eu sunt mai prost de felul meu si ma bucur ca Romania beneficiaza de grija dubiosa a europenilor.
Si prostia ta nu te-a deranjat deloc cand europa nu a vazut cum numara roberta la camera ? Sau cum se da NUP de la parchet ca doar e de vina administrativul si aprovizionarea ca nu au dotat panarama cu un abac sa o ajute sa numere ...
in privinta intereselor deranjate incep sa cred ca nu-mi mai merit statutul de membru al acestui site. sufer de cecitate. ce falsi sunt europenii astia .. esenta mesajului preopinentului meu seamana cu celebra sintagma " neamestecu in treburile interne". ati uitat de "agenturilii straine?". cand a(i) dat ultima acatiste pentru ceausescu?
adevarul e ca nu sunt falsi deloc, brusc s-au trezit sa vada incalcarile constitutiei, dar pana acuma nu-si aveau ochelarii ? sau nu erau ochelarii buni ? sau poate se incalca in directia care le convenea .... arata mie unde in constitutie scrie ca presedintele are dreptul sa respinga numirea unui ministru
referitor la schema anterioara cu cifrele - ca asa si pe dincolo - expuse magistral incepe mirobolant si se termina abracadabrant. tare ma tem ca m-am luat la tranta cu un dottore in sociologie. uneori imi place sa ma dau viteaz la apa mica.
la fel ca unu chior si chel, arogant si doritor(provocator) de vrajba, ca doar bine a zis cine a zis dezbina si condu
ce usor ramane basescu fara legitimitate .. alo alo aloooo. netul asta ne-a dezbracat pe toti in curacao gol golut. exista cumva "permis de conducere" pentru a posta pe oricare site? . cum dracu reusim sa ne credem mai destepti decat suntem in realitate ?!!!
alo alo aloooo > asta e pentru tine ? lipsa de argumente te face sa debitezi doar doar nu remarca nimeni ca derapezi ?
scuze pentru faptul de a nu gasi absolut nimic interesant in lecturarea mesajului anterior ci din contra am facut chiar atac de panica identificand usor cliesee ordinare( sau le?). zicea poetul nostru .. "e usor a scrie ... cand nimic nu ai a spune".
ia o punga, de hartie, si sufla in ea, trece atacu, care de altfel a fost cauzat de lipsa totala de substanta si substrat a aberatiilor pe care le-ai postat ...
D'ale lumii noastre politice
Scris 18 iulie 2012 - 06:53
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 18 iulie 2012 - 02:48
era sa uit. va anunt in Constanta si Mamaia prostitutia e fost legalizata. masaje de relaxare / erotic = sosire fata la hotel in maxim 15 minute pentru 2 ore de papacioaca si "normal" pentru doar 200 lei!!!.
Rusine Politiei Romane din orasul Constanta, Rusine primarului Mazare . Rusine Rusine.Rusine
Rusineeeeeee
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 18 iulie 2012 - 02:54
Scris 18 iulie 2012 - 03:01
Eu vara nu dorm.eu nu votez. simt ca e singura solutie pentru contracararea valului de bugetari "juliti".
RUSINE< DINU PATRICIU!!
Scris 18 iulie 2012 - 03:27
Rusine Politiei Romane din orasul Constanta!!!
Scris 18 iulie 2012 - 03:59
Vara nu dormEu vara nu dorm.
...
-suspendare cu cantec-
Eu vara nu dorm
Hey, pentru ca dau de belele
Şi cum am ramas fara whiskey
Turcescule, dă-mi o bere!
Beau în cinste poporului,
Că ma intorc din nou la el
Şi el bea în cinstea mea
Fiindcă o ardem la fel.
Mi-am pus in cap toata tara
Mut reşedinţa la Neptun,
în sfârşit a venit vara
Dimineaţă mahmureală
Dă-i cu sana, asculta marea
Nici nu stii cum trece vremea
Cand te paste suspendarea.
Suspendacii mei
Moldova, Ardeal sau Bucureşti
Cu bani puţini sau mulţi
Cu toţii o ard în Costineşti
Paharul sus acu’
Că mie-mi place să torn
Aha, nu de altceva
Dar eu vara nu…
Eu vara nu dorm
Vara nu dorm
Ma-ntorc la popor,
Ma-ntorc la popor
Zorii zilei mă prind
Sticle de Chivas golind,
Pentru că vara nu dorm
Eu vara nu dorm
Vara nu dorm
In pahar imi torn
In pahar imi torn
Zorii zilei mă prind
La suspendare gandind
Pentru că vara nu dorm
Eu vara nu dorm
Hey, şi nu am nicio vină
Că vara ochii mei
Sunt sensibili la blondină
Sensibil ca văd pe Nuti’,
Pun pariu că se combină
Daca e in toane bune, bag botu’ la savarină.
Si ma-ndrept catre mare,
In cap am referendumul,
Nu mai e nicio scapare;
Visez numai urne goale
Si pe mine la racoare
Am nevoie de tigari,
Voturi si admiratoare.
Va jur c-as renunta la tot,
La Cotroceni insa nu pot…
Si spune-mi cum ai vrea să tac
Când am în spate o tară întreagă
Care ma vrea demult plecat.
Eu vara nu dorm
Nu am somn
Zorii zilei mă prind
Posturi de stiri urmarind
Pentru că vara nu dorm
Eu vara nu… dorm
Nu am somn
Nu, nu am somn
Zorii zilei mă prind
Doctorate citind
Pentru că vara nu dorm
Eu vara nu dorm
Nu, nu, nu
Vara nu dorm
Nu am somn
Nu, nu, nu
Nu am somn
Zorii zilei mă prind
Plagiate gasind
Pentru că vara nu dorm
Eu vara nu dorm
Nu, nu, nu
Vara nu dorm
Nu am somn
Nu, nu, nu
Nu am somn
Zorii zilei mă prind
Pentru că vara nu dorm
Eu vara nu dorm
Eu, nu, nu…
Vara nu dorm
Nu am somn
Nu, nu, nu
Nu am somn
Zorii zilei mă prind
Pe Ponta sapand
Pentru că vara nu dorm
Eu vara nu dorm
Eu nu, nu…
Vara nu dorm
Nu am somn
Nu, nu, nu
Nu am somn
Zorii zilei mă prind
Pe Antonescu-njurand
Pentru că vara nu dorm.
...
RUSINE< DINU PATRICIU!!
Scris 18 iulie 2012 - 05:26
Scris 18 iulie 2012 - 05:40
eu nu votez. simt ca e singura solutie pentru contracararea valului de bugetari "juliti".
foarte bine, stai acasa, fa o laba trista ca sa fii fericit ca ramai cu un presedinte nedemis pentru ca nu a fost cvorum, nu te gandi la consecintele si implicatiile unui astfel de rezultat, si pentru tine, alegatorul nici macar turmentat ...
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 18 iulie 2012 - 05:54
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 18 iulie 2012 - 06:00
Scris 18 iulie 2012 - 06:06
Daca esti impotriva demiterii, mergi si voteaza NU. E simplu.
Nu-i mult mai simplu sa stai acasa ?
Sau solutia ta e urmarea logicii nemteasti ??
Scris 18 iulie 2012 - 06:13
Nici nu stii cum sa mai procedezi...
Incepem sa avem o idee despre cifre.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 18 iulie 2012 - 06:26
Prefer varianta cu subtitrare.Nu-i mult mai simplu sa stai acasa ?
Sau solutia ta e urmarea logicii nemteasti ??
Scris 18 iulie 2012 - 06:35
Unii se gandesc la consecintele si implicatiile unui presedinte demis... Fiecare are dreptul la parerea proprie. Haideti sa ne respectam!
Eu ma gandesc la implicatiile unui presedinte demis cnf rezultatului dar ramas in functie pe motiv de nevalidare a referendumului din lipsa de cvorum .... Asta mi se pare cel mai nasol.
In rest fiecare sa voteze cum considera.
Scris 18 iulie 2012 - 07:14
acesta este o idee filozofica.
finalul mesajului anterior nu ma include. ma simt ostracizat. Repet pentru cei care nu intelg ca am dreptul la propria parere ( corecta sau mai putin corecta) le doresc o copilarie cat mai indelungata.
Scris 18 iulie 2012 - 07:17
Prefer varianta cu subtitrare.
Ce subtitrare mah, ca nu pricepi nici cu desene !
Scris 18 iulie 2012 - 07:18
Scris 18 iulie 2012 - 07:25
Baga un desen, sa vedem.Ce subtitrare mah, ca nu pricepi nici cu desene !
Scris 18 iulie 2012 - 07:26
Opţiunea mea este să le cer românilor să vină la vot. Nu vreau să mă întorc la masa verde şi nici nu vreau să mă întorc cu 5% pentru şi 95% contra. Cei care mizează pe invalidarea alegerilor din cauza prezenţei cred că se înşeală. Poziţia mea este să-mi fac datoria faţă de români este să-i chem să se exprime şi să le explic importanţa votului pentru români.
Deci ma duc la vot.
Scris 18 iulie 2012 - 07:28
Daca esti impotriva demiterii, mergi si voteaza NU. E simplu.
daca tu ma indemni sa votez NU atunci afla draga oaspete ca si eu iti dortesc tot binele din lume. cei care ma invita sa fac asa sau altcumva le doresc acelasi lucru.
nu ma intereseaza daca Relu, Alias sau oricine altcineva voteaza sau nu. postarile mele au venit din nevoia de a comunica cu cei pe care i-am ignorat cu buna stiinta in ultima perioada. Vina imi apartine in totalitate.
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 18 iulie 2012 - 07:29
Scris 18 iulie 2012 - 07:49
Nu sunt sigur insa ca privim in aceeasi directie.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 18 iulie 2012 - 07:50
Scris 18 iulie 2012 - 10:31
Scris 18 iulie 2012 - 10:31
Deci ma duc la vot.
si eu
Scris 18 iulie 2012 - 11:03
pana una alta ati vazut la ce companie de telefonie s-a abonat presedintele demis pentru buna desfasurare a campaniei electorale???? Intamplator si pentru ca avea tarifele cele mai mici a ales STS !!! )
@forester, acum ai motive de ingrijorare, dar altele
Aceasta postare a fost editata de alias: 18 iulie 2012 - 11:13
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 18 iulie 2012 - 11:17
Inainte nu era voie sa votezi, acum exista umanoizi care ii blameaza pe altii ca nu voteaza....si au tupeul sa zica ca daca nu votezi, n-ai voie sa comentezi !!!
La fel cum sunt umanoizi care spun ca ar fi fost mai bine cu alalalt, dar n-au fost la vot. N-ai cu cine ba, n-ai cu cine...
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi