D'ale lumii noastre politice
Scris 25 iulie 2012 - 06:52
Si una din putul gandirii: Presedintele interimar are voie sa participe la mitinguri pro demitere? Cum ramane cu incalcarea Constitutiei?
Life must be taken one disaster at a time
Scris 25 iulie 2012 - 07:07
Important e cine organizeaza acele mitinguri.
Il demitem si pe asta, avem timp 3 luni.
http://www.hotnews.r...bili-target.htm
UPDATE 17.30: Deputatul liberal Eugen Nicolaescu a sustinut intr-o conferinta de presa ca pretinsele stenograme sunt rezultatul unei "operatiuni ilegale de supraveghere si interceptare" si ca, "desi anumite teme de discutie si pasaje din acestea pot fi recunoscute ca fiind autentice, in transcrieri apar multe modificari, multe intoxicari, multe neadevaruri". Declaratiile lui Nicolaescu:
- USL constata, inca o data ca sub Traian Basescu Romania a devenit un stat politienesc, in care interceptarile ilegale si diversiunile sunt folosite in campania electorala. Cea mai recenta diversiune menita sa acopere marile furturi ale regimului Basescu este asa-zisul scandal al stenogramelor. O spun pentru toata lumea: nu exista stenograme.
- De asemenea, anumite teme de discutie si pasaje din pretinsele stenograme noi putem sa le recunoastem ca fiind autentice, dar in transcrierile dupa interceptarile care au avut loc apar multe modificari, multe intoxicari, multe neadevaruri - toate menite sa gireze temele de propaganda lansate de Traian Basescu.
- Suspiciunea noastra este ca avem de-a face cu o operatiune ilegala de supraveghere si interceptare. Transcrierea acestor operatiuni ilegale include, asa cum spuneam, multe neadevaruri si reprezinta o diversiune clara de la tema referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu.
- PDL a intrat in politica folosind stenograme si acuzatii de frauda si va iesi din scena politica in aceeasi maniera, tot cu scandaluri de stenograme si frauda.
- Cu alte cuvinte, noi spunem ca aceasta tema a stenogramelor este un subiect pe care l-a lansat Traian Basescu pentru a acoperi actiunea antidemocratica de boicotare a referendumului.
As fi curios sa vad o stenograma de la sediul basescului. Sunt convins ca nu exista diferente.
Scris 25 iulie 2012 - 07:13
Scris 25 iulie 2012 - 07:15
Scris 25 iulie 2012 - 07:53
Cum poti cuantifica daca a fost sau nu un bun mediator?
Scris 25 iulie 2012 - 08:18
Scris 26 iulie 2012 - 06:20
UPDATE Traian Basescu: Am un singur obiectiv, mobilizarea romanilor la vot. Sunt convins ca romanii vor continua sa ma injure, dar ma vor vota
Scris 26 iulie 2012 - 07:30
Scris 26 iulie 2012 - 09:50
Scris 26 iulie 2012 - 12:01
Scris 26 iulie 2012 - 12:33
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 26 iulie 2012 - 12:40
Scris 26 iulie 2012 - 01:02
Se zvoneste in targ cum ca si ponta a frecventat ceva din zona scandalului cu prostituate din ultima vreme.
Este bine daca a avut timp...
Eu am citit ( pe niste surse de web) ca si Jefrey Franks de la FMI ar fi tras niste ciocane prin bordelul VIP...Eu unul l-am inteles, e mormon si se trateaza...
Cica si Ilie Nastase ar fi servit pe-acolo...
Mai interesant mi se pare ca Antonescu a dat-o intoarsa zicerea cu renuntatul la politica daca Basescu nu e demis la referendum.
Era clar ca nu era o promisiune care sa fie tinuta, dar sa renunti la ea inainte de deznodamant mi s-a parut lipsit de tact...
Parca i-ar fi frica si ar avea un "deja vu"...
Oricum ar fi...trebuie sa mergem la referendum...altfel mocirla in care ne aflam va persista...
Scris 26 iulie 2012 - 03:06
Scris 26 iulie 2012 - 03:07
se dublu compromite.
era unica sansa de a iesi cat de cat demn din viata politica.
a dus intr-adevar sus pnl-ul.
nu stiu daca pretul platit a meritat.
http://www.adevarul...._743925756.html
O tempora! O mores!
Si cum adica ar desfiinta usl Curtea Constitutionala ??
Scris 26 iulie 2012 - 03:15
Intrebarea corecta este "Cum sa-ti pui semnatura pe un astfel de document?"
a dus intr-adevar sus pnl-ul.
nu stiu daca pretul platit a meritat.
Unde sus? In umbra PSD-ului? Vai de mama lui de PNL ca s-a ales praful de el.
Scris 26 iulie 2012 - 03:35
Scris 26 iulie 2012 - 03:49
Scris 26 iulie 2012 - 04:19
http://www.adevarul...._743925805.html
ce-i drept, ponta nu mai are credibilitate. ar trebui sa iasa ceilalti sa spune ce si cum. dupa cum bine zicea nenea asta
http://www.hotnews.r...din-romania.htm
Andrei Chiliman ii trimite o scrisoare deschisa presedintelui interimar PNL, Daniel Chitoiu: V-ati pus semnatura pe acest document care prevede desfiintarea unor institutii esentiale pentru democratia din Romania?
Scris 26 iulie 2012 - 06:11
Scris 26 iulie 2012 - 06:14
- Am câştigat destul de mult şi înainte de comunism, iar după comunism am avut şansa unor tranzacţii.
Scris 26 iulie 2012 - 06:26
Si un punct de vedere interesant: http://catalinfrancu...referendum.html
Scris 26 iulie 2012 - 06:35
Un fragment din interviul in care Vlad Mixich l-a avut invitat pe Andrei Plesu. In curand, il veti putea citi integral pe HotNews.ro: "Ce ma deranjeaza la ora actuala pe scena noastra politica, si nu fac diferenta de partid, este o impostura generalizata. Eu as defila prin tot Parlamentul Romaniei, printre toti guvernantii Romaniei, cu intrebarea “Ce stii sa faci?”. Si as incepe in primul rand cu domnul Crin Antonescu: “Batrane, ce stii sa faci?” Arata-mi si mie o dexteritate. Stii sa faci un scaun? Stii sa scrii un text de istoric, cum zici ca esti? Arata-mi ceva. Arata-mi ca poti si altceva in afara de clampaneala. Uitati-va la CV-ul lui Mitterrand, al lui de Gaulle, al lui Helmut Kohl. Sunt oameni care au crescut intr-o anumita calificare umana si profesionala. Nu se poate sa te trezesti peste noapte conducand un stat si spunand “Ich bin ein Berliner”."
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 26 iulie 2012 - 06:36
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi