Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Un freezone

• Topic inchis Acest topic e inchis
1368 replies to this topic

#851 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 31 ianuarie 2008 - 05:14

Foresterul are garda la sol reglabila ? Intreb deoarece aseara am vazut unu' care era destul de ridicat fata de majoritatea celor vazute pana acum.
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#852 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 31 ianuarie 2008 - 05:19

asta e model 2001. forester pare 2004.

Foresterul are garda la sol reglabila ? Intreb deoarece aseara am vazut unu' care era destul de ridicat fata de majoritatea celor vazute pana acum.

nu, are doar sistemul ala de ridicare automata a spatelui daca e prea incarcata masina.

insa se pot modifica foarte usor si poti sa faci ce vrei cu ele, dar de obicei puterea e crescuta la peste 300 de cai si sunt "lipite" de asfalt.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#853 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 31 ianuarie 2008 - 05:36

Poti dezvolta un pic asta cu ridicatul? Pe ce sistem este? Amortizoare pe gaz controlate de computer? Seamana cu ce am avut pe Astra (IDS+).
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#854 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2008 - 06:31

la ora asta habar nu am cum reuseste asta. e un mister, asa cum e si cu xenonul.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#855 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2008 - 07:02

Io chiar intreb pe bune. Forester e de ceva vreme in atentia mea si am ceva oferte, asa ca orice "plus" inclina balanta...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#856 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2008 - 07:07

vorbesc serios, are un sistem de autonivelare, care ridica spatele in caz ca e prea incarcat. de altfel, masina plina cu bagaje si 4 adulti, comportamentul rutier si viteza de reactie a masinii nu s-a schimbat deloc.
are si un sistem care regleaza cumva farurile, tot automat, dar nu stiu nici asta cum o face.

insa, am auzit doar, nu stiu sigur, ca noul forester MY08, nu mai are sistemul asta pe spate si nici reductorul la modele aspirate.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#857 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2008 - 07:26

Aha. Pai stai olecutza, ca Xenoanele de fabrica au auto-leveling obligatoru, tocmai ca sa nu ii orbesti pe aia de vin din fata. Asta e normal si e bine ca are. Cu suspensia eram curios cum este si de ce nu s=a extins ideea si pe fata si sa se dea posibilitatea alegerii diferitelor "tarii" ale suspensiei...

Uite, ca sa vezi ca nu am vorbit aiurea, daca ai timp intra pe Yahoo sa-ti arat Foresterul pe care l-am gasit, poate imi dai idei...
  • 0

Flickr - pozele mele

#858 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2008 - 07:42

in state la modelul forester sport sau ce au ei acolo (seamana cu STI, dar nu e) zic asta

4-wheel independent heavy-duty raised suspension.
Front: Strut-type with internal rebound spring and lower L-arm. Antidive geometry. Front stabilizer bar.
Rear: Strut-type with internal rebound spring and parallel link. Antilift geometry. Rear stabilizer bar.

la noi zice asa

Sistemul de mentinere constanta a garzii la sol

Un dispozitiv simplu, dar inteligent se afla amplasat la nivelul suspensiilor spate si asigura stabilitatea si mentinerea tinutei de drum a modelului Forester chiar si atunci cand este incarcat la maximum in partea din spate. Incepe sa functioneze din momentul punerii in miscare a autovehiculului si mentine stabilitatea, oferindu-ti toata flexibilitatea de care ai nevoie la incarcare.

ps. sunt pe mess

Aceasta postare a fost editata de cata69: 31 ianuarie 2008 - 07:45

• 0

Posted Image
despre fotografie

#859 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 31 ianuarie 2008 - 08:00

http://www.rri.se/po...mp;ChartsID=258

masuratorile astea imi confirma senzatiile : masina trage mult mai bine pe la 4000 rpm, evident mai bine ca la 3000.
curios lucru : e singura masina la care puterea si cuplul sint mia mari decat cele declarate...
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#860 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 31 ianuarie 2008 - 08:09

stai linistit, ca depinde de la masina la masina.

subaru nu prea sunt, ca eram curios
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#861 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 31 ianuarie 2008 - 11:20

eu cred ca sistemul ala doar intareste suspensia ca sa nu se mai lase.
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#862 vrajitorul din orz

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 Mesaje:
Inregistrat: 23-decembrie 04

Scris 01 februarie 2008 - 07:20

nu conteaza, nu spun eu asta, ci tot astia din domeniu.

Domeniul agricol poate :rolleyes:. Uite wiki:

The Subaru Forester, is a compact crossover SUV produced since 1997...

Si daca dai click:

A crossover SUV (also called CUV for Crossover Utility Vehicle) or XUV (not to be confused with GMC's Envoy XUV) is an automobile with a sport utility vehicle appearance but is built upon a more economical and fuel-efficient unibody construction.

The CUV nomenclature was created by automotive marketing departments to move away from the station wagon, which has declined in polularity, and the SUV, which has been stigmatized by some people in American culture as environmentally-unfriendly, over-sized, and wasteful with fuel. The word "CUV" or "Crossover" is not a ubiquitous term and is primarily used by people in the automotive industry.[citation needed]

Ma rog, SUV e o categorie foarte larga da crossover nu e SUV ci o corcitura. Ca sa produci corcitura unul din parinti trebuie sa existe dinainte.

Si mai departe:

The first of this class of vehicles was the 1957 Moskvitch 410 (the 4WD version of the Moskvitch 402), but more well-known examples are probably the Lada Niva and the AMC Eagle, which debuted in 1977 and 1980 respectively. The Eagle combined Jeep 4�4 off-road functionality with the AMC Concord car-based platform and bodywork. It sold enough to build a small following in sedans, wagons, and short Spirit based body styles. It was discontinued in 1988 when Chrysler phased out old AMC heritage designs. The Niva is still in production, and many Eagles are still on the road.

Deci nici macar la XUV/CUV Subaru nu apare decit cu vreo 50 de ani prea tirziu. Cuvintul sport nu are deloc sensul pe care i-l dai tu. Daca ar fi asa nici un SUV nu merita particula sport, oricit de cayenne sau XT o fi el.
Cit despre sigur, uita-te putin pe statistici, sa vezi unde e fata de X5 (eu nu m-am uitat, probabil e destul de in fata, dar X5 e sigur primul). Evident e mai sigur decit orice truck si vehicol construit pe sasiu rigid de truck fara zone deformabile, da ma scuzi... alea-s facute sa cari balotii de paie la ferma si sa tractezi remorca in teren in care un forester se rupe in doua si-la aduni cu farasu. Alt scop.

Nu ca nu au si americanii destui ciudati, dar inteleg ca acesta e un clip dintr-o emisiune tv "Idol" din Suedia...

Da ce, te indoiai de inteligenta alora care scot afirmatii de genul asta?

@Relu: da ce se intimpla daca dai cu F150 in Forester? care-i mai sigur, ha? :)
  • 0
Salam. Florin Salam.

#863 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 01 februarie 2008 - 11:56

Cine se apuca de construit? :(

Fisier atasat  GOLF_assembly.jpg   209,8KB   16 downloads
VW Golf

Fisier atasat  beetle_assembly.jpg   34,05KB   20 downloads
Beetle

Fisier atasat  M3_V8_exploded.jpg   134,27KB   20 downloads
BMW M3 V8 engine

Fisier atasat  M5_V10_exploded.jpg   271,75KB   18 downloads
BMW M5 V10 engine
  • 0

Flickr - pozele mele

#864 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 01 februarie 2008 - 12:01

...

exista o zicere romaneasca, asa ca nu mai conteaza.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#865 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 01 februarie 2008 - 01:58

http://www.rinkworks.com/movieaminute/

:(
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#866 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 01 februarie 2008 - 02:25

destul de interesant http://www.visuwords.com/
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#867 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 01 februarie 2008 - 04:12

movie a minute e super. m-am distrat la cateva filme :(

Visuwords e misto ca idee. Cunosc pe cineva care a facut ceva asemanator acum ceva ani in urma dar nu avea un dictionar prea mare si nici atatea legaturi.
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#868 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 01 februarie 2008 - 08:48

GOD is a DJ. Exceptional. Merita vazut pana la capat.

• 0

Flickr - pozele mele

#869 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 01 februarie 2008 - 09:17

bai, kakamas pe toti boratii de comunsti si securisti, dinozauri rosii la chip si negri in cerul gurii !
baaa. ala se apara distrugand institutia si nu probele ! se vede ca a fost gaozar comunist.
si dupa ce a invartit banu muncit de taranu, muncitoru si (mai putin) intelectualu roman, macar de-ar recunoaste .... da nu ma, ca acuma bolsevicii astia au capatat credinta si tre sa isi poata face cruce fara sa ragaie....zidi-as drept temelie la catedrala bai neamule !
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#870 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 01 februarie 2008 - 09:56

cu cine te certi?
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#871 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 01 februarie 2008 - 11:21

bai, kakamas pe toti boratii de comunsti si securisti, dinozauri rosii la chip si negri in cerul gurii !
baaa. ala se apara distrugand institutia si nu probele ! se vede ca a fost gaozar comunist.
si dupa ce a invartit banu muncit de taranu, muncitoru si (mai putin) intelectualu roman, macar de-ar recunoaste .... da nu ma, ca acuma bolsevicii astia au capatat credinta si tre sa isi poata face cruce fara sa ragaie....zidi-as drept temelie la catedrala bai neamule !

:) :lol:
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#872 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 02 februarie 2008 - 07:47

cu antena 1 2 3 4 5 6 7 8 9
  • 0

#873 vrajitorul din orz

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 Mesaje:
Inregistrat: 23-decembrie 04

Scris 02 februarie 2008 - 08:39

Accesul la prea multe substante chimice duce la abuzuri :).
  • 0
Salam. Florin Salam.

#874 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 02 februarie 2008 - 03:47

nu va pasa voua, nu va pasa zece.
  • 0

#875 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 02 februarie 2008 - 04:44

cu cine te certi?
  • 0

Posted Image
despre fotografie

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi