acum sa nu mai fiu offtopic aici cred ca MAZDA 3 prima si singura optiune din lista ta sedan .celelate 2 find optiuni doar pt cei ce nu sunt fani auto si sunt extrem de "pragmatici" cand veni vorba despre masini.
la MAZDA 3 as putea face si alte propuneri:
1.CIVIC SEDAN!(putin cam scump dar merita fiecare banut caci este produs JAPAN si este CALITATE DE TOP in el)
2.MITSU "LANCER" o masina excelenta dar pretul usor mai mare decat la HONDA si MAZDA o pune in dezavantaj.
3.NISSAN PRIMERA (gurile rele spun totusi ca precautia ar fi cuv cheie la acest brand."MESERIASII LUI RENAULT AR FI DISTRUS-O CICA)
4.SUBARU IMPREZA.-favorita mea la aceasta clasa!
nu vb de masinile din EU pe urmatorul criteriu:refuz sa mai platesc ceva facut la limita compromisului in materie de calitate, deoarece social democratia europeana prost inteleasa,cu ale ei 35 ore de munca pe saptamana,incurajeaza lenea si amatorismul in materie de "viata buna",delasarea si sufocarea sistemului concurential ce a nascut "VALOAREA SI CALITATEA"!
Este opinia mea si nu este menita sa atace pe nimeni asa cum nu ofera scuze sau justificari!
sedan mult succes in ati alege masina daca nu ai facut-o deja!
Aceasta postare a fost editata de razvan k20z2a: 02 ianuarie 2008 - 03:09