Salt la continut

Fotografie
- - - - -

EURO 2008

• Please log in to reply
373 replies to this topic

#26 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 09 iunie 2008 - 09:43

Haidi mai, zau asa... De ce sa fie important sa nu luam gol? Cu asa mentalitate, ne ducem la cupa intertoto mai bine...

Ce inseamna sa stim fotbal? Tu stii? Nu te supara, dar incepi cu chestii personale si nu e frumos... Ce imi trebuie sa stiu cand vad joc haotic si fara finalitate? Si telul era sa nu luam gol... Halal... Hai ca ii batem pe olandezi, nu-i asa? ;) La cum joaca Olanda, deja ii vad cu cupa in mana!

Vezi, de aia mi se rupe de fotbal din 1996 incoace... Ca se ajunge la certuri stupide si la intepaturi aiurea... Pentru ce? Pentru niste golani hyperplatiti care nu fac nici cat o ceapa degerata? Multumesc, dar nu multumesc!
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#27 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 09 iunie 2008 - 09:46

Si eu sunt de parere ca Banel, desi e departe de a fi un jucator tehnic (s'a observat si azi), datorita efortului pe care il depunde, ajuta mult echipa. E adevarat ca daca privesti valoarea pura, e sub jucatori care nu sunt prezenti in lot, insa s'a vazut azi ca doar valoarea individuala nu inseamna mai nimic ... si asta in ambele echipe.

Spre comparatie ... priviti Olanda - Italia. Desi primul gol a fost din offside, jocul din prima repriza pe mine ma face sa intreb daca noi avem echipa de fotbal ... daca da, sa ii anunte si pe ei cineva ca a inceput Euro2008 ;)

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 09 iunie 2008 - 09:53

• 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#28 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 09 iunie 2008 - 10:04

E drept ca macar in meciul cu Franta, Nicolita nu numai ca a alergat destul de mult dar a facut si un f bun dublaj, fara de care am fi putut avea probleme serioase. Insa, din pacate, Nicolita nu prea are stofa (prima calitate) de mijlocas avansat (nici vb de atacant) si parca de la celebrul autogol dat cu Real-ul joaca prea timorat.
Meciul a fost slab, ambele echipe jucand (prea) precaut, insa sa nu uitam ca este cea mai grea grupa dintre toate si orice greseala cat de mica (inclusiv un amarat de pct) te poate costa calificarea.
Alor nostri le-a lipsit jocul de echipa (legarea paselor), au jucat mai mult "cu fata" la poarta noastra si ca de obicei un plus de nerv si de tupeu. Plus desavarsirea (in cazul unora mai intai capatarea) mentalitatii de jucator profesionist sau invingator.
Am remarcat cateva faze bune ale lui Cocis.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#29 WNS

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 191 Mesaje:
Inregistrat: 08-aprilie 07
  • Marca:Audi
  • Model:A4 B7 Multitronic
  • Motorizare:2.0TDI DPF

Scris 09 iunie 2008 - 10:06

Dupa parerea mea, mana moarta de astazi a noastra a fost Daniel Niculaie. Nu am vazut o preluare a mingii reusita astazi de catre Daniel Niculaie. Toate pasele pe care le-a primit le-a si pierdut. Alerga ca bezmeticul pe acolo fara rost, cand ii era adresata o minge el ori pierdea starul, ori pleca prea devreme. Cred ca ar fi fost mai bine sa fi avut un varf de careu in teren.
Probabil Piturca a mizat pe contraatacuri cu sprinturi avand mingea la picior, numai ca mingea astazi parca avea magnet si se ducea numai la francezi.
  • 0
Poţi folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce eşti.
Adevărata personalitate a unui individ este redată de felul în care tratează o persoană ce nu-i poate oferi nimic în schimb...

#30 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 09 iunie 2008 - 10:15

Haidi mai, zau asa... De ce sa fie important sa nu luam gol? Cu asa mentalitate, ne ducem la cupa intertoto mai bine...

Ce inseamna sa stim fotbal? Tu stii? Nu te supara, dar incepi cu chestii personale si nu e frumos... Ce imi trebuie sa stiu cand vad joc haotic si fara finalitate? Si telul era sa nu luam gol... Halal... Hai ca ii batem pe olandezi, nu-i asa? ;) La cum joaca Olanda, deja ii vad cu cupa in mana!

Vezi, de aia mi se rupe de fotbal din 1996 incoace... Ca se ajunge la certuri stupide si la intepaturi aiurea... Pentru ce? Pentru niste golani hyperplatiti care nu fac nici cat o ceapa degerata? Multumesc, dar nu multumesc!

unchiule, stiu ca tu esti pasionat de fotbal cat sunt eu de curling....dar vii si te contrazici cu foc aiurea..nu mai zic ca probabil ai lovit mingea de cate ori a fost nicolita pe la facultate :P
nicolita a fost poate cel mai bun om al nostru, iar daca nu, a fost printre cei mai buni in SISTEMUL ALES DE ANTRENOR
critici tactica? e ok, critico...daca tu crezi ca te poti duce in grupa asta sa ataci orbeste, e pararea ta si asta chiar nu se poate contesta..

ce golani hiperplatiti nu fac cat o ceapa degerata? iar arata cat stii despre fotbal..
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#31 nicukla

membrru

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 893 Mesaje:
Inregistrat: 02-octombrie 04
  • Marca:Renault
  • Model:Scenic II 2004
  • Motorizare:1.5 DCI 101 CP

Scris 09 iunie 2008 - 10:27

meciul a fost foarte tactic .Francezi nu au fost lasati sa joace .Piturca nu a vrut sa piarda primul meci.
cel mai tare a fost intonarea imnului: http://www.youtube.c...h?v=ZQtEngEoBK8
Nota 10 pentru patriotismul aratat cand au cantat imnul Romaniei.Erau mandri ca sunt romani si siguri pe ei ca nu vor pierde acest meci.
  • 0
In acest birou , O zi se munceste , O zi nu se munceste , AZI NU se munceste.

#32 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 09 iunie 2008 - 10:39

da nicu, dar un meci tactic nu e pe gustul tuturor si nu poate fi inteles asa usor....
omul meciului a fost declarat makelele, un distrugator de joc din nastere...de ce oare? ;) pentru ca asta s-a jucat
franta a venit cu teama romaniei....poate suna bizar, dar eu azi am vazut o franta ce s-a temut sa riste..nu uitati ca romania a castigat grupa cu olanda (dupa 0-0 la rotterdam si 1-0 la constanta), a zdrobit rusia recent si in general a aratat a echipa careia ii marchezi foarte greu.

stiu, e frumos sa zici ca daca te gandesti la 0-0 si te multumesi cu el nu meriti multe. dar oare e asa? jucam cu vicecampioana mondiala, daca iti inchipui ca te duci peste ei din minutul 1 esti romantic, ca sa nu zic mai rau
renumita "generatie de aur" a jucat defensiv si s-a bazat in atac exclusiv pe sclipirile lui hagi...cand mergea hagi, mergea si nationala, cand nu nu

grecia a iesit campioana europeana acum 4 ani...cati din cei ce criticati jocul la 0-0 ati urmarit parcursul greciei atunci? o echipa care si-a stiut locul, a jucat ce trebuia sa joace si a castigat campionatul fara mari realizari...doar prin tactica, ordine si disciplina..si cam atat
  • 0

#33 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 09 iunie 2008 - 11:05

Dupa rezultatul celuilalt meci din grupa noastra (Olanda - Italia : 3 - 0), macar 2 lucruri sunt clare:
- urmatorul nostru meci (taman cu Italia) va fi mai greu decat am fi anticipat la inceputul turneului, dat fiind faptul ca pt italieni o eventuala infrangere echivaleaza cu intoarcerea acasa;
- in ceea ce ne priveste, calificarea va atarna (din nou) de ultimul meci, moment in care se va vedea cat de valoros este pct-ul obtinut cu Franta.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#34 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 09 iunie 2008 - 11:12

corecte ambele observatii, as mai avea ceva de adaugat....
-in fotbal meciurile nu seamana niciodata unul cu altul, franta poate zdrobi olanda si practic orice rezultat e imprevizibil...
avem soarta in mainile noastre si totul se va decide la ultimul meci
  • 0

#35 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 09 iunie 2008 - 11:22

Nici unul nu l-a remarcat pe Rat?
A jucat foarte bine, a recuperat foarte multe mingii...mare parte din joc a facut legea pe partea lui.
Restul.. e bine ca nu am mancat bataie.. inca.
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#36 neron

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 644 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 04
  • Marca:Citroen
  • Model:C4
  • Motorizare:1.6HDI 110cp

Scris 10 iunie 2008 - 12:33

Eu nu inteleg de ce, la nivelul asta, trebuie sa luam cartoane colorate pentru gesturi golanesti? Chiar nu vom putea avea vreodata jucatori care sa nu-si dea in petec? Ce ii trebuia nene sa ii dea mingea aiurea la aut? Ii cadeau galoanele daca o lasa pe loc? Rusine, pe bune. Despre meci nu zic nimic, nu ma mai consum, dar cand vad gesturi golanesti la oameni care se considera ca sunt printre cei mai buni, mi se face sila...

Gestul lui contra nu a fost deloc golanesc, a facut acel gest stiind ca-l va costa un cartonas. Francezii erau pe contraatac si aveau superioritate numerica, putea foarte usor sa rezulte un gol din faza aia, iar secundele castigate au fost foarte folositoare.

De rest, un meci deloc slab. E drept, au lipsit solutiile in atac, dar apararea a fost extraordinara, practic francezilor le-a fost imposibil sa faca ceva. Piturca a jucat sa nu ia bataie, asta a fost singurul lucru care l-a interesat. Daca se intampla sa dam si un gol norocos, cu atat mai bine. Banel a jucat iarasi foarte bine, chiar nu inteleg ce meci ati vazut voi de ziceti ca a fost slab. Cea mai mare sansa a romanilor de a inscrie era din fazele fixe, iar rolul lui Banel era sa le creeze, ceea ce a si facut. Nu este un jucator foarte tehnic, e un luptator, totusi nu a pierdut decat cateva mingi, in schimb in combinatie cu Contra a castigat multe. Dupa mine, a fost cel mai bun jucator de pe teren, prin prisma rolului pe care l-a avut, iar Piturca a fost genial pentru ca i-a gasit un rol atat de potrivit. De fapt de la meciul castigat cu Olanda nu mai am niciun dubiu in ceea ce-l priveste pe Piturca, e un tactician excelent si are rezultate mult peste valoarea jucatorilor. Atuul nostru principal ramane apararea si team-work-ul si poate printr-o sclipire de moment de-a lui Mutu sau Marica (pe care l-as vedea titular cu Italia) putem castiga un meci.

Cred ca victoria categorica a Olandei in fata Italiei ne va ajuta, Italia va risca mult in meciul cu Romania, iar Olanda vor juca la egal cu Franta, lucruri care pot fi speculate de romani.
  • 0

#37 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 10 iunie 2008 - 07:01

1.primul gol al Olandei nu a fost ofsaid. era un italian accidentat in afara terenului, considerat in timpul derularii jocului pe linia portii.
2.Nicolita a interpretat foarte bine partitura defensiva si atat. e inexistent in atac, in special datorita tehnicii precare si lipsei de imaginatie in teren.

eu nu inteleg cum va puteti bucura asa de mult de un egal. si aici revinim la ceea ce ma doare : care este scopul nostru la acest campionat ? sa parasim cu fruntea sus intrecerea ? parca mi s-a facut lehamite de astfel de scopuri nobile. poate cand o sa tintim mami sus, inclusiv ca natie, o sa avemmai mult.

3.mike, ceva fotbal mai stiu si eu. nu atat cat tine, evident.
unde ziceai ca ai terminat scoala de anternori ? ;)
4.Rat foarte bun. Chivu ok. Daniel Niculae nu a fost sprijinit de nimeni, iar asta putea fi o particica din rolul lui Nicolita. Mai oameni buni, la victorie se dau 3 puncte, la egal doar unu.
5.meciul cu Italia devine extrem de important. ar fi o pita de mancat
6.indepartarea mingii la autul lui Contra trebuia facuta mult mai repede, astfel nu era penalizat.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#38 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 10 iunie 2008 - 07:25

draci e ca de obicei incercam mai intai sa nu luam gol,daca pica ceva foarte bine daca nu asta e macar nu ne-au batut,probabil cu Italia o sa fie aceasi partitura ai blocam si daca avem noroc si dam gol bine daca nu iarasi bine.PS sunt curios ce om face daca dau italienii primii golul ;)
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#39 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 10 iunie 2008 - 08:19

eu nu prea le am cu fotbalul. sincer.
ma mai uit asa la un campionat, la o finala champions league...

nu trebuie sa fiu un 'professor' in ale fotbalului sa-mi dau seama ca romania - franta a fost totusi un meci slab. ideea intiparita si dupa meciul olanda - italia.
ca s-a jucat tactic? da. ca lor le-a fost frica de noi, si noua de ei? da. efectiv s-a jucat de la inceput pentru egal. nu asta inseamna fotbal din pacate. ( hai loviti-ma tare, ca nu prea ma pricep :D )
oricum, o pierdere de vreme meciul. mai bine dormeam.

in schimb...
olanda - italia...
ala da meci. aia chiar au jucat FOTBAL !
unul dintre cele mai faine meciuri pe care le-am vazut eu ( recunosc, nu am vazut prea multe )

si cand ma gandesc ca urmeaza sa jucam cu ei... cu olanda, care, ne fac portocale pe toti, si cu o italie suparata pe viata :P

HAI ROMANIA (acasa...) ;)

sper sa nu jucam ca si in reclama "tati... frana... de mana..." ;)
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#40 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 10 iunie 2008 - 08:45

unchiule, stiu ca tu esti pasionat de fotbal cat sunt eu de curling....dar vii si te contrazici cu foc aiurea..nu mai zic ca probabil ai lovit mingea de cate ori a fost nicolita pe la facultate ;)
nicolita a fost poate cel mai bun om al nostru, iar daca nu, a fost printre cei mai buni in SISTEMUL ALES DE ANTRENOR
critici tactica? e ok, critico...daca tu crezi ca te poti duce in grupa asta sa ataci orbeste, e pararea ta si asta chiar nu se poate contesta..

ce golani hiperplatiti nu fac cat o ceapa degerata? iar arata cat stii despre fotbal..

1. nu ataca persoana, ataca ideea. Ti-am zis si mai sus
2. daca tu joci fotbal, nu inseamna automat ca esti fotbalist. Daca eu conduc nu inseamna ca sunt pilot. Daca X a zburat cu un ultrausor de 3 ori, nu inseamna ca e aviator. Etc.
3. am dreptul la o parere diferita de a ta. Iti garantez ca exista si antrenori care au o parere diferita de Piturca. Nu mai zic de 90% dintre comentariile de dupa meci.
4. golanii hiperplatiti sunt cei care nu fac nimic cand e vorba de ceva important. Nu trebuie sa-ti arat tie nimic, ca nu trebuie sa ma justific in fata nimanui cu ce stiu si ce nu stiu. Inca o data, ataca ideea, nu omul. Daca asta e parerea mea, ca aia sunt toti niste golani hiperplatiti, asta e si asa ramane.

P.S. care atac orbeste? A fost vreun atac? Refresh my memory... Acum trag meciul de pe net sa-l "disec". Poate vad vreun atac la reluare, cine stie...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#41 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 10 iunie 2008 - 09:04

Revin cu o chestie care m-a enervat crunt... Meciul a fost, oficial, Romania - Franta. S-a intonat insa intai imnul Frantei. Asta i-a surprins si pe jucatorii francezi, si pe public, care nu se asteptau. A se revedea inceputul, cu francezii care se uita un pic mirati si apoi repejor se iau de umeri si incep sa cante... Intr-un prim-plan apare chiar tricoul unui francez pe care scria Roumanie - France 9.06.2008 (sau asa ceva)... La celelalte meciuri cum a fost? Gresesc cumva?
  • 0

Flickr - pozele mele

#42 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 10 iunie 2008 - 09:14

A fost un meci perfect pentru romania,uitati ca din 2000 cand era alta generatie,nu am mai jucat la vre-un turneu final.Uitati unde si ce meciuri tari joaca fiecare dintre francezi fata de ai nostrii care,cu cateva exceptii nu au jucat in o faza superioara a unei competitii europene(exceptie cupa uefa).Au jucat exact ce trebuia,astfel incat sa mai pastram sanse de calificare.Nu am luat bataie,vine italia care de 20j de ani ne bate peste tot,era logic sa nu riste piturca sa duca cu o infrangere,ci cu un egal cat o victorie.Sunt deacord ca am jucat fara spectacol si batraneste dar daca am juca tot CE la fel si am face ce au facut grecii(care la fel au jucat) sa-mi fie cu iertare dar eu asi innebuni de bucurie uitand de spectacol si faze de poarta.REZULTATE bre,pt spectacol avem "UEFA 2008-varianta playstation".BRAVO ROMANIA!!!!!!!!!!!
  • 0

#43 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 10 iunie 2008 - 09:32

Problema mare e ca nu am jucat altceva fiindca NU PUTEM !
de asta imi este mie frica.
cu antrenorul actual si cu anumiti jucatori din lot nu putem juca altfel.
nu v-ar placea sa jucam ca si Olanda sau ma rog, Germania >?
noi nici macar nu incercam.
asta e marea problema : daca vom fi nevoiti sa dam un gol, il chemam pe Hagi ?
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#44 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 10 iunie 2008 - 10:08

Problema mare e ca nu am jucat altceva fiindca NU PUTEM !

doamne cat adevar ! :party1:
  • 0

#45 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 10 iunie 2008 - 11:12

Sa dai gol(uri) inseamna in primul rand sa faci spectacol, nu presupune automat ca vei si castiga, pentru ca si adversarul poate sa dea goluri si chiar mai multe decat tine.
Sunt de acord, asa cum am scris si-n postul anterior, ca meciul a fost unul tern si nu solicitant.............pt spectatori, ca pt jucatorii (macar unii dintre ei) care au alergat zdravan nu putem spune ca nu a fost solicitant.
Insa tineti cont ca pragmatismul poate aduce rezultate bune, care sa permita calificarea intr-o etapa superioara a competitiei, chiar daca spectacolul in sine este penalizat (aici avem un f bun exemplu, de zeci de ani de zile, echipa Italiei, care mai intotdeuna joaca la rezultat - aseara a fost o exceptie).
Sunt de acord si cu faptul ca nu avem multi jucatori de valoare, vedete internationale, astia sunt nu avem ce face, insa problema lor majora nu asta este ci faptul ca nu se leaga jocul intre ei asa cum ar trebui, de la mijloc in sus.
Totusi nu ignorati faptul ca grupa noastra este cea mai grea dintre toate, nu este o scuza, insa nimeni din aceasta grupa nu-si permite sa joace la specatacol ci doar la rezultat, macar pana nu-si va rezolva calificarea din grupe.
  • 0

#46 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 10 iunie 2008 - 11:13

Cine a cerut spectacol? Am vrut macar suturi pe poarta... E prea mult? Se pare ca da!
  • 0

Flickr - pozele mele

#47 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 10 iunie 2008 - 12:31

problema noastra e ca avem prea multe vedete si prea putini fotbalisti.

se poate juca si la rezultat si sa fie spectacol. vedeti meciul olanda - italia. ce a fost asa greu?

avem cea mai grea grupa. ok. asta e.
macar sa pierdem jucand fotbal nu plimband balonu din stanga in dreapta...

parerea mea de paralelist circopitec in ale fotbalului.
  • 0

#48 Mugur_Cosma

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 969 Mesaje:
Inregistrat: 19-februarie 05
  • Marca:Toyota
  • Model:PRIUS
  • Motorizare:Hybrid

Scris 10 iunie 2008 - 01:05

Parerea mea de spectator e ca din moment ce in cele 90 de minute nu ai avut nici macar un sut pe cadrul portii (repet, nici macar un amarat de sut), nu poti spune ca ai jucat bine; si pacat ca ai nostri nu au jucat mai bine pt ca Franta intr-o forma atat de slaba nu cred ca o mai prindem noi prea curand.
Pacat, pentru ca puteam castiga 3 puncte.

Hai Romania !
  • 0

#49 neron

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 644 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 04
  • Marca:Citroen
  • Model:C4
  • Motorizare:1.6HDI 110cp

Scris 10 iunie 2008 - 01:09

Romania a jucat fix in stilul italienilor. Dupa cum s-a vazut aseara, Italia are o singura tactica - sa nu ia gol. Cand au luat un gol n-au mai fost in stare de nimic (ceea ce poate fi valabil si la noi). Marea diferenta e ca noi nu avem jucatori buni, Mutu e bun doar cate odata, restul sunt cel mult medii. Fix aceeasi strategie a fost aplicata de Piturca si in ultimul meci cu Olanda, strategie care a dus la victorie impotriva unei echipe mult mai puternice. Daca jucam la spectacol sau la atac, probabil luam bataie la scor.

Golanii hiperplatiti sunt hiperplatiti din cauza performantelor lor. Nu mai au performante, nu mai sunt hiperplatiti. Asa ca au tot interesul sa joace bine, ceea ce dupa mine au si facut. Nu stiu daca li se poate reprosa ceva lui Tamas, Goian, Rat, Contra, Radoi sau Nicolita, e clar ca de la mijloc in sus se putea mai mult, dar nu fara riscuri. Si nu mi se pare ceva aberant ca 20 de jucatori alesi din 20 de milioane de oameni, adica unul dintr-un milion sa fie hiperplatit pentru ca e bun la ceea ce face. Si mi se pare deplasat sa-i facem golani doar pentru ca nu sunt cei mai inteligenti sau cei mai culti oameni, fara sa tinem cont ca la ce fac ei sunt foarte buni.

Aceasta postare a fost editata de neron: 10 iunie 2008 - 01:15

• 0

#50 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 10 iunie 2008 - 02:05

Bine zis neron,oamenii care aici dau cu pietre in ei ca nu au jucat spectaculos,ca nu au tras pe poarta,ar fi facut invers daca jucam si luam 2-3 goluri,atunci ar fi vrut rezultate nu ocazii de gol.
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi