Ce monitor LCD recomandati
Scris 22 februarie 2007 - 10:03
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 22 februarie 2007 - 10:52
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 februarie 2007 - 12:41
Am vazut de curand la unirii la et. 3 un laptop vaio si calitatea imaginii m-a dat pe spate, doar ca obiectele erau prea mici pt gustu meu.
Parca am mai spus ca joc NFS6 pe TN LG de 12 ms (btb) si nu am probleme de viteza ? Doar ca uneori/rareori e mai sacadat dar nu pare a fi de la monitor, ci de la sistem. Doar ca o cunostinta si-a luat de curand un Lg 1932P cu 4ms gtg, si totul e ok exceptand in nu stiu ce cursa auto (joc) ia curba, dispare masina de pe ecran si apare undeva pe jumatate in zid... ciudat. Aceleasi setari si pe crt nu face asa. In plus a incercat sa-l bage pe d-sub si ii da "frequency out of range". Aaa ?
Noah, se pare ca tre sa trag la sorti ca sa decid ce iau (apropo @Viper daca stiam ce sa iau nu va mai stresam asa ).
Finalistii de acum:
-LG 1952S incepand de la 700 ron
-LG 1953TR +100 si ceva ron +dvi + contrast mai mare + unghi mai mare + cica viteza un pic mai mare. de vazut daca astea chiar se simt in realitate si merita diferenta de pret; cel cu 1932P-ul spune ca la al sau vede o diferenta de claritate fata de S-ul de la servici, desi nu majora, probabli datorita DVI-ului.
PVA-uri:
-HP LP1965 (aproape 1100 ron daca n-o fi scazut si la asta)
-Acer 1923 (de la 910 ron, bun pret pt un pmva)
Ar mai fi BenqFP3GX despre care aud lucruri bune in general da nu m-a dat pe spate ce am vazut ca si philipsu ala dar asta in primul rand m-am uitat la gridul dintre pixeli. (idealul la capitolul asta ar fi un diamondtron versiunea 0.24 sau trinitron, dar deh nu sunt tft-uri iar vaio desktop cred ca ma face dator pe viata )
Philipsu ala : am remarcat si eu ca preturile sunt in continua scadere la mai multe monitoare. Teoretic la pretul de 950 ron avem un pachet f bun care cuprinde : 800ms contrast, DVI, perfect-panel, boxe 2x3w, 2 ms gtg, 16.7 mil culori (am impresia ca face un dithering mai avansat decat alea de 16.2 sau e doar marketing ?), unghi 160 nu tocma rau pe hartie, deci raport specificatii/pret bunicel. Acu insa, boxele alea (astea incastrate in general nu doar philips), chit ca nu sunt slabe la rms (eu ma descurc bine cu 2x1 sau 1.5 rms; pt galagie mai adevarata dau drumu la 'jucaria' din masina), am inteles ca in general nu se aud asa de bine ca alea 'normale' din cauza ca n-au incinta. (monitorul e slim). M-ar fi tentat si pe mine, ca si la asus, ca sa scap de astea de pe birou pt mai mult spatiu
Ar mai fi si altele da nu se gasesc in tarisoara noastra scumpa.
Cum nu prea am posibilitatea sa le compar pe toate live, si la raport pret/calitate/dotari par sa fie la fel, cred ca pana la urma o sa sa scriu pretendentii pe niste hartii si o sa incep: "din oceanul pacific, a iesit un peste mic,...."
Unicatule daca nu ai program pt sambata iti fac io unul, merem la obor ca vreau sa ma mai uit acolo la niste monitoare, si acolo am avzut si philipsu ala daca te mai intereseaza, si apoi merem la intrunire club ford ca sa te convinga baietii ca inca mai eziti si o sa mai strangi niste impresii si material... vrei sa vezi un taunus din... anii 60 sau maxim 70 ?
Aceasta postare a fost editata de cornel001: 23 februarie 2007 - 12:42
Scris 23 februarie 2007 - 12:46
Aceasta postare a fost editata de the1: 23 februarie 2007 - 12:47
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 23 februarie 2007 - 01:00
Nu pot spune ca m-a dezamagit philipsu, dar stii ca io sunt maniac cu grilaju dintre pixeli si am spus ca nu mi s-a parut mai bun la capitolul asta ca altele, nici imaginea in sine nu mi-a sarit in ochi in mod deosebit da nici nu m-am uitat atent la alte detalii de imagine; d-asta am si zis sa merem sa-l vedem p-asta si altele sa ne dam cu parerea impreuna.
Fa si tu sa scapi mai devreme sambata asta
Scris 23 februarie 2007 - 01:28
inseamna ca nu ai vazut un LCD pt desktop KLUMEA, un samsung pva ar merge.
am testat mai multe samsung cu pva, unele chiar mai mult timp. nu se compara cu lcd-urile de laptop, pur si simplu stiu, eu sint foarte pretentios si maniac. zicea bine cineva mai sus: la laptop doar faptul ca-s obiectele prea mici e problema.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 23 februarie 2007 - 02:29
Aceasta postare a fost editata de cornel001: 23 februarie 2007 - 02:30
Scris 23 februarie 2007 - 08:12
Noah, se pare ca tre sa trag la sorti ca sa decid ce iau (apropo @Viper daca stiam ce sa iau nu va mai stresam asa ).
Finalistii de acum:
...
incearca sa vezi acel dell de 22".
eu as fugi de LG, benQ, HP si chiar acer, ce am vazut de la ultimul nu mi-a placut deloc, insa au si modele premiate (cel putin in trecut), dar laptopurile lor au lcd-uri slabe.
lcd bun am vazut la toshiba, sony, dell, chiar si siemens la unele modele.
obiectele sunt mici pt ca e rezolutia mare.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 februarie 2007 - 10:19
Stai asa tu te iei dupa ce ai vazut pe laptop ? Ca asa nici ecranul de pe laptopul IBM T42 (sau 41?) nu e prea stralucit mai ales la unghiuri...
Scris 23 februarie 2007 - 10:31
La benq nu prea imi plac culorile, cam stridente, dar samsungul e foarte ok.
a, si e MARE diferenta intre intrarea vga si dvi... fa tot posibilul sa iei cu dvi (daca ai si placa video cu iesire dvi)
ps. le am de mai mult de 1 an
Scris 23 februarie 2007 - 11:11
Stai asa tu te iei dupa ce ai vazut pe laptop ? Ca asa nici ecranul de pe laptopul IBM T42 (sau 41?) nu e prea stralucit mai ales la unghiuri...
nu, n-am idee daca LG face laptoape. iar acel face lcd-uri premiate, dar cele de pe laptoape sunt slabute. nici lenovo nu straluceste la laptop-uri.
adic95, la rezolutie nici mama dvi-ului nu are ce sa-i faca. eu despre rezolutii vorbesc aici si apoi despre calitatea imaginii. cat priveste unghiurile, iar nici dvi-ul nu prea are ce face.
despre fotografie
Scris 23 februarie 2007 - 11:13
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 23 februarie 2007 - 11:34
despre fotografie
Scris 23 februarie 2007 - 11:35
Flickr - pozele mele
Scris 23 februarie 2007 - 11:35
despre fotografie
Scris 23 februarie 2007 - 11:46
Implementarea softului??? Pai ce treaba au procesele alea cu Laptop-ul, Doamne-iarta-ma???
putin off topic - producatorii de laptop-uri, in dorinta de a ... de fapt nu stiu de ce, baga din fabrica tot felul de porcarii si procesele sunt starns legate, nu e ca la un desktop. unii nici nu ofera cd de windows, ci un recovery, care pune totul la loc asa cum era de nou, ceea ce e nasol rau. pierderile de performanta sunt destul de mari (de ex la dell se inregistreaza o pierdere de ~10%) sau pe acer nu puteam avea fisiere mai mari de 2G (dupa parerea mea o mare scapare ca nu au trecut la NTFS). hai sa-ti ami dau un exemplu, la dell nu scap de scanarea mail-urilor impotriva spamm-ului. si tot am exemple din astea.
despre fotografie
Scris 23 februarie 2007 - 02:14
am testat mai multe samsung cu pva, unele chiar mai mult timp. nu se compara cu lcd-urile de laptop, pur si simplu stiu, eu sint foarte pretentios si maniac. zicea bine cineva mai sus: la laptop doar faptul ca-s obiectele prea mici e problema.
exista intr-adevar lcd de laptop cu S-IPS dar sunt putine si de aia ma indoiesc sa fi dat tu tocmai de unu din ala care beneficia de tehnologia asta
alea DA, se vad mai bine...
http://www.behardwar...a-vs-s-ips.html
Scris 23 februarie 2007 - 02:18
exista intr-adevar lcd de laptop cu S-IPS dar sunt putine si de aia ma indoiesc sa fi dat tu tocmai de unu din ala care beneficia de tehnologia asta
da' eu ce-am frate, riie ? :cunaooooo:
uite, am pe masa acum un fujitsu siemens mediu, amilo a1655g. se vede ecranul de-ti vine sa lacrimezi de placere. am mai observat o treaba, toate displayurile de laptop care m-au impresionat sint lucioase pe suprafata. poate si asta sa accentueze efectul.
Scris 23 februarie 2007 - 02:19
Flickr - pozele mele
Scris 23 februarie 2007 - 02:21
Aceasta postare a fost editata de CrisArkgoth: 23 februarie 2007 - 02:21
Scris 23 februarie 2007 - 02:25
Scris 23 februarie 2007 - 02:38
Flickr - pozele mele
Scris 23 februarie 2007 - 02:41
Scris 23 februarie 2007 - 02:46
Flickr - pozele mele
Scris 23 februarie 2007 - 02:46
ps. pt rezolutii ce se foloseste?
ps.2 se pune si problema ce intelege fiecare prin "se vede bine".
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi