Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Proiecte noi in Bucuresti

• Please log in to reply
113 replies to this topic

#51 Aer Curat

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 10 decembrie 2008 - 04:52

.....................gestionat cu kuru de cei pe care tot acolo ii pupati acu .................

Hai sa nu exageram, sau sa aruncam gratuit cu invective. Nu e cazul.

Generic vb, ma intristeaza cand oameni de la care am pretentii (nu e vb doar de Mike) uneori se incapataneaza sa sustina doar propriile pct de vedere, fara receptivitatea, flexibilitatea, obiectivitatea obisnuita.

Mike, revenind la ultima parte a postului tau, in primul rand acel citat trebuie privit in ansamblu si nu particularizandu-l partial unora sau altora. Nu ne uitam doar in trecutul unora si doar in viitorul altora.
Ai impresia ca Oprescu chiar este independent sau ca nu este omul lui Iliescu ?
Luam trecutul fiecaruia, dar incercam sa vedem care-i cel mai potrivit, actualmente, pt o viitoare fct. O pers care are rezultate bune pe o anumita pozitie, nu are nicio garantie ca va fi cel putin la fel de buna pe o alta fct/pozitie.

Si eu as vrea sa avem oameni de calitate in politica, actuala clasa politica fiind indepartata, dar din pacate asa ceva nu este posibil; cel putin nu in perioada urmatoare. Pot doar sa sper ca varianta votului uninominal va fi imbunatatita, de asa natura incat, macar la fiecare scrutin, sa mai scapam de lichele, astfel incat in toamna vietii noastre sa putem face alegerea cea mai buna si nu raul mai mic.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#52 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 10 decembrie 2008 - 06:34

........
Insa Oprescu insusi a spus ca va face si va drege in primele 6 luni, urmand ca la finele celor 6 luni sa vina sa ne prezinte raportul.
Eu sunt doar curios ce a facut, care-i stadiul si cand ne prezinta raportul. Adica sa respecte ceea ce a promis, fara sa fie fortat de cineva sau ceva (aici nu intra dorinta lui arzatoare de a ajunge primar general).

................

A fost prezentat. L-au citat azi la radio. Daca esti curios ce contine sunt convins ca-l poti gasi.
  • 0

#53 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 07:13

In masura timpului pe care-l voi avea am sa-l caut.
Pana atunci, poate, spui si care e parerea ta. :lol:
Sau si mai bine, cine-l gaseste (sau are) il poate posta si aici, sau macar un link - probabil ca vor mai discuta si alti colegi pe aceasta tema.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#54 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 07:48

Oprescu a prezentat proiectele municipalitatii la asta te refereai ?
  • 0

#55 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 08:07

Eu am ascultat la radio, dar despre asta e vorba. Nu-i suficient ?
  • 0

#56 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 09:29

In afara pasajului:
" Sorin Oprescu a aratat ca toate lucrarile contractate pe anul 2007 vor fi finalizate pana la sfarsitul lui 2008, fiind vorba de 42 de strazi, de pasajul Universitatii si de pasajul Colentina. "

nu am gasit nimic concret privind realizarile din primele 6 luni. In rest se discuta mult de proiecte viitoare (2009).
  • 0

#57 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 10:00

Cred ca au uitat sa mentioneze cei 3 km de metrou, 4 parcari si 2 blocuri facute in cele 6 luni........

Ce pana mea vreti sa faca omul asta in 6 luni ? Chiar va e asa antipatic incit cautati nodul din papura cu orice chip ?
Numai femeilor nu le place nimic, dar daca le intrebi ce vor, habar n-au. Veniti nene cu solutia, cu indivizi capabili dupa voi care ar face treaba la primaria capitalei. Macar cu unul !
De criticat e intotdeauna extrem de simplu. Solutiile sunt ceva mai greu de gasit .......

Aceasta postare a fost editata de Relu: 10 decembrie 2008 - 10:00

• 0

#58 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 10:09

Sincer nu inteleg reactia ta.
Oprescu singur singurel a spus ca va face si va drege in primele 6 luni de mandat, acum eu am vrut doar sa vad ce a facut.
Deja e o problema, daca vreau sa vad respectarea angajamentelor pe care si le-a luat singur, e clar ca vreau sa-l desfiintez. Sa fim seriosi.
E adevarat ca e mai usor sa critici decat sa rezolvi problemele respective, dar aici nu era cazul.
La fel de usor este sa spui ca se cauta nod in papaura, cand eu unul sunt chiar curios daca isi respecta angajamentele si ce anume a realizat.
Dar nah, daca nu sunt un sustinator inseamna ca sunt contra si caut nod in papura. Ceea ce este fals.
Sper sa se inteleaga treaba asta.

L.E.: daca intr-adevar se dorea (desi nu este atributia primariei generale) se puteau da in folosinta f multe statii de metrou. galerii care exista de pe vremea lui Ceasca, sapate, cu infrastuctura partial realizata (unele mai mult de atat), inundate, care asteapta finisarile si care ar putea fi folosite cu brio.
Chestiunea cu parcarile ii era mult la indemana lui Oprescu, evident ca vb de parcari sub sau supraterane, sunt destule locatii unde se puteau amenaja sau extinde parcarile.
Mai sunt si altele.

Aceasta postare a fost editata de Aer Curat: 10 decembrie 2008 - 10:16

• 0

#59 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 10 decembrie 2008 - 10:13

Hai sa nu exageram, sau sa aruncam gratuit cu invective. Nu e cazul.

Generic vb, ma intristeaza cand oameni de la care am pretentii (nu e vb doar de Mike) uneori se incapataneaza sa sustina doar propriile pct de vedere, fara receptivitatea, flexibilitatea, obiectivitatea obisnuita.

nu e gratuit.
pe oriunde se paote va plangeti toti ca nu avem strazi mari, ca nu avem parcari, ca se dau aprobari aiurea
cu toate astea imi laudati cei 20 de ani de primarii non iliescu si il vedeti pe oprescu omul lui iliescu si gata, e rau?
vorbesti de flexibilitate? pai voi sunteti flexibili in stiuatia asta?
adica videanu a fost bun cu bordurile lui, basescu cu dalli si autostrada e bun, toti au extins infrastructura la greu......doar oprescu e omul rau ca e al lui iliescu? si tot eu sunt ala care nu e flexibil?

zici ca luam trecutul fiecaruia si apoi vedem care e mai potrivit. ce a gresit oprescu pana acum in trecutul sau de om public? nu se compara cu ala care a vandut flota, ne-a facut o autostrada de rahat etc..aia sunt buni?

mai mult, am vazut mai sus ca ar fi "mizerabil" daca ar indrazni sa candideze cu sfantul basescu si sa-l mai si invinga? si asta pt ca ce? ca nu are culorile potrivite?
judecati un om dupa fapte, nu dupa prejudecati

tot astept faptele alea rele ale lui oprescu
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#60 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 10:25

In primul rand eu sunt unul, nu mai multi, daca m-ai citat pe mine, te referi doar la mine. Eu nu am "mandat" sa vb in numele altora, aceasta fiind motivatia.
NU cred ca macar sa fi dat impresia vreodata sa fi facut ceea ce ai spus tu, in mod gratuit, cu indiferent cine. Daca chiar crezi asta, orice alta discutie in acest sens nu-si mai are rostul.
Atata timp cat ne pastram obiectivitatea (pe cat posibil), discutam rational si constructiv, ne respectam partenerii de discutie si pct lor de vedere, argumentam, putem discuta, chiar daca ar presupune sa combatem destul de mult. Altfel, eu unul, consider ca mai bine nu.
  • 0

#61 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 10 decembrie 2008 - 10:26

...se puteau da in folosinta f multe statii de metrou. galerii care exista de pe vremea lui Ceasca, sapate, cu infrastuctura partial realizata (unele mai mult de atat), inundate, care asteapta finisarile si care ar putea fi folosite cu brio...

dee curiozitate intreb, care sunt astea?
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#62 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 10:34

Poate sa raspunda destul de bine Cristian, la aceasta intrebare, ca eu (vezi Doamne) caut nod in papura........
  • 0

#63 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 10:43

eu trist ca va certati ...
dupa ce vad asta in fiecare zi la TV sau in trafic, la fel faceti si voi aici pe un forum despre masini care in principiu ar trebui sa fie apolitic... :lol:
care e ideea?

de la ultima cearta Viper nu mai scrie, acum ce vreti, sa va subminati unii pe altii ??!!

-----------

oricum intrebarea mea era pusa chiar si doar din curiozitate.
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

#64 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 10:55

Poate sa raspunda destul de bine Cristian, la aceasta intrebare, ca eu (vezi Doamne) caut nod in papura........

Nu inteleg cum vine asta... Tu aduci vorba de metrou si Cristian sa raspunda ?

@ saleaman
Nu ne certam. Doar incercam sa discutam barbateste si cu maturitate despre problemele noastre, ale bucurestenilor....
  • 0

#65 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 10:59

Explicatie:
daca o scriu eu, e posibil sa apara comentarii de genul: caut nod in papura, se pupa in kur, etc.
Atunci, pt a scuti toate (gratuitatile) astea, ar trebui sa raspunda altcineva, dar care sa stie despre ce e vb. Am considerat ca potrivit ar fi Cristian, dat fiind faptul ca are cunostinta despre asta (sau poate sa afle); stii f bine de ce.
De metrou tu ai pomenit, eu am continuat.

L.E.:
Mie nu mi se pare ca o remarca de genul "pupat in kur" (adresata unora din membri forumului) reprezinta o discutie barbateasca; poate la un alt nivel.
La fel si impunerea unui pct de vedere sau a unei pers., cu insistenta, chiar daca nu este fundamentata, obiectiva, dar este parerea proprie sau candidatul/pers. sustinuta.

Aceasta postare a fost editata de Aer Curat: 10 decembrie 2008 - 11:05

• 0

#66 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 11:05

Explicatia nu e valabila. N-are sens...
Daca vrei sa critici, vino cu lucruri concrete, argumentat, nu cu vorbe in vint.
  • 0

#67 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 11:08

NU eu sunt cel care arunca vb in vant. Am scris in posturile anterioare chestiuni concrete, sau si alea sunt vb in vant ?
  • 0

#68 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 11:14

Ce ai scris ori n-are legatura cu Oprescu, ori are dar nu spui nimic concret. Doar intrebi si acuzi fara motiv.

Cind ai sa vii cu : "uite nene ce a promis asta ca face pina ieri si n-a facut", mai vorbim.
Pina atunci sunt vorbe-n vint.
  • 0

#69 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 10 decembrie 2008 - 11:33

Corect.. oprescu se tine de promisiunile facute in campanie.. pt ca nu a promis mai nimic concret.
daca nu facea telenovela aia penibila cu semnaturile si cu victimizarea, nu ajungea primar. Insa rolul de victima l-a ajutat. Si de independent.

Rolul de victima il va juca mai departe.. ca primaria este o structura birocratica si greoaie, ca nu poate face ce vrea,...sunt scarbit.
Si mai cred ca-i pare rau ca a ajuns primar si ca s-a bagat in asta.

Aceasta postare a fost editata de aztec: 10 decembrie 2008 - 11:33

• 0
calator prin timp si spatiu...

#70 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2008 - 11:59

Adca n-ai ce sa-i reprosezi ( deocamdata ) ca si primar ! :lol:
  • 0

#71 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 11 decembrie 2008 - 12:21

Ce ai scris ori n-are legatura cu Oprescu, ori are dar nu spui nimic concret. Doar intrebi si acuzi fara motiv.

Cind ai sa vii cu : "uite nene ce a promis asta ca face pina ieri si n-a facut", mai vorbim.
Pina atunci sunt vorbe-n vint.

Uite ex f bun (bine nu ca nu mai sunt si alte posturi) de vorba in vant.
Chiar si de rastalmacire. Mai citeste ce am scris eu.

Daca tu intelegi ca, faptul de a vrea sa stii care-i faimosul bilant la 6 luni pe care Oprescu singur singurel s-a angajat sa-l faca, reprezinta acuze, ori nu vb aceiasi limba ori e rea intentie.

Incercarea de a iesi dintr-o situatie in care ai gresit, continuand in van, in loc sa recunosti, nu cred ca te reprezinta.
Dar in fine...........
  • 0

#72 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 11 decembrie 2008 - 09:27

............
Sincer, nu ma intereseaza daca face treaba ziua, noaptea, imbracat, dezbracat, pe fata, pe la spate, etc. atata timp cat FACE TREABA CONSTRUCTIVA. De asta imi e mie, ca nu va fi decat un alt mare fas.
Cel putin pana acum nu am vazut mare lucru, mai ales din ce se batea el cu pumnu' in piet ca va face. Exceptand acele miscari de imagine de la inceput de mandat, cand a dat afara unii directori (nu ca nu ar fi meritat), nu prea vad realizari.
Personal, Oprescu ma lasa rece, insa niciodata nu am considerat ca ar fi bun de primar. Macar sa dovedeasca el contrariu.

Uite ce ai scris tu.

E evident ca ai ceva impotriva lui, si la fel de evident ca pina acum nu ai ce sa-i reprosezi.
Si daca n-ai ce sa-i reprosezi, cum se numeste ce scrii tu acolo ???
  • 0

#73 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 11 decembrie 2008 - 09:57

ok, nu va certati, dar ce faceti?
aveti vreun scop cu discutia asta?
  • 0

#74 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 11 decembrie 2008 - 10:18

Nu ne certam, doar discutam deschis. Cu Ciprian nu ma voi putea certa vreodata. Il cunosc personal si-l respect prea mult sa nu-mi pese de convingerile lui.
Eu am invatat de mic ca unui individ e bine sa-i dai credit pina la proba contrarie. Din cauza asta nu vreau sa plec de la premiza ca Oprescu nu va face nimic bun.
Din primele posturi am spus ca e intelept sa asteptam sa vedem de ce e in stare. Daca va fi bun il aplaudam. Daca nu, vedem atunci ce-i reprosam. Insa pina atunci hai a nu fim negativisti sau pesimisti, ca nu ajuta la nimic.
  • 0

#75 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 11 decembrie 2008 - 12:07

tot astept urmatoarele:
-chestiile pe care trebuia sa le faca si nu le-a facut in lunile astea
-ce a facut asa grav inainte de il catalogati fara sa va uitati la fapte

cer mult?
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi