Salt la continut

Fotografie

dau un cal (golf-ul din dotare) pe un regat (forester-ul 2.5XT)

• Please log in to reply
168 replies to this topic

#76 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 14 martie 2007 - 09:00

viper, aia e versiunea sti, numai pt japonia si era criminala. e alta masina. chiar doreai sa nu mai aiba cei cu porsche nici o sansa :tomato:

Io de ce zic, daca nu te grabeai... Crede-ma, puteai sa ai si tu pe cea din poza. Apropos, se vinde si in USA.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#77 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 14 martie 2007 - 09:35

pai ce sa-ti faca daca nu ai vb din timp. is eu de vina?
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#78 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 14 martie 2007 - 09:40

Daca ma apuc sa zic pe aici ca pot aduce legal, cu acte, orice masina noua sanatoasa, imi sare lumea in cap...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#79 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 14 martie 2007 - 11:34

ai face bine sa spui. acum faptul e implinit, dar kenny dorea un viper galben, poate il rezolvi :)
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#80 Mugur_Cosma

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 969 Mesaje:
Inregistrat: 19-februarie 05
  • Marca:Toyota
  • Model:PRIUS
  • Motorizare:Hybrid

Scris 14 martie 2007 - 01:04

Viper, iti dai seama ca acum tb sa spui tot; hai nu ne tine in suspans ! :wazzup:
  • 0

#81 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 14 martie 2007 - 02:11

Da, 1qle, vreau si eu o americana. :)
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#82 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 14 martie 2007 - 03:00

si ce sex preferi?

(oare sa bag ceva de subaru sa nu fiu off sau nu???) masina e cu un deget mai ingusta decat golf, la fel de inalta si cu 2 degete mai lunga.
sper ca n-am mai spus asta
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#83 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 14 martie 2007 - 04:06

Forester STI e asta :

Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#84 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 14 martie 2007 - 04:25

Imagine amplasata

a mea va fi asa, numai ca albastru. asta e identica cu cea din showroom.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#85 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 14 martie 2007 - 07:49

viper, am vb azi cu cineva si am inteles la ce te refereai tu cu acel sports care se vinde in sua, si seamana leit cu sti.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#86 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 14 martie 2007 - 07:56

__nu inteleg de ce nu pot edita uneori__

in fine, ce nu pricep la masina asta e ca e echipata cu Geolander P215/55 R17 93H, H are limita maxima de viteza 210 din cate stiu, dar sunt oameni care, e drept au schimbat gumele, au trecut de 220. trebuie sa am asta in vedere.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#87 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 14 martie 2007 - 10:57

asa e,acrii sunt strugurii,ai dreptate,E PE DEPARTE cea mai inspirata achizitie.....sa fie intr-un ceas bun tinere....
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#88 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 15 martie 2007 - 08:11

stai linistit ca nu ma refeream la tine, stiu ei cine sunt, discutia am purtat-o si cu golful :)

dar revenind la subiect, fiecare cumpara ce doreste si masina face pt ce a fost proiectata. asta e un break de familie ridicat de la sol, m3 are alt public. care e mai versatila, depinde de fiecare cum considera calitatile unei masini. dupa multi ani de condus prin tara asta, concluzia e ca masina joasa si cu tractiune spate nu e cea mai inspirata alegere. asta e toata filosofia. nu conteaza care e mai buna in termeni absoluti, pt ca una e sa mananci o banana si alta un ananas.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#89 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:
Inregistrat: 01-septembrie 04
  • Marca:VW
  • Model:Jetta 2007
  • Motorizare:1.9TDI 105cp

Scris 15 martie 2007 - 08:41

cat a costat pe bucata? :)
tehnica e faina, mie designul nu imi place si (mai ales) ca e combi

Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 15 martie 2007 - 08:42

• 0

#90 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 15 martie 2007 - 12:54

pretul e mai putin relevant pt ca au fost si 2 :) . in jur de 30.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#91 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 15 martie 2007 - 02:04

Mie nu-mi place cum arata dar daca tie iti place si ti se potriveste go for it. Sunt masini care se vand ca obiecte de transport si masini care se vand pentru ca personalitatea masinii se potriveste cu personalitatea celui care o cumpara. Daca e vorba de ultimul caz atunci chiar nu mai conteaza o alta opinie :)
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#92 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 15 martie 2007 - 02:33

intrebam de pret de curiozitate, 30 mii pt. ce motor/transmisie are merita, dar eu de banii aia luam o berlina de clasa medie confortabila si erau bani si de motor puternic :)
  • 0

#93 dante01

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 709 Mesaje:
Inregistrat: 11-august 03
  • Marca:Mazda
  • Model:3
  • Motorizare:1.6 DOCH 105 CP

Scris 15 martie 2007 - 02:39

nu stiu care sunt preturile prin .ro, insa eu zic ca la caracteristicile/pretul asta nu prea putea lua altceva mai bun...
  • 0
...Move your mind...

#94 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 15 martie 2007 - 02:42

30k cip sau ddp?
  • 0

#95 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 15 martie 2007 - 03:09

nu stiu cat e CIP. probabil e 20-22 cel mult. pacat de taxele astea, poate masina avea mai multi clienti. dar wrx-ul e ieftin CIP.

sandu ce berlina luai???, ca 27-28 am dat pe golf :cunaooooo: asta chiar mi s-a parut extrem de ieftina (plus ca voi avea piele si navi - fie el si de decor, la golf asta insemna probabil tot vreo 30k, stiu oameni care cu toate pe masina au ajuns undeva la 34 pe un golf).
nu iau masina in rate ca nu-mi da nimeni credit si nici nu stiu ce-mi rezerva viitorul sa risc altfel.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#96 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 15 martie 2007 - 03:25

probabil te referi la opel GTS sau OPC ca altceva nu vad. dar e mai lent (cred ca daca ai gume bune si pe anumite suprafete se pot obtine timpi bunicei, dar sa nu uitam ca astra nu-si foloseste deloc putere), consuma mai mult, garda la sol mica, in anumite conditii puterea e inutilizabila (imi aduc aminte de o "cursa" pe ploaie cu un ford focus, care in curbe incetinea destul de tare, ploua de nu vedeam la 10m), de iarna nici nu mai pomenesc. singurul plus e viteza maxima, dar si la subaru se poate scoate limitarea daca esti suficient de tacanit. in rest masina da bine, dotata destul de bine, plus multe optionale. probabil la prima parcare pe bordura unde urc eu si cu golful, mi-ar ramane bara acolo.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#97 edieseb

Cenzor E-zine

• Members
  • PipPipPip
  • 356 Mesaje:
Inregistrat: 07-februarie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Corsa
  • Motorizare:1,3 Cdti

Scris 15 martie 2007 - 03:37

a, de curiozitate am mai cautat pe net, parese ca cine si-a luat subaru a ramas fidel firmei, oare de ce?

Pai aveam si un topic ce se referea la fidelitatea clientilor fata de o anumita marca. Iar la Subaru vad 51%. Peste medie.

Oricum, draguta masina. S-o stapanesti sanatos!
  • 0

#98 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 15 martie 2007 - 03:41

ma gandeam la un A4 3.0TDI quatro care ajunge pe la 35 mii euro, putin mai scumpa dar eu zic ca merita diferenta, alt conform, alt aspect

Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 15 martie 2007 - 03:47

• 0

#99 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 15 martie 2007 - 03:50

cum sa fie 35 de mii, tu nu intelegi ca un golf full ajunge 34. cred ca te referi la CIP, asa ala e 22 CIP, nu ca m-ar ajuta la ceva.

masina e mult mai scumpa, poate ai vrut sa spui 45. m-am gandit eu in fel si chip.

edieseb, nu degeaba se spune ca dupa ce ai ales subaru nu mai schimbi firma. sper sa fie adevarat :)
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#100 Mugur_Cosma

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 969 Mesaje:
Inregistrat: 19-februarie 05
  • Marca:Toyota
  • Model:PRIUS
  • Motorizare:Hybrid

Scris 15 martie 2007 - 04:52

Mama, dar ce s-au mai inflamat oamenii pe aici.
Eu nu inteleg care e problema? Omul a hotarat ca masina asta o vrea si punct; nu vad care e problema.
Cred ca viitorul proprietar si-a cantarit foarte bine optiunea sub toate aspectele, si stie el cel mai bine ce ii place, ce i se potriveste si de ce are nevoie; mult mai bine decat oricare dintre noi.

Cata, sa le porti sanatos, ca nu o sa-ti para rau de alegerea facuta; nu e nici decum o masina proasta.
Deabia astept sa ne intalnim undeva la munte cu ocazia primei intalniri de anul asta.

BAFTA !!!
:beerchug:
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi