa acolo,salut trafic idiot.Din pacate e singura problema din Dr.taberei,ce cartier misto ar fi daca ar avea metrou.Daca nu ar fi nici 41,nu-mi imaginez ce s-ar intampla avand in vedere ce flux de calatori e pe linia asta.Pana in militari,adica fix o statie de metrou,faci cu masina la orele de varf intre 40 si 60 min.Pacat ca n-au facut revolutia in 90 sau 91 facea "nebunul" ala sigur.Oare cum arata Bucurestiul dc nu facea metrou,ca aia de dupa e clar ce nu faceau.Niste idioti
  • 0

#41 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 10 decembrie 2008 - 11:56

Oprescu nu va face nimic care sa perturbe serios traficul si din fericire pentru el criza economica i-a mai "imprumutat" vreo 2-3 ani pana la blocarea completa a orasului. Interesul lui este doar de construire a unei imagini publice cat mai pozitive in anul in care urmeaza pe ideea de a fi aruncat in lupta din nou ca "independent" la prezidentiale impotriva lu' Bashescu. Mizerabil ar fi sa si castige, desi asta ar insemna alegeri anticipate la primarie si in consecinta venirea unui primar mai responsabil.... dar asta prin 2010 deja.

ar fi mizerabil sa castige
cum poate un asemenea om sa concureze cu o somitate precum bashescu si sa indrazneasca sa castige.
un nimeni, un chirurg nenoricit contra respectatuliu betiv misogin si nesimtit

si cand ni se zice ca promovam si respectam non-valoarea, ne suparam

un imn electoral potrivit romaniei http://www.youtube.c...feature=related

vad ca se regaseste in "videoclip" si o superbitate second hand a cocalarului. pacat ca nu o mai poate inmatricula acum
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#42 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 12:09

Hai sa vedem daca Oprescu va fi vreo "valoare" ca primar general.
Cat despre prezidentiale, strict dintre cei 2: Basescu si Oprescu, in cele din urma as inclina spre Basescu. Nu sunt sanse sa apara un al 3-lea candidat corespunzator, desi as prefera aceasta varianta.
  • 0

#43 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 10 decembrie 2008 - 12:20

eu cred ca mai potrivit ca imn este cel al tineretul de azi si de maine: http://www.youtube.c...EO045I5tyQ&NR=1
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#44 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 02:02

Hai sa vedem daca Oprescu va fi vreo "valoare" ca primar general.
Cat despre prezidentiale, strict dintre cei 2: Basescu si Oprescu, in cele din urma as inclina spre Basescu. Nu sunt sanse sa apara un al 3-lea candidat corespunzator, desi as prefera aceasta varianta.

mi se pare interesant ca de oprescu se vorbeste deja la cateva luni si se cauta deja ce nu a facut, dar se uita cum basescu, videanu si altii s-au perindat dupa 1990 pe aici si nu au facut nimic concret. acolo nu erau pretentii asa mari?

iar daca-l preferi pe base :unsure: dreptul tau. vreun motiv?
  • 0

#45 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 02:29

Nu am uitat nimic, stai linistit.
Insa Oprescu insusi a spus ca va face si va drege in primele 6 luni, urmand ca la finele celor 6 luni sa vina sa ne prezinte raportul.
Eu sunt doar curios ce a facut, care-i stadiul si cand ne prezinta raportul. Adica sa respecte ceea ce a promis, fara sa fie fortat de cineva sau ceva (aici nu intra dorinta lui arzatoare de a ajunge primar general).

L.E.:
Cat despre: " iar daca-l preferi pe base smile.gif dreptul tau. vreun motiv? " , f pe scurt este vb de raul mai mic, din pct meu de vedere.

Aceasta postare a fost editata de Aer Curat: 10 decembrie 2008 - 02:31

• 0

#46 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 10 decembrie 2008 - 03:04

eu nu mai prefer pe nimeni as prefera o bomba ceva in capul lor :unsure:,nimeni nici Dumnezeu nu poate face ceva in tara asta,incep sa ai inteleg pe cei care cred in solutia finala(o noua revolutie adica ,nu va ganditi la tampenii) dar si atunci ce o sa facem?probabil ca o sa apara alti hoti:)
later edit:daca unul care a vandut flota pe nimic e raul mai mic nu mai am ce sa zic

Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 10 decembrie 2008 - 03:07

• 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#47 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 03:42

Am sa dau un citat:
"Viaţa poate fi �nţeleasă doar dacă priveşti �napoi, dar trebuie trăită privind �nainte." [Soren Kierkegaard]

Daca treaba cu flota nu ar fi trista, mi-ar creea un zambet ori de cate ori se pomeneste de ea. Desigur ca celelalte multe hotii (dar si mai mari) asupra avutului national, nu prea au importanta................
Chestiunea este care dintre cei 2 ar fi mai potrivit pt fct prezidentiala, in viitor.
  • 0

#48 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 03:51

As fi preferat sa castige Blaga. Macar avea un plan, cu investiti si termene. Date concrete, cu proiectele deja trecute prin consiliu, cu ele prinse in bugete..
Asa Oprescu.. are Revelion, ca vanghelee' care este. Si autostrada suspendata.. circulara.
Sincer la inceput il creditam cu ceva merite si pe Oprescu, insa se vede ca pe zi ce trece devine o figura trista.
Daca mai candideaza si la presedentie..e clar ..
Oricum.. bucurestiul de azi, in ciuda intarzierilor, nu mai este cel de acum 10 ani.. Gropile sunt deja doar in vorbire.. si nu ma refer la lucrarile in carosabil.. ci gropile perpetue din asfalt, ce apareau m,ereu.. fara sa le repare cineva.
  • 0

#49 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 04:16

pai e chiar tare :unsure:
bucurestiul nu ma e de acum 10 ani, adica restul au merite, problemele nu se pun la ei
problemele le-a adus cumva oprescu si trebuia sa le rezolve in cele 6 luni de pana acum.

pe de-o parte nimeni nu a facut nici un loc de parcare, semafoarele sunt proaste etc...dar brusc astea nu erau probleme si acum 6 luni...nuu..sunt aparute intre timp
va placea sa platiti la dalli? doar pentru ca erau prietenii lui base? sau poate uitati cat caz se face cand e vb de ceilalti baroni...astia sunt buni?
bordurile lui videanu va plac?

bucurestiul a avut un boom demografic, imobiliar si auto...gestionat cu kuru de cei pe care tot acolo ii pupati acu si spuneti ca e mai bine decat acum 10 ani. au fost doar primari non-fsn/psd/pcr sau ce vreti voi...au fost dinaia "buni"

uitati-va cum s-au dat autorizatii de constructii in orasul asta pana in strada, ce investitii de infrastructura (nu) s-au facut, cat s-a extins linia de metrou in 20 de ani, ce PROIECTE REALE au fost implementate etc.

deja oprescu e rau ca nu aveti ce sa numarati facut in astea 6 luni.

@aer curat
""Viaţa poate fi �nţeleasă doar dacă priveşti �napoi, dar trebuie trăită privind �nainte." [Soren Kierkegaard]"
si asta nu se aplica la amandoi?
ia mai priveste inapoi la dl ministru al transporturilor care s-a ocupat de bucuresti pitesti. stii cine a fost, nu?
si ca sa inteleg cum aplici citatului lui Kieregaard....intelegem viata privin problemele unuia inapoi, dar o traim privind sperantele altuia inainte?
  • 0

#50 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 04:42

Ok.... Buticaraia, cainii comunitari. Proiecte incepute in forta cu ceva timp in urma. Cele cu buticaraia au schimbat fata bucurestiului.
parcari.. au fost facute de resedinta, nu poti nega asta. Restul e adevarat. Uitam insa putin din istoria timpului trecut.
Ce scuza are Oprescu pt cladirile de 170 m aprobate? De ce nu sta pe capul celor de la podul basarab sau baneasa sa finalizeze lucrurile..
Oricum nu are sens discutia.. problema e ca noi suferim.. indiferent de optiunile noastre.. PNL-ul putea sa faca metrou in Dr Taberei daca avea de gand. PSD-ul putea sa faca asta ...
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi