D'ale lumii noastre politice
Scris 20 decembrie 2009 - 07:01
Ministrii propusi de Emil Boc:
Ministerul Administratiei si Internelor- Vasile Blaga
Ministerul Economiei - Adriean Videanu
Ministerul Transporturilor - Radu Berceanu
Ministerul Dezvoltarii si Turismului -Elena Udrea
Ministerul Muncii- Mihai Seitan
Ministerul Comunicatiilor- Gabriel Sandu
Agricultura- Mihail Dumitru
Ministerul Educatiei -Daniel Funeriu
Ministerul Culturii- Kelemen Hunor
Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor - Borbely Laszlo
Ministerul Sanatatii -Cseke Attila
Ministerul Justitiei- Catalin Predoiu
Ministerul Aparare - Gabriel Oprea
Ministerul de Finante -Sebastian Vladescu
Ministerul Afacerilor Externe -Teodor Baconschi
Vicepremier: Marko Bela
WTF !!???
Scris 20 decembrie 2009 - 07:12
Scris 21 decembrie 2009 - 05:53
tot de pe saitul de casa al pedelistilor, culmea.
Frapanta ramane insa distanta enorma dintre vorbele de campanie si faptele de dupa, prapastia care se casca intre discursul sforaitor al presedintelui Traian Basescu despre mondernizarea statului si figurile prafuite care populeaza azi Guvernul Boc. Socheaza cinismul cu care PDL a sacrificat asteptarile propriului electorat, viteza cu care l-a abandonat pentru a rasplati o clientela politica care formeaza astazi, la 20 de ani de la caderea comunismului, nomenclatura de tip nou. Rotatia cadrelor nu mai are loc in interioul partidului unic, ci intre doua-trei partide luate in stapanire de cativa oameni-cheie, produsele establishment-ului politic de dupa 89.
Scris 21 decembrie 2009 - 06:03
reformarea statului este blocata de Videanu, Berceanu sau Udrea ?
eu zic sa-l racolam si pe Zgonea ca trompetist ... Doamne , da Doamne autonomie totala judetelor Telorman, Olt si Dolj .
Scris 21 decembrie 2009 - 06:18
care e firul calauzitor al presedintelui ?? MODERNIZAREA statului ??
Scris 21 decembrie 2009 - 06:34
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 21 decembrie 2009 - 06:53
No comment!
Scris 21 decembrie 2009 - 07:14
D'ale lumii noastre politice, Initiative legislative demne de ... "pus in rama"
Tactică, comportare (abilă) folosită de cineva pentru atingerea unui scop.
Totalitate de scopuri și obiective urmărite de clasele sau grupurile sociale �n lupta pentru interesele lor, precum și metodele și mijloacele cu ajutorul cărora se ating aceste scopuri și obiective.
nu vad sa scrie undeva ceva legat despre filantropie de exemplu.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 decembrie 2009 - 10:46
Scris 21 decembrie 2009 - 11:21
glumitele sunt modul meu de manifestare fata de ipocrizia partidului d-lor hrebe, goagal si prostanacul .
daca maine vad in fruntea psd-ului pe Cristian Diaconescu, Mihai Rus, Miron Mitrea , Ponta si un Sova ma declar pds-ist convins . cei enumerati bat la fundul gol echipa invincibila a d-lor Videanu , Berceanu si Vasile Blaga .
Scris 22 decembrie 2009 - 12:08
da in propozitie NU mai e vorba de PSD sau PNL. (ma rog, teoretic de PSD te poti lega oricand, da nu e etic).
subiectul zilei e Basescu presedinte si Boc prim ministru. Nu te fa ca nu vezi...
S-apoi, eu trambitez reforma politicului, da vin cu un guvern compromis si proaspat demis ?? Sa fim seriosi.
Scris 22 decembrie 2009 - 09:08
stiu ca ai o parere personala dar dovezi in sensul argumentarii acestei afirmatii exista ?
avem guvern compromis cum de altfel avem si opozitie lamentabila ...
e posibil sa am ochelari de cal dar da-mi o sansa de a ma reabilita . vreau sa ne intalnim la hotel Dracula ( pe la Tihuta ) pt a ingopa securea razboiului . te bagi ?
Scris 22 decembrie 2009 - 10:17
Scris 22 decembrie 2009 - 10:34
May God have mercy on our souls...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 22 decembrie 2009 - 03:52
adica eu folosesc imprumutul de la FNI pentru pensii si salarii ?? e grav, tata.
Ne intalnim la Tihuta, spune ora si locul.
(unchiul meu e serif pe la circulatie, sa-mi spui excat cand treci prin zona, daca nu te cumintesti iti trimit o fotografie a permisului tau)
Scris 22 decembrie 2009 - 04:34
Ce mi-a placut este ca Vladescu a venit cu niste chestii clare, printre care si modifcarea legii "Prima Casa", ca sa incurajeze si constructiile de case, nu numai cumparaturile de apartamente vechi/noi. Daca modifica legea aia si o fac intr-adevar aplicabila, o sa fiu primul aplicant
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 22 decembrie 2009 - 04:41
Scris 22 decembrie 2009 - 06:56
Scris 22 decembrie 2009 - 08:25
Pana acuma u primti aviz favorabil toti ministrii, si se va continua cel mai probabil in aceeasi nota.
Ce mi-a placut este ca Vladescu a venit cu niste chestii clare, printre care si modifcarea legii "Prima Casa", ca sa incurajeze si constructiile de case, nu numai cumparaturile de apartamente vechi/noi. Daca modifica legea aia si o fac intr-adevar aplicabila, o sa fiu primul aplicant
1. desi toti au declarat la tv ca aei au votat impotriva, ceilalti din comisie sunt de vina.
2. aia in urma unor presiuni, ca zaceau case gata facute si nu le lua nimeni. normala ar fi fost o astfel de masura, pt a mai stimula ceva si alte domenii.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 22 decembrie 2009 - 10:09
Somajul pe 2010 a fost estimat la 10%, dar:
– cateva sute de mii de oameni din administratie s-ar putea sa fie dati afara sau li se vor reduce salariile. puter de cumparare scazuta are un efect in lant si in alte domenii.
– avem 40% dintre cei care exercita o activitate lucrativa sunt in agricultura. oameni fara alte perspective, pana si in avantul imobiliar nu prea aveau alternative, decat sa vanda pe nimic. agricultura in sine e in colaps de mult timp. importam grupa mare cam tot ce se poate. va urma cat de curand graul la scara mare.
– multi privati care lucreaza cu statul, ineficient. intr-un final se vor elimina singuri, pt ca statul va intra in incapacitate de plata.
– care lucreaza in tot ce tine de constructii, masini si imobiliare vor trece in somaj sau li se va diminua serios puterea de cumparare, contribuind astfel la propriul declin.
– lohn-ul e pe duca, oricum nu cred ca ne puteam baza toata economia pe asta.
daca tragi linie, intelegi de ce pt 2010 se preconieaza pt prima data ample miscari de strada, mai putin comune in romania, unde oamenii s-au descurcat binisor.
tara a avut potential. inca il are, dar acum e foarte greu sa-l scoti pe piata. potentialul energetic, agricol, turistic IMENS, necesita si investitii initiale MARI, pe care nimeni intreg la cap nu le face pe timp de criza. poate sa fie o sansa pt unii de a vinde tara ieftin. asta da, dar sa investeasca real pt a sustine economia pe termen mediu si lung nu vad cum sa fie posibil.
cam asta este viziunea sumbra, dar bazata pe realitatile din tara asta, despre care nu discuta nimeni de fapt. nu stiu cati sunt constienti ca anul asta plutim sustinuti numai de catre imprumuturi. PLUTIM, nici o sansa sa ne urcam cu ele in vreo barca.
Aceasta postare a fost editata de cata69: 22 decembrie 2009 - 10:09
despre fotografie
Scris 23 decembrie 2009 - 01:17
Scris 23 decembrie 2009 - 02:01
Insa cine sa faca sa ceva, in RO, unde toata lumea vrea sa vina la de-a gata.
Scris 23 decembrie 2009 - 09:24
Scris 23 decembrie 2009 - 04:30
despre fotografie
Scris 23 decembrie 2009 - 05:39
un gand bun si pentru senatorul Dan Voiculescu care a daruit masa de Craciun cu o sacosa ticsita cu de-ale gurii . a fost bine primita de catre cei nevoiasi . dar din dar se face .
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi