MAZDA 3 sedan 1.6 vs.RENAULT Megan 1.6/SKODA Octavia II
Scris 17 octombrie 2007 - 10:05
Scris 17 octombrie 2007 - 11:47
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 17 octombrie 2007 - 12:15
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 17 octombrie 2007 - 02:35
Cel de 1.4 77 CP - no comment
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 17 octombrie 2007 - 02:42
Scris 17 octombrie 2007 - 02:44
@andrei dar e mai scumpa ca samantza
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 17 octombrie 2007 - 05:24
Scris 17 octombrie 2007 - 05:51
Scris 17 octombrie 2007 - 06:59
Scris 17 octombrie 2007 - 08:34
vezi ca iar o dai cu oistea'n gardde parca mazda nu e tot o masina care s-a dorit ieftina si s-a trezit scumpa... insa linea macar arata interesant, mazda 3 arata slabut
da, stiu, nu suporti capra vecinilor/japonezilor
Scris 17 octombrie 2007 - 08:43
Scris 17 octombrie 2007 - 08:55
Scris 17 octombrie 2007 - 09:40
Nu am auzit pana acum pe nimeni care sa sustina ca Cee'd arata mai bine decat Mazda 3...
dupa mine arata. chiar daca ceed e clona de mazda 3, detaliile sunt mai faine la ceed
Scris 17 octombrie 2007 - 09:51
Si chiar daca ar arata, ce-i tablou ?
:party1:
Scris 17 octombrie 2007 - 10:41
de cand si-a dorit mazda 3 sa aiba acelasi target cu low costurile din turcia?
De cand sandumbogdan uraste masinile japoneze!
Scris 17 octombrie 2007 - 11:13
dupa mine arata. chiar daca ceed e clona de mazda 3, detaliile sunt mai faine la ceed
hai ca am citit-o si p'asta :laugh: in afara de gemuletul spate nici nu seamana cu mazda 3
Scris 18 octombrie 2007 - 09:35
Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 18 octombrie 2007 - 09:35
Scris 18 octombrie 2007 - 11:55
de parca mazda nu e tot o masina care s-a dorit ieftina si s-a trezit scumpa... insa linea macar arata interesant, mazda 3 arata slabut
Sunt convins ca daca Mazda 3 s-ar fabrica in Turcia, ar fi cu cel putin 2000 de euro mai ieftina si explicatia - principala - este foarte simpla si stiuta:Japonia este una dintre tarile cu cele mai mari salarii din lume - costul fortei de munca, cheltuiala cu munca vie are mare pondere in costul final al masini.
Adevarul este ca Mazda 3 nu frapeaza, nu sare in evidenta - in schimb, data stai si o privesti cu atentie...incepe sa-ti placa;recunosc ca "idealul" meu de design, la masinile cu preturi cat de cat omenesti, este reprezentat de Audi A4 sau VW Passat...dar sunt prea scumpe pentru bugetul meu - care buget va si si asa imprumutat...
eu o singura data am fost ajuns din urma de un ceed si un oglinda retrovizoare mi s-a parut fix mazda si ma gandeam ce model o fi si abia dupa ce a trecut am vazut ca e kia, oricum pentru mine tot aia e si mazda si kia, niste uratenii, dar eram curios ca in oglinda arata dragut
Nici nu se discuta de gusturi, fiecare om are propria sa optiune;sa-ti dau un amanunt haios, insa - stii ca VW Jetta a fost votata in topul celor mai placute masini de catre homosexuali?
Sa nu te superi, asta nu inseamna ca nu pot fi placute si de majoritatea celorlalti...
Scris 18 octombrie 2007 - 12:09
Scris 18 octombrie 2007 - 12:14
Scris 18 octombrie 2007 - 12:22
doar ca in romania se potrivesc ca nuca in perete, scumpe, service prost si rar, dealeri fantoma, piese scumpe si greu de adus, devalorizare mare
si urate pe deasupra...cum ai spus....
Scris 18 octombrie 2007 - 12:51
Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 18 octombrie 2007 - 12:55
Scris 18 octombrie 2007 - 03:36
ba pardon cee'd e super ieftina la ce ofera si chiar e o masina buna nu o cazatura, iar service-ul kia se pare ca e ok. la mazda nu stiu cum e service-ul, dar la 6 preturile sunt super ok, la 3 sunt maricele, dar masina e buna. daca designul e subiectiv (chit ca si aici poti merge pe principiul "daca 2 iti spun ca esti beat dute si te culca" ) dotarile nu. iar de tinuta de drum nu mai vorbesc. accord e super oferta in clasa medie, cred ca e chiar cea mai buna oferta, dar asta tu nu o sa recunosti niciodata nu am nimic cu tine, sa nu intelegi gresit, dar am ceva cu ideea ca "domle e japoneza e de 3 lei" sau "e nemteasca asta da masina frateeee", cu alte cuvinte urasc ideile preconcepute. eu sunt fan bmw, dar asta nu inseamna ca nu apreciez cum arata un IS de exemplu, care mi se pare mult mai misto inside & out decat 3er sedan, dar la sportivitate e inca destul in urma. ideea e ca trebuie sa vezi masina asa cum e si nu dupa "nationalitate".nu ca le urasc, nu urasc oameni, de ce as ura o masina? doar ca in romania se potrivesc ca nuca in perete, scumpe, service prost si rar, dealeri fantoma, piese scumpe si greu de adus, devalorizare mare
Scris 18 octombrie 2007 - 03:50
Tu fiind la volanul vreunui GTI ceva, de abia ai fost ajuns din urma o singura data... :sleeping_03anim:eu o singura data am fost ajuns din urma de un ceed si un oglinda retrovizoare mi s-a parut fix mazda si ma gandeam ce model o fi si abia dupa ce a trecut am vazut ca e kia, oricum pentru mine tot aia e si mazda si kia, niste uratenii, dar eram curios ca in oglinda arata dragut
Apoi, daca tie ti se par la fel, nu face decat sa confirme faptul ca nu le cunosti pe nici una din ele...
Scris 18 octombrie 2007 - 05:27
nu, la volanul masinii mele, nu am condus nici un gti pana acum, si nu ma refer la nici o intrecere sau curse, pur si simplu sunt putine ceed in trafic, si sunt si mai putine care sa mearga repede, si pana acum una singura m-a si depasit, pe aici prin moldova lumea e saraca si isi cumpara bmw, mercedes si mai rar vw, aia mai saraci, ceed isi iau bogatii din capitala, poate de asta nu sunt prin iasi
asa ca fapt divers, nu m-a depasit nici o honda civic hatchback noua pentru ca nu am intalnit nici una in trafic pe acelasi sens cu mine, mai sunt cateva in oras, rare, dar in afara orasului nu am vazut niciodata niciuna sa mearga odata cu mine (sa o ajung sau sa ma ajunga) asa ca asta e si cu ceed
Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 18 octombrie 2007 - 05:29
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi