Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#1226 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 28 decembrie 2009 - 11:13

Buun, hai sa ne apucam de treaba. Valentin, care e strategia marelui basesc si a micului boc de a ne scoate din criza ??
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1227 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 11:29

Sa zicem ca avem vreo 50 000 - 100 000 de bugetari in plus. ok, ii concediem. Cum ne ajuta pe noi asta sa iesim din criza ??
Ok, scad nitel cheltuielile, ca somaj si eventual plati compensatorii tot trebuie sa platim.
Ok, probabil ca ne atingem tinta de deficit si ne baga aia banii.
Dar daca banii in dam juma la banci si ii luam cu dobanda si mai mare inca odata, iar cealalta jumatate ii dam la pensii, salarii si somaj, nu vad decat o modalitate de a tine capul la suprafata, nicidecum de a iesi efectiv din criza (crestere economica si relansare a productiei).

P.S. A nu se intelege ca eu sustin oamenii in plus dintre bugetari.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1228 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 28 decembrie 2009 - 11:44

Basescu este un presedinte anti-criza ? ai gresit tinta .

Micul Boc foloseste in programul de salvare a economiei ideile anticriza emanate de colalitia urat mirositoare . asa am auzit ...

Nenea Cristi recunosc ca nu sunt un analist economic in privinta performantelor economice ale guvernului Boc. . din cate am aflat suntem stat membru al uniunii europene astfel incat nu cred ca vom mai avea dreptul la salvare economica fara acordul marilor puteri . sunt constient ca suntem o tara mica care este obligata sa plateasca anual BIRUL catre UE sau cine stie ce for monetar .

ne-a fost confiscata revolutia fara sa facem galagie ( mai mult chiar am inventat sloganul lliescu apare, soarele rasare )

eu nu am vazut romani care sa faca greva foamei pentru faptul ca an de an ne indatoram tot mai mult . aceste dezbateri sterile despre cat de competent sau nu este un guvern sunt izvorul viitoarei revolutii in Romania . asa imi place sa ma mint .

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 28 decembrie 2009 - 11:47

• 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#1229 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 28 decembrie 2009 - 11:59

voi inca mai visati la solutii de iesire din criza?
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#1230 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 12:09

Interesant, vali. Pana la urma tu ce ai sustinut atunci cand l-ai votat pe baselu si, implicit, guvernul boc ???
  • 0

#1231 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 28 decembrie 2009 - 12:34

Interesant, vali. Pana la urma tu ce ai sustinut atunci cand l-ai votat pe baselu si, implicit, guvernul boc ???

Esti atit de copil sa crezi ca altul in locul lui poc + alt guvern ( din alternativa de la alegeri ) ar fi rezolvat problemele actuale ale tarii ?
Nu uita ca ce traim noi acum e rezultatul a ce s-a facut cu mult timp inainte + criza ......
  • 0

#1232 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 12:43

Nu relu, n-am spus ca de a doua zi ma uitam dupa un RS6 kombi. Partea proasta e ca in zona PDL nu prea exista oameni competenti si automat programe. Oamenii aia au ajuns de data asta in varf cu ajutorul mogulilor, comunistilor si clasei politice. Nimeni nu a vorbit de un pachet minim de masuri de redresare. nu uitati ca avem un jurist prim ministru (care a dat si legi anticonstitutionale), un jurist la sanatate si exemplele pot continua.
la urma urmei, ce studii legate de dezvoltare regionala are Nuti ??

Activitate profesională
�n decembrie 2008 a fost investită �n funcţia de Ministru al Turismului, la scurt timp după ce şi-a luat �n primire mandatul de deputat din partea Partidului Democrat-Liberal, �n urma c�ştigării alegerilor din 30 Noiembrie 2008 �n Colegiul 25 circumscripţia 42 Bucureşti. �n februarie 2009 a iniţiat o Hotăr�re de Guvern privind acordarea de tichete de vacanţă, iar �n martie 2009 lansat procedura de achiziţie a brandului turistic al Rom�niei.

�n 2002 actualul ministru era consilier juridic la PSD, �n 2004 a ajuns la PNL, fiind propulsată pe listele pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti de Theodor Stolojan. Puţin mai t�rziu, devine una dintre persoanele importante din anturajul preşedintelui Traian Băsescu. Este numită şefă de cabinet la Administraţia Prezidenţială. A demisionat după ce presa a vorbit de relaţiile sale cu grupul Bittner-Petrache. A devenit membru PD �n februarie 2006.

Din 1997 este avocat la Cabinet Individual de Avocatură, "Udrea Elena Gabriela" şi este membru fondator al Fundaţiei "PROEUROPA" din 2004.

Din 2005 este doctorand �n ştiinţe militare la Universitatea Naţională de Apărare "Carol I", are un masterat �n securitate şi apărare naţională şi a absolvit Colegiul de Management al Resurselor Apărării, Educaţional şi al Achiziţiilor la aceeaşi universitate. Este absolventă a Colegiului Naţional de Apărare şi licenţiată �n drept la Universitatea Crestină "Dimitrie Cantemir", Bucureşti.
Este Secretar Executiv al Partidul Democrat- Liberal din Decembrie din 2006 şi membru al Partidului Democrat din Februarie 2006.

Este autor sau coautor a unui număr de cinci lucrări ştiinţifice şi articole �n domeniul geopoliticii si globalizării, după cum urmează: "Geopolitica Spaţiului Marea Neagră - Caucaz", coautor; "Mediul Internaţional şi Uniune Europeană", coautor; "Profilul Geopolitic al Bazinului Mării Negre şi Caucazului", coautor; "Perspectivele Strategice ale regiunii Mării Negre �n viziunea S.U.A. Interesele rom�neşti şi miza resurselor energetice din regiune", autor; "Globalizarea - concept, dimensiuni şi procese", coautor.
  • 0

#1233 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 12:44

sunt dator cu un raspuns catre nenea Cristi :

valentin_iordan
View Member Profile Add as Friend Send Message Find Member's Topics Find Member's Posts Nov 25 2009, 01:40 PM Post #415

nu incerc sa devin altceva decat ceea ce sunt .

eu dau un vot emotional in continuare . votez persoana . nu votez pdl-ul pe 6 decembrie .
eu nu imi pun mari sperante in demarajul economic al Romaniei ( KIA RIO Crdi the best ) indiferent de partidul aflat la guvernare .

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 28 decembrie 2009 - 12:50

• 0

#1234 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 12:48

votezi basescu, votezi pdl, boc nutzi. curios lucru ca wiki in englea mai contine si alte lucruri :
She was born in Buzău and completed secondary studies at the city's Bogdan Petriceicu Hasdeu National College.[2] She then attended the faculty of Law and Public Administration at Bucharest's Dimitrie Cantemir Christian University, graduating in 1996. Since 2005 Udrea has pursued studies at the Carol I National Defence University, receiving a master's degree in Military Science in 2007 and continuing to work on a doctorate in the same field. Udrea worked as a lawyer in Bucharest from 1997 to February 2005, resuming the practice of law that December.[3] At Dimitrie Cantemir, she began teaching political systems in autumn 2007,[4] and she has authored or co-authored five works on geopolitics and globalisation.[3] Some of her activities as a lawyer have drawn criticism from the non-governmental Political Investigation Group: for instance, it has questioned the fact that while an opposition city councillor in 2004, she represented the government-run Department for State Heritage Administration (RA-APPS), at one point receiving public contracts worth 710 million lei during a single week.[1]
  • 0

#1235 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 28 decembrie 2009 - 01:00

ce vrei, nu toti se descurca la fel de bine precum mitrea.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1236 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 01:06

pasiunile devastatoare pot aparea la orice varsta ...

am recunoscut ca sunt un admirator al d-lor Roberta Anastase si Elena Udrea .

nu-mi place neam Norica Nicolai . expresie des uzitata in vocabularul falastocenilor .

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 28 decembrie 2009 - 01:07

• 0

#1237 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 01:24

nenea cata, da ce legatura are mitrea cu sezonul actual >??

http://www.money.ro/...1-din-2010.html
Ministerul de Finanţe vrea să atragă 12 mld. lei prin emisiuni de titluri pe piaţa internă �n T1 din 2010
Ministerul Finanţelor publice �şi propune să atragă de pe piaţa internă p�nă la 12 miliarde de lei �n primul trimestru al anului viitor, urm�nd ca deficitul bugetar să fie finanţat anul viitor �n proporţie de circa 50% de pe piaţa internă.

ca noroc ca se pare ca vladescu ma mai citeste si pe mine.
  • 0

#1238 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 01:31

cum adica ce legatura are? deci cand erau bani multi, nu conta ca se fura de 10 ori mai mult decat azi, dar acum conteaza orice mizilic?

ca fapt divers, singurul post tv care a prezentat o farama de adevar despre istoria recenta a romanilor a fost protv. oare de ce numai ei? nimeni altcineva nu a indraznit sa mai spuna lucrurilor pe nume.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#1239 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 01:39

ba cata, da cand pixu meu am zis eu sa votati psd-ul ?? pun pariu ca foarte multi, chiar si de pe acest site, au votat cel putin odata cu iliescu.

dar, ma repet, acum vorbim despre guvernul boc si presedintele basescu. astia sint acum la guvernare. nu e mitrea, tariceanu sau Coposu.
  • 0

#1240 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 01:56

ba cata, da cand pixu meu am zis eu sa votati psd-ul ??

Hotataste-te atunci daca PDL nu, atunci cu cine trebuia sa votam ?

dar, ma repet, acum vorbim despre guvernul boc si presedintele basescu. astia sint acum la guvernare. nu e mitrea, tariceanu sau Coposu.

Stii cum faci tu acum ? Ca femeia aia care tipa ca nu-i place ce i-ai cumparat, dar nu zice ce i-ar fi placut !
  • 0

#1241 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 02:06

n-am votat cu iliescu niciodata. nici nu as putea vota vreodata, decat daca s-ar face referendum pt executarea lui si as fi pro.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1242 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 28 decembrie 2009 - 02:16

http://www.eroiinumo...1/#comment-1472

pe don Ilici il doare in bascheti de noi
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#1243 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 02:17

ai votat Basescu si Boc musai esti partas la orice furaciune din Romania .

daca boc face poc musai vinovat este cel care l-a votat . daca boc nu face poc cei care l-au votat nu au nici un merit . acest cliseu este foarte cunoscut microbistilor .

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 28 decembrie 2009 - 02:19

• 0

#1244 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 02:23

NENEA RELU, alegerile au luat sfarsit. Noi discutam acum despre actualul presedinte si actualul gvern, basca actuala majoritate. Astia sint de actualitate. Ca a furat Mitrea, ca Iliescu a invrajbit lumea, sint adevaruri de netagaduit. Ca PSD e sursa majoritatii relelor din aceasta tara, cu ascendenta in PCR, nu cred ca mai trebuie dovedit. DAR NU PUTEM CALATORI IN TIMP. Asta e.
Aici intervine rolul lui Basescu si al guvernului/majoritatii actuale. Pe de o parte, sa ne scoata din criza, daca nu au acest deziderat in minte ce dracu cauta la guvernare ?? Si pe de alta, sa pedepseasca pe cei care au dus Romania unde a ajuns. Idem, daca nu e unul din obiective asta, ce dracu cauta la guvernare ?

Hai sa iti raspund la a doua parte cu o parabola. Se face ca ajungi intr-un restaurant si ai de ales
1.mamanci un rahat
2.bei un pipilica.
Frate, poti linistit sa iesi afara din restaurant si sa postesti in ziua aia.
Restaurantul ala va exista in continuare. Eventual, incerci ca la urmatoarea contructie de restaurant sa-ti impui pe cat posibil pretentiile INCEPAND de la proiect, daca nu macar de la fundatie.

Credeam ca numa pe softpedia ma mai intalnesc cu chestii de genu geoana prostanacu si antonescu gibonu. Gata ma, ati castigat. alegeri mai avem peste 3 ani. Ciocu mic si faceti-va ca lucrati la buget !
:D
  • 0

#1245 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 02:34

Sa mor daca inteleg ce vrei defapt. La o solutie ceva te-ai gindit ?
Baga sa inteleg si eu, ca nu mi-e deloc clar ce vrei sa spui.

l.e.
Ca sa n-avem discutii: 1- nu l-am votat pe iliescu niciodata, 2- NU am fost la vot, pentru ca nu am fost de acord cu niciunul din cei propusi.
  • 0

#1246 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 02:38

in cazul farmaciilor singurul program anticriza a fost si va ramane vanarea celui mai bun vad comercial .

extrapoland aceasta unica idee a marketigului farmacist catre programul anticriza guvernamental parca parca cea mai buna strategie intu si post criza economica ar putea fi Romania - Land of choice .

visez la clipa cand ma voi intragosti fulgerator la "vraja marii " de doua nemtoaice si o poloneza .
  • 0

#1247 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 28 decembrie 2009 - 02:40

Eu imi aduc aminte ca am votat cu Iliescu cand a fost in turul 2 cu Vadim; atunci ar fi fost mai rau cu Vadim.
Singura data cand am votat cu Iliescu sau vreun reprezentant al psd-ului (indiferent ca i-a fost denumirea de-a lungul timpului).

...........................
visez la clipa cand ma voi intragosti fulgerator la "vraja marii " de doua nemtoaice si o poloneza .

Sotia ta stie de acest vis al tau ? :D
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1248 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 02:43

http://www.eroiinumo...1/#comment-1472

pe don Ilici il doare in bascheti de noi

intamplarea face sa fi fost un interesat al culiselor revolutiei. si viata poate uneori nu e chiar pura intamplare, pt ca in facultate am avut sansa sa-l am profesor pe cel care a redactat cele 10 puncte de la timisoara. ulterior proclamatia a fost modificata de iliescu si facuta publica. deja se contura cine va prelua puterea.

tot intamplarea face ca geoana, marele imaculat de acum, sa provina dintr-o familie de securisti, care la revolutie a fost salvata de iliescu pt uz ulterior. nu vreau sa intru in detalii. e trista tara in care traim, sper ca poate, candva, aceste informatii vor fi facute publice.

@ oaspetele
o trasatura definitorie a romanilor este incapacitatea de a actiona in prezent, de a lua decizii si de a face ceva. li se reproseaza asta, cu tarie. dar e vina lor? n-as zice ca da, deoarece au incercat sa faca ceva acum multi ani si au venit minerii sa-i "corecteze". si au mai incercat o data si li s-a mai aplicat o corectie. si prin 96, desi eram in plin regim democratic si iliescu in opozitie, au mai incercat sa ne aplice o corectie. nu a mers, dar nici cu bine nu am scapat.

trecutul ne urmareste. inca nu am reusit sa ne rupem de el si sa trecem cu adevarat la capitalism. poate e mai greu de inteles. imaginea de ansamblu poate fi simplista sau complexa, depinde din ce parte privesti. va mai trece mult timp pana sa ne putem raporta la viitor prin actiune prezenta si sa uitam trecutul. sa-l uitam si sa ne uite si el, ca de iertat nu poate fi vorba, oricat de crestini cu numele suntem.

sincer, eu prefer raul basescu, decat PSD-ul. sa faca base ce vrea, e o multumire morbida, dar e tot ce mai avem. nu mai sper la nimic bun, nu exista premise pt asta. cine si-ar dori o romanie puternica?
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1249 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 02:44

Sotia ta stie de acest vis al tau ? :D

sunt constient de faptul ca va fi pentru ultima oara .
  • 0

#1250 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 28 decembrie 2009 - 02:47

Sa mor daca inteleg ce vrei defapt. La o solutie ceva te-ai gindit ?
Baga sa inteleg si eu, ca nu mi-e deloc clar ce vrei sa spui.

l.e.
Ca sa n-avem discutii: 1- nu l-am votat pe iliescu niciodata, 2- NU am fost la vot, pentru ca nu am fost de acord cu niciunul din cei propusi.

Relu, DUPA CUM BINE STII, nici eu nu am votat in turul 2. Nu aveam pe cine. Cred ca lucrurile sint limpezi acuma.

Pe de alta parte, degeaba vorbim noi cum ar fi fost mai bine. Degeaba. Electoratul din Romania a decis, nu putem decat sa-i respectam optiunea. Dar asta nu ma va impiedica niciodata sa critic si sa incerc sa deschis niste ochi. Incercati sa urmariti activitatea mea pe acest forum (ma rog, si pe altele) si veti vedea ca in mod cert sint unul dintre cei mai anticomunisti. Pur si simplu nu am putut vota cu giona, desi teoretic, din mai multe puncte de vedere, ar fi putut insemna raul cel mai mic. Macar pentru ca TEORETIC veneau alti oameni.
Votand basescu, era clar nu NU SE SCHIMBA nimic.

Asa ca repet : daca vreti sa ma contrati PE MINE, incercati sa evitati folosirea numelor lui iliescu, mitrea, giona sau alti ipochimeni din zona aia. NU E CAZUL.
  • 0

2 useri citesc subiectul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi