Un freezone
Scris 04 aprilie 2008 - 05:07
Stiu ce-i cu tva-ul,cum se calculeaza...
Scris 04 aprilie 2008 - 07:33
eu sobru?Grinch devenise ,,instant'' cu atentionarile la off-topice, existand si ,,a fost odata'' cand era initiatorul acestora. .
Tu, iti cam pastrezi sobrietatea de mult, mult prea mult timp.
Dezbraca-te!(doar de ea,sobrietate).
Daca la tine e insesizabila diferenta,Grinch o cam luase pe ,,aratura'' cu atentionarile
Nu puneti la suflet,am eu un ,,cui'' impotriva autoritatilor...
interesant daca asta e imaginea pe care o las...
cei care ma cunosc personal rad probabil
oricum nene mol, nu se supara nimeni, cel putin eu in nici un caz pe dvs
Scris 04 aprilie 2008 - 08:35
Scris 04 aprilie 2008 - 08:46
Normal ca nu singur, ci cu o coleguta.........
Nu mai e colegutza...
Peste valoarea serviciului prestat (in acest caz valoarea fiind de 115.000) ca doar d'aia ii zice Taxa pe valoarea adaugata
Si probabil ca e obligatoriu sa apara pe bon pentru ca eu n-am auzit de S.A.-uri scutite de TVA.
Auleu, dupa ce ca ai platit, ai primit si valori adaugate? Ca in bancul ala cu "dolarii sunt falsi / las', tu sa fii sanatos"?
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 04 aprilie 2008 - 09:26
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 aprilie 2008 - 10:23
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 aprilie 2008 - 11:54
Life must be taken one disaster at a time
Scris 05 aprilie 2008 - 12:29
Did you see the moonwalking bear?
Life must be taken one disaster at a time
Scris 05 aprilie 2008 - 01:32
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 05 aprilie 2008 - 03:34
Flickr - pozele mele
Scris 05 aprilie 2008 - 05:18
Rar,chiar foarte rar zic despre un auto ca-i urat.
Cata,sunt nevoit sa-ti dau dreptate.
O fi din cauza culorii,a oboselii?!
Aceasta postare a fost editata de mol: 05 aprilie 2008 - 05:23
Scris 05 aprilie 2008 - 07:09
despre fotografie
Scris 05 aprilie 2008 - 07:44
Pana astazi,inseamna ca am vazut-o pe cealalta,care mi se parea in regula si ma miram de a ta inversunare criticand-o.
Ziceam ca tu ai probleme...(bine,un pic de adevar exista )
Scris 05 aprilie 2008 - 07:59
despre fotografie
Scris 06 aprilie 2008 - 11:12
- 30 iunie - Queensryche la Arenele Romane Bucuresti (concert de 3 ore!!!)
- 8 Iulie - Whitesnake si Def Leppard la Romexpo Bucuresti (in dechidere Iris)
- 23 Iulie - Metallica pe Stadionul Cotroceni Bucuresti
Era vorba ca pe 7 Iulie sa cante Manowar dar din anumite surse am inteles ca se va muta in toamna concertul...
E clar, trebuie sa fac un credit de nevoi foarte personale! Trupe cu care am crescut sau cu care m-am delectat in trecut...
Poate ar trebui sa facem un topic cu concerte? Sa le punem pe toate intr-o lista, indiferent de gen? Cu link-uri de unde putem lua si bilete?
Flickr - pozele mele
Scris 07 aprilie 2008 - 07:25
OK, deci se ingroasa gluma.
Poate ar trebui sa facem un topic cu concerte? Sa le punem pe toate intr-o lista, indiferent de gen? Cu link-uri de unde putem lua si bilete?
Asa e, 1Q-le ... se ingroasa
... avind in vedere ca as cam vrea sa vin la citeva din concertele astea precum si faptul ca eu sint de pe alte meleaguri si tinind seama ca preturile la hoteluri sint sensibil mai mari decit preturile biletelor la concertele respective ... vin cu urmatoarea intrebare: cu cit inchiriezi balconul ?
... asa e ... cred ca e bun un topic pe tema asta
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 07 aprilie 2008 - 09:41
Flickr - pozele mele
Scris 07 aprilie 2008 - 10:06
... inca nu stiu la care concerte sa vin si la care sa renunt
La Iron Maiden sigur vreau sa vin ...
Asa cum zici tu, pe 8 iulie Whitesnake si Def Leppard si apoi in 11 iulie Judas Priest ... si astea 2 parca nu le-as rata
O sa fie si Bon Jovi ...
Mai e si Metallica ...
... acum mai vii si tu si ne spui de 30 iunie - Queensryche ...
Complicat ...
Scris 07 aprilie 2008 - 10:30
Scris 13 aprilie 2008 - 03:29
... primul contact cu Sibiul a fost o coada kilometrica de care s-au bucurat din plin cei 2 colegi fumatori: se dadeau jos din masina, fumau o tigara, timp in care eu mai faceam vreo 10 metri cu masina... trebuie sa recunosc, intr-o companie destul de selecta, un camion de-al unchiului Sam (al carui sofer habar n-am ce natie era, da' sigur minca seminte si scuipa cojile pe geam):
Intrarea in sensul giratoriu (eu intrind de pe drumul cu prioritate) arata cam asa:
... iar in sens nefiind nici un politist prin zona circula care cum apuca:
... acum sa nu credeti ca Sibiul e sat fara ciini ... nu ... exista si politisti in Sibiu:
Dar acestia executau o misiune foarte importanta: stateau intr-o intersectie semaforizata (semafoarele functionau si circulatia se desfasura cit de cit normal) si dadeau din miini ... probabil sa nu-i vada sefu' ca stau si nu fac nimic ...
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 13 aprilie 2008 - 03:32
Scris 13 aprilie 2008 - 04:45
mai ales in zile si ore de trafic. vineri/duminica , dimineti si dupamese/seri.
sibiul are nevoie URGENTA de o sosea de centura.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 13 aprilie 2008 - 05:24
despre fotografie
Scris 14 aprilie 2008 - 08:04
de cand cu realul si centru comercial la intrarea in sibiu dinspre ramnicu valcea, asa e mai tot timpul peacolo.
sibiul are nevoie URGENTA de o sosea de centura.
Cam toate orasele romanesti au nevoie de centura (si pt. ca pestele de la cap se impute, si Bucurestiul are nevoie de o centura ... pt. cea de acum este o bataie de joc in stil mioritic)
La Sibiu ... asa o fi ... dar ce m-a deranjat cel mai tare a fost inghesuiala din "sensul giratoriu" si faptul ca politistii f****u buha intr-o intersectie in care se circula aproximativ ok iar acolo unde era nevoie de ei se cicula dupa legea junglei ...
Scris 14 aprilie 2008 - 11:13
Nu pot spune decat Doame Ajuta sa se intample, chiar mai devreme in RO, ca ar fi excelent. Am scapa de toate cosciugele taratoare si poate si de unii din "extraordinarii soferi" care le conduc cu o "deosebita gratie".
Scris 15 aprilie 2008 - 08:23
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi