Nu vreau sa'ti tai elanul ... mai ales ca eu chiar sunt multumit de Cee'd. Insa daca ar fi dupa ai mei, de ex, ar prefera o masina cu suspensii mai moi (deh ... ai mei sunt deja trecuti de 50 ani ... e si normal sa prefere confortul unei tinute de drum mai ferme)
Strict insa intre Corsa si Cee'd, eu tot pe Cee'd as merge ... dar mai degraba as opta pentru diesel pentru cuplul de la turatii mai joase. Eu sunt tot timpul grabit (chiar si cand nu trebuie sa ajung nicaieri anume sau intr'un interval anume

Greieri nu au aparut ... si din ce'am inteles de la posesori care au deja 5-10k km (si chiar si mai multi), ei au reperat un singur greieras intre bord si parbriz, de care insa se scapa usor
Cel mai bine ar fi sa mergi sa faci cate un drivetest sa te convingi singur. Tine totusi cont ca la Cee'd, daca e model cu jante de aliaj, alea sunt de 17" ... deci suspensia va fi si mai dura (eu am de 16") ... iar pe LX Best vine cu jante de 15" si cauciucuri cu talon mai inalt, care vor face ca denivelarile din carosabil sa fie filtrate si mai bine