calculul asta l-am facut la achizitionarea foresterului. ceva similar ca performante pe bmotorina era minim 45k� (cifra realista e undeva mai sus). eu pun benzina cam de 3k� pe an. de 15k� puneam benzina 5 ani. pur si simplu nu renta. e neplacut insa sa opresti des. eu sunt unul dintre cei care nu opreste pana la destinatie, daca mers singur, doar masina mea.

GTI vs TSI vs TDI vs CDTI
Started by ska, feb 29 2008 11:31
203 replies to this topic
Scris 16 iunie 2008 - 10:42
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 iunie 2008 - 08:58
Ia-ti ma masina pe care-o vrei si nu te mai gandi la bani, consum, optionale... astea sunt mizilicuri.
Ce m-am mai coit si eu cu opel, renault, glf, a3, bmw, alfa romeo, saab, volvo si pana la urma am luat Subaru. Asta il voiam de la inceput.
Si asa cum l-am luat, asa l-as schimba pe altceva si i-ar m-as gandit si as cantari (adevarul e ca si placut sa faci zeci de configuratii, sa zici "gata, m-am hotarat!" si apoi sa mai afli un amanunt si sa te razgandesti) si cred ca pana la urma tot la subaru as ajunge.
Nu sunt 2 masini la fel, chiar daca tu incerci sa le compari obiectiv.
Pe de alta parte omul e flexibil, ii plac mai multe lucruri diferite (ca de-aia nu stii ce sa iei si le vezi pe toate ca o potentiala optiune), asa ca orice masina ai lua o sa ti se para minunata, dar o sa mai vrei si alta! E
La fel cum e cu femeile
oricat de buna ar fi a ta, tot mai e alta pe care ai f...e-o (sa nu mai scriu cu prostii, ca ma editeaza Mike
)
Ce m-am mai coit si eu cu opel, renault, glf, a3, bmw, alfa romeo, saab, volvo si pana la urma am luat Subaru. Asta il voiam de la inceput.
Si asa cum l-am luat, asa l-as schimba pe altceva si i-ar m-as gandit si as cantari (adevarul e ca si placut sa faci zeci de configuratii, sa zici "gata, m-am hotarat!" si apoi sa mai afli un amanunt si sa te razgandesti) si cred ca pana la urma tot la subaru as ajunge.

Nu sunt 2 masini la fel, chiar daca tu incerci sa le compari obiectiv.
Pe de alta parte omul e flexibil, ii plac mai multe lucruri diferite (ca de-aia nu stii ce sa iei si le vezi pe toate ca o potentiala optiune), asa ca orice masina ai lua o sa ti se para minunata, dar o sa mai vrei si alta! E
La fel cum e cu femeile

If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).
http://florinpanait.wordpress.com
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 17 iunie 2008 - 09:09
ska s'a hotarat pana la urma: Astra cdti 150CP
Acum sa continuam cu blonde vs brunete vs roscate
Acum sa continuam cu blonde vs brunete vs roscate

Omue inainte de toate 
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 17 iunie 2008 - 01:44
pentru aia aveti freezone 
daca nu se mai discuta peaici, cred ca se poate inchide

daca nu se mai discuta peaici, cred ca se poate inchide

happiness is not around the corner. happiness is the corner.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi