Exact. Propun sa nu mai votam niciun securist, indiferent ca-l cheama basecu, felix sau melescanu.
.....
Oaspete e facila tehnica manilularii.
Sa admintem ca pentru tine toti sunt securisti. Din pacate nu nihilismul tau este solutia. Daca taticul/socru tau erau capitani de nava tot asa de imberb erai la adresa lor? Pana la acesta data Basescu nu are dosar in arhivele securitatii. sau mai exact nu are un nume de cod. daca Basescu a turnat pe careva si tu ai doasarul acela te rog sa-l faci public. e usor sa arunci cu noroi asa in oricine pt ca nu-i asa? nu ti-ai dat teama.
Ce votam duminica? Ce partid sau personalitati politice v-au convins ca merita votul la urmatoarele alegeri parlamentare ? Ce punem in locul lui Basescu? Vad ca sunt unii inspaimantati dupa arestare lui Nastase si incearca sa "f u t a" justitia.
Noi cu ce contracaram aceste marsavii?
De ce acest popor nu poate sa degreveze bugetul statului de familii de fosti si actuali securisti platiti regeste din bugetul statului, generali/maior/etc si odreslele lor traind din pensii speciale - fi-mi-ar scarba-, parlamentari analfabeti primind pensii de parlamentar,.
La acesta ora cunosc oameni mai tineri dacat mine si mult mai slabi pregatiti cu functii ( sinecura parca se numeste) in securitate care nu au alta calitatea profesioanala dacat aceea ca parintii lor fac parte din sistem. De ex sunt copii de primari, copii de ingineri agricoli actualmente sefi pe la fostele CAP-uri, copii de fosti turnatori, copii de fosti securisti pensionati pe caz de boala, copii de fosti securisti angajati pe bani frumosi pe la MAE si lista parca nu se mai termina.
Recunosc ca nu am reusit sa obtin o slujba care sa-mi asigure "tacerea". Daca ei voR "f u t e" justitia atunci voi deveni cel mai periculos element impotriva actualului sistem. Prefer sa mor lichidat decat sa consimt la distrugerea acestei tari cu buna stiinta de protejatii d-lui Ion Iliescu.
De ce dracu aceasta tara nu reuseste decat sa se uite in gura unui Ponta? De ceeeeeeeeeee?
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 22 iulie 2012 - 11:50