Ce camera dijitala sa-mi iau?
Scris 15 noiembrie 2007 - 04:35
Ca treaba sa fie simpla: vreau variante care sa se incadreze in MAX. 1500RON.
Asta e tot, deci nu veniti cu propuneri de genul: "mai pune si tu ceva si-ti iei asta...". NU. Asta e bugetul alocat, care, oricum e prea mare pentru ce urmeaza sa fac cu camera.
Care si ce ofera? :tomato:
Scris 15 noiembrie 2007 - 07:54
Scris 15 noiembrie 2007 - 08:03
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 noiembrie 2007 - 08:09
adytzu, mai bine ne spui ce urmaresti sa faci cu camera. Ai nevoie de un ultrazoom, sau o compacta cu zoom 3-6x optic ar fi suficient ?
Scris 15 noiembrie 2007 - 08:16
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 15 noiembrie 2007 - 08:17
As merge, totusi, pe ceva clasic: Canon, Nikon, Pentax, Fuji.
Scris 15 noiembrie 2007 - 08:25
Flickr - pozele mele
Scris 15 noiembrie 2007 - 08:30
Cat despre comparatia acestuia cu H9 de la Sony, S8000 de la Fuji sau C560 de la Olympus (in opinia mea concurentii directi), exista mai multe reviews pe site-uri de profil care il dau drept favorit la o diferenta mai mare sau mai mica.
Desigur, este doar o optiune personala, nu trebuie sa-mi sara nimeni in cap. Dar daca aveti argumente contra, va rog sa le prezentati pentru informare corespunzatoare.
Aceasta postare a fost editata de Val: 15 noiembrie 2007 - 08:32
Scris 15 noiembrie 2007 - 08:35
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 15 noiembrie 2007 - 08:39
Echivalenta de la Canon - S5IS e oarecum o dezamagire, mai slaba decat S3IS (si sincer S3IS nu mi s-a parut ceva deosebit).
Daca astea nu-ti plac, incearca Fuji FinePix S6500fd - in afara de faptul ca nu are stabilizator de imagine e o camera excelenta.
In schimb daca vrei sapuniera, nu pot sa fac nicio recomandare . Le vad utilitatea, dar nu as putea alege una dintre ele.
Scris 15 noiembrie 2007 - 08:39
insa sunt mai paralel, si primul rand as vrea sa va intreb ce parere aveti de camerele cu caseta (dvc) fata de cele cu memorie. Ce avantaje are caseta, avand in vedere ca se mai produc camere cu casete, si nici nu-s ieftine.
si la ce rezolutie trebuie sa filmeze o camera buna? mentionez ca sunt "home user"
Scris 15 noiembrie 2007 - 08:52
Scris 15 noiembrie 2007 - 09:50
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 15 noiembrie 2007 - 10:20
Flickr - pozele mele
Scris 15 noiembrie 2007 - 10:22
Studiem, studiem....
PS: Sharanel...eu vreau camera foto, nu video, ca sa nu fie confuzie.
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 15 noiembrie 2007 - 10:24
Scris 15 noiembrie 2007 - 11:06
despre fotografie
Scris 15 noiembrie 2007 - 11:39
In schimb sapunierele sunt gindite sa faca ele automat aproape tot. Nu te lasa sa intervii decit in foarte mica masura, tocmai pentru ca cei nepriceputi ( ca mine ) sa nu compromita pozele.
Eu am renuntat la 400D si sunt foarte fericit acum cu o sapuniera care in conditii de lumina corecta face niste poze dementiale. Cind e lumina slaba, am ceva zgomot, e drept, dar este nederanjant -la pretentiile mele- si pe hirtie nu se vede oricum. In schimb restul setarilor sunt alese de aparat cum nu se poate mai bine.
Poate nu am dreptate, tot ce e posibil. Insa asa vad eu lucrurile cind e vb de aparate foto.
Scris 15 noiembrie 2007 - 11:48
P.S. cu cat ai dat 400D-ul?
Flickr - pozele mele
Scris 15 noiembrie 2007 - 11:49
Scris 15 noiembrie 2007 - 11:51
Daca te hotarasti la ultra zoom, te sfatuiesc sa cauti Sony H5, poate mai gasesti prin magazine. E o camera aproape perfecta. Daca nu, eu as alege intre Sony H9 si Panasonic FZ18 (fiecare are avantajele si problemele ei).
Scris 16 noiembrie 2007 - 12:19
uite la intalnirea vw s-au facut sute de poze cu diverse aparate de la diverse firme, unele destul de scumpe, cele facute cu DSLR sunt net superioare (300D si 400D). insa e mai pretentios sa te cari cu geanta dupa tine. a, cele mai bune obiective au fost cele fara zoom
relu, ce contine tot ce ai si cat ai vrea pe ele?. eu am o antichitate 300D cu vreo 15 mii de poze la activ. poti sa-mi raspunzi si pe pm.
despre fotografie
Scris 16 noiembrie 2007 - 07:42
Si eu sint de acord ca o camera bridge e optima pentru utilizatorul normal cu interes in fotografie. DSLR e pentru cine are pasiunea. E ca si cum ti-ai lua o masina sport d-aia fara AC, fara radio, poate multe dar nu e pentru oricine si ai putea sa sfirsesti tinind-o in garaj fara sa o folosesti deloc dupa entuziasmul initial.
Scris 16 noiembrie 2007 - 08:24
Cum adica nu au zoom? ....
Foarte simplu : fix focus
Scris 16 noiembrie 2007 - 09:50
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi