D'ale lumii noastre politice
Scris 26 iulie 2012 - 06:41
Intamplator (sau nu), am si aceasta informatie dar nu o pot difuza pe post
Life must be taken one disaster at a time
Scris 26 iulie 2012 - 06:45
Poi aici se posteaza doar lucruri legate de referendum ??Ce legatura are asta cu referendumul? Intra in categoaria incalcarilor grave ale Constitutiei?
Mi s-a parut extraordinara treaba aia cu tranzactiile.
Nici nu mai intreb de unde facea banii inainte.
Scris 26 iulie 2012 - 06:51
..... Dar sa faci un rau mai mare ca sa elimini un rau mai mic .. cat de prost sa fii ?
Tre' sa fii ROMAN !
Scris 26 iulie 2012 - 07:21
Scris 26 iulie 2012 - 07:25
Scris 26 iulie 2012 - 07:38
de fapt problema Romaniei nu este Basescu. problema Romaniei o reprezinta "prostanacu multiplicat " marca inregistrata de octogenaru Nelu.
de la arestarea lui nastase usl-ul a dat in damblageala. e timpul ca la Bistrita sa apara un nou tip de politician.
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 26 iulie 2012 - 07:39
Scris 26 iulie 2012 - 07:46
Scris 26 iulie 2012 - 07:51
la trofeul calitatii s-au colectat banuti de la cei cu buzunarele umplute.
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 26 iulie 2012 - 07:53
Scris 26 iulie 2012 - 08:53
Presedintele? Parlamentul? CCR? Justitia? Romanii? Mentalitatile?
Si apropo de sintagma de presedinte jucator, Eu cred ca daca Basescu nu ar fi fost "jucator" am fi avut un al doilea Emil Constantinescu. Va mirati ca au aparut atatea conflicte cand de fapt pe vremea lui Nastase, cand lucrurile erau linistite, ambele puteri (presedinte pe de-o parte, guvern si parlament pe de alta) lucrau la acelasi scop: sa fure cat mai mult. Cam ca asa.
Scris 26 iulie 2012 - 09:26
imi doresc ca cei care put de prostie sa aiba macar bunul simt sa nu se prezinte la vot.
Din cat te-ai batut cu pumnul in piept pe aicea am inteles ca nu te duci, asa ca felicitari pentru bun simt.
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 26 iulie 2012 - 09:38
Dar asta la nivelul lor e scuzabil, sunt inca tineri, mai au timp sa se manifeste. Dar pe mine ma scoate din minti impostura la nivelele mari. Mie nu mi se pare normal ca un barbat de stat la 52 de ani, cum este domnul Crin Antonescu, sa nu poata pune pe masa nicio isprava. El nu poate pune pe masa o isprava profesionala. Nu stim ce stie el sa faca. Nu poate pune pe masa o isprava morala speciala. Nu poate pune pe masa o isprava politica pentru ca nu e decat un pion intr-un concert complicat. Nu se poate sa ajungi in pozitii decisive fara sa stii sa faci nimic.
Eu as defila prin tot Parlamentul Romaniei, printre toti guvernantii Romaniei, cu intrebarea “Ce stii sa faci?”. Si as incepe in primul rand cu domnul Crin Antonescu: “Batrane, ce stii sa faci?” Arata-mi si mie o dexteritate. Stii sa faci un scaun? Stii sa scrii un text de istoric, cum zici ca esti? Arata-mi ceva. Arata-mi ca poti si altceva in afara de clampaneala. Uitati-va la CV-ul lui Mitterrand, al lui de Gaulle, al lui Helmut Kohl. Sunt oameni care au crescut intr-o anumita calificare umana si profesionala. Nu se poate sa te trezesti peste noapte conducand un stat si spunand “Ich bin ein Berliner”.
Andrei Plesu
Eu tot nu inteleg de ce pentru presedintele interimar este ok sa participe la meeting-uri electorale si sa faca campanie.
Scris 26 iulie 2012 - 09:49
Scris 26 iulie 2012 - 10:31
e simplu, se crede presedinte jucator, dupa modelul "mihaela gragostea mea" ...Eu tot nu inteleg de ce pentru presedintele interimar este ok sa participe la meeting-uri electorale si sa faca campanie.
e foarte trist ce se intampla, parerea mea
si plesu e in esenta lui tot un tonomat care canta intr-o directie, mai exact in directia din care ii pica si lui ... MRU a fost, si probabil ca este si va ramane un fel de copil de suflet al lui plesu.Sunt de acord in mare cu ce spune Plesu. Dar nu inteleg de ce se opreste doar la crin.
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 26 iulie 2012 - 10:43
Sunt de acord in mare cu ce spune Plesu. Dar nu inteleg de ce se opreste doar la crin.
Are si el un fix probabil. Cum au altii doar cu basescu, cum a incalcat el constitutia, cum a hahait anticonstitutional catre un rege, cum a prins el niste tranzactii neconstitutionale dupa revolutie si cum tot neconstitutional nu si-a facut treaba de mediator. Ai pus niste exemple mai sus din care eu n-am inteles prea multe (probabil am rotitele cam neunse) cat e de masurabila treaba cu mediatul. Am mai intrebat si acu vreo saptamana acelasi lucru.
La fel cum ma intreb cat de bine mediaza 100% constitutional actualul presedinte situatia politica si mai stiu eu ce. Tot intreaba si Grinch dar nu-l aude nimeni...
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 26 iulie 2012 - 11:18
Poi am raspuns odata.Da, e o treaba discutabila.
Important e cine organizeaza acele mitinguri.
Il demitem si pe asta, avem timp 3 luni.s fi curios sa vad o stenograma de la sediul basescului. Sunt convins ca nu exista diferente.
La ora actuala, exista foarte putini politicieni care merita votati, sprijiniti.
De aceea nu-mi voi refuza placerea de a-i trimite acasa cand voi putea.
Ideea ca exista mai bine e gresita, dupa mine.
Atata timp cat nu am votat psd, nu vad de ce as fi acuzat.
Dar un lucru trebuie sa remarc : de la psd n-am avut niciodata asteptari.
Scris 27 iulie 2012 - 01:19
Boicotam puciul USL pe 29 07.2012
Boicotam pe 29 Puciul Bolsevic din urmatoarele motive:
-Basescu, este singurul Barbat politician adevarat de la Revolutie si pana azi
- Basescu, este "fiara" politica care poate tine piept cu Ciuma bolsevica U SL
-Basescu, este singurul politiican care a avut curaj sa se puna in slujba Justitiei pt a fi verificat in cazul Flota (Flota era trecuta la FPS, ei au vandut-o. Nu există nicio semnătură a ministrului Transporturilor, Traian Băsescu, care să aprobe vânzarea unei singure nave)
-Basescu, a fost si este cel mai deschis si bun comunicator cu poporul la modul cel mai direct si sincer.
Basescu, este transant, dur, necrutator, bun negociator, de neinduplecat si de asta ajunsesem cu o imagine buna in Europa si America (astazi avem doi pantalonari care nu sunt bagati in seama de nimeni: Paiata Crin si Plagiatorul dovedit, Ponta)
-Basescu, trebuie ajutat de noi poporul pe 29 si sa NU iesim la legalizarea Puciului Bolsevic pus la cale din Umbra de catre Felix-Turnatorul, Ponta si clica PSD in complicitate cu tradatorii deveniti carpa USL-ului!
-Basescu, a fost singurul carea reusit sa puna Justitia in drepturi si sa redevina Libera! Acum, ciuma U SL de disparare, o vor cu orice pret de teama puscariei, pt ca dosarele lor sunt pe final si toti puscariabilii U SL & acolitii, vor ajunge sper in lanturi la ocna
Basescu, este singurul care poate lupta dupa 29 - sa repuna libertatea si drepturile noastre la locul Onoarei
Basescu, este si va fi Presedintele Ales, pe 29 boicotam puciul bolsevic U SL
Romani, sa fim mai uniti ca niciodata si sa NU iesim la vot, sa nu fim partasi la Puciul bosevic! Boicotati la nivel national, avem nevoie de Basescu, el este "FIARA" care o sa sfasie Ciuma rosie U SL! Nu iesiti la vot! Boicotam la nivel nationa! Sa ne ajute Dumnezeu!!
""
sursa: http://www.gandul.in...basescu-9898968
acum, eu il intreb pe Plesu; da' matale, in afara de a fi chibit, ce faci pentru tara asta?
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 27 iulie 2012 - 01:48
http://www.mediafax....de-cgmb-8157880
http://www.ziare.com...inominal-161847
Bine zicea Titulescu ca cine isi uita istoria e condamnat sa o repete.
Scris 27 iulie 2012 - 05:39
Andrei Pleşu nu are soluţie
Când în urmă cu trei luni şi pentru prima oară citeam uluit scrisoarea lui Andrei Pleşu către Nicolae Ceauşescu, un sentiment de prietenie şi admiraţie pentru el s-a năruit fără voia mea. M-am exprimat cu toată grija de care eram capabil, fără să-l acuz, dar constatând din chiar conţinutul scrisorii că el făcuse o „mărturisire” Securităţii în legătură cu activitatea membrilor „grupului de meditaţie transcedentală”. Am primit un telefon furios şi cuvinte dintre cele mai jignitoare de la Andrei Pleşu şi apoi telefonul trântit mai înainte ca eu să pot spune vreun cuvânt. Au urmat câteva deziceri publice de mine în termeni insultători. Am scris atunci un mic text intitulat „Andrei Pleşu – un caracter slab” care circulă pe internet. Acum câteva zile, Andrei Pleşu a încercat să rescrie istoria mea politică uitând cu desăvârşire de a lui. El nu şi-a dat demisia în momentul episodului venirii Regelui Mihai I cu prilejul Sărbătorii Paştelui din 1990 şi dovada clară este că a continuat să fie ministru până la mineriada din septembrie 1991. Ar fi fost potrivit să-şi dea demisia din funcţia de „aplaudac” a lui Băsescu când acesta l-a „executat” politic pe acelaşi suveran anul trecut. El a continuat, demn, să-l susţină pe Băsescu. în momentul mineriadei din 13-15 iunie 1990, Andrei Pleşu era ministru şi ar fi putut foarte simplu, în lumina acuzaţiilor dure pe care mi le aduce acum, să nu-şi dorească şi să nu devină din nou ministru în guvernul liber ales de Parlament după mineriadă. Spre deosebire de el, eu cred în continuare că prezenţa sa în guvernul Roman a fost necesară şi pozitivă. Nu mai e cazul să spun că la acea oră n-aveam habar de scrisoarea sa către Ceauşescu. După câţiva ani, a urmat numirea lui Andrei Pleşu la propunerea mea, în funcţia de ministru de externe, ca reprezentant în guvern a Partidului Democrat, deşi el nu era membru al acestui partid. M-a anunţat ferm că urmează să se înscrie în Partidul Democrat, lucru pe care nu l-a făcut şi pe care nici nu i l-am reproşat.
în fapt, finalul articolului scris de Andrei Pleşu împotriva mea arată clar ce-l doare: prăpastia care se cască între statutul asumat de disident anti-ceauşist şi turnătoria la Securitate documentată în chiar scrisoarea lui către Ceauşescu.
Pe baza culturii mele de profesor universitar şi cu titlul de doctor în ştiinţe a Universităţii din Toulouse n-am cum să nu constat că, matematic vorbind, problema lui Andrei Pleşu n-are soluţie.
Petre Roman
P.S. Din straturile joase ale culturii mele ştiu că „Minima Moralia” este o lucrare scrisă, în plin război şi Holocaust, de marele filozof german Theodor W.Adorno, lucru pe care Andrei Pleşu nu l-a menţionat niciodată în lucrarea sa cu acelaşi titlu.
Cine vrea sa consulte scrisorile
http://alexandrupetr...olae-ceausescu/
Scris 27 iulie 2012 - 08:38
Scris 27 iulie 2012 - 08:43
Scris 27 iulie 2012 - 08:51
Eu am fost mirat prima oara cand am realizat acest lucru, socat a doua oara si resemnat dupa.
Muncitorul stie ca tre sa fac ciocu' mic sa ia alea cateva milioane mizere la sfarsit de luna sa aiba ce lungi pana luna urmatoare.
Si inca ceva: eu zic "muncitorul", dar de fapt ma refer la mai toata ierarhia cu exceptia catorva sefuti la nivel mai inalt.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 27 iulie 2012 - 08:57
indiferent de regimul politic instaurat, educatia se face in timp si societatea se schimba doar prin trecerea generatiilor.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 27 iulie 2012 - 08:58
Scris 27 iulie 2012 - 09:24
De ambele parti. Sau mai bine zis, de toate partile.
http://www.jurnalul....ndum-619223.htm
IGPR a anunţat, miercuri, că poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui verifică în comune din judeţ dacă reprezentanţi ai primăriilor au reţinut cărţi de identitate ale unor persoane care primesc ajutor social pentru ca acestea să nu poată vota la referendum.
De asemenea, poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Buzău fac verificări în comuna Săpoca, unde sunt suspiciuni că mai mulţi localnici ar fi primit bani ca să nu voteze la referendum, dând în schimb, ca garanţie, actele de identitate.
Poliţiştii din Gorj s-au sesizat din oficiu, marţi, şi au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări după ce presa a relatat că unor angajaţi ai unei unităţi minieri li s-ar fi luat cărţile de identitate de către conducere, pentru a nu putea participa la referendum, potrivit IPJ Gorj.
Verificări similare au avut loc judeţul Dolj, unde, potrivit oamenilor legii, nu s-au confirmat informaţiile potrivit cărora angajaţilor unei companii din Craiova le-ar fi fost oprite cărţile de identitate, pentru a nu putea vota la referendumul de duminică.
Scris 27 iulie 2012 - 11:40
Si una din mocirla in care se zbate PNL-ul: http://www.hotnews.r...n-afara-pnl.htm
Scris 27 iulie 2012 - 11:45
Da e drept, sunt vinovati ca nu au reactionat,
Cum spuneam, mai au ragaz pana in ianuarie-februarie. Apre nu mai exista.
http://www.mediafax....erendum-9902939
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi