nu atac persoana ci doar cunostiintele acelei persoane1. nu ataca persoana, ataca ideea. Ti-am zis si mai sus
aici ai dreptate cu o rezerva...da, nu sunt pilot daca conduc, dar fata de bunica tot mai pricep mai bine la masini2. daca tu joci fotbal, nu inseamna automat ca esti fotbalist. Daca eu conduc nu inseamna ca sunt pilot. Daca X a zburat cu un ultrausor de 3 ori, nu inseamna ca e aviator. Etc.
corect, asa cum eu am dreptul sa cataloghez parerea ta. nu pe tine, repet, nu are sens sa discutam asta...3. am dreptul la o parere diferita de a ta. Iti garantez ca exista si antrenori care au o parere diferita de Piturca. Nu mai zic de 90% dintre comentariile de dupa meci.
nu trebuie sa arati nimic, dar nici nu sa nu te superi cand iti zic ca nu stii mai nimic despre domeniul asta..iar, e doar parerea mea4. golanii hiperplatiti sunt cei care nu fac nimic cand e vorba de ceva important. Nu trebuie sa-ti arat tie nimic, ca nu trebuie sa ma justific in fata nimanui cu ce stiu si ce nu stiu.
fiecare om e platit pe lumea asta atat cat merita. think about it...nu iti da nimeni 2mil euro pe sezon degeaba...sau iti o singura data
v-a placut italia - olanda? a fost un meci superb pentru ca italia a desconsiderat olanda....daca faceam la fel cu franta, ne-o luam la fel si noi....franta s-a aparat de romania fix cat ne-am aparat noi de ei
pentru cine s-a gandit un pic inainte...echipa care pierdea in meciul franta-romania iesea din califcare. piturca stia asta, domenech stia asta...si s-a vazut ieri..nu vi se pare ciudat ca henry nu a intrat nici macar pe parcurs? nu vi se pare ciudat ca francezi nu grabeau deloc meciul nici cand mingea era le ei?
de ce ne multumitm cu egal aici? chestia asta chiar ma face sa rad...
o mica recapitulare...suntem in grupa cu CAMPIOANA si VICECAMPIOANA mondiala. in plus mai e si olanda acolo, o echipa
asa cum in luptele cu turcii nu ne duceam in camp deschis sa luptam 1:1 contra lor, ne retrageam in munti, foloseam toate tertipurile ca sa castigam (si uneori mai si iesea).
asa si in sport uneori e bine sa ai un gram de minte ca sa compensezi lipsa de valoare.
avem cea mai grea grupa. ok. asta e.
macar sa pierdem jucand fotbal nu plimband balonu din stanga in dreapta...
sau macar sa incercam sa nu pierdem? de ce in loc sa murim frumos nu alegem calea isteasta sa ne jucam sansa si sa traim?