aer curat, te departezi de subiectul real, zic eu.
ideea e ca daca vaccinul respectiv iti poate asigura o oarecare protectie, tie si familiei tale, poate ca ar merita sa te gandesti sa-l faci. conteaza mai putin marketingul nu stiu cui, ci ca noi sa fim sanatosi. Chiar tu ai spus-o :"existand riscul ca-n perioada urmatoare sa fie destul de groasa."
deja avem aproape 100 de morti la nici 6000 de cazuri inregistrate.
Acum, subiectul punctual e unul, gripa ah1n1 (porcina), dar contextul discutiei este unul general; asta pt ca sunt fix aceleasi interese la fiecare pandemie sau virus cu ceva intindere/virulenta. Desigur, interese din partea companiilor farmaceutice.
Eu gasesc destul de alertanta situatia actuala si mai mult ceea ce va urma.
Din pacate institutul Cantacuzino tinde sa cada in derizoriu (in aceasta chestiune), impins fiind de unii oameni politici si de anumite pers cu varii interese.
Iata ca au trecut min 12 luni de la declansarea isteriei mondiale si inca nu avem un rezultat/vaccin antigripal eficient, verificat (inclusiv varianta pt copiii mici). In zilele noastre gasesc a fi greu de inghitit; atentie nu mai suntem in anul 1848, cand probabil cercetarile ar fi durat 5 ani, fara a spera f mult sa obtii un rezultat eficient.
??????????????????? ei - adica cine ????????????
ei = companiile farmaceutice care produc vaccinurile.
Am scris in postul respectiv.
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte