Renault Laguna 2.0T Lux Dynamique
Scris 28 ianuarie 2009 - 11:02
si tot ceva nod am la pantofi.
Scris 28 ianuarie 2009 - 11:11
http://www.youtube.c...feature=related 2,5 cipuit cred ca sare de limitare
http://www.youtube.c...feature=related 2,5 SMG??
Scris 28 ianuarie 2009 - 11:33
325-ul fuge grav, nu stiu ce ai.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 ianuarie 2009 - 11:36
ma rog e un pic tunate 325 alea da nu vad ce mare castig iau din soft .
pisoi cipuit http://www.youtube.c...feature=channel pare ceva mai rapid
ma rog LSD scurt pe cazan
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 28 ianuarie 2009 - 11:41
Scris 28 ianuarie 2009 - 11:57
@cata la ase am avut doar sambata asta examen, alea de duminica sunt la cantemir. da oricum mi-a ajuns ala de sambata la 7:30, am plecat la 6:00 de acasa, era orasul pustiu :laugh:
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 28 ianuarie 2009 - 12:23
ps. nod nu mai e de incredere de ceva vreme. trec chestii pe langa el.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 ianuarie 2009 - 12:32
examene pe weekend... de tot... cuvant urat. am avut si eu unul de la 8 duminica, si m-am dus ca prostu. de atunci... le-am saltat pe toate.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 28 ianuarie 2009 - 01:17
despre fotografie
Scris 28 ianuarie 2009 - 11:32
Nu-mi zice mie de frantuzoaice care se "onduleaza" in mers si zdrangane plasticele ( si nu numai ) prin ele.......
greierasi pina la 25,000 km nici unul, cit despre ondulat, e adevarat, e confortabil ca un covor zburator dar daca treci peste ruliu tine foarte bine soseaua...
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 28 ianuarie 2009 - 11:40
sa vezi tu golf de 200 000 km, fara greieri/
(a avut unul, da se pare ca l-a pierdut)
Scris 28 ianuarie 2009 - 11:56
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2009 - 08:10
cuplul ?
Scris 29 ianuarie 2009 - 08:11
cuplul face muzica.
Scris 29 ianuarie 2009 - 08:19
Puterea =CUPLU x Viteza unghiulara
daca dragoste nu e nimic nu e
Scris 29 ianuarie 2009 - 08:57
ca bine zicisuspensia sport sa traiasca
ieri am fost pe acelasi drum, prost, cu piatra cubica.
si cu toyota LC si cu opelu meu
cu toyota parca pluteam. parca era drum bun. cu a mea... mi-am spart dintii in gura. am scuturat bine niste greieri. sper sa nu se fi trezit vreunu.
Scris 29 ianuarie 2009 - 12:00
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2009 - 12:54
Scris 29 ianuarie 2009 - 01:00
Scris 29 ianuarie 2009 - 01:59
clar e si asta,am cativa prieteni care sunt uluiti de cat de confortabil e compactul,clar fata de urs cu H&R e mega confortabil dar nici Logan nu e.poate e si treaba de perceptie, la camion mie mi se pare ca pe piatra cubica face oribil, ska era uimit ce bine filtreaza drumul.
La tine nu stiu cum e ca nu m-ai plimbat cu minunatia aia a ta (si ce cuplu are domne) :party1:
aaah edit:ce-i drept din dreapta ai impresia ca e confortabila masina doar de la volan simti tot
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 29 ianuarie 2009 - 02:01
Scris 29 ianuarie 2009 - 02:00
wrx-ul tau e ceva mai dur ca a lui cata, dar se incadreaza in limita bunului simt.
la mine zici ca-s sudate suspensiile.
Scris 29 ianuarie 2009 - 02:19
ska, daca e suspensia tare nu e decat de bine pt comportamentul rutier, asa ca suferinta e justificata. nu o regret deloc la bmw. nici nu mi-as imagina masina fara. uneori si asta e prea moale.
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2009 - 03:37
nu neaparat o suspensie tare e buna pt comportamentul rutier...e un pic mai complicat de atat
la iesirea dintr-un viraj lent de ex, un rwd cu suspensie moale va avea tractiune mult mai buna decat unul cu suspensie tare. (suspensia moale o sa permita transferul longitudinal de greutate spre spate si voila...)
ca la toate in tehnica (si in viata) e nevoie de un compromis...care tine si de scopul pt care a fost facuta masina, pe ce drumuri rulezi etc.
ii poti pune cele mai misto amortizoare tari pe care le gasesti si sa nu poti face nimic cu masina...ca o sa iti sara de pe sosea la orice denivelare, iar cu roata desprinsa de sol e mai greu sa conduci
mult mai important este ansamblul cu totul..sasiu+suspensie+avenlope.
iar comfortul...asta e subiectiv iar lipsa lui nu inseamna neaparat ca masina ar fi super sport...poate doar suspensia sa fie tare si proasta
Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 29 ianuarie 2009 - 03:40
Scris 29 ianuarie 2009 - 04:32
la bmw daca ai suspensie moale, degeaba ai tractiune in curba, cum zice relu, se-noada de dracii o ia.
suspensia sport cere si jante si anvelope si drumuri. din pacate.
despre fotografie
Scris 29 ianuarie 2009 - 04:45
oricum incerc sa ma limitez la drumuri cat de cat bune, si sa n-o bag prin balarii. dar cateodata chiar nu ai de ales la ce drumuri avem.
eu consider ca masina mea, mai ales cu IDS+ si amortizoarele reglabile, desi e o suspensie mai "tare", mi se pare ca tot ansamblu sasiu/suspensie se leaga foarte bine, pentru o masina din aceasta clasa si pentru ce se vrea a fi. nu e nici cart, nu e nici veyron sau F1, dar ptr ce ofera clasa compacta, e un pas inainte.
Scris 29 ianuarie 2009 - 07:49
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi