- Fata de ce ai spus ca ti-ai dori si ca ai avea nevoie, te indrepti clar spre Land Rover - este decizia rationala; oricum ce cumperi tu acum daca iei de pe stoc este "nepangarit" de indieni, iar pana sa schimbe ceva indienii, peste vreo 4-5 ani, tu vei fi deja schimbat aceasta masina.
- Mie unul, Outlander mi se pare perfect in toate privintele (design, dotari, confort, sistem 4wd flexibil, 7 locuri, sistem flexibil portbagaj, bancheta spate reglabila, locuri de depozitare abundente si inteligente) ... cu exceptia faptului ca nu are automata pentru nici unul din dieseluri, dar avand in vedere ca te uiti la Subaru nu vad de ce nu te uiti si la Outlander benzina - consumul nu pare de speriat. Mie mi se pare ca l-ai exclus nu pt plastice (care mie unul mi se par OK), ci pentru ca nu ti se pare ca ti-ar oferi o suficienta doza de exclusivitate.
In afara modelelor de care ai amintit, as spune ca nu ar fi rau sa "innebunesti" putin si dealerii de Dodge pt Nitro (macar asa ca sa vezi ce inseamna cuplu de 460 Nm si stil american) si poate gasesti cumva sa testezi Accura RDX turbo benzina A/T. Sunt niste extreme care, la aceiasi bani, produc un anumit tip de satisfactie pe care il ai atunci cand faci alegerea emotionala si nu pe cea rationala.
Bafta si tine-ne la curent !
Aceasta postare a fost editata de scaevola: 28 aprilie 2008 - 11:48