Renault Laguna 2.0T Lux Dynamique
Scris 17 martie 2009 - 08:27
Un medicament nu te face superman ci doar te face bine daca esti bolnav. E normal sa nu simti nimic daca masina merge bine. Aditivul respectiv curata daca are ce.
Ti-am zis ca am avut probleme cu golful cu care mergeam zilnic, si aditivul asta a rezolvat aproape instant.
Masina a mers bine inca 1 an pina am vindut-o.
Scris 17 martie 2009 - 08:57
Scris 17 martie 2009 - 06:38
Circuli mai putintel cu ea?
mda, multa vreme masina a cam stat pe dreapta, vreo 6 luni spre 9 chiar, mai mergea jumatatea mea cu ea o data la 3 zile, incetut si doar prin bucuresti.
dar si Loganul sta pe dreapta de mai mult si cind l-am luat putin la sofat, a mers fara vreo problema.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 17 martie 2009 - 06:43
Pare un paradox?
Scris 17 martie 2009 - 07:08
.......
Pare un paradox?
Nu, e o mare prostie
Confunzi cu "organele".....
Scris 17 martie 2009 - 09:13
Functia, chiar de nu creeaza organu', il mentine.
Valabil si la fiare.
Ceva adevar, asupra unor piese, exista.
Scris 19 martie 2009 - 11:48
si uite pun si o poza cu Laguna...
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 19 martie 2009 - 12:28
Scris 19 martie 2009 - 12:33
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 19 martie 2009 - 12:52
Legat de "poveste", nu pricep ce te mira. In ce tara te crezi ? Lucratorul roman stie ca e suficient sa vina la lucru pentru a-si lua salariul !
da, dar vezi tu, omul de la Rompetrol si cel de la Lukoil tot lucratori romani erau.... vorba lui cata, lui OMV nu ii pasa prea mult de customer relationship, ei banii si i-au facut si si-i fac altfel....
Scris 19 martie 2009 - 01:00
Scris 19 martie 2009 - 01:11
Scris 19 martie 2009 - 01:19
multi clienti sunt deranjati vizibil daca vine cineva sa-i intrebe de sanatate. altii se plang ca nu sunt intrebati. pretentia ca cel din magazin sa fie cineva cu "ochi" pt client e foarte mare, exagerat de mare.
apoi, in romania putini stiu ce vand sau au o preferinta si o tin pe a lor. deci decat sa-ti dea asta sfaturi, mai bine te lipsesti. multi vor sa te ajute, dar nu stiu mai mult decat tine sau chiar mai putin. e laudabil efortul, dar in multe cazuri te pot duce in eroare si la cheltuieli suplimentare. asa ca treci pe la omv sa-i multumesti donsoarei pt ca s-a gandit la tine
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 19 martie 2009 - 02:21
Scris 19 martie 2009 - 02:37
au mers pana la a-mi spune ca "Home Cinema-ul Sony citeste filme pe USB, chiar daca in carte nu scrie decat de poze si muzica! si vede si titrarile, binenteles!"
"si manualele sunt al fel la toate, indiferent de gama, sau daca pe coperta nu apare numele produsului de care sunt eu interesat"
daca te iei dupa ei, cine stie ce-ti cumperi...
a, si imi mai plac chelnerii aia care trec pe langa masa ta si daca ii rogi ceva iti spun ca nu se ocupa ei de masa respectiva. poti fi intalniti "La Mama"
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 19 martie 2009 - 03:31
despre fotografie
Scris 19 martie 2009 - 03:58
Nu mi-ati zis nimic de poza...
Scris 19 martie 2009 - 04:09
..........
Aia de la REMAT ?
Scris 19 martie 2009 - 04:13
corect. Ceea ce am vrut sa subliniez a fost ca tipul de la Rompetrol stia si cum sa se poarte cu mine si de asemenea stia si despre aditivi, deci despre ceea ce vindea.
ala e un "esec" si nu va face multi purici acolo. poti urmari asta ca sa te convingi. in general intr-un colectiv, daca unul e mai destupat la minte, daca nu-l lucreaza aia, pleaca el.
ce sa zic de poza, bmw stie sa faca masini.
despre fotografie
Scris 19 martie 2009 - 04:27
ala e un "esec" si nu va face multi purici acolo. poti urmari asta ca sa te convingi. in general intr-un colectiv, daca unul e mai destupat la minte, daca nu-l lucreaza aia, pleaca el.
in cele mai multe cazuri, true, sad but true. Dar sunt unele firme unde toti sunt invatati sa fie mai saritori.
Scris 19 martie 2009 - 05:12
despre fotografie
Scris 20 martie 2009 - 12:58
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 20 martie 2009 - 05:41
aoleu..asa reclama le face salesmanilor?daca te iei dupa ei, cine stie ce-ti cumperi...
Scris 20 martie 2009 - 06:49
Scris 21 martie 2009 - 12:31
primele efecte ale aditivului sunt dezamagitoare... ma rog, presupun ca trebuie sa consum tot rezervorul cu aditiv... deci mai intii dupa ce am pus aditivul a inceput sa aiba intreruperi mult mai multe, inclusiv la acceleratii mai usoare (inainte era doar la acceleratii mai in forta), acuma parca s-au mai estompat si intreruperile sunt mai rare, ramine sa mai observ ce se intimpla, dar ma cam enerveaza fenomenul.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi