Renault Megane RS Formula 1 Team R26
Scris 18 august 2009 - 01:55
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 25 august 2009 - 06:41
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 25 august 2009 - 06:59
Cind va veni "bebe", vei vedea ce inseamna un hayon, acces lejer in spate, loc in portbagaj, etc.... Si vei da toate fiarele pe o masina incapatoare ( in sensurile dinainte ), si cu un motor de capacitate cit mai mare. Puterea va deveni -aproape- neglijabila
l.e.
Daca apar "2 bebe" dintr-un foc, ma strigi sa-ti pun o vorba buna pentru un H1
Scris 25 august 2009 - 07:46
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 25 august 2009 - 07:47
Scris 25 august 2009 - 07:50
Scris 25 august 2009 - 07:56
Scris 25 august 2009 - 08:07
Au aparut primele poze, le am, dar sunt in rezolutie mica din pacate....
Scris 25 august 2009 - 08:11
Scris 25 august 2009 - 08:21
Gata, frina, ca i-am belit topicul lui frank....
Scris 25 august 2009 - 08:22
Scris 25 august 2009 - 11:19
- R26 nu are sens. nu ai timp de el, mai mult cred ca a stat prin service cu abtibildele rupte decat ai mers tu cu el. si a mai si costat ceva ... eu zic sa-l vinzi; problema e cine il cumpara...
- Loganul chiar daca il vinzi, mare lucru nu iei pe el. plus ca uneori e util (caract chestii mari si murdare. mers la tara, masina de backup, etc). zic sa-l pastrezi.
- Laguna... nu prea ii vad rostul. nu e cine stie cat de mare fata de bmw ca sa merite pt diferenta de spatiu. si nici nu cred ca e mai comoda la drumuri lungi. si daca ai luat-o bine, o poti vinde mai usor. plus ca ai lua ceva pe ea (vs logan)
- bmw-ul e o masina. chiar e o masina cu motorul ala de 3 litrii! plus ca iti dau astia bani pe el. plus ca are integrala. plus imagine. daca ii mai eliberezi din caii aia, poate tine cu succes loc de r26! nu stiu cum e locul pe bancheta, dar cred ca e ok.
iar daca e mare nevoie de spatiu, un portbagaj pe acoperis costa cateva sute de euro...
concluzionand: dai renault-urile si ramai cu loganul si bmw-ul. gata! 500 euro pt consultanta gratuita!
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 25 august 2009 - 11:33
:laugh: :laugh: :laugh:................ 500 euro pt consultanta gratuita!
Scris 25 august 2009 - 11:57
-masina de munca o poti sau nu schimba? daca nu, evident ramane bmw si asta e...
-masina personala.....aici depinde si de sotie..daca tre sa mearga si ea sau nu, daca etc etc...eu aici as lua un suv, argumentele le-am tot discutat..e f misto un r26 sau orice masina "sport" dar nu te poti bucura in ro de ea. e doar parerea mea, un suv cum are cata e best de masina personala (bine, nu diesel ).
daca poti insa schimba si masina de firma.....atunci acolo as lua suv-ul mentionat iar personala as pastra de fun renoul.......sau as lua un clio rs de fun
Scris 26 august 2009 - 01:08
Life must be taken one disaster at a time
Scris 26 august 2009 - 07:23
In alta ordine de idei si eu am ceva planuri sa fac vant la compact si sa iau ceva gen 130i
Scris 26 august 2009 - 08:09
Scris 26 august 2009 - 09:30
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 26 august 2009 - 09:38
Scris 26 august 2009 - 10:01
- in final vreau sa ramin cu 2 masini, una pt mine si una pt nevasta-mea.
- masina de munca e destul de greu de schimbat, mai ales cu una noua, deci daca voi schimba cindva job-ul, ceea ce nu prea vad in viitorul apropiat; e destul de greu sa o inlocuiesc cu o masina noua sau aproape noua similara, pretul a fost extrem de mic pentru masina respectiva, I mean pret de Kia Ceed 2.0 CRDI dotata bine inainte de discounturi (am avut pret special, in plus fusese platita deja in mare parte de fosta divizie). In plus, inclin sa fiu de acord cu ce spune salesman: "bmw-ul e o masina. chiar e o masina cu motorul ala de 3 litri! plus ca iti dau astia bani pe el. plus ca are integrala. plus imagine. daca ii mai eliberezi din caii aia, poate tine cu succes loc de r26" - eventual as planui ca in primavara dupa ce iese din garantie sa incerc sa explorez varianta unui Stage 3 de la Turner Motorsport asa cum e descris aici: http://www.eurotuner...325i/index.html
- logan-ul e util intr-adevar ca masina de povara, dar cam atit.... mai are ceva valoare sentimentala pt mine (taica-miu era very fond of it, deh, patriot...)
- laguna e foarte practica si comoda, sincer, tot ce ii lipseste dupa mine e o tractiune integrala pt a fi o masina completa, neveste-mii ii place f mult, e drept ca as putea sa fac un profit frumusel daca reusesc sa o vind
- R26 - oricit de mare ar fi zimbetul pe care mi l-ar pune pe fata, (versiunea R26.R a ocupat locul 5 din 100 de cele mai bune drivers cars ale tuturor timpurilor intr-un top realizat de Evo UK), categoric nu am timp sa ma dau cu el si cel mai probabil o sa incerc sa il dau.
Bottom line, probabil pun la vinzare toate masinile, si vad care se vind, cu BMW-ul ar fi mai greu, dar la o adica as putea sa il vind si pe el si sa il inlocuiesc cu un SUV, sa vedem ce si cum aranjez cu astia de la servici
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 26 august 2009 - 10:12
Scris 26 august 2009 - 10:14
Scris 26 august 2009 - 10:20
Scris 26 august 2009 - 10:21
Scris 26 august 2009 - 10:23
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi