Eu nu inteleg de ce, la nivelul asta, trebuie sa luam cartoane colorate pentru gesturi golanesti? Chiar nu vom putea avea vreodata jucatori care sa nu-si dea in petec? Ce ii trebuia nene sa ii dea mingea aiurea la aut? Ii cadeau galoanele daca o lasa pe loc? Rusine, pe bune. Despre meci nu zic nimic, nu ma mai consum, dar cand vad gesturi golanesti la oameni care se considera ca sunt printre cei mai buni, mi se face sila...
Gestul lui contra nu a fost deloc golanesc, a facut acel gest stiind ca-l va costa un cartonas. Francezii erau pe contraatac si aveau superioritate numerica, putea foarte usor sa rezulte un gol din faza aia, iar secundele castigate au fost foarte folositoare.
De rest, un meci
deloc slab. E drept, au lipsit solutiile in atac, dar apararea a fost extraordinara, practic francezilor le-a fost imposibil sa faca ceva. Piturca a jucat sa nu ia bataie, asta a fost singurul lucru care l-a interesat. Daca se intampla sa dam si un gol norocos, cu atat mai bine. Banel a jucat iarasi foarte bine, chiar nu inteleg ce meci ati vazut voi de ziceti ca a fost slab. Cea mai mare sansa a romanilor de a inscrie era din fazele fixe, iar rolul lui Banel era sa le creeze, ceea ce a si facut. Nu este un jucator foarte tehnic, e un luptator, totusi nu a pierdut decat cateva mingi, in schimb in combinatie cu Contra a castigat multe. Dupa mine, a fost cel mai bun jucator de pe teren, prin prisma rolului pe care l-a avut, iar Piturca a fost genial pentru ca i-a gasit un rol atat de potrivit. De fapt de la meciul castigat cu Olanda nu mai am niciun dubiu in ceea ce-l priveste pe Piturca, e un tactician excelent si are rezultate mult peste valoarea jucatorilor. Atuul nostru principal ramane apararea si team-work-ul si poate printr-o sclipire de moment de-a lui Mutu sau Marica (pe care l-as vedea titular cu Italia) putem castiga un meci.
Cred ca victoria categorica a Olandei in fata Italiei ne va ajuta, Italia va risca mult in meciul cu Romania, iar Olanda vor juca la egal cu Franta, lucruri care pot fi speculate de romani.