Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#2326 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 10 ianuarie 2012 - 11:51

Studiază problema, pentru că eu am făcut-o. Cel mai mare consumator este sectorul transporturi. Cel mai mare profit vine de aici. Cea mai bună pârghie pentru a controla prețul, vine de aici. Cea mai mare problemă dacă mâine nu ar mai fi petrol, vine de aici.

Restul au soluții alternative mult mai viabile. Acum eu înțelesesem mai acu' vreo 2 ani că s-ar putea obține petrol și pe cale artificială, într-un mod destul de simplu. Treaba a fost dacă la fund rapid. Probabil la nevoie va fi "reinventată". Cert este că la toate problemele noastre de acum ar fi ceva soluții reale, doar că ele nu servesc nici un interes.

După ce se va scoate maxim de profit, vor fi implementate și tehnologiile alternative. Am tot scris despre câteva materiale fantastice care de exemplu ar reduce extrem de mult greutatea la mașini, ar fi mai sigure și am avea de câștigat pe toate planurile. Mai puțini morți, mai puțină poluare etc. Buba e că totul este privit numai prin prisma profitului.

Oricum, petrolul este o problemă minoră în fața miliardelor care nu vor mai avea ce să mănânce extrem de rapid.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#2327 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 10 ianuarie 2012 - 12:07

Daca transportul 'haleste' 2/3 din aceasta resursa, BINEINTELES ca este sectorul cel mai important!
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#2328 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 10 ianuarie 2012 - 12:34

Se poate obtine petrol pe cale 'sintetica', dar dupacate stiu eu costa mult prea mult.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#2329 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 10 ianuarie 2012 - 12:44

Daca transportul 'haleste' 2/3 din aceasta resursa, BINEINTELES ca este sectorul cel mai important!

Un mod de a gandi total gresit !
  • 0

#2330 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 10 ianuarie 2012 - 12:50

Se poate obtine petrol pe cale 'sintetica', dar dupacate stiu eu costa mult prea mult.

Așa se spune despre orice tehnologie nou lansată.

Ce mi se pare interesant este faptul că s-au investit miliarde de euro în infrastrucuta cu hidrogen, care cam zace de ani buni. Parcă prima stație datează din 2001. :lol:
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#2331 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 10 ianuarie 2012 - 02:02

Un mod de a gandi total gresit !

si daca rezolvi problema pt industrie si n-ai rezolvat-o pt consumatorul PRIMAR care iti haleste 2 treimi, ce faci?
  • 0

#2332 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 ianuarie 2012 - 02:22

N-ai inteles nimic.
Nu conteaza CAT reprezinta combustibilii din totalul petrolului atata timp cat exista alternativa.
Cu adevarat important e faptul ca exista domenii in care sursa primara ( petrolul ) NU poate fi INCA inlocuit, si mai ales importanta acelor domenii pentru omenire !

Aceasta postare a fost editata de Relu: 10 ianuarie 2012 - 02:22

• 0

#2333 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 10 ianuarie 2012 - 02:35

ok, nu poate fi inca inlocuit petrolul in anumite domenii, dar ponderea acestor domenii in consumul total de petrol este de 30-35%.
daca folosesti conbustibilii alternativi, vom 'avea' cu 70% mai multa materie prima pt domeniile unde nu se poate fara....

intrebarea mea, oarecum retorica, este de ce nu se incepe folosirea combustibililor alternativi acolo unde se poate?

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 10 ianuarie 2012 - 02:36

• 0

#2334 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 10 ianuarie 2012 - 02:40

Pentru ca inca e destul petrol si pentru una si pentru alta?
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#2335 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 ianuarie 2012 - 02:42

ok, nu poate fi inca inlocuit petrolul in anumite domenii..
...

Asta e "esenta" !

Numai ca unii n-o vad ...

Pentru ca inca e destul petrol si pentru una si pentru alta?

BINGOOOOO !!!!!!
  • 0

#2336 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 10 ianuarie 2012 - 03:02

Relu, dă-mi un exemplu în care fără petrol nu se mai poate face nimic? Dar este oarecum normal/natural să se meargă pe o soluție până la epuizare, mai ales când ai monopol. Discutăm aici de miliarde € profit, nu cifră de afaceri sau ceva asemănător. De ce să renunți la așa ceva? Produsele la care te referi tu reprezintă undeva la 5-10% din derivatele petrolului. Nu vei mai avea tu prezervative și gagicile ciorapi mișto, sau :blink:
Ia caută produse "petroleum free" ;) Dacă tot reduci baza, rămâne mai nimic. Iar pentru alea ar fi suficient de repede regenerabil petrolul.

Ar mai fi o treabă. Poate omenirea să supraviețuiască fără energie nucleară? Există niște idei de a pune în spațiu un fel de instalații colectoare a energiei solare. Sunt tot felul de chestii interesante la orizont. Nu mai știu pe unde, japonezii deja se gândeau să înceapă construcția. S-ar putea să apuc să văd niște chestii deosebite până mor.

Și întrebarea finală, care este scopul nostru? 7 miliarde, 10 miliarde, ca să ce?
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#2337 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:
Inregistrat: 04-iulie 10
  • Marca:Doua
  • Model:Nu le zic
  • Motorizare:Strict Secret

Scris 10 ianuarie 2012 - 03:20

Eu am mai zis-0, dar in afara de cativa, nu cred ca a mai inteles cineva. Cine controleaza acum energia, si face R&D de zeci de ani.... e boss, iar cand nu se va mai gasi petrol, se va gasi altceva, controlat tot de actualii jucatori. Evident, profiturile tot la ei merg.

Io sincer cred ca de-abia asteapta astia sa fie ceva impuscaturi prin zona peninsulei A, ca profiturile din cresterea pretului petrolului la ei merg, nu la fraieri :blink:
  • 0

#2338 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 10 ianuarie 2012 - 03:22

Prima dată când am văzut despre ce cifre este vorba am simțit nevoia să verific de mai multe ori. Sunt sume fabuloase.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#2339 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:

Scris 10 ianuarie 2012 - 04:39

:blink:
  • 0

#2340 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:

Scris 10 ianuarie 2012 - 05:15

E clar. M-am convins a mia oara.

Oameni de ca.cat, tara de ca.cat, conducatori de ca.cat! Exemple: amenzile se contesta (in state nici nu miscau in front, si iesea si cu PENAL), profesionistii pleaca, pe unii in doare in fund, banul public se f*te dupa bunul plac si mai ales UNDE ::blink:))))))))))
  • 0

#2341 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 10 ianuarie 2012 - 05:36

Ar mai fi o treabă. Poate omenirea să supraviețuiască fără energie nucleară? Există niște idei de a pune în spațiu un fel de instalații colectoare a energiei solare. Sunt tot felul de chestii interesante la orizont. Nu mai știu pe unde, japonezii deja se gândeau să înceapă construcția. S-ar putea să apuc să văd niște chestii deosebite până mor.

Chestie de viitor. Din pacate, putini de pe forumul asta vor prinde asa ceva.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#2342 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 10 ianuarie 2012 - 05:51

Oare cum ar fi rasa umană dacă ar dispărea o serie de scursuri?
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#2343 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 ianuarie 2012 - 07:04

Ar fi cazul sa dam niste premii ! :blink:

Imagine amplasata
  • 0

#2344 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 10 ianuarie 2012 - 07:05

:blink: ;) ;) ;) :lol:
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#2345 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 12 ianuarie 2012 - 09:56

Partial are tangenta si cu topicul asta: cel mai murdar loc din bucuresti.
Mi s-a parut foarte tare articolul.
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#2346 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 12 ianuarie 2012 - 11:36

Ce e acolo mai e pe jumătate din glob.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#2347 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 15 ianuarie 2012 - 09:14

ipocriziile lui basecu.

Cea mai mare minciuna promovata continuu este legata de SMURD. Desi proiectul Legii sanatatii se afla si pe site-ul Ministerului si pe site-ul Presedintiei, continua aceeasi minciuna: privatizarea, desfiintarea sau afectarea SMURD. Nu spun decat ca este o minciuna; impotriva a ceea ce este scris in proiect, se continua manilularea - lol, nimeni nu a inteles asta.

O alta poveste puternic sustinuta este ca se vor infrupta privatii din banii de sanatate, sau "baietii destepti". Dragii mei, trebuie sa stiti ca acum se intampla acest lucru

Dvs scrieti zilnic sau periodic despre preturile la medicamente, despre anchete, sunt o realitate ilegalitatile, furturile la achizitii de aparatura medicala - auleu. sa nu spuneti cu sub mandatu meu se intampla din astea. si ? ce faceti ca sa demascati ilegalitatile si sa ii pedepsiti pe hoti ??
  • 0

#2348 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 17 ianuarie 2012 - 05:16

http://www.cotidianu...de-stat-169957/

Guvernul şterge datoriile de peste 1 miliard de euro ale CFR SA la bugetul de stat
  • 0

#2349 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:

Scris 17 ianuarie 2012 - 10:47

Pai si nu ti se pare corect? :lol:
  • 0

#2350 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 17 ianuarie 2012 - 11:50

http://www.hotnews.r...atii-arafat.htm

Premierul Emil Boc a declarat marti seara, la B1 Tv, ca atat el, cat si presedintele Traian Basescu, au avut "informatii gresite" referitoare la proiectul legii Sanatatii si la dr. Raed Arafat.

"Au fost unele informatii gresite pe care le-am avut atat presedintele cat si eu cu privire la acest subiect, dar viata merge inainte si le vom rezolva pe parcurs", a spus Emil Boc.

Intrebat despre ce informatii a fost vorba, Emil Boc a raspuns: "Informatii nu tocmai corecte", fara a preciza cine a oferit aceste informatii.
:unsure: :D :D :D
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi