D'ale lumii noastre politice
Scris 10 ianuarie 2012 - 11:51
Restul au soluții alternative mult mai viabile. Acum eu înțelesesem mai acu' vreo 2 ani că s-ar putea obține petrol și pe cale artificială, într-un mod destul de simplu. Treaba a fost dacă la fund rapid. Probabil la nevoie va fi "reinventată". Cert este că la toate problemele noastre de acum ar fi ceva soluții reale, doar că ele nu servesc nici un interes.
După ce se va scoate maxim de profit, vor fi implementate și tehnologiile alternative. Am tot scris despre câteva materiale fantastice care de exemplu ar reduce extrem de mult greutatea la mașini, ar fi mai sigure și am avea de câștigat pe toate planurile. Mai puțini morți, mai puțină poluare etc. Buba e că totul este privit numai prin prisma profitului.
Oricum, petrolul este o problemă minoră în fața miliardelor care nu vor mai avea ce să mănânce extrem de rapid.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 ianuarie 2012 - 12:07
Scris 10 ianuarie 2012 - 12:34
Scris 10 ianuarie 2012 - 12:44
Un mod de a gandi total gresit !Daca transportul 'haleste' 2/3 din aceasta resursa, BINEINTELES ca este sectorul cel mai important!
Scris 10 ianuarie 2012 - 12:50
Se poate obtine petrol pe cale 'sintetica', dar dupacate stiu eu costa mult prea mult.
Așa se spune despre orice tehnologie nou lansată.
Ce mi se pare interesant este faptul că s-au investit miliarde de euro în infrastrucuta cu hidrogen, care cam zace de ani buni. Parcă prima stație datează din 2001.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 ianuarie 2012 - 02:02
Un mod de a gandi total gresit !
si daca rezolvi problema pt industrie si n-ai rezolvat-o pt consumatorul PRIMAR care iti haleste 2 treimi, ce faci?
Scris 10 ianuarie 2012 - 02:22
Nu conteaza CAT reprezinta combustibilii din totalul petrolului atata timp cat exista alternativa.
Cu adevarat important e faptul ca exista domenii in care sursa primara ( petrolul ) NU poate fi INCA inlocuit, si mai ales importanta acelor domenii pentru omenire !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 10 ianuarie 2012 - 02:22
Scris 10 ianuarie 2012 - 02:35
daca folosesti conbustibilii alternativi, vom 'avea' cu 70% mai multa materie prima pt domeniile unde nu se poate fara....
intrebarea mea, oarecum retorica, este de ce nu se incepe folosirea combustibililor alternativi acolo unde se poate?
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 10 ianuarie 2012 - 02:36
Scris 10 ianuarie 2012 - 02:40
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 10 ianuarie 2012 - 02:42
Asta e "esenta" !ok, nu poate fi inca inlocuit petrolul in anumite domenii..
...
Numai ca unii n-o vad ...
BINGOOOOO !!!!!!Pentru ca inca e destul petrol si pentru una si pentru alta?
Scris 10 ianuarie 2012 - 03:02
Ia caută produse "petroleum free" Dacă tot reduci baza, rămâne mai nimic. Iar pentru alea ar fi suficient de repede regenerabil petrolul.
Ar mai fi o treabă. Poate omenirea să supraviețuiască fără energie nucleară? Există niște idei de a pune în spațiu un fel de instalații colectoare a energiei solare. Sunt tot felul de chestii interesante la orizont. Nu mai știu pe unde, japonezii deja se gândeau să înceapă construcția. S-ar putea să apuc să văd niște chestii deosebite până mor.
Și întrebarea finală, care este scopul nostru? 7 miliarde, 10 miliarde, ca să ce?
despre fotografie
Scris 10 ianuarie 2012 - 03:20
Io sincer cred ca de-abia asteapta astia sa fie ceva impuscaturi prin zona peninsulei A, ca profiturile din cresterea pretului petrolului la ei merg, nu la fraieri
Scris 10 ianuarie 2012 - 03:22
despre fotografie
Scris 10 ianuarie 2012 - 04:39
Scris 10 ianuarie 2012 - 05:15
Oameni de ca.cat, tara de ca.cat, conducatori de ca.cat! Exemple: amenzile se contesta (in state nici nu miscau in front, si iesea si cu PENAL), profesionistii pleaca, pe unii in doare in fund, banul public se f*te dupa bunul plac si mai ales UNDE :))))))))))
Scris 10 ianuarie 2012 - 05:36
Ar mai fi o treabă. Poate omenirea să supraviețuiască fără energie nucleară? Există niște idei de a pune în spațiu un fel de instalații colectoare a energiei solare. Sunt tot felul de chestii interesante la orizont. Nu mai știu pe unde, japonezii deja se gândeau să înceapă construcția. S-ar putea să apuc să văd niște chestii deosebite până mor.
Chestie de viitor. Din pacate, putini de pe forumul asta vor prinde asa ceva.
Scris 10 ianuarie 2012 - 05:51
despre fotografie
Scris 10 ianuarie 2012 - 07:04
Scris 10 ianuarie 2012 - 07:05
despre fotografie
Scris 12 ianuarie 2012 - 09:56
Mi s-a parut foarte tare articolul.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 12 ianuarie 2012 - 11:36
despre fotografie
Scris 15 ianuarie 2012 - 09:14
Cea mai mare minciuna promovata continuu este legata de SMURD. Desi proiectul Legii sanatatii se afla si pe site-ul Ministerului si pe site-ul Presedintiei, continua aceeasi minciuna: privatizarea, desfiintarea sau afectarea SMURD. Nu spun decat ca este o minciuna; impotriva a ceea ce este scris in proiect, se continua manilularea - lol, nimeni nu a inteles asta.
O alta poveste puternic sustinuta este ca se vor infrupta privatii din banii de sanatate, sau "baietii destepti". Dragii mei, trebuie sa stiti ca acum se intampla acest lucru
Dvs scrieti zilnic sau periodic despre preturile la medicamente, despre anchete, sunt o realitate ilegalitatile, furturile la achizitii de aparatura medicala - auleu. sa nu spuneti cu sub mandatu meu se intampla din astea. si ? ce faceti ca sa demascati ilegalitatile si sa ii pedepsiti pe hoti ??
Scris 17 ianuarie 2012 - 05:16
Guvernul şterge datoriile de peste 1 miliard de euro ale CFR SA la bugetul de stat
Scris 17 ianuarie 2012 - 10:47
Scris 17 ianuarie 2012 - 11:50
Premierul Emil Boc a declarat marti seara, la B1 Tv, ca atat el, cat si presedintele Traian Basescu, au avut "informatii gresite" referitoare la proiectul legii Sanatatii si la dr. Raed Arafat.
"Au fost unele informatii gresite pe care le-am avut atat presedintele cat si eu cu privire la acest subiect, dar viata merge inainte si le vom rezolva pe parcurs", a spus Emil Boc.
Intrebat despre ce informatii a fost vorba, Emil Boc a raspuns: "Informatii nu tocmai corecte", fara a preciza cine a oferit aceste informatii.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi