Salt la continut

Fotografie
- - - - -

MAZDA 3 sedan 1.6 vs.RENAULT Megan 1.6/SKODA Octavia II

• Please log in to reply
102 replies to this topic

#51 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 17 octombrie 2007 - 10:05

tot ce stiu despre Fiat Linea , este ca e de productie Turceasca . Eu unul nu prea am incredere in nimic din ce se fabrica acolo . Ca dotari si ca look , masina isi merita banii , dar inca este prea devreme sa ne pronuntam la aspectele de fiabilitate. Eu zic sa ramai la Mazda .
  • -1
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#52 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 17 octombrie 2007 - 11:47

Linea ... ca alternativa la Mazda 3 ... nu prea. Poate la Megane ... desi nici asa nu l'as considera
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#53 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 17 octombrie 2007 - 12:15

e alternativa poate doar la design :D in rest e "turceasca" si submotorizata, so nu se poate compara cu Mazda 3.
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#54 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 17 octombrie 2007 - 02:35

La 14250 iti diesel'ul de 90 CP cu dotari aproape echivalente cu ale LX Base'ului de pe Cee'd. Si 90C ar fi suficienti pentru Linea ... deci nu e chiar submotorizata
Cel de 1.4 77 CP - no comment
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#55 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 17 octombrie 2007 - 02:42

diselul de 90 CP este foarte bun pentru masinuta ... sa nu uitam ca si opel astra care este ceva mai grea decat Linea are un motor asemanator ... si nimeni nu se plange . 1.4 este submotorizat . masterblaster ... nu dezinforma lumea . ( n-o lua ca pe ceva personal , doar ti-am platito cu aceeasi moneda :D )
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#56 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 17 octombrie 2007 - 02:44

touche! (sper ca asa se scrie :D) :tomato:
@andrei dar e mai scumpa ca samantza :D
  • 0
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#57 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 17 octombrie 2007 - 05:24

Fiat Linea nu este o alternativa la Mazda 3. Este o masina care s-a dorit ieftina si s-a trezit scumpa. Impresia este de ieftin la interior fata de Bravo de exemplu. As merge mai degraba pe Cee'd cu motor de 1.6 diesel daca e sa fie diesel de 90 cp.
  • 0
On a self-imposed forum break...

#58 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:
Inregistrat: 01-septembrie 04
  • Marca:VW
  • Model:Jetta 2007
  • Motorizare:1.9TDI 105cp

Scris 17 octombrie 2007 - 05:51

de parca mazda nu e tot o masina care s-a dorit ieftina si s-a trezit scumpa... insa linea macar arata interesant, mazda 3 arata slabut
  • 0

#59 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 17 octombrie 2007 - 06:59

de cand si-a dorit mazda 3 sa aiba acelasi target cu low costurile din turcia?
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#60 cornel001

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 405 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 05
  • Marca:Ford
  • Model:Focus 2 sedan
  • Motorizare:1.6 100

Scris 17 octombrie 2007 - 08:34

de parca mazda nu e tot o masina care s-a dorit ieftina si s-a trezit scumpa... insa linea macar arata interesant, mazda 3 arata slabut

vezi ca iar o dai cu oistea'n gard :wub:
da, stiu, nu suporti capra vecinilor/japonezilor :P
  • 0

#61 Artanis

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.304 Mesaje:
Inregistrat: 06-august 05
  • Marca:SEAT
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.4 TSI

Scris 17 octombrie 2007 - 08:43

Nu am auzit pana acum pe nimeni care sa sustina ca Cee'd arata mai bine decat Mazda 3... :wub:
  • 0

#62 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 17 octombrie 2007 - 08:55

Si chiar daca ar arata, ce-i tablou ? :wub:
  • 0

#63 maximus

BattleStar Galactica

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 999 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 17 octombrie 2007 - 09:40

Nu am auzit pana acum pe nimeni care sa sustina ca Cee'd arata mai bine decat Mazda 3... :wub:

dupa mine arata. chiar daca ceed e clona de mazda 3, detaliile sunt mai faine la ceed
  • 0
Capul lui Moţoc vrem!

#64 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 17 octombrie 2007 - 09:51

Si chiar daca ar arata, ce-i tablou ? :wub:

:party1:
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#65 Legionaru'

master of VVT-i

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 660 Mesaje:
Inregistrat: 28-iulie 05
  • Marca:Toyota
  • Model:Avensis
  • Motorizare:1.8 VVT-i

Scris 17 octombrie 2007 - 10:41

de cand si-a dorit mazda 3 sa aiba acelasi target cu low costurile din turcia?

De cand sandumbogdan uraste masinile japoneze! :wub: :P :D
  • 0
TODAY TOMORROW TOYOTA

#66 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 17 octombrie 2007 - 11:13

dupa mine arata. chiar daca ceed e clona de mazda 3, detaliile sunt mai faine la ceed

hai ca am citit-o si p'asta :laugh: in afara de gemuletul spate nici nu seamana cu mazda 3
  • 0

#67 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 18 octombrie 2007 - 09:35

eu o singura data am fost ajuns din urma de un ceed si un oglinda retrovizoare mi s-a parut fix mazda si ma gandeam ce model o fi si abia dupa ce a trecut am vazut ca e kia, oricum pentru mine tot aia e si mazda si kia, niste uratenii, dar eram curios ca in oglinda arata dragut

Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 18 octombrie 2007 - 09:35

• 0

#68 Sedan

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 25 Mesaje:
Inregistrat: 11-octombrie 07
  • Marca:Audi
  • Model:A4
  • Motorizare:1.9 TDi

Scris 18 octombrie 2007 - 11:55

Sunt convins ca daca Mazda 3 s-ar fabrica in Turcia, ar fi cu cel putin 2000 de euro mai ieftina si explicatia - principala - este foarte simpla si stiuta:Japonia este una dintre tarile cu cele mai mari salarii din lume - costul fortei de munca, cheltuiala cu munca vie are mare pondere in costul final al masini.
Adevarul este ca Mazda 3 nu frapeaza, nu sare in evidenta - in schimb, data stai si o privesti cu atentie...incepe sa-ti placa;recunosc ca "idealul" meu de design, la masinile cu preturi cat de cat omenesti, este reprezentat de Audi A4 sau VW Passat...dar sunt prea scumpe pentru bugetul meu - care buget va si si asa imprumutat...

eu o singura data am fost ajuns din urma de un ceed si un oglinda retrovizoare mi s-a parut fix mazda si ma gandeam ce model o fi si abia dupa ce a trecut am vazut ca e kia, oricum pentru mine tot aia e si mazda si kia, niste uratenii, dar eram curios ca in oglinda arata dragut

Nici nu se discuta de gusturi, fiecare om are propria sa optiune;sa-ti dau un amanunt haios, insa - stii ca VW Jetta a fost votata in topul celor mai placute masini de catre homosexuali?
Sa nu te superi, asta nu inseamna ca nu pot fi placute si de majoritatea celorlalti...
  • 0

#69 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 18 octombrie 2007 - 12:09

eh sandu uraste tot ce e asiatic <_< n-are rost sa incerci sa-l convingi :wub:
  • 0

#70 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 18 octombrie 2007 - 12:14

nu ca le urasc, nu urasc oameni, de ce as ura o masina? doar ca in romania se potrivesc ca nuca in perete, scumpe, service prost si rar, dealeri fantoma, piese scumpe si greu de adus, devalorizare mare
  • 0

#71 Sedan

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 25 Mesaje:
Inregistrat: 11-octombrie 07
  • Marca:Audi
  • Model:A4
  • Motorizare:1.9 TDi

Scris 18 octombrie 2007 - 12:22

doar ca in romania se potrivesc ca nuca in perete, scumpe, service prost si rar, dealeri fantoma, piese scumpe si greu de adus, devalorizare mare

si urate pe deasupra...cum ai spus.... <_<
  • 0

#72 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 18 octombrie 2007 - 12:51

hmm nu chiar toate, sunt unele japoneze daca nu frumoase, cel putin interesante <_< dar mazda 3 scurta arata groaznic in partea din spate din cauza la geamul ala tringhiular cu varful in jos, mazda 3 sedan arata ok

Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 18 octombrie 2007 - 12:55

• 0

#73 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 18 octombrie 2007 - 03:36

nu ca le urasc, nu urasc oameni, de ce as ura o masina? doar ca in romania se potrivesc ca nuca in perete, scumpe, service prost si rar, dealeri fantoma, piese scumpe si greu de adus, devalorizare mare

ba pardon cee'd e super ieftina la ce ofera si chiar e o masina buna nu o cazatura, iar service-ul kia se pare ca e ok. la mazda nu stiu cum e service-ul, dar la 6 preturile sunt super ok, la 3 sunt maricele, dar masina e buna. daca designul e subiectiv (chit ca si aici poti merge pe principiul "daca 2 iti spun ca esti beat dute si te culca" <_<) dotarile nu. iar de tinuta de drum nu mai vorbesc. accord e super oferta in clasa medie, cred ca e chiar cea mai buna oferta, dar asta tu nu o sa recunosti niciodata :wub: nu am nimic cu tine, sa nu intelegi gresit, dar am ceva cu ideea ca "domle e japoneza e de 3 lei" sau "e nemteasca asta da masina frateeee", cu alte cuvinte urasc ideile preconcepute. eu sunt fan bmw, dar asta nu inseamna ca nu apreciez cum arata un IS de exemplu, care mi se pare mult mai misto inside & out decat 3er sedan, dar la sportivitate e inca destul in urma. ideea e ca trebuie sa vezi masina asa cum e si nu dupa "nationalitate".
  • 0

#74 Artanis

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.304 Mesaje:
Inregistrat: 06-august 05
  • Marca:SEAT
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.4 TSI

Scris 18 octombrie 2007 - 03:50

Tu fiind la volanul vreunui GTI ceva, de abia ai fost ajuns din urma o singura data... :sleeping_03anim:
Apoi, daca tie ti se par la fel, nu face decat sa confirme faptul ca nu le cunosti pe nici una din ele...
  • 0

#75 sandumbogdan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Scris 18 octombrie 2007 - 05:27

nu, la volanul masinii mele, nu am condus nici un gti pana acum

nu, la volanul masinii mele, nu am condus nici un gti pana acum, si nu ma refer la nici o intrecere sau curse, pur si simplu sunt putine ceed in trafic, si sunt si mai putine care sa mearga repede, si pana acum una singura m-a si depasit, pe aici prin moldova lumea e saraca si isi cumpara bmw, mercedes si mai rar vw, aia mai saraci, ceed isi iau bogatii din capitala, poate de asta nu sunt prin iasi

asa ca fapt divers, nu m-a depasit nici o honda civic hatchback noua pentru ca nu am intalnit nici una in trafic pe acelasi sens cu mine, mai sunt cateva in oras, rare, dar in afara orasului nu am vazut niciodata niciuna sa mearga odata cu mine (sa o ajung sau sa ma ajunga) asa ca asta e si cu ceed

Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 18 octombrie 2007 - 05:29

• 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi