garajul.ro - SUBARU CLUB
Scris 24 noiembrie 2007 - 03:28
Scris 24 noiembrie 2007 - 03:46
Scris 24 noiembrie 2007 - 03:50
Scris 25 noiembrie 2007 - 08:24
dar nu cred ca asa ceva o sa fie produsa curand pentru EC dar am vazut si ma batea gandul sa imi aduc numai ca are volan pe dreapta....
Aceasta postare a fost editata de coco: 25 noiembrie 2007 - 08:25
Scris 25 noiembrie 2007 - 08:39
Ca ai adus vorba, daca nu e specificatie EU nu se acorda garantie ? Intreb pentru situatia in care se aduc masini Subaru din state. E bine de stiut.
Scris 25 noiembrie 2007 - 08:56
pai atat timp cat FHI produce masinile Subaru pentru: Europa, SUA , Asia acest masini au garantie daca se vand si se inmatriculeaza in piata pentru care au fost create... astfel incat daca iti cumperi masina cu specificatie de SUA si o inmatriculezi in Europa este simplu nu ai garantia PRODUCATORULUI , daca ai vreo garantie aceasta nu poate fi decat a celui care ti-a vandut masina iar aici revenim UN DEALER AUTORIZAT FUJI HEAVY INDUSTRIES Ltd. NU O SA VANDA NICIODATA MASINI CU SPECIFICATIE DIFERITA DECAT ACEEA DIN PIATA CARE FACE PARTE si nu o sa acorde niciodata garantie unei astfel de masini.
dar lucrurile nu se termina aici daca pe cineva bate gandul sa isi cumpere o astfel de masina trebui sa verifice:
- cine da garantia si in ce consta ea si unde poate beneficia de aceasta garantie
- sa ceara certificatul de conformitatea a autoturismului"COC" pentru a vedea sigur pentru ce piata d desfacere a fost produsa masina dar si toate detaliile
- norma de poluare
cand o sa cunoasca aceste detalii va intelege ca nu merita!
Scris 25 noiembrie 2007 - 09:05
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 25 noiembrie 2007 - 09:08
Scris 25 noiembrie 2007 - 09:10
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 25 noiembrie 2007 - 09:22
Iar la aia cu pretul mai mic in State, e la fel ca la absolut orice produs, nu numai la masini.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 25 noiembrie 2007 - 09:25
Scris 25 noiembrie 2007 - 10:22
Iar de leasing ce sa spun toata lumea lucreaza cu facilitatea asta si mai mult SMT lucreza cu orice societate de leasing ca sa nu existe chestii de genul pretul e bun dar trebui sa lucrez cu x leasing care ma jegmaneste!!
dar nu vreau sa intru in polemici ci doar imi place sa discut pe afirmatii reale si cu detalii ca sa poata si ceilalti sa isi spuna parerea pe ceea ce noi afirmam.
iar daca toti facem www.subaru.com e simplu nu dar mai faceti si restu: 10% taxe , transport logistica.......... si mai discutam
plus ca vb degeaba de SUA B9 Tribeca ese un produs 100% american Fuji detine fabrica in Indiana si cam asta explica tot
diferente intre ceea ce ai tu si ce se vinde prin dealeri autorizati: Tribeca specificatie de SUA si Tribeca specificatie EC:
-navi : nu aveti posibilitatea de a detine navigatie deoarece sistemul vede continentul america vrei sa mearga COSTA
-audio : posturile pare sau impare ( e duminica )din frecventa radio nu merg in europa COSTA
- norme de poluare -- poti cere certificatul de conformitate dar cred sigur ca e euro 3 TAXE MAI MARI
- suspensia - este foarte elastica fata de cea produsa pentru EC deci daca esti mai sportiv ESTE UN MINUS
- garantia : DA este dar doar unde spune cel ce iti vinde masina si mai mult ca sigur doar in Romania si mai e si pe barba lui nu este nimic dat de producator
- garantia asta o face in orice service?
cu orice mecanici?
oare nu cu ceva timp in urma tipau multi ca nu exista mecanici care sa fi fost scolarizati?
ca e nasol cand te duci cu un sbaru in service si acelas mecanic care iti umbla tie la masina mai devreme repara o masina de 2000 euro!!!
Asa cum stim cu totii fiecare isi cnoaste necesitatile, puterile financiare, limita de risc pe care si-o asuma......dar este bine ca toata lumea sa cunoasca toate minusurile dar si plusurile....pretul este prima unealta a marketing-ului iar multi nestiutori pot cadea im plasa intinsa..
sfatul meu : LUATI TOATE INFORMATIILE !!! asezati totul pe hartie si apoi in functie de ceea ce cautati si de ceea ce va permiteti FACETI ALEGEREA cu care sunteti multumit!!
atat pentru azi ca e tarziu! :beerchug:
va salut pe toti
NOAPTE BUNA!
Scris 25 noiembrie 2007 - 10:53
Flickr - pozele mele
Scris 25 noiembrie 2007 - 11:06
Scris 25 noiembrie 2007 - 11:16
Flickr - pozele mele
Scris 25 noiembrie 2007 - 11:31
- Electronica este diferita ( atit hardware cit si soft )
- Motoarele sunt diferite.
- Unele pise de caroserie difera, inclusiv iluminarea.
etc...
Eu mi-am dat seama de lucrurile astea cautind ( nu e un secret ) piese de tuning pentru aspirata mea. Am ajuns cu mailurile pina si in Japonia la unii din cei mai tari tuneri Subaru - Junauto -. Rezultatul a fost clar : Masinile de Europa sunt diferite de celelalte piete. Daca dau o lista de modele de ECU numai pentru Impreza, va ingroziti. Ori pentru aspirate, reflash se poate face numai in SUA, Japonia, Asia si Australia. Insa numai pentru modelele de la ei...
In final am renuntat.
Eu ramin la parerea mea ca in cazul de fata, cind masinile difera mult ca si specificatii de la un continent la altul, chiar daca un service ar dori sa ofere garantia, nu ar avea posibilitatea fizica.
Pentru o simpla diagnoza sau "reflash", trebuind alta aparatura. Nu mai vorbesc de aprovizionarea cu piese de schimb neuzuale pentru modelele din Europa.
In cazul masinilor cu specificatii unice indiferent de piata de desfacere ( daca or exista ), garantia ar putea fi internationala.
De importat se importa masini din State, inclusiv Subaru. Dar cum or oferi importatorii garantia, numai ei stiu.
Scris 25 noiembrie 2007 - 11:33
eu as vrea sa stiu daca forester my08 are schimbat total bordul sau nu, pt ca am pus un clip in care se vede un bord de forester mult peste ce am gasit eu pt piata din europa.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 25 noiembrie 2007 - 11:37
Hartile pentru aparatele OEM sunt furnizate de catre 2 mari firme. In momentul asta nu are nici una din ele harta corecta pentru Europa de EST. Cind vor aparea, le vor avea toti fabricantii de automobile. 2008 se pare ca va fi anul
@cata
coco a zis ca in filmarea aia erau citeva sec. filmate intr-un legacy sau outback
Scris 25 noiembrie 2007 - 11:53
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 noiembrie 2007 - 04:29
despre fotografie
Scris 08 decembrie 2007 - 10:00
Scris 08 decembrie 2007 - 11:06
oricum eu nu ratez Autocritica decat in situatii extreme
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 08 decembrie 2007 - 11:09
Cred ca al lui sau vreunul de drive-test de la SMT. Poate ne spune Coco despre ce e vorba daca intra pe aici.
Scris 09 decembrie 2007 - 08:28
despre fotografie
Scris 09 decembrie 2007 - 09:35
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi