Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#2876 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 22 iulie 2012 - 09:12

mai fratilor am fost turnati timp de 25 de ani sub regimul ceausist de chiar unii dintre vecinii nostri. am uitat/iertat sau cel putin ne-a fost rusine de rusinea lor. am procedat corect?

Exact. Propun sa nu mai votam niciun securist, indiferent ca-l cheama basecu, felix sau melescanu.

http://www.mediafax....cratiei-9895705

Deutsche Welle: Situaţia din România şi Bulgaria arată că în ţări est-europene lipseşte cultura democraţiei

Höpken a notat că nici înaintea celui de-al II-lea Război Mondial, Bulgaria şi România nu aveau baze democratice solide. Ulterior, după ce au fost zeci de ani parte a Blocului comunist, Bulgaria şi Romania s-au confruntat în anii 1990 cu sarcina reformării sistemelor economice şi politice. "Aceasta a fost o mare povară pentru societăţi. Ar fi naiv să gândim că se va instaura imediat un sistem democratic lipsit de probleme", subliniază Höpken.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#2877 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:
Inregistrat: 10-decembrie 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 22 iulie 2012 - 11:28

As vrea si citatul in care Liiceanu deplange matematica Robertei Anastase, Presedinte al Camerei Deputatilor a Republicii Romania. a??? aud ???

Daca vreti material despre neamul asta al nostru pacatos sau nu, mergeti direct la Cioran, scrierile de inceput.

Parerea mea este sa nu va pierdeti in vaicarelile lui Liiceanu, care trancane superior de la balcon dar nu a facut, nu face si nu va face niciodata nimic concret pentru tara asta. pricum scoala produce numai tampiti, parca asa zicea prietenul lui...
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#2878 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 22 iulie 2012 - 11:40

Exact. Propun sa nu mai votam niciun securist, indiferent ca-l cheama basecu, felix sau melescanu.

.....

Oaspete e facila tehnica manilularii.

Sa admintem ca pentru tine toti sunt securisti. Din pacate nu nihilismul tau este solutia. Daca taticul/socru tau erau capitani de nava tot asa de imberb erai la adresa lor? Pana la acesta data Basescu nu are dosar in arhivele securitatii. sau mai exact nu are un nume de cod. daca Basescu a turnat pe careva si tu ai doasarul acela te rog sa-l faci public. e usor sa arunci cu noroi asa in oricine pt ca nu-i asa? nu ti-ai dat teama.

Ce votam duminica? Ce partid sau personalitati politice v-au convins ca merita votul la urmatoarele alegeri parlamentare ? Ce punem in locul lui Basescu? Vad ca sunt unii inspaimantati dupa arestare lui Nastase si incearca sa "f u t a" justitia. Noi cu ce contracaram aceste marsavii?

De ce acest popor nu poate sa degreveze bugetul statului de familii de fosti si actuali securisti platiti regeste din bugetul statului, generali/maior/etc si odreslele lor traind din pensii speciale - fi-mi-ar scarba-, parlamentari analfabeti primind pensii de parlamentar,.

La acesta ora cunosc oameni mai tineri dacat mine si mult mai slabi pregatiti cu functii ( sinecura parca se numeste) in securitate care nu au alta calitatea profesioanala dacat aceea ca parintii lor fac parte din sistem. De ex sunt copii de primari, copii de ingineri agricoli actualmente sefi pe la fostele CAP-uri, copii de fosti turnatori, copii de fosti securisti pensionati pe caz de boala, copii de fosti securisti angajati pe bani frumosi pe la MAE si lista parca nu se mai termina.

Recunosc ca nu am reusit sa obtin o slujba care sa-mi asigure "tacerea". Daca ei voR "f u t e" justitia atunci voi deveni cel mai periculos element impotriva actualului sistem. Prefer sa mor lichidat decat sa consimt la distrugerea acestei tari cu buna stiinta de protejatii d-lui Ion Iliescu.

De ce dracu aceasta tara nu reuseste decat sa se uite in gura unui Ponta? De ceeeeeeeeeee?

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 22 iulie 2012 - 11:50

• 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#2879 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 12:00

As vrea si citatul in care Liiceanu deplange matematica Robertei Anastase, Presedinte al Camerei Deputatilor a Republicii Romania. a??? aud ???

Daca vreti material despre neamul asta al nostru pacatos sau nu, mergeti direct la Cioran, scrierile de inceput.

Parerea mea este sa nu va pierdeti in vaicarelile lui Liiceanu, care trancane superior de la balcon dar nu a facut, nu face si nu va face niciodata nimic concret pentru tara asta. pricum scoala produce numai tampiti, parca asa zicea prietenul lui...

da da Cioran. Cioran. cititi-l pe Cioran si rezolvati problema.

Lucian Blaga, Ion Creanga, Vasile Alecsandri, Mihai Eminescu, Nicolae Iorga, Paul Zarifopol, Geoge Calinescu sunt neinteresati? am enumarat cativa la intamplare.

m-am starnit.. Constantin Noica, Ioan Petru Culianu, Andrei Plesu sa nu incercati.

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 23 iulie 2012 - 12:07

• 0

#2880 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 12:13

Vali, ne ajunge Tutea pentru ce discutam aici. Ce te infierbati atata?

Legat de dosarul presedintelui, intrebarea care ar trebui sa ti-o pui in mod serios este de ce nu are!
Exista o explicatie ! :)) Care???

Exercitiu de logica matematica:
Real, cineva, deunazi trimisese scrisoare la securitate, pardon SRI, sa-i spuna daca telefonul lui este ascultat sau nu. Raspunsul, naucitor, a fost sa nu ii se poate spune daca telefonul omului este ascultat sau nu. Din motive de securitate nationala. Cine este in stare, sa inteleaga.
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#2881 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 12:17

Vali, ne ajunge Tutea pentru ce discutam aici. Ce te infierbati atata?

Legat de dosarul presedintelui, intrebarea care ar trebui sa ti-o pui in mod serios este de ce nu are!
Exista o explicatie ! :)) Care???

.....

la ce spume face psd-ul la ora actuala aparea si mama dosarului. altfel suferim de scenarita. si nu ne dam seama.

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 23 iulie 2012 - 12:18

• 0

#2882 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 12:19

hai mai Vali, tu crezi ca psd-ul este mai tare ???? :)))
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#2883 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 12:27

hai mai Vali, tu crezi ca psd-ul este mai tare ???? :)))

nu cred nimic. cred ca nu stim sa reactionam. imi pare rau ca duminica nu ma duc la vot. regret enorm.
  • 0

#2884 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 23 iulie 2012 - 12:30

De ce nu te duci la vot ?
  • 0

#2885 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 12:34

multumesc pentru intrebare. am numai prieteni printre garajisti.

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 23 iulie 2012 - 12:34

• 0

#2886 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 12:38

Era o simpla intrebare strict legat de ce ai spus mai sus...
  • 0

#2887 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 12:53

Vali, neducandu-te la vot in realitate votezi pentru nu. (ma repet, suntem singura tara din UE, cu vot cu conditia de 50+1). De ce nu mai bine, te duci si il sustii direct prin votul tau. Nu vei mai avea indoieli, dupa.
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#2888 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 01:08

Vali, neducandu-te la vot in realitate votezi pentru nu. (ma repet, suntem singura tara din UE, cu vot cu conditia de 50+1). De ce nu mai bine, te duci si il sustii direct prin votul tau. Nu vei mai avea indoieli, dupa.

duminica ma duc asa hai-hui prin Teleorman si Giurgiu pe la diferite sectii de votare sa vad cum mai sta treaba.
  • 0

#2889 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 05:17

Vali draga, iti mai spun odata si gata : cea mai mare greseala a lui basecu e ca i-a adus pe psd-isti la putetre, din nou.

Hai sa va spun si ce am povestit cu un bun amic de-al meu, care canta intr-o formatie de pe un vaz de croaziera de pe Dunare. Asta se intampla in 2004. In ziua alegerilor, vasul era in portul Budapesta, iar oamenii se pregateau de vot.
-Mergem sa punem stampila pe marinar, zice amicul meu.
-Daca faceti asta, nu va mai urcati pe vas, raspunde capitanul vasului.
-De ce, intreaba mirat amicul. Doar nu vrei sa votezi ca nascase ?
-Ba da. Am fost 'contemporan' cu basescu, facand aceeasi facultate. Un gunoi mai mare decat el rar mai vezi, eventual fratele lui. Si asta incepe cu tatal lor, care a fost Ci-stul unitatii unde era incadrat. Estimez ca e cel putin colonel (de securitate). Nu oricine prindea vase care mergeau in strainatate, cat despre Biruinta sau Anvers, dosarul beton nu era indeajuns. treabuia sa fii de-a dreptul securist.

N-am insistat pe treaba asta fiindca evident, nu pot dovedi.
Dar eu l-am simtit pe basecu demult. Asa ca la mine placa cu posta, sarea si piperul nu tine.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#2890 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 23 iulie 2012 - 06:44

bai vali esti retard

basescu, ca sa fie capitan de nava, trebuia sa dea note informative despre intreg echipajul ... nu-mi pasa, asa erau vremurile, e moral sau nu, tu sa judeci, mie personal nu-mi pasa, si asta pentru ca trebuia sa o faca ca sa traiasca atuncea, sunt de acord ca voiculescu este altceva, ala si-a turnat neamurile ...

dar basescu ca sa fie sef de misiune la anvers era cadru DIE sau DIA > nu am nevoie de nici un dosar ca sa stiu asta, nici de nume conspirativ, care de altfel a fost publicat prin presa de organizatia lui ciuvica, inclusiv cu numarul de dosar, dosarul m-ar ajuta doar sa stiu daca si el ca si voiculescu si-a turnat neamurile, prietenii, etc, ceea ce eu personal cred ca a facut avand in vedere aceasta moda a lui de a calca pe cadavre.

intotdeauna am "apreciat" retarzi ca tine care ii pupa pe niste cacanari si ii scuipa pe gemenii lor, incapabili sa-si dea seama ca pupa si scuipa aceeasi apa si pamant.

oricum imi place cum te agiti ca un peste pe uscat pe masura ce se apropie momentul demiterii si realizezi ca nici macar neprezentarea nu-ti mai salveaza banditul securisto-comunist de presedinte

nu se duce pentru ca spera in nevalidare pe motiv de cvorum .... fara sa-i pese de implicatiile, pentru noi toti, a unui astfel de rezultat.

Aceasta postare a fost editata de mecea: 23 iulie 2012 - 06:40

• 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#2891 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 09:09

Oaspete e posibil sa-l inregimentezi pe ciracul Mecea. In rest aluziile legate de membrii familiei Basescu ca era odata ca-n povesti.. le pun pe seama racai, invidiei si eventual a placerii de a arunca cu noroi in institutia prezidentiala.

Cat de mult ne lipseste un Radu Filip (fost membru CNA). Sunt cativa pe aici care ar fi devenit contribuabili seriosi la bugetul statului.

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 23 iulie 2012 - 09:15

• 0

#2892 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 09:18

mai Vali,nu vreau sa te incurc si mai mult dar Ralu Filip, caci Ralu il chema, cat a fost ziarist a fost platit de trustul fratilor Paunescu, cei ce detin inca B1. Acuma, ce mi-e Voiculescu, ce mi-e Paunescu, (astia au furat de la popor Lido si Intercontinetal.) Ce te faci acum???

Altfel un tip absolut ok.

Aceasta postare a fost editata de alias: 23 iulie 2012 - 09:25

• 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#2893 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 09:31

Imagine amplasata

Sunt curios cat de corecte sunt cifrele
  • 0

#2894 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 23 iulie 2012 - 09:48

Pejte presedintele nu are atributii de economie ... Dar pune graficul cu autostrazile facute de basescu ca ministru al transporturilor ... Vai a zis ca nu avem nevoie

@ alias

Maestre sa-ti explic paunesti e buni ca e cu basecu iar voiculescu e naspa ca e anti basecu, ca ei seamana ca doua lacrimi si sunt practic o apa si un pamant e irelevant pentru postacul din subsolul modroganului, ca in definitiv de masini nu scrie nimica

@pejte o comparatie corecta ar fi guvern nastase vs guvern tariceanu vs guvern boc ... Dar mi se pare cam aiurwa din cauza numarului urias de factori care conteaza
  • 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#2895 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 23 iulie 2012 - 09:50

Sunt irelevante. :)

Ce rol are presedintele in politicile economice ale tarii?
  • 0

#2896 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 09:53

ard de nerabdare sa citesc prima carte interesanta care sa contina expresii ca "absolut ok", "au furat de la popor", "a fost platit de...", "fa o laba trista", "citiotorule esti retard".

pentru arhivistii presei libere le propun spre studiu alte doua personalitati ai vietii publice. Alex Stefanescu si Radu Paraschivescu. sa aflam cine-i plateste. e foarte interesant.

va doresc spor la lectura. pe curand garajistilor.
  • 0

#2897 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 09:57

Ce rol are presedintele in politicile economice ale tarii?

Exact ! Sa mai zica cineva ca-i merge rau din cauza lui Basescu. Trololololololololoo

• 0

#2898 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 10:31

Oaspete e posibil sa-l inregimentezi pe ciracul Mecea. In rest aluziile legate de membrii familiei Basescu ca era odata ca-n povesti.. le pun pe seama racai, invidiei si eventual a placerii de a arunca cu noroi in institutia prezidentiala.

Tu poti sa le pui pe seama cui vrei.
Succes. uri

Dupa 2009, basecu a avut un rol chiar mare.
  • 0

#2899 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:

Scris 23 iulie 2012 - 11:09

@vali schimbam topicul in "d'ale lumii nostre literare" si discutam daca vrei.
In primul rand intre cei doi nu exista nici o legatura, decat ca scriu ambii in limba romana.

Unul este mare critic(deh), si scriitor de istorii (din 2 in 2). Altul este publicist, chiar cu umor, si se mai pricepe si la fotbal.
Generatii diferite, mentalitati diferite, mustati diferite.

Despre Stefanescu,mergi si intreaba-i pe Nicolae Manolescu sau pe Agopian, vezi ce, si daca-ti vor raspunde :)))
Zici personalitati; eu cred ca Stefanescu se vrea dar nu este pe cand Paraschivescu nu se vrea. :))

Ce legatura are asta cu dorinta presedintelui (legitima de altfel) de a se prezenta lumea la vot ? :))

Aceasta postare a fost editata de alias: 23 iulie 2012 - 11:11

• 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#2900 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 23 iulie 2012 - 11:54

Presedintii care au avut un rol in politica economica sunt cei care au avut premieri de hartie. Base a fost in situatia asta cu Boc. In rest nu stiu, eram cam mic in perioada aia.
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi