LKS, am niste vesti proaste pentru tine. In urma analizei mele rezulta ca ironiile tale ieftine nu sunt nici pe departe atat de inteligente pe cat le consideri tu. Daca e vorba de lenea de pe bancile scolii sau alta cauza habar n-am, si nu ma hazardez inca cu vreo concluzie... dar te analizez in continuare. Te voi tine la curent, poate te ajuta cu ceva.......conform analistului DeLucian...
D'ale lumii noastre politice
Scris 09 ianuarie 2010 - 01:43
Scris 09 ianuarie 2010 - 02:41
Dar sa fie 380, ca la 220 e deja obisnuit.LKS,...........
... Te voi tine la curent, poate te ajuta cu ceva....
Scris 09 ianuarie 2010 - 02:44
Scris 09 ianuarie 2010 - 07:26
LKS, am niste vesti proaste pentru tine. In urma analizei mele rezulta ca ironiile tale ieftine nu sunt nici pe departe atat de inteligente pe cat le consideri tu. Daca e vorba de lenea de pe bancile scolii sau alta cauza habar n-am, si nu ma hazardez inca cu vreo concluzie... dar te analizez in continuare. Te voi tine la curent, poate te ajuta cu ceva....
..esti agramat. N-am idee in ce masura si realizezi.
Ti-o pot si arata...demonstra, cu materialul tau. Reciteste-ti posturile si vei rade, ai pana si sti (STI), si te plangi ca nu poti pleca primul de la semafor...Ala-ti este nivelul competitiv...
Oaspete, as evita farmaciile, dar sunt un rau necesar...
Va astept pe freezone pentru alambicari, anagramari, de vreti...
Scris 09 ianuarie 2010 - 08:22
Agramatismul meu tot nu-ti potentzeaza tie ironiile ieftine. N-am idee in ce masura si realizezi asta, domnule FormaFaraFond. Iar daca tu razi cand vezi scris undeva sti in loc de stii, distractie placuta, preafericitule...esti agramat. N-am idee in ce masura si realizezi.
Scris 09 ianuarie 2010 - 09:02
Scris 09 ianuarie 2010 - 09:13
Aceasta postare a fost editata de DeLucian: 09 ianuarie 2010 - 09:15
Scris 10 ianuarie 2010 - 09:01
Limita ridicolului o constituia interviul pe care Prigorius �l lua personal lui Lucescu. �Nene, cum pot repeta succesul tău?�, �ntreba t�nărul, parafraz�nd, iar răspunsul nu conţinea nicio surpriză: �Ai toate calităţile, eşti ca şi rezolvat�.
E dispus să te plătească, �şi deschide portofelul �n faţa ta şi te �ntreabă dacă asta e problema pe care trebuie să o rezolve: �Vrei bani? Spune, vrei?�.
Grandoarea disonantă a beizadelei Prigoană se explică prin patima cu care �şi doreşte să ajungă acolo unde nu există nici chin, nici durere: �n establishment. �mi aminteşte de obsesia lui De Niro din �Good Fellows� ca prietenul lui italian să fie primit �n Mafie. Viaţa bate filmul, nu vă miraţi.
Scris 10 ianuarie 2010 - 09:35
Magistraţii Curţii Constituţionale �i bat şi obrazul lui Emil Boc, după ce i-au declarat neconstituţională a doua ordonanţă privind numirile politice �n deconcentrate, exact �n febra marii �mpărţeli a funcţiilor.
�Supărarea� a fost provocată de preluarea integrală de către executiv, �ntr-un alt act normativ, a unor prevederi dintr-o ordonanţă asupra neconstituţionalităţii căreia Curtea urma să se pronunţe cu o zi mai t�rziu. Astfel, deşi magistraţii au decis că actul nu e conform cu legea fundamentală, guvernul a avut liber la politizarea administraţiei p�nă la o a doua pronunţare �n aceeaşi cauză.
�Prin procedeul legislativ utilizat, guvernul a determinat ca prevederile actului normativ abrogat şi declarat neconstituţional - Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 37/2009 - să producă �n continuare efecte juridice, sub forma unui act nou - Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 105/2009 - care, aşa cum s-a arătat, a preluat �n integralitate, cu unele modificări nesemnificative, dispoziţiile iniţiale �n materia respectivă. (...) O astfel de situaţie pune �n discuţie comportamentul con stituţional de ordin legislativ al executivului faţă de parlament şi, nu �n cele din urmă, faţă de curtea Constituţională�, se motivează �n decizia de neconsti tuţio nalitate a acelei de-a doua ordonanţe privind politizarea deconcentratelor.
Ce e la baza nenea Boc ???
Scris 10 ianuarie 2010 - 12:03
Ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, a amintit, la dezbaterile din comisii, că guvernul a propus deja eliminarea impozitului minim. El a apreciat că unele amendamente nu ar fi trebuit aprobate, iar altele, respinse, ar fi sprijit mediul de afaceri, dacă ar fi fost avizate.
Altă măsură aprobată se referă la eliminarea nedeductibilităţii TVA pentru automobile.
Secretarul de stat �n Ministerul Finanţelor Publice Gheorghe Gherghina a declarat că eliminarea impozitului minim va avea un impact bugetar de un miliard de lei, cota redusă de TVA la construcţia de locuinţe - 960 de milioane de lei, iar nedeductibilitatea TVA pentru automobile de 500 milioane de lei.
Unul dintre amendamentele respinse viza o bonificaţie de 5% din valoarea obligaţiilor datorate pentru contribuabilii care achită la termen plăţile.
Toate amendamentele propuse sau respinse vor fi supuse votului �n plenul Parlamentului.
Scris 12 ianuarie 2010 - 11:14
� Judecatoarea Florica Bejinaru, aleasa ieri in functia de presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), a colaborat cu Securitatea, turnandu-si colegii de munca.
Scris 12 ianuarie 2010 - 11:22
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 12 ianuarie 2010 - 11:33
Scris 12 ianuarie 2010 - 11:45
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 ianuarie 2010 - 12:09
Scris 13 ianuarie 2010 - 09:42
Scris 13 ianuarie 2010 - 09:52
Comunistii, securistii si afaceristii mari sunt doar in psd.
Basescu si pdl sunt anticomunistii care ne-au salvat luna trecuta d la dezastru
Scris 13 ianuarie 2010 - 10:04
Scris 13 ianuarie 2010 - 10:05
Scris 13 ianuarie 2010 - 10:17
razi tu razi, dar desi basescu & gasca lui, nu sunt cine stie ce, alternativa era mult mai infioratoare..
D'aia dorm eu asa linistit noptile, in ultima vreme
PS: nu am votat nici cu Base, nici cu Geoana ...
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 13 ianuarie 2010 - 11:43
daca zici turazi tu razi, dar desi basescu & gasca lui, nu sunt cine stie ce, alternativa era mult mai infioratoare..
Scris 13 ianuarie 2010 - 11:50
URAAAAA!!!!! deci s-a terminat cu psd-ul!!!!! sa vedem cum facem sa se termine si cu pdl-ul !? si dupa aia ne apucam de reconstruit taraEi bine, asta nu o sa stim niciodatata...
Scris 13 ianuarie 2010 - 12:21
O cumparam inapoi de la PSD si PDL.
Scris 13 ianuarie 2010 - 04:51
Scris 13 ianuarie 2010 - 07:11
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi